AKM'de klarnet keyfi
AKM'de klarnet keyfi
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
16 Ağustos 2022 Salı - 13:27

Antalya'da dehşet verici köpek ölümleri!

ANTALYA'nın Muratpaşa ilçesinde 8 köpek, 1 hafta içinde zehirlenerek öldü. Yapılan incelemede, 2 parkta zehirli tarımsal maddeye rastlanıldı. Parklar, 15 gün süreyle kapatılırken, tedirgin olan mahalleli de kalıcı çözüm istediklerini dile getirdi.

Antalya da dehşet verici köpek ölümleri!
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Muratpaşa ilçesine bağlı Meydankavağı Mahallesi'nde, 9 Ağustos'tan bu yana 8 köpek, zehirlenerek öldü. 1 hafta içinde 8 köpeğin öldüğünü, bazılarının ise kaybolduğunu aktaran mahalleli, polis ve belediye ekiplerine bildirdi. Muratpaşa Belediyesi yetkilileri, 1551 Sokak'taki 2 parkta zehirli tarımsal madde tespit etti. 15 gün süreyle kapatılan 2 parka, 'Bu alanda tehlikeli (zehirli) zirai madde tespit edilmiştir. Alan 15 gün süreyle kullanıma kapatılmıştır' yazısı asıldı. Polis de köpek ölümleriyle ilgili inceleme başlattı.

'PARK KAPANDI AMA TEHLİKE GEÇMEDİ'

Mahalleliden Begüm Çiftçi, "Ayın 9'unda bu parka zehir atıldığını düşünüyoruz. Baktığımız bir sürü sokak hayvanının yanı sıra sahipli hayvanlarımız ölmeye başladı. Kendi hayvanlarımızı dışarı çıkaramamaya başladık. Bütün müracaatlarımızı da yaptık. Belediye ekipleri parkı kapattı ama tehlike daha geçmedi. Sadece hayvanlarımız için değil çocuklarımız için de endişe ediyoruz. Tüm parklar için gerekenin yapılmasını bekliyoruz" dedi.

'HAYVANLARIMIZI DIŞARI ÇIKARMAYA KORKUYORUZ'

Parkın tamamen temizlenmesini istediklerini aktaran Çiftçi, "Çimlerin komple biçilmesini ve detaylı arama yapılmasını istiyoruz. Sadece bu park için değil mahalledeki ve çevredeki bütün parklar için aynısını istiyoruz. Baktığımız ve 'Arap' ismini taktığımız sokak köpeği öldü. Onun dışında sahipli köpeklerimiz de öldü. Beslediğimiz hayvanların hayatından endişeliyiz. Kendi köpeklerimizi evden çıkarmaya korkuyoruz" diye konuştu.

Seçil Özal ise besledikleri sokak hayvanlarının bilmedikleri nedenle ölmeye başladığını dile getirerek, "Baktığımız sokak köpekleri, 1 haftadır ölüyor. Kedilerimiz de vardı; onlar da aynı şekilde ölüyor. Bu olayın bir an evvel çözülmesini istiyoruz. Sadece parkın kapatılmasıyla bu iş olmuyor. Parkın temizlenerek, gerekli önlemlerin alınmasını talep ediyoruz. Baktığımız çok sayıda köpeğimiz hayatını kaybetti. Yaklaşık 5 köpeği de mahalle sakinleri olarak koruma amaçlı barınağa gönderdik" dedi.

ANTALYA'DA KENT MERKEZINDE 1 HAFTA ICINDE 8 KOPEGIN ZEHIRLENEREK OLMESI, MAHALLELIYI TEDIRGIN ETTI. POLIS INCELEME BASLATIRKEN, ZEHIR TESPIT EDILEN 2 PARK 15 GUN SUREYLE KULLANIMA KAPATILDI.(FOTO:ADEM AKALAN/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA KENT MERKEZINDE 1 HAFTA ICINDE 8 KOPEGIN ZEHIRLENEREK OLMESI, MAHALLELIYI TEDIRGIN ETTI. POLIS INCELEME BASLATIRKEN, ZEHIR TESPIT EDILEN 2 PARK 15 GUN SUREYLE KULLANIMA KAPATILDI. ( (FOTO:ADEM AKALAN/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA KENT MERKEZINDE 1 HAFTA ICINDE 8 KOPEGIN ZEHIRLENEREK OLMESI, MAHALLELIYI TEDIRGIN ETTI. POLIS INCELEME BASLATIRKEN, ZEHIR TESPIT EDILEN 2 PARK 15 GUN SUREYLE KULLANIMA KAPATILDI. (BEGUM CIFTCI) (FOTO:ADEM AKALAN/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA KENT MERKEZINDE 1 HAFTA ICINDE 8 KOPEGIN ZEHIRLENEREK OLMESI, MAHALLELIYI TEDIRGIN ETTI. POLIS INCELEME BASLATIRKEN, ZEHIR TESPIT EDILEN 2 PARK 15 GUN SUREYLE KULLANIMA KAPATILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA KENT MERKEZINDE 1 HAFTA ICINDE 8 KOPEGIN ZEHIRLENEREK OLMESI, MAHALLELIYI TEDIRGIN ETTI. POLIS INCELEME BASLATIRKEN, ZEHIR TESPIT EDILEN 2 PARK 15 GUN SUREYLE KULLANIMA KAPATILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA KENT MERKEZINDE 1 HAFTA ICINDE 8 KOPEGIN ZEHIRLENEREK OLMESI, MAHALLELIYI TEDIRGIN ETTI. POLIS INCELEME BASLATIRKEN, ZEHIR TESPIT EDILEN 2 PARK 15 GUN SUREYLE KULLANIMA KAPATILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Adem AKALAN/ ANTALYA, (DHA)

 
Mısırlı şarkıcı kilise yangınında 6 akrabasını kaybetti
 
Antalya polisinden kumar operasyonu
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hasibe 18 Ağustos 2022 Perşembe 09:27

Lütfen tüm belediyeler sokak köpeklerini toplasın ve barınaklara götürsün SOKAK ta HAYVANA karşıyım çünkü çocuklar parklara gidemiyor yollar çıkıyor araba çarpıyor çocuklar ölüyor sebep sokak köpeği oluyor

Yorumu oyla      0      0  
Ayten 17 Ağustos 2022 Çarşamba 12:06

Hay lanet olsun hayvan düşmanlığına, insanlığa da. Dünya sadece insanların mı? Hayvanları da Allah yarattı. Ne bu insan bencilliği. Dünyada her canlı misafir geldi ve gidiyor. Misafir olduğun yerde senin olan ne var ey insan. Silkelen kendine gel. Masum hayvanların hakkı,vebali çarpsın . Yeter artık, orada yaşamasın, burda yaşamasın, dünya insanların tapulu malı değil. O hayvanların laneti onlara kötülük yapan herkesi çarpsın. Bıktık artık.

Yorumu oyla      0      0  
Vatandaş Rıza 16 Ağustos 2022 Salı 15:29

Sahipsiz köpek olmaz. Sokakta hayvan beslenmez, Avrupa'da böyle bir şey yok. Sahipli köpekler de ağızlıksız olarak çıkarılamaz. Ortalık yere kakası yaptırılmaz.

Yorumu oyla      0      0  
Atatürkçü 16 Ağustos 2022 Salı 15:28

İnsanlar bıktı artık sokak köpeklerinden de sahte hayvanseverlerden de. Sahipsiz köpek ve kedi olmaz. Sokakta hayvan olmaz. Parklar köpeklerin mi? Çocukların mı?

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tütüncü, AK Parti’nin çoban ateşinin yakıldığı yaylada
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti’nin kuruluşunun 21. yılında ...
İngiliz çocuk, otel havuzunda boğuldu
ANTALYA'ya tatil için ailesiyle gelen İngiliz Oliver Mattew Graham (13), ...
Bu yarışmada ‘iş’ var
Muratpaşa Belediyesi’nin yenilik, buluş ve girişim destekleme merkezi ...
 
Antalya'da 'gök taşı' heyecanı
GÖK bilimcilerin yılın en önemli olayları arasında gösterdiği Perseid ...
Antalya temmuz ayında yabancıya konut satışında ilk sırada
TÜRKİYE İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Temmuz ayında ülke genelinde ...
Denizde bulunan cesedin kimliği belli oldu
ANTALYA'nın Muratpaşa ilçesindeki falezlerin 20 metre açığında bulunan ...
 
Demre'deki ören yerlerine yoğun ilgi
ANTALYA'nın Demre ilçesinde bulunan Aziz Nikholaos Anıt Müzesi, Myra Antik ...
Kaş’ta seracılık kursu açıldı
ANTALYA’nın Kaş ilçesinde düzenlenen mesleki eğitim kursları aralıksız ...
'Ev olmayınca eşyaları nereye koyalım'
KUMLUCA'nın Göksu Mahallesinde, geçen pazar günü evleri yanan Zekeriya ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva