Konyaaltı'nda gönüllülerden resim sergisi
Konyaaltı'nda gönüllülerden resim sergisi
Kırmızı Takım'dan o isim arkadaşlarına veda etti
Kırmızı Takım'dan o isim arkadaşlarına veda etti
7 ilde suç örgütüne 'Mahzen-32' operasyonu
7 ilde suç örgütüne 'Mahzen-32' operasyonu
100 yıldır kayıptı, değerinin altında satıldı
100 yıldır kayıptı, değerinin altında satıldı
14 Kasım 2020 Cumartesi - 18:25

Antalya Baro Başkanı Balkan, büyükşehirdeki krizi değerlendirdi

Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu'nu görevden alıp, yerine 2 meclis üyesini dönüşümlü olarak atamasını değerlendirdi.

Antalya Baro Başkanı Balkan, büyükşehirdeki krizi değerlendirdi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Balkan, "Aylardır sağlık problemleri olan ve yeni servise çıkan Başkan Böcek'in raporluyken, kendisine ait e-imza üzerinden radikal değişikliği kuşkulu buluyorum. Hukuki olarak da tartışmalı" dedi. Başkan Balkan, şöyle devam etti:

"Böyle bir değişikliğin yapılmasını hukuki olarak görmüyorum. Bu olağan değil. Hukukta ve siyasette rastlanan bir durum değil. Hastalığı sürecinde bir başkan vekili görevlendirildi. Değişmesi ve yerine 2 başkan vekili görevlendirmesi tartışmalı. Siyasi bir operasyon olarak değerlendiriyorum. Belediye içinde bir güç savaşı var. Bu savaş Antalya ile sınırlı değildir. 5'inci büyük kentiz. Çok ciddi rantın söz konusu olduğu bir yer. İştahı kabaran siyasi figürler kendilerine yakın kadrolar için böyle bir operasyon düzenledi. Başkan vekili Hacıarifoğlu görevde kalmalı. Zaten Başkan vekili Hacıarifoğlu Teftiş Kurulu'nu görevlendirdi. İçişleri Bakanlığı müfettişleri inceleme başlatabilir ve suç duyurusuna konu olabilir. Yapılan işlemler dört başı mamur hukuka uygun olmalı. Antalya'nın iradesi üzerinde siyasi ahlakla bağdaşmayan yöntemler, Antalya'nın böyle bir tartışmaya sürüklenmesi üzücü."
 

 
Kaza ihbarına giden itfaiyeci, kuzenini kurtardı
 
Ve bakanlık Antalya Büyükşehirde koltuğa kimin oturacağı kararını verdi
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
demir 15 Kasım 2020 Pazar 08:57

FATURAYI MUHİTTİN BÖCEK ÖDEMELİDİR:Bir siyasi kişi üzerinden ikbal peşinde koşanlar her zaman çıkar.Muhittin Böcek'in 20 yıldır Konyaaltı Belediye Başkanlığı döneminde çalıştığı kadrolardan bazılarını Büyükşehir'e taşıdığı görülüyor.Şu olanlara bakınca bazılarının ne kadar 'LİYAKATSIZ'olduğu ortaya çıkmıştır.Burada en büyük sorumlu Muhittin BÖCEK'tir,Konyaaltı daha küçük kasaba iken geldiği Belediye Başkanlığını 20 yıl boyunca iyi kötü götürmüştür, ama hepsi o kadar.Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra ise Antalya gibi bir kentin yönetilmesinde göreve getireceği kişilerin tecrübeli ve bu işlerin ehli olmalarına bakması gerekirken ne yapmış duygusal davranarak alt belediyeden toplama usulü bazılarını Büyükşehir'e getirmiş.Kurulu düzen içerisinde yuvarlanıp giderlerken hastalığı nedeniyle görevden ayrılınca başta Genel Sekreteri olmak üzere bir kriz çıkarmışlar.Hastanede yatan Muhittin Böcek bu krizi çıkaranlara ne yazık ki alet olmuştur,hukuk çerçevesinde davranacağı yerde usulsüz bir işleme imza atmıştır.Demek ki kriz yönetecek bir kabiliyete erişemediği anlaşılmıştır.Şimdi Muhittin Böcek tekrar göreve dönse bile artık kimse güvenmez,zaten baştan Genel Sekreter seçimi yanlış olmuştur.Kısacası görünen Muhittin Böcek'e ve ekibine Büyükşehir bol gelmiştir.Aslında Muhittin Böcek'in yapacağı sağlığına kavuştuğunda şükür ederek Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa etmesidir.Yani faturayı ödemelidir,böyle usulsuz bir işleme imza atan kişinin düşünün halkın çıkarına mı yoksa ekip çıkarına mı davranacağını,biliyorsunuz Anadolu'da bir söz vardır kılavuzu karga olanın burnu pislikten kurtulmazmış.

Yorumu oyla      1      1  
aferin 14 Kasım 2020 Cumartesi 22:52

artık inancımız bitti. genel sekreter istifa etmelidir. junior böcekte konuşmasın. taht kavgaları hiç hoş değil.

Yorumu oyla      1      1  
Aferim 14 Kasım 2020 Cumartesi 21:49

Aferin size aferin menderesin yersiz açıklaması niyetini açık etmesiyle siyasi hayatını bitirdiği gibi sizde bu ego çatışmalarıyla gündemi meşgul edin aferin. Taht kavgası ego savaşı kime yaramış makamda kalmadı koltukta bu zamana kadar. Yazık değilmi beklentisiz yüzüne bile bakmayıp çoğunu tanımayıp sizi o yerlere getirenlere. Adamın hayatımı önemli süslü havalı makam araçlarıyla egonunuzmu şirketlerden huzur hakları VS aferin ihtiyacınızmı var. Kime kalacak kime kaldı. 2 aydır uykularımız kaçtı muhittin başkanla duayla uyuduk kalktık. İnandık sevindik son gelişmelere ama size yakışmadı kurmayları. Haketmiyorsunuz emeklerimizi içimize sğnmiyorsunuz. Gökhanı dolduracağınıza kamuoyuna yem edeceğinize başkanın iyileşme sürecinde onun daha bir babasına sarılması gerektirdiğini söyleseniz. O çocuk dahada ailesine faydalı baş olurdu. Kurumlar aile şirketi değildir bu başkalarına özenti olur.Biz onlara yöresine töresine geleneklerine doğallığına inandık ama çevresindeki sözde elitler çok etkilemiş aileyi. Elit olmak kamunun imkanlarıyla olmaz bu başka bişeydir.Muhittin başkana Allah şifa versin.Stressiz sağlıklı yanında gıdasını sporunu eski günlerine dönmesi düşüncesinde samimi olan dostlar olmasını diliyorum. Hacıarifoğlu süreci yönetiyordu. Ama Sözde elitler ya kendilerini gaza getirdiler yada belediyede her dönemin rüzgarı olan şakşakçı takımının gazına geldiler. Ama içimize sinmedi. Çok yazık çok.

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Manavgat'ta kaza: 2 yaralı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde otomobille hafif ticari aracın çarpışması ...
Böcek'e 15 günde bir akıl sağlığı raporu...
Akdeniz Üniversitesi, Başkan Muhittin Böcek'in vekili Mehmet Hacıarifoğlu'nu ...
Korkuteli'de koronavirüs denetimi
ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde polis ve zabıta ekipleri koronavirüs denetimi yaptı.
 
AKM'de piyano ve keman keyfi
ANTALYA Devlet Senfoni Orkestrası (ADSO), piyano ve keman severlere keyifli bir konser yaşattı.
CHP'li eski başkan koronavirüsten yaşamını yitirdi
CHP Alanya ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyesi ve Demirtaş belde belediyesi ...
Tarihi eser ticaretinde anlaşamayınca, kaçırıp, alıkoydular
ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde tarihi eser ticaretinde yaşanan anlaşmazlık ...
 
AK Parti Korkuteli Kadın Kolları'nda seçim
AK PARTİ Korkuteli İlçe Kadın Kolları 6'ncı Olağan Kongresi'nde Havva Nur Çivitci başkan seçildi.
Hasan Subaşı, büyükşehirdeki karmaşayı yorumladı
Antalya'nın tecrübeli eski belediye başkanlarından ve İYİ parti ntalya ...
Ağaç yüzünden çıkan tartışmada öldürüldü
ANTALYA'nın Elmalı ilçesinde Ömer Ula (32) oturduğu apartmanın bahçesine ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva