Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
25 Eylül 2014 Perşembe - 14:36

Cavit Arı adaylığını resmen açıkladı

CHP Antalya İl Başkanlığı için bugün adaylığını açıklayan Cavit Arı, Gün Haber'in dün yazdığı tüm haberleri doğruladı. Arı, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü ve 'Tek adayla çıkın' mesajı verildiğini anlattı.

Cavit Arı adaylığını resmen açıkladı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

ANTALYA'da 2009 ile 2014 yılları arasında İl Genel Meclisi Başkanlığı yapan ardından 30 Mart yerel seçimleri öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adayı olan avukat Cavit Arı, 12 Ekim'de gerçekleştirilecek CHP İl Kongresi'nde İl Başkanı Adayı olduğunu açıkladı. Arı'nın adaylığında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Tek adayla çıkın" mesajı etkili oldu.

Antalya'da 12 Ekim Pazar günü toplanacak olağanüstü kongreye hazırlanan CHP'de uzlaşıyı CHP Lideri Kılıçdaroğlu sağladı. "Nasıl bir il başkanı?" sorusundan ziyade "Kimin adamı?" sorusunun yoğunlaştığı kongre öncesinde devreye, Belek'te ailesiyle tatil yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu girdi. Kılıçdaroğlu, olağanüstü kongre sürecini yöneten taraflara "Tek adayla çıkın" talimatı verdi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun talimatı uzlaşı noktası olarak partinin eski Lideri Deniz Baykal'ın da desteğini alan Cavit Arı'yı ön plana çıkardı. Adaylığını, Antalya Sanatçılar Derneği'nde (ANSAN) düzenlediği basın toplantısıyla resmiyete döken Arı, dün Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Görüşmede CHP Lideri, Cavit Arı ismi üzerinde sağlanan uzlaşının önemli olduğunu, fakat bunun aday arayışında olan farklı gruplarla da bütünleşmesi gerektiğini dile getirdi. Arı'nın hafta sonuna kadar aralarında CHP İl Başkanı Devrim Kök, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın da bulunduğu gruplarla aynı masada bir araya gelmesi bekleniyor.

ADAYLIK AÇIKLAMASI BAHÇEDE

Kalekapısı'nda bulunan ANSAN'ın bahçesinde gazetecilerle bir araya gelen Cavit Arı, adaylığını resmen açıkladı. CHP'nin Antalya'da uzun süredir dağınık bir görüntü sergilediğini belirten Arı, “Gönül isterdi ki yerel seçimler de büyükşehir dahil bütün ilçelerde CHP'li kadrolar iş başına gelsin ama olmadı. Seçimden sonra Antalya CHP'de, dağınık, kendi içinde tartışma yaşayan bir parti görüntüsü oluştu" dedi. Parti tabanının, bir toparlanmanın sağlanması, birleştirici dengelerin bir araya getirilmesini ve huzurun sağlanmasını isteğini vurgulayan Cavit Arı, “Partide bulunan emekçilerin ve tabanın talebi üzerine il başkanlığına aday oldum. Tabandan bütünleşme, birleşme, huzur ve normalleşme isteği ön plana çıktı. Sadece partinin menfaatlerini düşünme ve göz önünde tutmak için birleştirici unsur olmak için çalışacağız. Herkesin desteğine ihtiyacım var" diye konuştu.

BAYKAL İLE DE GÖRÜŞTÜ

Gazetecilerin, CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile partideki ulusalcı kanadın adayı olduğu şeklinde iddialar bulunduğunu sorması üzerine Arı, “Partinin iktidarını isteyen kesimin adayıyım" cevabını verdi. Sorunun hemen ardından adaylığı öncesinde Deniz Baykal ile görüştüğünü kabul eden Cavit Arı, dün de CHP Genel Başkanı Kemel Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü kaydetti.

İbrahim LALELİ- Emre BAYLAN/ANTALYA, (DHA) -
 

 
Al Pacino Altın Portakal'ın davetlisi
 
Uysal'a Memurevleri'nde sevgi seli
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kibarca 25 Eylül 2014 Perşembe 17:55

baykal,sapan,kaptan ve de Akaydın millet vekili asayı yapılırsa CHP Antalyada iki vekilliği bile çekaramaz.hele birde hdp ile ittifak yapılırsa CHP ye el fatiha.ha ben chp üyesiyim.kesseler başka partiye oy vernen amma yukarıdaki iddiaları chp seçmenine sorsunlar bakın ne diyecekler

Yorumu oyla      15      4  
antalyalı 25 Eylül 2014 Perşembe 17:39

baykal ve ekibi,akaydın yerel seçimlerde neler yaptı herkes gördü.bu isimlerle chp baraj altında kalır.bu böyle biline.chp yi bitirme,ak partiyi tek başına bırakma senaryosunun bir parçası sanki bu.sayın baykal,akaydın çeilmedikleri taktirde antalya da chp ui antalya da felaket bekliyor.isterseniz tarafsız birilerine kamu oyu araştırması yaptırın bakın ne çıkacak.

Yorumu oyla      14      4  
GENEL BAŞKAN KİBAR ADAM 25 Eylül 2014 Perşembe 15:29

Bütün dünya hafızasını kaybetse, CHP tabanı, üyesi, delegesi, yöneticileri ve genel başkanları asla kaybetmezler. Neden? Bu bir kere örgüt içi yarış da olsa, herkes en iyi ben yönetirim iddiasında olacaktır. Bakıyorum da, 5-6 Eylül 2014 18.Olağanüstü Kurultay öncesinde, seçimlerde dibe vurmuş ve bu dibe vuruşun sorumluları, acil kurultay çağrısı yapanlar, seçimlerde aday gösterilmeyen kırgın ve küskünler bir araya gelmişler, Genel Başkana ve genel merkeze bayrak açan, genel başkana diktatör diyen genel başkan adayını ve grubunu destekleyen, Deniz Baykal ve meşhur ekibinin desteklediği Cavit Arı, yine kaybedenler ve kaybettirenler, siyaseten ve etik olarak bittiği iddia edilenler tarafından, Belekte tatil yapan Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etmişler, kanlı bıçaklı olan bu grubu karşısında gören GENEL BAŞKAN KİBAR ADAM, hadi ordan! diyemiyeceğine göre, eh uzlaşın, tek aday iyi olur demiş güya. Böyle olsa bile, asla bir araya gelemeyecek bu çıkar koalisyonu, bence genel başkana bir dayatma yapmışlar ve genel başkan bu durumu, bir tenis topu gibi bertaraf etmeyi bilmiştir. Devrim Kök, Ümit Uysal, Mustafa Akaydın, Deniz Baykal, Muhittin Böcek, Gürkut Acar da bu algı yönetiminde uzlaşma adına bir araya gelmiş oldular. Bu çok komik bir birliktelik. Bu evlilik bugün veya en geç yarın biter. Boşanma davasını açacak kişi kendini kurtarabilir. Çünkü ortada daha bir şey yok. Unutmamak gerekir ki kişiye gebe kalan bir gün, siyasetçiye gebe kalan her gün doğurur. Şimdi Antalya’da kartlar yeniden karılıyor. 12 Ekim 2014 günü Antalya’da her şey değişecek. Siyaset sahnesi yenilenecek, hem de pırıl pırıl yepyeni yüzlerle, yeni ve çağdaş söylemlerle. Buna hem çarpık koalisyon hem de örgütsel bakışı gözden çıkaranlar çok şaşıracaklar çok. Gerçek Delege.

Yorumu oyla      23      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu da 'Tek aday' dedi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Antalya İl Başkanlığı için ...
CHP tek adayla kongreye gidiyor
Antalya’da CHP il kongresine tek adayla gidiyor. Hemen hemen tüm gruplar ...
Cavit Arı, 'Herkesin adayıyım'
CHP Antalya İl Başkanlığı için adaylar tek tek ortaya çıkmaya başladı. ...
 
Kurultay'a bak kongreyi gör
2012’den bu yana yenilgi üzerine yenilgi alan, yerel seçimlerde Büyükşehiri, ...
Bir yarışta Ankara'da
CHP'nin Olağanüstü Kurultayı'nda genel başkanlığa aday olan Yalova Milletvekili ...
Kim kimin adamı?
ANTALYA'da 12 Ekim'de olağanüstü toplanacak CHP il kongresinde seçilecek ...
 
Antalya CHP kongre haberleri, kulisleri, yorumları
CHP Antalya'da 12 Ekim'de olağanüstü kongreye gidiyor. Kongreyle ilgili ...
CHP Antalya'da kongre kulisleri
CHP MYK’nın kongre tarihi 12 Ekim olarak belirlemesinin ardından, Antalya’da hareketlendi.
Antalya kongresi Akaydın'a emanet
Antalya CHP'de olağanüstü kongre sürecini yönetecek olan iki kritik isim ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva