Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
3 Şubat 2016 Çarşamba - 15:34

İşte o liste

Muratpaşa Belediyesi’ndeki taşeron işçilerin iş akitleri feshedilmeye başlandı. 220 işçinin işlerine son verildiği öğrenilirken, 300 işçinin daha sırada olduğu ileri sürüldü.

İşte o liste
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

İş akitleri feshedilen işçilerden bazılarının isimleri şöyle:
 Adnan Çarıkoğlu
 Adnan Kaya
 Ahmet Keşkil
 Ali Akbal
 Ali Çamurçu
 Ali Karnak
 Ali Kırmızıgül
 Ali Koç
 Ayhan Pehlivan
 Bayram Demirel
 Bekir Bedel
 Cengiz Doğan
 Cengiz Yapıcı
 Dulkadın Güven
 Durmuş Batuk
 Dursun Hakikat
 Erdogan Zeybek
 Erol Varlı
 Erol Yeşilova
 Faruk Kuşbatar
 Fatma Sağır
 Ferhat Has
 Hakan Çot
 Halil Budak
 Halil Ala
 H.İbrahim Boy
 Halit Akdemir
 Hatice Durak
 Haydar Hakikat
 Hayri Gökkuyas
 Hüseyin Çarıklıoğlu
 Hüseyin Çot
 Hüseyin Ekici
 Hüseyin Tayfun
 İbrahim Püryan
 İbrahim Uzuntüfek
 İsa Yavuz
 İsmail Arslan
 Kemal Ayar
 Levent Ekin
 Mahmut Fidan
 Mahmut İncir
 Mehmet Bicer
 Mehmet Dogan
 Mehmet Keşli
 Mehmet Özbey
 Mehmet Sağlam
 Mehmet Taşdemir
 Mehmet Yıldırım
 Muharrem Çelik
 Murat Dağdibi
 Murat Koçkaya
 Murat Öz
 Murtaza Uysal
 Mustafa Laleli
 Mustafa Temiz
 Muzafer Arslan
 Ömür Arıcan
 Özgür Doğcan
 Recep Karabulut
 Recep Kaya
 Salih Alcan
 Şahin Koç
 Şakir Oktay
 Tacettin Tarhan
 Tacim Akbulut
 Türki Çınar
 Yaşar Ali Div
 İnan Kaşkaya
 İrfan Korkmaz
 Ramazan Ardıç

SENDİKA DEVREDE

Antalya Belediye İş Sendikası Başkanı Kemal Çavuşoğlu, işten çıkarmalarla ilgili Gün Haber’e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Muratpaşa Belediyesi’nin taşeron işçileri işten çıkarması etik ve şık değildir. Bizim amacımız arkadaşlarımızın haklarını savunmaktır. Buradan işten atılmalarla ilgili gereken kanuni haklarımızı arayacağız. Sendikanın görevi, işçilerin ekmeğini fazlalaştırmaktır. CHP nereyi eleştiriyor,.AKP yi eleştiriyor.Eleştirilen kişiden daha güzel şeyler yapmalısın.Eleştirmek alternatif sunmaktır.Çözüm önermektir.”


 
 

 
Akaydın'ın gözü Kılıçdaroğlu'nun koltuğunda
 
Baykal: Dağdaki terörü mahalleye indirdiler
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
asat 7 Şubat 2016 Pazar 21:22

kaç taşeron varda bu kadar işçi çıkarmış. devlet belediyelerde çalışan taşeronlara kadro verirse vay halimize. zaten kadrolu işçiler çalışmıyor.7 bin lira maaş alan işçi olur mu olur. bide fazla mesai istiyorlar. biz teknik memurlar gece gündüz ilçelere gidip geliyoruz. 100 lira aylık özl hizmet tazminatı alamıyoruz.

Yorumu oyla      5      3  
.... 5 Şubat 2016 Cuma 10:07

az bile yaptı darısı diğer calısmayanların basına inşallah..

Yorumu oyla      8      3  
Anladığım kadarı ile'ye cevap... 4 Şubat 2016 Perşembe 15:02

Ümit bey,siz kendinizi istediğiniz kadar aklamaya çalışın ama nafile.Siz gerçekten yönetici olamazsınız.En temel konularda bile büyük bir cehalet sergiliyorsunuz.Keşke hiçbir yere aday olmasaydınız da 2002'deki başarı gibi gözüken(aslında mhpnin barajı aşamamasıyla oluşan)görüntü devam etseydi.Şimdi siyasette bir aktör olabilirsiniz(tabii o da kılıçtaroğlu sayesinde)ama başarı size çok uzak çok.Bir kıyaslar mısınız önceki-sonraki muratpaşayı resmen içine e..niz!yazık ki, muratpaşalılar sayesinde tekrar seçilseniz bile (ki oylarınız sürekli geriliyor) hiç kimse sizden ve ekibinizden memnun değil...Çok köklü bir kamu kurumunu borç batağına soktunuz, doğal olarak işin içinden çıkamayınca elinizdekileri satışa çıkardınız ve fakat çözüm değil.Giderek batağa saplanıyorsunuz...Chp sizin yüzünüzden sürekli geriliyor.Bu partiyi yerle bir ettiniz. Hiç vicdanınız sızlamıyor mu?Nedir bu hırsınız, bu kadar kin kime?Ümit bey, hiçbir siyasetçi bu kadar kısa zamanda sizin kadar çok yıpranmadı...ne yapmaya çalışıyorsunuz allahaşkına?

Yorumu oyla      7      5  
Anladığım kadarı ile... 4 Şubat 2016 Perşembe 10:07

Anladığım kadarı ile… 30 Mart 2014 tarihinde yapılan seçimlerle görevi devralan Ümit Uysal eski başkanın işçilere vermiş olduğu ücretleri yeterli görmemiş. İlk sözleşme yenilenme fırsatı olan 2015 yılı başında da bunları bütçe olanaklarını göz önüne alarak asgari ücretin en az %30 üzerinde olacak şekilde yeniden düzenlemiş.( Asgari ücretin asgari geçim standartlarının altında olduğunu ve bunu bütçe tekniği içerisinde çıkarabileceği noktayı tespit etmiş ve asgari ücret daha siyasetin ana gündem maddesi olmadan aylar önce yönetimindeki belediyesinde taban ücreti 1300 Tl. seviyesine 2015 yılının Ocak ayında çıkarmayı hedeflemiş ve başarmış) Kurumlarda bir çok maddi (para ile ilgili) karar (maaş,ceza vb.) asgari ücrete endeksli belirlendiğinden bu maaş düzenlemesi de 2014 yılı asgari ücreti göz önüne alınarak yapılmış. Kurum bütçelerinin gelir kalemlerinden belirli bir oranın üzerinde personel gideri ayrılamaması ve Ümit Uysal ın daha 2015 başında Muratpaşa Belediyesinde taban ücreti 1300 Tl. ve üzerine çekmesi bence Başkanın duyarlılığını ve başarısını göstermektedir.

Yorumu oyla      7      8  
Muratpaşa çalışanı rumuzlu yorumcuya 4 Şubat 2016 Perşembe 08:51

Az bile yazmışsınız.. Bunların hepsi Ümit Uysal'ın tezgahı.. İl başkanını,Muratpaşa ilçe başkanını,delegeleri,yönetimleri hatta İl disiplin kurulunu bile Ümit uysal,kendisine biat edenleri getirmiştir. İl disiplin kurulunun başındaki şahıs,Muratpaşa ilçe başkanının babasıdır..Bunlar kendi hegemonyasını kurmuşlardır.Partiyi düşünmezler bunlar.. Varsa--yoksa Ümit uysal vesayetinin devamını isterler.. 2019 Büyükşehir belediye başkan adayları Ümit Uysal'dır. Konyaltı belediye başkan adayları Semih esen'dir.Ama bu kafayla bunlara halk vize verirmi?.. Vermez.. Hele işçi kıyımı yapan ve belediyeyi ekonomik anlamda batırıp yönetemeyen ve hatta falezlerde denizin dibinde halka açık olması gereken SİT alanı arsayı haraç-mezat satan Ümit Uysal Chp'nin adayı olamaz-olmamalıdır.. Eğer Muratpaşaya olduğu gibi kata-gülleyle aday olursa,kaybeden yine Chp olacaktır...

Yorumu oyla      10      6  
Muratpaşa çalışanı 4 Şubat 2016 Perşembe 07:41

Arkadaş 2 hafta Taşeron işçileri tehdit et.Ücretin budur. muvafakatnameyi imzala yoksa seni işten atacağım de.. Sonra baktı. İstanbul il başkanı belediyelere asgari ücret 1500 olacak deyince buda en az 1550 yaptı.. Daha önce neredeydin derler adama...Şimdi de işçi kıyımına başladı.. Bu nasıl sol birparti olan Chp'li başkan anlayışıdır.. Antalya il başkanı dersen,O bu konuya hiç değinmiyor.. Neden?. Ümit uysal kulağını çeker alim-allah.. Ümit getirdi oraya onu..Ufak tefek demeçlerle günü idare etmeye devam ediyor.. Umit başkanından talimat bekliyor.. Muratpaşa ilçe başkanıda aynı..

Yorumu oyla      10      4  
ferda yılmaz 4 Şubat 2016 Perşembe 02:36

Sn 24.dönem CHP MV Yıldıray Sapan bikac hafta önce twitterdan bu haksizliklari kinamis ve uyarmisti ancak sonuca bakarsak bu gidise baska dur diyen yok ve cikmayacak.bu haksizliklara goz yuman CHP yoneticileri ve PM de devrim kök ve Gen bşk yard o.çetin budak da sessiz .hatta bugun tekrar 'genel baskan olmazsam buyuksehir belediye baskanligina en uygun aday benim 'diye hurriyete manset olan,belediyeyi zaten kendisi basindayken kaybettigini unutan mustafa akaydin da sessiz. Antalya nin çocugu deniz baykal da sessiz. Demekki herkes muratpasanin iscilerin maasina 1300 tl asgari ucret ayarlamasi yapmaMAsindan memnunlar iclerine sindirebiliyorlar veya kuyruklari birbirine oyle şantaj veya menfaatlerle bagliki çıt çikaramiyorlar. Ah bu koltuk sevdasi ah... Niyazi nefi kara dan da bsy duymadim. Il baskani semih esen genclik kollari kadin kollari baskanlari filan toz olmuşlar resmen bu konuda. 1 tek kelime etmiyorlar . Tabi secimler bitti genel baskana varana kadar yeniden istedikleri ağı ördüler ordürttüler bu insanlara artik ihtiyaclari kalmadi. En yakin yeni secim 2 yil sonra o zamana şahsi yatirimlar isten at ise al delege hesaplari artan para da allah kerim...

Yorumu oyla      9      4  
E şimdi nooldi? 3 Şubat 2016 Çarşamba 20:03

Ben, bu adamı hangi yöne gideceğini bilemeyen penguenlere benzetiyorum...

Yorumu oyla      13      4  
Aha 3 Şubat 2016 Çarşamba 18:09

Darısı asatla büyükşehirin başına

Yorumu oyla      6      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akaydın'ın gözü Kılıçdaroğlu'nun koltuğunda
CHP Antalya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Akaydın, partisinde genel başkan ...
Zana'nın yemin kararı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın randevu vermek için "önce yemin ...
Darısı Antalya'ya...
Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütü, İstanbul'da toplu ulaşıma yapılan zammın ...
 
Kılıçdaroğlu'na yeni danışman
CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ...
Kaset davasında flaş gelişme
Deniz Baykal ile MHP'li yöneticilerinin 'kaset' soruşturmalarına birleştirme kararı alındı.
Gece 03.00'te tacizi protesto ettiler
CHP Antalya İl Gençlik ve Kadın Kolları üyesi bir grup, İstanbul Bağdat ...
 
CHP, Antalya Kart'ın iptali için dava açacak
CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, yeni ulaşım sisteminin Antalya Ulaşım ...
CHP'li Budak'tan, Yiğit Bulut'a 'İş Bankası' tepkisi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ...
Davutoğlu; Eş, iş, ev değiştirenden şüphe ederim
AK Parti yönetimi, hakkında yolsuzluk iddiaları olan belediye başkanlarının ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva