TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
30 Mart 2019 Cumartesi - 13:28

Böcek: Planlı, kurallı, kimlikli kent için geliyoruz

Millet İttifakı’nın CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, “Yerelden kırsala kalkınma planıyla yola çıktık. Planlı, kurallı ve kimlikli kent için geliyoruz” dedi.

Böcek: Planlı, kurallı, kimlikli kent için geliyoruz
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) 2019 faaliyet yılı 6’ncı Olağan Toplantısı Akra Hotel’de gerçekleştirildi. Toplantı moderatörlüğünü Wagner Kablo Yönetim Kurulu Başkanı ve ANSİAD Yüksek Danışma Kurulu Başkanı L. Hilmi Ünsal’ın gerçekleştirdiği toplantının konuğu Konyaaltı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek oldu. Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek’in vizyonu ve projelerini anlattığı toplantıya, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antaya Miletvekili Çetin Osman Budak, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkan Yardımcısı Ali Eroğlu, Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Konfederasyonu (BAKSİFED) Başkanı Abdullah Erdoğan, ANSİAD Geçmiş Dönem Başkanı Mehmet Hacıarifoğlu, CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, CHP Seçim Koordinatörü Yusuf Meriç ve İYİ Parti Seçim Koordinatörü Bülent Gürsoy katıldı. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı, CHP Antalya Büyükşehir başkan adayı Muhittin Böcek'in alt yapıdan imara, eğitimden kültüre, toplu taşımadan kent planlamasına kadar, şehrin bütün bileşenleri ile ortak kanaat ile hareket edeceği söylemini hatırlatarak, “Seçildiğiniz takdirde hayata geçirilmesi noktasında ANSİAD olarak her an göreve hazır olduğumuzu belirtir, tekrar başarılar dileriz” dedi.

NİTELİKLİ KADROLAR İHMAL EDİLMEMELİ

Büyükşehir Belediye Başkanlarının geniş bir coğrafyanın sorunlarının çözümünde önemli bir rol oynadıklarını dile getiren Akıncı, “Ayrıca, hizmet götürdükleri hemşehrilerinin hizmetlerinden memnuniyet duymasını sağlamak gibi de çok kutsal bir göreve soyunuyorlar. Gerçekte tabi ki bu görev beraberinde büyük bir organizasyon yapısını da zorunlu kılıyor. Dolayısıyla bu noktada gözden kaçırılmaması gereken hususların başında, böylesine bir organizasyon ve hizmet operasyonunun altından kalabilecek nitelikli kadroların ihmal edilmemesi ve siyasi tercihlerin bu kadroların oluşmasında etkin olmaması en önemli arzumuz ve dileğimizdir” diye konuştu. Akıncı, yerel seçim sürecinin genel seçim havasına büründüğünü kaydederek, “Bizler yerel yönetimlerimizi, her zaman demokrasinin tabanda uygulanması ve günlük yaşamımızı doğrudan etkileyen sorunların çözüm bulduğu yerler olarak değerlendiriyor, kentlerimizi yöneten ve yönetmeye talip olan belediye başkanlarımızı da bu açıdan çok önemsiyoruz. Ancak diğer yandan da liderler düzeyindeki siyasi kutuplaşmayı ve karşılıklı suçlamaları da kaygıyla izlemekteyiz” dedi.

ANTALYA’YI 50 YILLIK ÖNGÖRÜYLE PLANLIYORUZ

Konyaaltı İlçesi’nin gelişimiyle ilgili bilgiler vererek sözlerine başlayan Başkan Adayı Muhittin Böcek, 25 yıllık bir siyaset ve başarı öyküsü olduğunu kaydederek, “98 gündür gece gündüz demeden koşuyoruz, 100’üncü günde Allah’ın izni, halkımızın desteğiyle başarıya ulaşacağız” diye konuştu. 913 mahallede köylü, kentli ve kırsalda halkla buluştuklarını belirten Böcek, “Sivil toplum kuruluşlarımızla, halvciler ve sanayicilerimizle, turizmcilerle ve iş dünyasıyla ayrı ayrı bir araya geldiğimiz her toplantımızda dünyanın en güzle kenti Antalyamızın fakirleştiğini görüyoruz. Özellikle son dönemde yaşanan krizlerle birlikte yaşanan bu olumsuz gelişme bizleri fazlasıyla üzüyor” diye konuştu. Böcek, “Antalya hepimiz için önemli. 50 yıllık bir öngörüyü söylüyoruz. Biz planlı, kurallı, kimlikli kent için geliyoruz” dedi.

YERELDEN, KIRSALTAN KALKINMA PLANIYLA YOLA ÇIKTIK

Altı ay önce yaptırdığı araştımadan bahseden Böcek, “O anket sonuçlarında Antalya’nın sorunu olarak işsizlik birinci çıkmıştı, yeni araştırmamızda da en büyük sorun ekonomi çıktı. Yani dertlerimiz aynı. Iş dünyası, turizmci, köylü üretici emeklisi dahil olmak üzere bu ekonomik krizden zarar görmüş durumda” dedi. Üreticinin ve Antalyalının adına krizden dolayı büyük üzüntü duyduğunu dile getiren Muhittin Böcek, “Antalya turizminve tarımın başkenti. Tarım sıkıntıda, turizm sıkıntıda, işsizlik üst düzeyde. Vatandaşın memnun olacağı, kazanacağı projeler yapmak zorundayız” diye konuştu. Kırsal kalkınma için neler yapılabilir diyerek bir çok proje hazırladıklarını ve vatandaşla paylaştıklarını dile getiren Böcek, “Halk Yem fabrikası için araştırma yaptık, Korkuteli’nin diğer yerlere göre daha fazla ihtiyacı olduğu ortaya çıktı, fabrikayı Korkuteli’ne kuracağız dedik. Oradan da hayvanclıkla uğraşan bütün vatandaşlarımıza ulaşacağımızı söyledik. Halk Süt ile çocuklarımız sütünü içecek. Burada bütün amacımız hayvancılığı geliştirmek ve besicininn kazanmasını sağlamak. Antalya tarımıyla Türkiye’yi doyuran bir kent. Burada da Büyükşehir Belediyesi olarak yapmamız gereken üretici ve tüketiciyi buluşturmak olacak” ifadelerini kullandı. Kentte ulaşım sıkıntısı olduğunu dile getiren Böcek, 19 ilçede ulaşımla ilgili problemlerin çözüme kavuşturulacağını belirterek, Alanya’dan Gazipaşa’ya giden otobüsün olmadığını, bunun da yapılacağını kaydetti.

YARDIMLAR AÇIKTAN YAPILMAMALI

Büyükşehir Belediyesi’nin, Böcek’in projesi olan Halk Su ile ilgli su satan iş yerlerine 

‘Sizin ekmeğinizle oynuyor’ diyerek Muhittin Böcek'e oy vermemeleri konusunda mesajlar atıldığını ileri süren Böcek, “Biz Halk Su Projesi ile ilgili diyoruz ki ben sana ucuza vereceğim, sen de ona göre kar koyup satacaksın. Belediye olarak su satacak halimiz yok, hem satan vatandaş hem alan vatandaş kazansın istiyoruz” dedi. İşçilere telefon açılıp, ‘Aman Muhittin Böcek’e oy vermeyin gelirse sizi kovar’ denildiğini iddia eden Böcek, “Basın önünde hiçbir vatandaşımızı rencide etmedik. Ben annem babam adına 4 çocuk okuturum, benim kendi ailem bile bilmez kim olduklarını. Hayrını da uçurmam. Ben hayatım boyunca kimsenin ekmeğiyle oynamadım. Ben siyasi görüşünden dolayı bir iş yerini bile kapatmadım. Bunları bir kenara bakıyorum. Geçtiğimiz günlerde Sayın Menderes Türel Başkanımız ve AK Parti İl Başkanı, ‘Muhittin Böcek mal beyanını neden açıklamıyor’ diyor. Allah Allah, Muhittin Böcek’in mal beyanı tam 20 yıldır rutin yapılması gereken büyükşehir belediyemize verilir. Sayın Türel’de de var, İçişleri Bakanlığı’nda da da var” dedi. Konuşmaların ardından, ANSİAD 6. Olağan Toplantısı, ANSİAD Başkanı Akın Akıncı ve Yüksek Danışma Kurulu Başkanı Hilmi Ünsal’ın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek’e günün anısına plaket takdimiyle sona erdi.

 
O ses kaydı FETÖ imalatı
 
Güney Afrika'da hastaneyi maymunlar bastı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
O ses kaydı FETÖ imalatı
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in eşi Ebru Türel'e ...
Antalya'da 'Yılın Altın Okuyucuları' seçildi
BEYAZ Baston Görme Engelliler Derneği tarafından, Tekelioğlu İl Halk Kütüphanesi ...
Antalya'da çileğin şekli bozuldu
ANTALYA'da seralarda üretilen çileğin iri ve şeklinin bozuk olması, 'hormon ...
 
Antalya'da uyuşturucu operasyonları: 38 kişi tutuklandı
İÇİŞLERİ Bakanlığı'nın başlattığı 'Alan Denetimi Projesi' kapsamında, ...
Güvenlik müdürü cinayetinde 4 sanık için müebbet istemi
ANTALYA'da eğlence mekanında güvenlik müdürü olarak çalışan Hakan Çopuroğlu ...
Yazar Cantürk'ten Demre'de söyleşi
ANTALYA'nın Demre ilçesindeki özel bir okulda düzenlenen söyleşiye katılan ...
 
El konuldu ceza kesildi
ANTALYA'da, Singapur su kaplumbağasını yasak olmasına rağmen pazarda satmaya ...
Korkuteli'nde kaza: 1 ölü
ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Keki Doğru (47) yaşamını yitirdi.
İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları istifa etti
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları yönetimi görevinden istifa etti.
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva