Eşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti
Eşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti
Ege Denizi açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem
Ege Denizi açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem
AKM'de klarnet keyfi
AKM'de klarnet keyfi
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
9 Mart 2024 Cumartesi - 17:39

Bu transfer Antalya'da CHP'ye 'İYİ' geldi

Antalya’da İyi Parti Muratpaşa Belediye Başkan adaylığından çekildiği ilan eden Turgut Bucak, Muratpaşa Belediye Başkanı ve CHP adayı Ümit Uysal’ın Seçim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen törenle CHP rozeti taktı.

Bu transfer Antalya da CHP ye  İYİ  geldi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Uysal, “Bu bir başlangıç. Muratpaşa’dan yakılan bu meşale bütün Türkiye’de yanan meşaleye dönüşecek” dedi.

Törene, Başkan Uysal ve Turgut Bucak’ın yanı sıra CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, CHP Muratpaşa İlçe Başkanvekili Can Okan Kıran, eski İYİ Parti İl Başkanı ve CHP Belediye Meclis Üyesi adayı Ahmet Aydın, İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanıyken istifa ederek CHP’ye katılan Erdal Özçivi, İYİ Parti’nin eski yöneticileri, belediye meclis üyesi adayları ve CHP ve İyi Parti üyeleri katıldı.

MURATPAŞA’DAN YANAN MEŞALE

Başkan Uysal, törende yaptığı konuşmada, Muratpaşa’da, manevi olarak, Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyetlerini bu dayanışmayla yeniden canlandırıldığını söyledi. “Ülkesini, insanı seven, Türkiye’nin geleceğini düşünen herkes birleştirmektedir” diyen Uysal, bu meşalenin Muratpaşa’dan yanmaya başladığını söyledi. Uysal, şöyle konuştu:

“İYİ Parti Belediye Başkan adayıyken şartları birleşme şartları olarak görüp, Türkiye’miz için bir araya gelme şartlarının oluştuğunu düşünüp bize katılma kararı veren Turgut Bucak Başkanımız, bu meşaleyi yakanlardan biri. Bu bir başlangıç. Hepsine hoş geldiniz, sefalar getirdiniz diyorum. Muratpaşa’dan yakılan bu meşale bütün Türkiye’de yanan meşaleye dönüşecek.”

UYSAL’A DESTEK

Bucak ise ‘taban ittifakını’ sağlamak üzere adaylıktan çekildiğini söyledi. Antalya ve Türkiye için iyinin ittifakta olduğunu belirten Bucak, şöyle konuştu:

“Siyasette birçok konuda öncülük yapan Antalya’nın Türkiye ittifakı konusunda da öncülük yapıyor olması çok önemli ve kıymetlidir. İYİ Parti Murapaşa Belediye Başkan adayı olarak çıktığım yolu Muratpaşa, Antalya ve Türkiye ittifakı yoluyla birleştirme kararı aldım. Arkadaşlarım birlikte Antalya’mızın ve Muratpaşa’mızın birleştirici gücü Belediye Başkanımız, CHP adayımız Ümit Uysal’ı destekleyeceğiz.”

Konuşmaların ardından Başkan Uysal, Bucak’a parti rozetini taktı. Törende Bucak’la birlikte İyi Parti’den ayrılan 21 belediye meclis üyesi adayı, İYİ Parti eski İl Başkan yardımcıları Nihat Kavşut, Mehmet Bucak da CHP’ye katıldı.

BBP’DEN KATILIM

Diğer yandan son genel seçimlerde BBP’den milletvekili adayı olan Ebru Akbulut da törenle CHP’ye katıldı. Parti rozetini Başkan Uysal’ın taktığı Akbulut, “Her zaman kadına verdiği değerle, Muratpaşa’ya ve Antalya’ya kattığı değerle Ümit Uysal başkanım örnek bir belediyecilik göstermektedir” diye konuştu.

Etiketler:
 
Asayiş olaylarına karışan 234 kişi tutuklandı
 
17 yaşındaki sürücü motosikletliye çarpıp öldürdü
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 10 Mart 2024 Pazar 19:18

Masadan Meral Akşener'in kalktığı tarihten beri İyi Parti erimektedir.1 yıl boyunca kazanacak aday diye diye Kemal KILIÇDAROĞLU'nu yıprattı ve seçilemez hale getirdi.Birde masadan kalkmasıyla İyi Parti'nin en az % 5 puanını yok etti,eğer masadan kalkmasaydı o % 5 oy da KILIÇDAROĞLU'na gelecekti ve Cumhurbaşkanlığı el değiştirecekti.Ayrıca % 15 oy almış bir İyi Parti'de bu gün parlamentoda daha kuvvetli olacağı gibi merkez de kuvvetli bir partiye dönüşecekti.Ne yazık ki Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın kuyruğuna takılarak, onların Cumhurbaşkanı adayı olmasını isteyerek son ana kadar yanlış politika yürüttü.Peki sonra ne oldu,güvendiği Ekrem İMAMOĞLU ve Mansur YAVAŞ İyi Parti'nin altını oyarak Meral Akşener'i yerel seçimlerden sonra siyasi hayattan yok edecekler.İmamoğlu, Meral Akşener vasıtasıyla önce KILIÇDAROĞLU'nu,sonrada İyi Parti'nin içini boşaltarak Akşener'i siyasi sahneden silecek politika izlemektedir.Ne yazık ki bu durumu Meral Akşener okuyamadı ve sürekli İmamoğlu'nun boynuna sarılarak,onun yok yüzünde rabbi resir var gibi sözler söyleyerek olmadık payeler verdi.Gelinen noktada Meral Akşener ektiğini biçiyor.Çok aceleci davranıyor ve sağlıklı hareket edemiyor.Demek ki danışmanlarını veya Kurmay Heyetini dinlemiyor.Kısacası olan yine ezilen yoksul vatandaşlarımıza oldu.Ne olacak Akşener seçimden sonra istifa eder gider,ballı börekli yaşamına devam eder.Gariban halk ne yapsın,yanlış politikaları yüzünden aynı düzen devam edecek.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Asayiş olaylarına karışan 234 kişi tutuklandı
TURİZM kenti Antalya'da son 1 haftada polis ekiplerince gerçekleştirilen ...
Antalya'da başarılı kadınlara ödül
ANTALYA Düşünce Platformu (ADP), 'Dünya Kadınlar Günü' etkinlikleri kapsamında ...
Manavgat'ta okul sporları turnuvası tamamlandı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen ve 35 takımın katıldığı okullararası ...
 
Manavgat'ta şiir dinletisi
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından 'Ukde' ...
Cinayet 18 yıl sonra aydınlatıldı, 4 şüpheli tutuklandı
ANTALYA'da, savcılığa gelen ihbarla 2006'da kaybolan Ayhan Aggedik'in ...
'Turizmde Türkiye'yi güçlü bir sezon bekliyor'
ANTALYA Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, Türkiye'yi ...
 
Tütüncü, ‘1974 Kıbrıs Evi’ ile Pil Fabrikasını Antalya’nın kullanımına açtı
Kepez Belediyesi, kullanımına tahsis edilen eski Antalya Pil Fabrikası ...
Ünlü şair Shevchenko’yu andılar
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ukrayna Ailesi Derneği’yle, Ukraynalı ...
Ali Bahar: Antalya'nın turizmdeki başarılı ivmesi devam edecek
ATSO Başkanı Ali Bahar, 2024 yılının başarılı bir sezona işaret ettiğini ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva