Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Korhan Berzeg’i arama çalışmaları 316’ncı günde
Korhan Berzeg’i arama çalışmaları 316’ncı günde
Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı
Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı
42 ilde Narkoçelik-14 operasyonu
42 ilde Narkoçelik-14 operasyonu
21 Nisan 2015 Salı - 21:34

Budak: Kaynak biziz

CHP Antalya milletvekili adayları, Antalya İşadamları Derneği (ANTİAD) üyeleriyle Ramada Otel'de düzenlenen kahvaltıda biraraya geldi.

Budak: Kaynak biziz
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CHP Antalya Milletvekili Adayı Çetin Osman Budak, partisinin seçim vaatlerinin kaynağına ilişkin soruya, "Lüks makam arabaları, yeni köşkler olmasın yeter. Milli gelirin istihdama gitmesini sağlarsınız, kaynağı bulursunuz. Ekonominin çarklarını da döndürürsünüz. Bütün hortumları kesin, adil dağıtın kaynağı bulursunuz. Kaynak biziz" diye yanıt verdi.

CHP Antalya milletvekili adayları, Antalya İşadamları Derneği (ANTİAD) üyeleriyle Ramada Otel'de düzenlenen kahvaltıda biraraya geldi. CHP İl Başkanı Semih Esen ve milletvekili adayları Niyazi Nefi Kara, Çetin Osman Budak, Mustafa Akaydın, Devrim Kök, Figen Çalıkuşu, Rafet Zeybek, İbrahim Keser, Deniz Filiz, Sultan Yeğen, Sevindik Gizli ve Nusret Bayar'ın yer aldığı toplantıda gündem CHP'nin seçim bildirgesiydi.

'SEÇİM BİLDİRGESİNİ YERELLEŞTİRDİK'

İl Başkanı Esen, partisinin seçim bildirgesinin ana eksenini toplumun refahını artırmanın oluşturduğunu söyledi. Esen, “Temel olarak üreten ve ürettiğini eşit şekilde bölüşen bir ülke istiyoruz. İş dünyasının sorunlarını tespit eden ve bu sorunları doğru şekilde çözme gayreti içinde olan bir partiyiz" dedi. CHP'nin seçim bildirgesini Antalya için yerelleştirdiklerini ve kentin farklı toplum kesimlerinin yaşadığı sıkıntılara cevap verebilir konumda olduklarını kaydeden Esen, “Antalya'nın neresinde ne sorun var tespit ettik ve rapor haline getirdik. Doğru çözümleri bulduk. Elimizde ve milletvekili adaylarımızda var. Çok iddialıyız. Antalya'nın sorunlarını bizden iyi bilen siyasi parti olduğunu düşünmüyoruz. Doğru sorun tespiti, doğru çözüm, doğru iletişim, eşittir Antalya'da CHP birinci parti" diye konuştu.

'DUVARA TOSLAMAK ÜZEREYİZ'

CHP'nin iş dünyasında siyaset sahnesine taşıdığı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) eski başkanı Çetin Osman Budak, partisinin ekonomi öncelikli bir programla seçimlere hazırlandığına dikkat çekti ve şunları söyledi:

“Ekonomide her şey yolunda gitmiyor. Biz bunları daha önce söylerken 'Budak, muhalefet yapıyor' diyorlardı. Biz öncesinden bugünleri görüyorduk. Ekonomik olarak duvara toslamak üzereyiz. Toplumda o nedenle bildirge açıklandığı andan itibaren bir ses getirdi. Her kesimde bıçak kemiğe dayandı. O nedenle açıklanan seçim bildirgesi toplumum her kesimine dokunuyor ve destek görüyor. Demokratik yaklaşımlar da dikkatle okunmalıdır. Ekonomi, demokrasi hukuk, şu anda zafiyete uğramıştır."

İşadamları, CHP adayları buluşmasında CHP'nin vaatlerinin kaynağını sordu. O kaynağı “Biziz" diye açıklayan Budak, “Asgari ücretin üzerindeki bütün yükler kaldırılacak. Tüm vergiler kaldırılıyor. İşveren rahatlayacak. Yatırım yapabilmesi ve istihdam oluşturabilmesi sağlanacak. Emekliye iki maaş, tasarruf edersiniz çok kolay verilir. Lüks makam arabaları, yeni köşkler olmasın yeter. Milli gelirin istihdama gitmesini sağlarsınız kaynağı bulursunuz. Ekonominin çarklarını da döndürürsünüz. Bütün hortumları kesin, adil dağıtın, kaynağı bulursunuz" diye konuştu.

HEDEF İKTİDAR

Listenin birinci sırasında yer alan Niyazi Nefi Kara ise iktidar perspektifiyle yola çıktıklarını belirterek, “Biz muhalefet yapmayacağız. Biz iktidara gideceğiz. Muhalefet etmek isteyenler düşünsün. Hiç matematik hesaba gerek yok. Matematik halktır. Biz bunun kanıtıyız. Halka güvenmeliyiz. Biz sadece sevgi ve barışı getireceğiz. Halkın adayları olarak yola çıktık. Bu yolda yürümeye devam edeceğiz" dedi.

CHP ANTALYA MILLETVEKILI ADAYLARI, ANTALYA ISADAMLARI DERNEGI (ANTIAD) UYELERIYLE RAMADA OTEL'DE DUZENLENEN KAHVALTIDA BIRARAYA GELDI. (fOTO:EMRE BAYLAN/ANTALYA-DHA)

Emre BAYLAN/ANTALYA, (DHA) -


 

 
Ortaokulda 'küpe deliği' tartışması
 
‘Süreçten elini çekenin eli yanar’
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
halk partili 22 Nisan 2015 Çarşamba 09:40

ya yeter artık deniz baykal neden karede yok! bıkmadımı hizipten

Yorumu oyla      3      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Günal: Adaylık biraz da kısmet işi
MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, kendisinin birinci sırasında yer ...
CHP Muratpaşa mahalleye çıkıyor
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul yarın milletvekili adaylarıyla ...
İşte son 10 anket
Son 10 anketin değerlendirmesine göre HDP tam barajın kıyısında...
 
İşte CHP'nin vaadleri
CHP seçim bildirgesini açıkladı.
Davutoğlu: Ak Parti'de alevi çok aday var ama söylemem
Başbakan Ahmet Davutoğlu ''AK Parti'de Alevi aday var mı?'' şeklinde soruya ...
Kepez CHP'den seçim stardı
Cumhuriyet Halk Partisi Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği ...
 
Şentop: Şer cephesi kurulmuş
Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen AK Parti Genel Merkez Seçim ...
Lütfi Elvan: 'Aman ha...'
ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, seçim bölgesi ...
CHP'li Çalıkuşu seçim ofisi açtı
CHP Antalya 6'ncı sıra Milletvekili Adayı Figen Albuga Çalıkuşu, seçim ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva