Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
4 Eylül 2018 Salı - 13:59

Böcek'e büyükşehir soruları

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONYSİAD)’nin konuğu oldu. Böcek, partisinin uygun görmesi halinde büyükşehire aday olduğunu açıkladı. Böcek, sürecin yakın olduğunu söyledi.

Böcek e büyükşehir soruları
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Başkan Muhittin Böcek, Başkan Yardımcısı Mustafa Gürbüz ve ilgili birim müdürleriyle birlikte katıldığı toplantıda Konyaaltı’nda yapmış olduğu hizmetlerini anlattı. Projeleri bölgenin ihtiyaç önceliğine göre planladıklarını dile getiren Muhittin Böcek, belediye hizmet binasından, yaşlılar kreşine, çocuk kreşlerinden, evde bakım hizmetine, sosyal yardımlardan, fuar merkezine kadar pek çok projeyi hayata geçirdiklerini dile getiren Muhittin Böcek, üniversiteli öğrenciler için de geçtiğimiz yıl yurt açtıklarını, bununla birlikte öğrencilere çay ve çorba ikramın yapılacağı Öğrenci Lokalini 10 gün içinde hizmete açacaklarını kaydetti.

Konuşmaların sonunda yöneltilen bir soru üzerine Boğaçayı Projesiyle ilgili başta söyledikleri ile aynı noktada olduğunu ifade eden Muhittin Böcek, taşkın sularına karşı bölgede bir tedbir alınmadığını, bunun ileriki yıllarda telafisi mümkün olmayacak sakıncalara yol açabileceğini söyledi.

Konyaaltı Sahili hakkında da konuşan Muhittin Böcek, Sahili 1999 yılında açtıklarını ve yaptıkları proje ile birincilik aldıklarını hatırlatarak, "Konyaaltı Sahili Büyükşehir Belediyesine geçti. Geçen yıl her şey bedava denildi. Vatandaş şezlongları da aldı götürdü. Bu yıl paralı oldu. Günde 40 bin kişinin geldiği yere şu an gelen sayısı büyük ölçüde düştü." dedi.

BÜYÜKŞEHİRE ADAYLIK SORULARI

Muhittin Böcek, işadamlarının büyükşehir ve Konyaaltı Sahil projesiyle ilgili sorularını da cevapladı. Böcek, sorulara şu cevapları verdi:

"Siyaset uzun ince bir yoldur. 25 yıldır insanlarla haşır neşirim. Güzel şeyler yapmaya çalıştık. Önümüzde büyük hedeflerimiz, büyük projelerimiz var. Önümüzdeki güzel günleri hep birlikte göreceğiz. Süreç yakındır."

PARTİM UYGUN GÖRÜRSE BÜYÜKŞEHİRE ADAYIM

"Büyükşehire aday olarak çıkarsınız sonra büyükşehire kalırsınız.  Belediye başkanlığına aday olursunuz belediye meclis üyeliğini alırsınız. İşte benim hayatım boyunca bu hiç olmadı. Ben partim uygun görürse büyükşehir adayıyım. Bu ayın sonuna doğru süreç netleşir. Rant için değil halk için geleceğim. Siz de desteklerseniz güzel şeyler yapacağız."

KONYAALTI SAHİLİ ELİMDEN ALDILAR

"Adını Konyaaltı ilçemizden alan bir sahilimiz için büyükşehir sahili diye bir yazı yazmışlardı, ona üzülmüştüm. Konyaaltı Sahili’nin ismini hiç kimse, yarın bende büyükşehir belediye başkanı olduğumda değiştirememeli. Büyükşehir sahil projesini Konyaaltı ile birlikte yapabilirdi. Böylesine ödüllü bir projeyi siyaseten elimden aldılar. Bunlar şık şeyler değildir. Ben siyaseten Ali Cengiz oyunları yapılması hazmedemiyorum."

KAPLAN'DAN TEŞEKKÜR

Konyaaltı'na ivme kazandıracak, değer katacak her projenin önyargısız yanında olduklarını bildiren KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan, "Tek koşulumuz projenin ne getirip ne götüreceği konusunda gerekli ve yeterli tartışma ortamının yaratılması ve buradan çıkacak sonuca göre karar alınması. Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek’e bugüne kadar Konyaaltı’na yapmış olduğu değerli hizmetler için çok teşekkür ederim." diye konuştu.

Konuşmaların sonunda Başkan Muhittin Böcek, Derneğe yeni üye isimlere belgelerini verirken, Dernek üyesi Antalya eski Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan’da Başkan Böcek’e katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

 
Kadın Kooperatifleri Festivali devam ediyor
 
İYİ Parti Denizli il yönetimi istifa etti
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Akdeniz edu 5 Eylül 2018 Çarşamba 19:04

Halen diyorum.son seçimde Ayhan zor aday olsaydı kendisi MHP''den aday olacaktı.hayati boyunca hiçbir seçime girmeden aday oldu.memur 20 yılda emekli oluyor.lutfen.gut kepeze aday ol yada Alanya..yeni yüzler istiyoruz.akp değişim yapacak. Alper Alveroğlu diye bir yiğit bulmuşlar CHP''de gençleri bulsun.antalyali olarak fethi yalçın değerlendirilmeli..

Yorumu oyla      3      3  
ramazan yavuz 5 Eylül 2018 Çarşamba 14:41

ne büyükşehiri, sizin ekip yok. 150bin nufuslu biryerden büyükşehire aday olmamalı. madem çok seviliyor. kepeze aday olmalıdır.

Yorumu oyla      3      3  
taş 5 Eylül 2018 Çarşamba 10:38

Garantici,böyle bir şey var mı,diyor ki Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmak için başvuru yapmam ,sen adaysın derlerse direk aday olurum,yoksa zaten Konyaaltı bana garanti diyor.Kusura bakma da başkan Konyaaltı'nda da 20 sene olmuş Belediye Başkanlığı bir meslek değil,biraz da başkaları yapsın nasıl olsa orda CHP adayının kazanması garanti,öyle kendine güvenen varsa buyursun Kepez den aday olsun ,örnek Elazığ dan aday olan Gürsel EROL gibi,gitti hiç vekil çıkmayan yerden aday oldu ve şu veya bu nedenle kazandı.Sayın BÖCEK Büyükşehir adaylığı atamayla olmaz yasal süre içerisinde başvuru yaparsınız diğer aday adaylarıyla yarışırsınız kriterlerde önde olursanız siz aday olursunuz ,olamazsanız da teşekkür edersiniz.Kadıya hiç bir yer mülk değil derler.Konyaaltına yeni fikirler yeni bir heyacan kadro lazım,halk artık yeni yüzler görmek istiyor.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kadın Kooperatifleri Festivali devam ediyor
MURATPAŞA Belediyesi'nin Türkiye'de ilk kez düzenlediği Kadın Kooperatifleri ...
Serik'te 29 suçtan aranan şüpheli tutuklandı
ANTALYA'nın Serik ilçesinde 29 ayrı suçtan aranan Mehmet G. (34) polisin ...
Üzerinde para yoktu...
ANTALYA'da babası ve üvey annesiyle birlikte oturan ve annesinin yanına ...
 
Aşıklar boş hastane katında el ele göz göze...
TÜRKİYE'nin ilk akıllı devlet hastanesi olan, 400 yataklı Antalya Kepez ...
OSB Başkanı Bahar: Et sektörü alarm veriyor
TÜRKİYE'nin et ithalatında Avrupa'da birinci, dünyada ikinci sırada olduğunu ...
Serada üretilen ejder meyveleri 15 liraya kadar alıcı buluyor
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde seracılık yapan Bilal Bayram, geçen yıl ...
 
Antalya'da kuduz alarmı
Antalya'nın merkez ilçelerinden Muratpaşa'nın bir mahallesi kuduz nedeniyle ...
Madde bağımlısı diş teknisyeninin acı sonu
ANTALYA'da madde bağımlısı olduğu belirtilen diş tekniksiyeni Soner A. ...
Kanser hastasına ince ve kalın bağırsaktan yemek borusu
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva