Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
7 Ekim 2020 Çarşamba - 20:25

İki can gitti sürücü 3 ayda çıktı

ANTALYA'da 8 aylık evli çiftin öldüğü kazada alkollü olduğu belirlenen sürücü İlker Erben, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kazada kardeşi ve eniştesini kaybeden İlkay Kılınç, ailesindeki son kişiyi kaybettiğini söyleyerek karara tepki gösterdi.

İki can gitti sürücü 3 ayda çıktı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kaza, geçen 9 Şubat'ta saat 22.00 sularında Kepez ilçesi Gazi Bulvarı'nda meydana geldi. İlker Erben'in kullandığı 36 EH 044 plakalı otomobil ile Mehmet Fatih Taşıran (30) yönetimindeki 07 Y 8628 plakalı otomobil çarpıştı. Erben'in kontrolünden çıkan otomobil, önce refüjdeki demirlere ardından yol kenarındaki beton bloklara çarptı. Taşıran'ın kullandığı otomobili ise beton bloklara çarptıktan sonra takla attı. İhbar üzerine kaza yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Hurdaya dönen otomobilde sıkışan Mehmet Fatih Taşıran ve eşi Gizem Taşıran (26), itfaiye ekiplerince yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucu çıkarıldı. Aracın bazı yerlerini kesmek zorunda kalan itfaiye erleri, Gizem Taşıran'ı ağır yaralı kurtardı. Sıkıştığı yerden çıkarılan sürücü Mehmet Fatih Taşıran ise sağlık ekibinin ambulansta yaptığı müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Kazadan yara almadan kurtulan İlker Erben çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Gizem Yiğit Taşıran ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede 2 gün sonra hayatını kaybetti.

ANTALYA'DA 9 SUBAT'TA MEYDANA GELEN VE MEHMET FATIH TASIRAN ESI GIZEM YIGIT TASIRANIN (FOTODAKILER) OLUMUNE NEDEN OLAN TRAFIK KAZASINDA ALKOLLU OLDUGU BELIRLENEN SURUCU ILKER ERBEN, TUTUKSUZ YARGILANMAK UZERE SERBEST BIRAKILDI. (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

Gizem- Mehmet Fatih Taşıran'ın 3 yıl önce evlenmeye karar verdiği, Gizem Taşıran'ın annesi Beyhan Yiğit'in kına töreni günü geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetmesi nedeniyle düğünün ertelendiği, çiftin 8 ay önce dünyaevine girdiği ortaya çıkmıştı.

3 AY SONRA SERBEST

Geçen mayıs ayında Antalya 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu yargılanan sanık İlker Erben, kaza anında alkollü olduğunu ancak alkollü olmasının kazaya etken olmadığını iddia etti. Kaza anında 80 kilometre hızı olduğunu ve Taşıran'ın kullandığı aracı önüne kırdığını ileri süren Erdem, kusuru bulunmadığını söyledi. Dosya, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilerek duruşma ileri bir tarihe ertelenirken, sürücü Erben tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ANTALYA'DA 9 SUBAT'TA MEYDANA GELEN VE MEHMET FATIH TASIRAN ESI GIZEM YIGIT TASIRANIN OLUMUNE NEDEN OLAN TRAFIK KAZASINDA ALKOLLU OLDUGU BELIRLENEN SURUCU ILKER ERBEN, TUTUKSUZ YARGILANMAK UZERE SERBEST BIRAKILDI. KAZADA KARDESINI KAYBEDEN ILKAY KILINC (ORTADA), AILESINDEKI SON KISIYI KAYBETTIGINI SOYLEYEREK KARARA ISYAN ETTI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ABLADAN TEPKİ

Kaza anında 0.93 promil alkollü olduğu belirlenen sürücü İlker Erben'in 3 ay sonra tahliye edilmesi Taşıran ailesinin tepkisine yoıl açtı. Gizem Yiğit Taşıran'ın ablası İlkay Kılınç, kaza raporunun tekrar bilirkişiye gönderilmesini ve sürücünün tutuklu yargılanmasını talep etti. Abla İlkay Kılınç, kazada ailesinden tek sağ kalan kardeşi Gizem'i kaybettiğini belirterek, "Bu nedenle adaletin tecelli etmesi için sonuna kadar mücadele edeceğim. Canlarımız toprak altındayken alkollü sürücünün sefada olması canımızı yakıyor" dedi.

ANTALYA'DA 9 SUBAT'TA MEYDANA GELEN VE MEHMET FATIH TASIRAN ESI GIZEM YIGIT TASIRANIN (FOTODAKILER) OLUMUNE NEDEN OLAN TRAFIK KAZASINDA ALKOLLU OLDUGU BELIRLENEN SURUCU ILKER ERBEN, TUTUKSUZ YARGILANMAK UZERE SERBEST BIRAKILDI. (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA 9 SUBAT'TA MEYDANA GELEN VE MEHMET FATIH TASIRAN ESI GIZEM YIGIT TASIRANIN (FOTODAKI) OLUMUNE NEDEN OLAN TRAFIK KAZASINDA ALKOLLU OLDUGU BELIRLENEN SURUCU ILKER ERBEN, TUTUKSUZ YARGILANMAK UZERE SERBEST BIRAKILDI. (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA 9 SUBAT'TA MEYDANA GELEN VE MEHMET FATIH TASIRAN ESI GIZEM YIGIT TASIRANIN  OLUMUNE NEDEN OLAN TRAFIK KAZASINDA ALKOLLU OLDUGU BELIRLENEN SURUCU ILKER ERBEN, TUTUKSUZ YARGILANMAK UZERE SERBEST BIRAKILDI. (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)
Süleyman EKİN/ ANTALYA, (DHA) -

 
Koronavirüsten bugün 56 kişiyi kaybettik
 
Alo Fetva Hattı'na koronavirüs soruları
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mesut 8 Ekim 2020 Perşembe 10:39

Yalan söylüyor hızı 150 vardı arabanın önüne kırdı savurdu attı kavga ediyorlardı jetta nın sahibi ile

Yorumu oyla      1      1  
Bilal 8 Ekim 2020 Perşembe 00:37

Ölenin öldüğü ile kalıyor birde gençse acı yaşanmadan anlaşılmaz; cezalar caydırıcı deyil ,hernekadar da irade ile işlenen bi cinayet gibi olmasa da genç insanları hayattan koparıyor, ailleler ise ömür boyu acıyı yaşıyor, cezalar da buna paralel yani en az 20 yıl gibi olması gerekmez mi; Allah rahmet eylesin.

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
FETÖ Antalya'da küçülerek yaşıyor
Antalya Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde polisin FETÖ/PDY silahlı terör ...
Alanya'da makilik alanda yangın
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde, makilik alanda çıkan yangın, havadan ve ...
ATAV'dan lezzet atağı
ANTALYA Tanıtım Vakfı'nın (ATAV) Antalya lezzetlerinin tanıtımı için hazırladığı ...
 
Çalılık alanda korkutan yangın
ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde yerleşim alanı içindeki çalılık alanda ...
3 aylık bebek, apartman bahçesinde terk edilmiş bulundu
ANTALYA'nın Muratpaşa ilçesinde, apartmanın bahçesinde, bebek arabası ...
Kemer Belediyesi'nden vatandaşlara maske
KEMER Belediyesi ekipleri, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun ...
 
Finike'den Azerbaycan'a destek
FİNİKE Belediyesi, ilçenin ana caddelerine Türk ve Azerbaycan bayrakları ...
Koronavirüse karşı afişli uyarı
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde polis ekipleri, ilçe genelinde tüm durakların ...
Manavgat'ta yasadışı bahis operasyonu
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde jandarma tarafından internet üzerinden ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva