Belediye çalışanına dolandırıcılık davası
Belediye çalışanına dolandırıcılık davası
Antalya DOB’dan bir ilk ‘fuaye sohbetleri’
Antalya DOB’dan bir ilk ‘fuaye sohbetleri’
Aşkına karşılık vermeyen kadını öldürdü
Aşkına karşılık vermeyen kadını öldürdü
Kuznetsov, rüşvetten gözaltına alındı
Kuznetsov, rüşvetten gözaltına alındı
30 Ocak 2014 Perşembe - 18:48

Akaydın; Ben kalfayım, usta olan malı götürüyor

CHP'liler, Antalya İl Başkanı Devrim Kök ve Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın'ın aralarında bulunduğu bir grupla Kaş Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Ömer Saim Karakurt'a destek vermek üzere Kaş'a çıkarma yaptı.

Akaydın; Ben kalfayım, usta olan malı götürüyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt


CHP'nin dün Kaş'ta düzenlediği mitinge Devrim Kök ve Başkan Akaydın'ın yanı sıra CHP'nin Kadın Kolları MYK Üyesi İlkay Budak, Kaş Belediye Başkanı Abdullah Gültekin, Kaş İlçe Başkanı Süleyman Özer, Demre İlçe Başkanı Selçuk Çetin, Demre Belediye Başkan adayı Yusuf Kapar, Elmalı Belediye Başkanı adayı ve Akçay Belde Belediye Başkanı Mehmet Tufan, Kaş Belediye Başkanı adayı ve Kalkan Belediye Başkanı Ömer Saim Karakurt ile il yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

MÜSLÜMAN COĞRAFYANIN İSVİÇRESİ

CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, mitingde vatandaşlara seslenerek, Kaş'ın farklı kültürlerin ve milletlerin bir arada olduğu bir demokrasi kalesi olduğunu söyledi. Son dönemdeki tartışmalara değinen Kök, "Türkiye'de farklı siyasi partiler geçmişte iktidara geldi. Hiçbirinin döneminde Türkiye'nin ulusal birliği bugünkü gibi tartışılmadı. Yolsuzlukla mücadele edeceğiz diyerek yolsuzluğun ayyuka çıktığı, her yolsuzluğa bir kılıf uydurulduğu bir dönem yaşanmadı" dedi.

Türkiye'nin dünyada bir misyonu olduğunu dile getiren Kök, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye, Müslüman coğrafyasının İsviçresi'dir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'le başlayan aydınlanma felsefesi ile bunu dünyaya yaymıştır. Bu şu demektir; Anadolu coğrafyasında insanlar, hem dini vecibelerini yerine getirir hem de demokrat olabilir. Çağdaş dünyadaki insanlar gibi çağdaş dünyada yaşayabilir. Bunu biz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e borçluyuz."

'YANLIŞ YATIRIM YAPMADIK'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın da Antalya'da 5 yıldır yaptıkları hizmetleri Kaş'tan Gazipaşa'ya kadar taşımaya hazır olduklarını, bu konuda yeterli bilgi ve birikimlerinin bulunduğunu dile getirdi. Siyasi rakiplerinin 'Antalya'nın 5 yıl kaybettiği' sözlerine cevap veren Başkan Akaydın, "Antalya ne kaybettiyse, onların döneminde kaybetti. Antalya'da 5 yıldır yaptığımız yatırımlar kalitesiyle, maliyetiyle bundan önceki 5 yılın 5 katı. En azından yanlış yatırım yapmadık, battı çıktılar ve tramvay gibi. Eski Belediye Başkanının 'Yaptım' dediği yatırımların parasını biz ödedik. Tek tek saymaya kalksam 5 dakika sürer. Hiçbir fizibilitesi olmadan Antalya'da bir tramvay yapıldı. Bugüne kadar faizini ödedik. 2028'e kadar ana parasını ödeyeceğiz. Bugün itibariyle Antalya tramvayının maliyeti bir milyar lira. Biz tramvayın bir günde taşıdığı yolcuyu 40 otobüsle taşıyoruz."

'BİZ KALFAYIZ'

Başkan Akaydın, hükümeti de eleştirdiği konuşmasında şunları kaydetti: "Biz kalfayız. Büyük usta olmaya hiç niyetimiz yok. Büyük usta olanlar malı götürüyor. Biz kul hakkı yemekten çok korkanlardanız. Kuran-ı Kerim'de diyor ki, 'Kul hakkı yiyerek karşıma gelmeyin'. Sayın Başbakan diyor ki, 'Müslümanlıkla laiklik bir arada olmaz'. Olur, 90 yıllık Cumhuriyet bunu gösterdi. Müslümanlıkla hırsızlık bir arada olmaz arkadaşlar."

KAŞ SEÇİM BÜROSU AÇILDI

Mitingin ardından CHP'nin Kaş seçim bürosu açıldı. Başkan Akaydın ve CHP Kaş Belediye Başkanı adayı Ömer Saim Karakurt, daha sonra esnafı ziyaret etti. CHP yöneticileri, akşam ise Kaş'a bağlı mahalle ve köy muhtarları ile bir yemekte buluştu.

DEMRE'DE MHP'YE BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

CHP'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, İl Başkanı Devrim Kök, Demre İlçe Başkanı Selçuk Çetin, Demre Belediye Başkanı adayı Yusuf Kapar, yaklaşık 50 partili ile MHP'nin Demre İlçesi seçim bürosuna sürpriz bir ziyaret yaptı. CHP'liler, MHP'nin Demre Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım'a seçimlerde başarı diledi.

Başkan Akaydın, İstanbul'da seçim bürosuna yapılan saldırıda yaşamını yitiren MHP'li Cengiz Akyıldız için de başsağlığı diledi. Akaydın, "Buraya sizlerin acınızı paylaşmaya geldim. Bir seçim yarışının içindeyiz ama bu yarışın kardeşçe, dostça olmasını diliyoruz. Bu ülkenin yeteri kadar sorunu var. Güneydoğu sorunu dağ gibi büyüyor. Kimse ülkeyi falan terk etmedi. Bu ülke bölünmenin eşiğinde" dedi.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) -

 
Bu vahşetin öyküsü Antalya'da başladı
 
Turizm geliri ne kadar oldu?
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türel; Su ucuzlayacak
AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, "Antalya'da ...
CHP'nin Demre Adayı Yusuf Kapar
ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde, CHP'nin 30 Mart yerel seçimlerinde yarışacak ...
Türel; Benim arkamda...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan ...
 
Sapan; “Yalan rüzgarını estiren bellidir”
CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, AKP Antalya Büyükşehir Belediye ...
Genç'in arkasında tecrübe var
ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde AK Parti'den istifa eden Belediye Başkan ...
AKP'li vekillerin termal görüntü korkusu
İktidar partisinin her yıl iki defa kamp yaptığı Ankara Kızılcahamam'daki ...
 
Seçime 63 gün kala Antalya CHP
MHP bürosuna saldırı; 1 ölü var
MHP'nin Esenyurt'ta açtığı seçim irtibat bürosuna, MHP İstanbul Büyükşehir ...
İlçe başkanları ne dedi?
CHP'de Muratpaşa ve Konyaaltı için belediye meclis üyelikleri seçimi yapıldı. ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva