AKM'de klarnet keyfi
AKM'de klarnet keyfi
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
3 Şubat 2023 Cuma - 13:39

Konya'da Promosyon Ürünlerinde Etkili Çözümler

Kişi, işletme ve kurumların kendilerini tanıtmaları ve daha geniş kitlelere ulaşmaları için logo ve sloganların yer aldığı hediyelik eşyalara promosyon ürünleri denir.

Konya da Promosyon Ürünlerinde Etkili Çözümler
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kişi, işletme ve kurumların kendilerini tanıtmaları ve daha geniş kitlelere ulaşmaları için logo ve sloganların yer aldığı hediyelik eşyalara promosyon ürünleri denir. Bu bir nevi propaganda faaliyetidir. Bu bir alıntıdır ve Türkçe ‘de "teşvik etmek" tabirini görmekteyiz. Özellikle 20. yüzyılda reklam olgusu insanların yaşamlarına nüfuz etmeye başladı. Reklam harcamaları inanılmaz oranlara ulaşan şirketler, harcamaları kısmak için reklam denen bir fenomeni devreye sokuyor. Yani bu iletişim alanı ihtiyaçlardan doğmuştur. Bu organizasyon bugün hala kullanılmaktadır. Kurumlar müşterileri ve potansiyel alıcıları bu şekilde çeker. Promosyon ürünleri ;

● Baskılı şapka ürünleri 

● Baskılı tişört ürünleri

Promosyon çakmak ürünleri

● Firmanın logosu baskılı tişört

Bu tişörtler ve logolu diğer promosyon ürünlerini MYPROMET firmasına yaptırabilirsiniz. Konya’da yer alan bu firma ile çalışan tüm ticarethanelerin satış oranlarının katlandığı bilinmektedir.

Araştırmalar sırasında promosyonların marka bilinirliğini artırdığını gösteren birkaç rakam görülmüştür. Bu asırlık pazarlama iletişimi yöntemi, 2023'te hala etkili ve potansiyel alıcıları etkiliyor. Kurumsal promosyon hediye alan kişilerin %60'ı hediyenin üzerindeki markayı hatırlıyor. Bu oran diğer reklam araçları için istenilen düzeyde değildir. Bu durum, hediye olarak alınan ürünlerin, insanların faydalanacağı ürün gruplarından olması halinde etkili bir tanıtım aracı olduğunu göstermektedir. Çeşitli hediyelik eşyalar sunan şirketler, müşterileri üzerinde daha büyük bir etkiye sahiptir. Başka bir anket, müşterilerin çoğunun kendilerine verilen teşvik ürünlerinden o kadar etkilendiğini ve daha sonra aynı firmadan alışveriş ya da ticaret yapmak istediklerini gösterdi. MYPROMET Promosyon ve Dijital Baskı Hizmetleri ile bu son dönemde popüler reklamcılık fikirlerine ortak olabilirsiniz.

Neden Promosyon Ürün Kullanmalısınız?

Bazı kurumlar ve bazı firmalar promosyon ürünleri gereksiz görmektedir. Dağıtılan ürünlerin müşterilerin umurunda olmayacağı varsayılır. Ancak yapılan bazı araştırmalar bunun hiç de doğru olmadığını ispatlıyor. Biliyoruz ki müşterilerimiz hediye firması ile büyük bir problem yaşamadıkları sürece mutlaka iade edeceklerdir. Burada önemli olan faaliyet gösterdiğimiz sektöre uygun ürün yelpazesini bulmaktır. Örneğin teknoloji firması olarak sizler giyimle ilgili ürünleri müşterilerinize hediye etmenin onlar üzerinde pek bir etkisi olmaz. Bir teknoloji şirketi iseniz mobil piller ve USB bellek de müşterilerinizi memnun edecek ürünlerdir. Her firma kendi ürünlerinin bir küçük örneğini reklam ürünü olarak promosyon ürünleri kategorisine eklerse çok daha faydalı olacaktır.

Şirketten satın alan alıcılara dağıtılan her ürünün bir maliyeti vardır. Bu nedenle firmalar bu işe girişirken maliyet hesabı yaparlar. Fiyat, ürün yelpazesine bağlıdır. Ürün fiyatları istenilen kalite ve tipe göre farklılık gösterebilir. Bunlar arasında bir müşteri uzun yıllar kullanmak isteyeceği kaliteli bir numune ürün istiyorsa ona göre fiyat belirlerler. Verdiğiniz ürünlerin kaliteli olması işletmenizin insanlar üzerindeki etkisini artırır. Aynı tanıtımı iletişim araçlarınızda da yapmak isterseniz daha büyük bir maddi yük ile karşı karşıya kalabilirsiniz. İletişim pazarlaması için en kısa yol olan adet promosyon ürünleri, deneyimli kadrosunun ihtiyaçlarınızı dinlediği MYPROMET ‘te en uygun fiyata alabilirsiniz.

Müşterileri memnun etmek için şirketler ürünlerini temsil eden bir ürün yelpazesi sunmak isterler. Öncelikle hedef kitleye verilecek olan promosyon ürünleri kendi ürün grubunu çağrıştırmalıdır. Promosyon ürün grupları bu nedenle oldukça yaygındır. Kalemler, defterler, tişörtler, saatler, takvimler, çantalar, takvimler, bloknotlar anahtarlıklar, şapkalar, flash bellekler, yazı gereçleri, hesap makinesi ürünleri tanıtım için ve müşterilerin kalbini ve aklını kazanmak ve yeni işler kazanmak için müşterilere uygulanabilir. Baskılı tişört ve baskılı şapka en çok tercih edilen promosyon ürünleri hakkındadır.

 
Yanmış cesedi bulunmuştu; araçta 'sigara' detayı
 
Yangında ölen değirmen taşı ustası, odasından çıkamamış
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
En Popüler Google Play Oyunlarını MinikOyuncuda Oyna
Her yaştan insanın uzun yıllar boyunca eğlenme aracı olarak tercih ettiği ...
İngilizce Mülakat
Bir mülakatta İngilizcede iyi olmanın çeşitli faydaları vardır.
En İyi Pırlanta Markası Nasıl Bulunur?
Takı ve aksesuarların kadınlar için ne kadar önemli olduğunu hatırlatmaya ...
 
Ceviz İçinin Faydaları Nelerdir?
Dengeli ve düzenli beslenmek oldukça önemli! Birçok kişi; günlük hayatın ...
Batışehir’de Kilitli Kapı Kalmasın
Bir çilingirin en çok istemediği şey insanların kilitli kapılar yüzünden ...
Karın Germe Ameliyatı
Karın germe, fazla yağın ve derinin alınmasının yanı sıra zayıflamış karın ...
 
Karton Bardak Nasıl Üretilir?
Karton bardaklar, içecek tüketiminde tamamlayıcı ürünlerdir. Sıcak veya ...
Yatak Odası Takımı Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?
Yatak odası, her şeyden önce insanların dinlenmek için kullandığı bir alandır.
Viskon Kumaş
Özelliklerinden dolayı viskon kumaş en fazla tercih edilen kumaş çeşitlerinden ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva