Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
7 Şubat 2023 Salı - 13:44

Su Deposu Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Teknoloji geliştikçe, genel olarak ihtiyaçlarımız çeşitlenmiş ve artmıştır. Teknoloji noktasında depolama ürünleri de gelişmiştir.

Su Deposu Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Son teknoloji üretim sistemleri ile üretilen su depoları için hemen tıklayın. Bunun yanı sıra su deposu alınırken insanların kafasında pek çok soru olmaktadır. Bireysel kullanım amaçları doğrultusunda daha çok soru olurken, endüstriyel kullanım amaçları doğrultusunda sorular oldukça azalmaktadır. Çünkü endüstriyel kullanımda daha spesifik amaçlar doğrultusunda depolama ürünleri satın alınırken, bireysel amaçlar doğrultusunda daha işlevsel ürünler aranmaktadır. Bizlerde sizler için su deposu alınırken nelere dikkat etmeliyiz araştırdık ve maddeler halinde aşağıda belirttik.

Su deposunun imal edildiği hammaddeye dikkat edin: Su deposunun malzemesi su deposunun kalitesini ve dayanıklılığını belirler. Hammaddelerin birbirleri ile çoğu özellikleri benzer olsa da birbirlerine karşı üstünlükleri de bulunmaktadır. Su depoları hammadde olarak polietilen, polyester ve paslanmaz çelik kullanılarak üretilmektedir. Her hammadde farklı biçimde üretim şekline sahiptir. Polietilen tanklar, monoblok üretim şekli ile üretilirken, polyester ve paslanmaz çelik kullanılarak üretilen tanklar genellikle ana malzemenin birleştirilmesi ile üretilmektedir. Böylece depo, konumlandırılacağı alanda da üretilebilmektedir. Bununla birlikte üç hammadde de gıda temasına uygundur ve UV yalıtımı bulunmaktadır. Böylece depo içerisine zararlı ışınlar geçmediği için depo içerisinde oldukça sağlıklı bir alan bulunmaktadır.

Su deposunun fiyatına dikkat edin: Fiyat, kalite ve kapasite gibi kriterlere göre su deposu seçiminizi yapın. Depolama ürünleri arasında en ekonomik fiyat etiketine sahip ürün polietilen ile üretilen depolardır. Bunların dışında genel olarak depolama ürünleri fiyatları ebatlarına göre değişkenlik göstermektedir. Kısacası ebatlar yükseldikçe doğru orantılı olarak fiyatlarda yükselmektedir.

Üretim şekline dikkat edin: Çok farklı tasarımlarda su deposu modelleri bulunmaktadır. Çünkü depolama alanında ihtiyaçlar oldukça çeşitlidir. Karavan ve yat gibi alanlarda daha çok küçük hacimli ve yatay tasarıma sahip modeller tercih edilmektedir. Bunun yanında bazı hammaddelerin taşınmasında da yine yatay tasarımlı ve dikey tasarımlı depolama ürünleri kullanılmaktadır. Sizlerde dilediğiniz ebatlara sahip 1 tonluk su deposu modelimize göz atın! Ebatlar kapsamında silo depolarda bulunmaktadır. Bu depolar içerisinde tahıl ve deterjan gibi kimyasal maddelerde depolanmaktadır. Ayakları bulunduğu için depo yerden yüksekte bulunur. Böylece bu tarz depolara hamam böceği gibi haşerelerin ulaşması zordur. Bunların dışında toprak altına konumlandırılan depolama modelleri bulunmaktadır. Toprak altına konumlandırılan depoların foseptik gibi kullanım amaçları bulunduğu gibi değerli içeriklerin güvenliğini sağlamak için kullanımı da mevcuttur.

Su deposunun kapasitesine dikkat edin: İhtiyaçlarınız doğrultusunda doğru kapasiteli bir su deposu seçin. Örneğin, tek kişilik bir evde küçük kapasiteli bir su deposu yeterli olurken, aileler için büyük kapasiteli bir su deposu daha uygun olabilir. Depo kapasitesinin ihtiyaca yönelik seçilmesi gerekmektedir. Alanında uzman üreticilerin önerilerine göre ise ihtiyaç miktarından bir tık fazla satın alınmalıdır çünkü depolama ürünleri oldukça işlevsel ürünler olduğundan dolayı farklı amaçlar içinde kullanılabiliyor.

 
Hakan Tütüncü; Birlikte aşacağız
 
Fuat Oktay: Silahlı Kuvvetler'imizin personeli sahada
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tiroid Bezi
Tiroid bezi, boynun tabanında yer alan küçük, kelebek şeklinde bir organdır. ...
Mersin Gezilecek Yerler
İnsanlar; yaz aylarında farklı arayışlara girerler. Bilhassa farklı bir ...
Kızlık Zarı Dikimi Nedir? Yöntemleri Nelerdir?
Vajinanın birkaç santim içerisinde bulunan kıvrımlı bir mukoza tabakasıdır. ...
 
Görüntüleme Merkezi Hizmetleri
Kişiye uygulanan görüntüleme merkezi hizmetleri oldukça geniş kapsamlıdır. ...
Karbon Peeling Ne İşe Yarar?
Güneş, akne, yaşlanma, siyah noktalar, derinlerde olmayan kırışıklıklar, ...
Manikür ve Pedikür Tozu Nedir?
Manikür ve pedikür tozu, tırnak bakımı için kullanılan küçük tozlar veya ...
 
Konya'da Promosyon Ürünlerinde Etkili Çözümler
Kişi, işletme ve kurumların kendilerini tanıtmaları ve daha geniş kitlelere ...
En Popüler Google Play Oyunlarını MinikOyuncuda Oyna
Her yaştan insanın uzun yıllar boyunca eğlenme aracı olarak tercih ettiği ...
İngilizce Mülakat
Bir mülakatta İngilizcede iyi olmanın çeşitli faydaları vardır.
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva