'Nuri Şahin'in Beşiktaş'a gitmesi bizi...'
'Nuri Şahin'in Beşiktaş'a gitmesi bizi...'
Teleferik kazasında bilirkişi raporu dosyaya girdi
Teleferik kazasında bilirkişi raporu dosyaya girdi
Antalya'da 'Sera Okul' açılıyor
Antalya'da 'Sera Okul' açılıyor
Bebek Parkı’nda anne ve çocuk sağlığı söyleşisi
Bebek Parkı’nda anne ve çocuk sağlığı söyleşisi
11 Mart 2015 Çarşamba - 09:42

Dehşet gecesi

TÜRKİYE ardı arkası kesilmeyen kadın cinayetlerini konuşurken, Antalya’da 17 yaşındaki F.D.’nin başına gelenler korku filmlerini aratmadı.

Dehşet gecesi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

9 ay önce görücü usulü ile 24 yaşındaki erkek kuaförü K.D. ile evlenen F.D., eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşamaya başladı. Yaşadıklarını annesi E.O. ve babası H.O. ile paylaşan F.D., kısa bir süre önce evi terk ederek ailesine sığındı.
 
''AVA GİDİYORUZ''
 Bir süre ailesinin yanında kalan F.D., 6 Mart Cuma günü barışmak için baba H.O.’nun evine gelen eşini geri çevirmedi. F.D.’yi 13 yaşındaki çırağının da bulunduğu ablasına ait otomobile bindiren K.D., şehir merkezinden uzaklaşmaya başladı. Bundan tedirgin olan F.D., eşine, “Nereye gidiyoruz?” dedi. İddiaya göre; araçtaki av tüfeğini gösteren K.D., “Av yapmaya gidiyoruz” diyerek 17 yaşındaki genç kızı Bucak sınırları içerisindeki ormanlık alana götürdü. 
 
''BU AİLE MESELESİ''
 K.D., genç kızı arabadan indirip av tüfeği ile etrafa ateş etmesini istedi. Bu talebi reddeden genç kız eşi tarafından dövülmeye başladı. F.D., yüzüne ve vücudunun çeşitli yerlerine ciddi darbeler alırken, bir süre sonra daha da gözü dönen K.D., yine iddiaya göre genç kızın parmaklarını ısırarak etlerini kopardı. Kanlar içindeki genç kızın çığlıklarını duyan bir tır şoförü olaya müdahale etmek istedi. K.D., bu müdahaleye, “Ben bu kadının kocasıyım. Bu aile meselesi” diyerek karşı çıktı.
 
SALDIRGAN SERBEST
 Duyarlı tır şoförü, K.D’nin elindeki av tüfeğini görüp aracına bindi ve birkaç kilometre ilerdeki jandarma noktasına giderek yaşadıklarını anlattı. İhbar üzerine jandarma ve polis ekipleri olay yerine giderek 17 yaşındaki F.D.’yi, 25 yaşındaki K.D.’nin elinden kurtardı. F.D., Bucak Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, ifadesi alınan K.D., mağdur kadının hayati tehlikesi bulunmadığı için savcılık tarafından serbest bırakıldı.
 
ETLERİNİ SIYIRMIŞ
 Dehşet gecesi ile ilgili Hürriyet’e konuşan anne E.O. ile baba H.O., “Kızımızı olaydan sonra tanıyamadık. Yüzü, gözleri morluklar içindeydi. Boynu sıkıldığı için konuşamıyordu. Bu nedenle kendisini 3 gündür çay kaşığı ile besliyoruz. El parmakları feci halde. Kocası kendisi dövmekle yetinmemiş parmaklarını tek tek ısırıp etlerini koparmış. Zaten bir süre sonra kızımız acıdan dolayı bilincini yitirmiş. Ve bu olay 13-14 yaşındaki bir çocuğun gözleri önünde olmuş. Bu resmen canilik. Eğer tır şoförleri olayı görmese kızımız şu an yaşamıyor olacaktı” diye konuştu.

 
''SEN DE ATIŞ YAPACAKSIN''
 Eşinin kendisini öldürmek istediğini söyleyen F.D., şöyle dedi: “Eşim babama ait eve gelip barışmak için beni yemeğe götüreceğini söyledi. Ablasına ait arabayla önce eve gittik. Yanımızda 13 yaşındaki çırağı da vardı. Evde 3-4 bira içti. Yolda da bira aldı. Yanına av tüfeğini aldığını sonradan fark ettim. Tüfeği sordum, ‘Ava gidiyoruz. Sen de atış yapacaksın’ deyince korktum. 
 
''ÇOCUKTAN YARDIM İSTEDİM''
 Alkolün etkisiyle arabayı kaldırıma çıkardı. Sonra beni arabadan indirip dövmeye başladı. Kafamı toprağa gömmek istedi, nefes alamadım. Sağ el parmaklarımı koparırcasına ısırdı. Etlerimin ayrıldığını hissettim. O kadar çaresizdim ki 13 yaşındaki çırağından ‘Beni kurtar’ diye yardım dilendim. Saçlarımdan sürüklerken bir tır şoförü bizi görüp jandarmaya ihbar edince kurtulabildim.”   
 
''BANA BÜYÜ YAPTILAR''
 Eşini dövmediğini yolda kaza geçirdiklerini iddia eden K.D., “Eşimin ailesi bana büyü yaptı. Ayrıca eşimin teyzeoğlumla yaptığı mesajlaşmaları yakaladım. Kendisinin beni aldattığını düşünüyorum. O gece eşim kendi kendini darp etti. Arabadan inip kendini tırların altına atmaya kalktı. Zaten daha önce de intihar girişiminde bulunmuştu. Bende kendisinin şoka girdiğini düşünerek yüzüne tokat attım. Ben karımı hala seviyorum. İlişkimizin bu hale gelmesini ben de istemezdim” dedi.

Salim UZUN/HÜRRİYET

 
CHP Fidan için iptal davası açacak
 
Cipin çarptığı yaya parçalanarak öldü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Geyikbayırı'nda maden arama ruhsatına karşı dava açıldı
NATIONAL Geographic'in, macera severlerin ve doğa sporları tutkunlarının ...
polis,halay çeken öğrencilere sırtını döndü
ANTALYA'da, başına isabet eden gaz fişeği nedeniyle yaşamını yitiren Berkin ...
Salı Grubu buğdayı konuştu
ANTALYA'nın önde gelen işadamlarını bir araya getiren Salı Grubu'nda bu ...
 
Antalya'da 'ispiyoncu öğretmen' soruşturması
EĞİTİM Sen Antalya Şube Başkanı Kadir Öztürk, bir okulda kısa etek giyen ...
Kadınlar Büyükşehir'e yürüyor
TÜM BEL SEN Antalya Şube Başkanı İlhan Karakurt, Büyükşehir'de 'görevlendirme' ...
Üniversitede bildiri gerginliği
ANTALYA'da, başına isabet eden gaz fişeği sonucu yaşamını yitiren Berkin ...
 
Otomobilden tarih çıktı
ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde jandarmanın durdurduğu otomobilde yaptığı ...
Adliyede verem korkusu
ANTALYA'da hakkında açılan davanın duruşmalarına katılmadığı için yakalanan ...
Antalya dünya çocuklarını ağırlamaya hazırlanıyor
ANTALYA'da bu yıl 15-23 Nisan tarihleri arasında 37'nci kez düzenlenecek ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva