Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
12 Ocak 2018 Cuma - 17:11

CHP'de olaylı devir teslim

CHP Antalya İl Başkanlığı'nın devir teslim töreninde eski İl Başkanı Mustafa Erdem'e konuşması sırasında bazı partililer tepki gösterip üzerine yürüdü. Bir partilinin küfrettiği Erdem, "İl başkanım o küfrü yiyecek" diye tepki gösterdi.

CHP de olaylı devir teslim
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CHP Antalya İl Başkanlığı'nın geçen hafta sonu yapılan genel kurulunda seçimi kazanan Ahmet Kumbul, parti binası önünde düzenlenen törenle görevi İl Başkanı Mustafa Erdem'den devraldı. Törene CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, CHP Antalya milletvekilleri Niyazi Nefi Kara ve Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile çok sayıda parti yöneticisi ve partili katıldı.



MUSTAFA ERDEM'DEN SERT ELEŞTİRİ

Parti binası önünde toplanan kalabalığa seslenen eski il başkanı Mustafa Erdem, seçim süreciyle ilgili sert eleştirilerde bulundu. Delege seçim süreçlerine hiçbir müdahalede bulunmadığını belirten Erdem, “Üzülerek belirtmek isterim ki, il kongresi süreci maalesef beklenen, özlenen tarafsızlık içinde gerçekleşmedi. Bireysel gelecek kaygıları ülkenin geleceğinin önüne geçti. Genel başkan yardımcıları bir yandan, 'Antalya'yı ben yönetirim' iddiası içinde olanlar bir yandan sanki bir telaş içindeydiler. Bir genel başkan yardımcısı düşünün, seçimden bir gün önce gelecek ve geliş sebebini 'Sayın genel başkanın bütün belediye başkan adaylarını listelerine yazma talimatını getirdim' diye açıklayacak. Bu aslında aklımızla alay etmek değil de nedir? Bunun için Antalya'ya mı gelinir? Bir divan başkanı düşünün havaalanına kendisini karşılamaya giden il başkan yardımcısının olduğu il başkanının aracına binmeyecek, önceki il başkanımızın aracıyla gelecek. Yine bir divan başkanı düşünün, mesajla iletilen talimatlar doğrultusunda divanı yönetecek. Bütün bu olumsuzlukları birebir gördüğüm, yaşadığım halde kongrenin partimize yakışır olgunlukta gerçekleşmesi için tek kelime etmedim" diye konuştu.



'BİZİ Mİ DÖVECEKSİNİZ?'

Başarının ölçüsünün alınan sonuçlar olduğunu da belirten Mustafa Erdem, kendi döneminde Muratpaşa'da 'başarısız', 'yetersiz' kampanyasının had safhada olduğunu belirterek, ilçelere göre referandum sonuçlarına göre istatistik bilgileri paylaşmaya başladı. Bu sırada bazı partililer Erdem'e tepki göstererek kalabalığın içinden üzerine yürümeye çalıştı. Diğer partililerin engel olmaya çalıştığı saldırı sırasında bir partili ise Erdem'e küfretti. Üzerine yürüyen partililere tepki gösteren Erdem, “Ne oluyor arkadaşlar? 70 yılda 7 kez iktidar olamamışız neyi tartışıyoruz? Bizi mi döveceksiniz, neyi tartışıyoruz" dedi. Erdem, kendisine küfreden partiliyle ilgili olarak, "İl başkanım o küfrü yiyecek" diyerek, yeni İl Başkanı Kumbul'a tepkisini dile getirdi. Saldırgan partililerin uzaklaştırılmasının ardından Erdem, yeni yönetime başarılar diledi.



YENİ BAŞKANDAN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Antalya'nın referandumda olduğu gibi çalışınca neler yapabileceğini gösterdiğini belirten Ahmet Kumbul, bugüne kadar görev yapan tüm partililerle birlikte çalışacağını söyledi. Kumbul, “Bütün kararları hep beraber alacağız, sahada hep birlikte çalışacağız. Cumhuriyet tarihinin en karanlık günlerinden geçiyoruz. Devlette liyakat tamamen yok sayılıyor. Bu karanlığı dağıtacak, ülkeyi tekrar aydınlığa getirecek tek parti CHP'dir. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün biz gençlere emanet ettiği Cumhuriyet rejimini tekrar inşa edecek ve bu ülkenin ilelebet yönetilmesini sağlayacak CHP'dir. Önümüzde çok zorlu bir süreç var. Genel ve yerel seçimlerde CHP'yi Antalya'da iktidar yapacağız" dedi.



Çetin Osman Budak ise bu devir- teslim töreninin 2019 seçimlerine start verilen gün olduğunu belirtti. Budak, "Türkiye'deki bütün kongreleri biliyor, yakından takip ediyoruz. Bir demokrasi şöleni halinde geçmesini temenni ettiğimiz, birkaç yerde tatsız olay olsa da aslında 78 ilde kongreler bitti. Ve hiç diğer partiler gibi değil, demokratik unsurlar devreye girdi ve en çok takdir toplayan da Antalya'daki kongremizdi. Bütün Türkiye çok yakından takip etti. Son derece olgun, düzeyli, kapsayıcı ve mücadeleci bir kongreydi. Bu kongre aslında, Antalya'da bir çoban ateşinin yakılışıydı. 2019'da üç seçim olacak. Belediye, milletvekilliği ve başkanlık. Rejimi değiştirmek isteyenlerin başına 2019 seçimlerini geçirecek dinamo sizlersiniz. Önümüzdeki iki yıllık süreçte mücadele azmiyle yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - 

 
Kültür ve Turizm Bakanı Burdur'da
 
ANTİAD'da görev değişimi
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ali k. 13 Ocak 2018 Cumartesi 11:39

Erdem aslında gerekenleri söyledi. Kongre salonunda bu tip bir konuşma uygun olmazdı ve muhtemelen kongreye çıkacak bir tartışma yüzünden gölge düşerdi.

Yorumu oyla      5      5  
Necmiye Gençtürk 12 Ocak 2018 Cuma 23:19

Hiç şık olmadı Mustafa bey bunları madem eleştirecektiniz neden kongre günü yapmadınız bu günkü tutumunuz çok yanlıştı nezaket icabı devir teslimi yapılır aday olan tüm Arkadaşlar seçilen il başkanını kutlar başarılar diler çalışmaya devam der.Yinede partimize vermiş olduğunuz emekler için sağolun

Yorumu oyla      6      5  
Antalyalı 12 Ocak 2018 Cuma 21:43

Gene kimseyi şaşırtmadınız aferim sizlere rakibiniz seçimin bitiği gün bir sonrakine hazırlanır iken sizler nasıl birbirimizi yeriz diye guruplaşmaya başlıyorsunuz ve sonderecede başarılısınız Sonra da sıkıştınızmı biz Mustafa Kemalin askerleriyiz diye bağrışmaya başlıyorsunuz unutmayınız Mustafa Kemal hiç savaş kaybetmedi bütün zorluklara rağmen sizlerde bütün avantajlara rağmen hiç seçim zaferi tattıramadınız bizlere lütfen düşün milletin yakasından

Yorumu oyla      3      8  
akdeniz 12 Ocak 2018 Cuma 18:20

MUSTAFA ERDEM MİLLETİN AKLIYLA ASIL SEN ALAY EDİYORSUN:İl Başkanı olduğun sürede hiç bir yerde görünmedin,Antalya'da aktif siyaset içerisinde olanlar dışında ismini bile bilen yok.Gelelim Genel Başkan Yardımcısının Belediye Başkanlarının hepsini listeye yazdırmasına,sen listene yazdın mı yazdın,peki adama sormazlar mı madem inanmadın da neden yazdın ,kazansaydın hiç böyle konuşmazdın ,etrafa gülücükler dağıtırdın.Sonuş da herkes siyaset yapıyor ,kim hanği makamda olursa olsun tabi ki taraf olacak.Seni Belediye Başkanlarından çoğu destekledi ,sen onlara beni desteklemeyin dedin mi.Ayrıca bu tür devir teslimler de nezaket gereği bir iki cümle söylenir ve devredilene başarılar dilenir,sen ne yapmışsın, seçimden önce söyleyeceklerini seçimden sonra söyledin, anlaşılan seçimin bittiğinden haberin yok.GEÇDİ ANTALYA'NIN PAZARI MUSTAFA ERDEM SÜR EŞEĞİNİ BAŞKA YERE.BAY BAYYYY.

Yorumu oyla      11      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ahmet Kumbul mazbatasını aldı
CHP Antalya il kongresinde il başkanı seçilen Ahmet Kumbul mazbatasını aldı.
İşte CHP Antalya il başkanı
CHP Antalya İl Kongresi'nde il başkanlığını kazanan aday belli oldu.
Ümit Uysal, tüm adaylara eşit mesafede
​Muratpaşa Belediyesi’nden, yazarımız Dursun Gündoğdu’nun, CHP Antalya ...
 
Ünlüel; Çok hızlı geliyoruz
Bir dönem Antalya MHP İl Başkanlığı yapan ve İyi Parti’nin Propagandadan ...
Kemer'e yakışmıyor
Kemer Meclis toplantısında Belediye Başkanı Mustafa Gül, turizm sezonunu ...
CHP'li başkan görevden alındı
İçişleri Bakanlığı: Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar görevden uzaklaştırıldı.
 
CHP'de büyük yarış
CHP Antalya örgütünde il başkanlığı için 7 Ocak Pazar günü 4 aday yarışacak.
Hürriyet'e göre o bakan da gidecek
Erken seçim olasılığı bir süreden beri gündemin gerisine düşerken, Ankara ...
Antalya'daki muhalefetin hali...
Dursun GÜNDOĞDU yazdı
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva