Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
13 Şubat 2023 Pazartesi - 08:08

Antalya 10 Otel Tavsiyesi

Ülkemizde yerli ve yabancı pek çok turistin tatil yapmak için en çok tercih ettikleri yerlerden birisi Antalya’dır. Antalya’da farklı mevsim koşulları ve dönemler için uygun olan tatil seçenekleri söz konusudur.

Antalya 10 Otel Tavsiyesi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Turizm alt yapısına sahip olması ve eğlenceli aktivite seçenekleri ile Antalya, önemli bir potansiyele sahiptir. Yalnızca sahili ve denizi ile değil tarihi özellikleri ile de dikkat çekicidir. Antalya otel tavsiyeleri ile tatil yapmanın en konforlu ve güzel yollarını bulabilirsiniz.

Antalya’daki en iyi otellerde indirimli fiyatlara tatil yapmak için https://tatilkuponlari.com/markalar/etstur/ adresinden Ets indirimlerini bulabilirsiniz.

İşte Antalya’da bulunan en iyi oteller ve özellikleri:

1)Rixos Downtown

Konyaaltı sahillerine oldukça yakın bir konumda bulunan bu otel, pek çok özelliği ile büyük bir konfor ortamı oluşturuyor. Zarif bir tesise sahip olan otelde, ihtiyaçlarınıza cevap veren pek çok olanak düşünülmüş. Ayrıca otelde konaklayanlar için pek çok spor aktivitesi ve eğlence mekanı da düşünülmüş durumda. Hamamda ya da spada yorgunluğunuzu atabilir ya da şu sporları yaparak ve tenis oynayarak eğlenebilirsiniz. Yeşil Yıldız belgesi olan bu otel, doğa ile de iç içe bir özelliktedir. 

2) Adrasan Klados

Bu otel, Antalya otel tavsiyeleri arasında Kumluca ilçesi içerisinde yer alan en iyi otellerden biridir. Adrasan’a oldukça yakın olması nedeniyle gözde otellerden birisi olarak ifade edilebilir. Otelin oda konseptlerine göre olanakları değişse de tüm odalarda ihtiyaçlara cevap verecek ürünler bulunuyor. Bu otelde çocuklar için oyun parkları, hayvanat bahçesi ve havuz gibi farklı seçenekler de sunuluyor. Ayrıca tenis kortu, spor salonu ve su kaydırağı gibi etkinlik alanları da mevcut. 

3) Titanic Beach Hotel Lara 

Bu otel, yolcu gemisine benzer tasarımı ile dikkat çeken bir özelliktedir. Lara Kundu sahiline sıfır olarak bulunan bu otel, size iyi bir tatil deneyimi yaşatacak! Oldukça uzun plaja sahip olması ve havuzları ile keyifli bir şekilde vakit geçirebilirsiniz. Otel özellikleri ile pek çok ödüle layık görülmüştür. Otelin tüm odaları misafirlerin ihtiyaçları düşünülerek oluşturulmuştur. Otelin etkinlik alanları ise oldukça geniş bir alana yayılmıştır. Konferans salonundan aquaparka kadar pek çok hizmet sunulan alan bulunmakta.

4) Granada Luxury Beach 

Alanya’nın güzel kıyısına inşa edilen bu otel en güzel tesisleri ile misafirlerine hizmet veriyor. Otel içerisinde hem yetiskinler hem de çocuklar için alanlar bulunuyor. Özel havuzlarda vakit geçirebilir ya da denizin keyfini sınırsızca sürebilirsiniz. Ultra Her Şey Dahil otel konsepti ile açık büfe kahvaltıdan ve restoranlardan yararlanabilirsiniz. En iyi Antalya otelleri arasında yer alan Luxury Beach, tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek özelliklerle donatılmıştır. Aileler, balayı çiftleri ve çocuklar burada oldukça eğlenceli bir tatil deneyimi yaşayabilir. 

5) Sherwood Exclusive  

Kemer ilçesinde yer alan bu otel, çam ve palmiyelerin oluşturduğu muhteşem bir doğada yer alıyor. Bu güzel atmosfer içerisinde huzurlu bir şekilde tatilinizi yapabilirsiniz. Göynük Plajında en iyi şekilde vakit geçirerek kumun, denizin ve güneşin keyfini çıkarabilirsiniz. Bu otelde açık büfe kahvaltı ile birlikte farklı kültürlerin yemeklerini de tadabileceğiniz Alakart restoranlar da bulunuyor. Ayrıca otelde Kemer ilçesinin en büyük aquaparkı da bulunuyor. 

6) Club Felicia Village 

Manavgat ilçesinde yer alan bu tesis, Antalya otel tavsiyeleri arasında oldukça ayrıcalıklı bir konuma sahiptir. Tesisin çevresinde bulunan doğal güzellikler ve sunulan atmosfer oldukça dikkat çekici. Plajda, açık ve kapalı havuzda dilediğiniz gibi vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca tesiste okçuluktan tenise kadar sayısız spor aktivitesine dahil olabilirsiniz. Hamam ya da saunada ise yorgunluğunuzu atabilirsiniz. Farklı damak tatları için hizmet veren 3 alakart restoran da size hizmet ediyor. 

7) Tekirova Queens Park Resort ve Spa 

En iyi Antalya otelleri arasında yer alan bu tesis, denize sıfır konumuyla eşsiz bir tatil deneyimi fırsatı sunuyor. Tesiste plaj, yüzme havuzları ve iskele bulunuyor. Tesiste dünya lezzetlerini tadabileceğiniz restoranlar da bulunuyor. Otelde pek çok aktivitenin yanı sıra çocuk ve bebek dostu alanlar da bulunuyor. 

8) Voyage Belek Golf & Spa 

Serik ilçesinde lüks tatil yapmak isteyenlerin birinci tercihi bu otel olabilir. Belek sahili üzerinde bulunan otel golf sahaları, tenis kortları, restoran ve barları ile dikkat çekiyor. Gece kulübünün ve diğer sosyal aktivitelerin sunulduğu otelde eğlenceli bir şekilde vakit geçirebilirsiniz. 

9) Botanik Platinum Hotel

Antalya otel tavsiyeleri arasında palmiye ağaçlarının ve çiçeklerin donattığı bu otel, size muhteşem bir deneyim sunacak! Açık havuzları, kapalı ve çocuk havuzları ile keyifli saatler geçirebilirsiniz. Uluslararası lezzetleri en iyi şekilde deneyimleyebilir ve farklı aktivitelere dahil olabilirsiniz. 

10) Acanthus ve Cennet Barut Collection 

Manavgat Side’de yer alan bu otel, mavi ve yeşili en iyi şekilde deneyimleyebileceğiniz bir konsepte sahiptir. Tüm odalarında ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Ayrıca eğlenceli ve sportif etkinlikler ile keyifli bir tatil deneyimi elde edersiniz. Çocukların ve yetişkinlerin özel olarak vakit geçirebileceği bu tesis, ilk tercihlerinizden birisi olabilir.

Bu 10 otel ve daha fazlasındaki güncel kampanyaları Tatilbudur indirim kodu sayfasından takip etmeye devam edebilirsiniz.

 
Bakan Soylu: Kahramanmaraş’ta 10 bin 194 kişi hayatını kaybetti
 
Depremin 166’ncı saatinde enkazdan mucize kurtuluş
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Güvenli Taşımacılık
Taşınma işlemi sırasında eşyaların ve kıymetli evrakların zarar görmemesi birincil beklentidir.
Akıllı Lens Nedir? Neden İhtiyaç Duyulur?
Akıllı lensler günümüzün en gelişmiş göz içi lens teknolojisidir. Uzak ...
Karton Çanta Modelleri
Karton çanta modelleri arasından dilediğinizi seçebilir ve ihtiyacınıza ...
 
Arçelik Çamaşır Makinesi Ön Yıkama Işığı Neden Yanıp, Sönüyor?
Arçelik markalı çamaşır makinelerinde daha iyi bir yıkama performansı ...
Tüp Mide Ameliyatı Nedir? Nasıl Yapılır?
Tüp mide ameliyatı, obezite cerrahisi içerisinde yer alan bir ameliyattır. ...
Sevgililer Günü Ne Zaman?
14 Şubat her yıl Sevgililer Günü olarak kutlanmaktadır. 2023 yılında ise ...
 
İnternetten Satış Yapmak
E-ticaret, 2020 yılı ve sonrasının en popüler sektörü olmuş durumda. Gerek ...
Su Deposu Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?
Teknoloji geliştikçe, genel olarak ihtiyaçlarımız çeşitlenmiş ve artmıştır. ...
Tiroid Bezi
Tiroid bezi, boynun tabanında yer alan küçük, kelebek şeklinde bir organdır. ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva