Serik'te motosiklet kazası; 2 yaralı
Serik'te motosiklet kazası; 2 yaralı
Antalya'da 2 bin hemodiyaliz hastası var
Antalya'da 2 bin hemodiyaliz hastası var
Emekli subaylardan anneler gününde 'kadın' farkındalığı
Emekli subaylardan anneler gününde 'kadın' farkındalığı
Şero CHP Genel Merkezi'ne döndü
Şero CHP Genel Merkezi'ne döndü
13 Mart 2023 Pazartesi - 14:54

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Mehmet Bekir Şen Aslen Nerelidir?

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı olan operatör doktor hakkında pek çok ayrıntılar merak ediliyor.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Mehmet Bekir Şen Aslen Nerelidir?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Uzman doktordan tedavi hizmetleri almak isteyenler operatör doktor Mehmet Bekir Şen aslen nereli olduğunu,daha çok hangi alanda uzman doktor olarak görev aldığını ve eğitimlerini nerede tamamladığını merak ediyor. Bu kapsamda operatör doktor hakkında detaylı olarak bilgiler elde edilebilir. Uzman doktor Hatay ilinin Antakya bölgesinde dünyaya gelmiştir. İlkokul,ortaokul ve Lise eğitimlerini bu ilçemizden tamamlamıştır. 

Üniversite eğitimleri almak için İstanbul iline gitmiştir. Buradan Yeditepe Üniversitesi bünyesinde Tıp Fakültesi üzerinden yüksek onur derecesi elde etmeye hak kazanmıştır. Fakat operatör doktor üniversite eğitimlerini tamamladıktan sonrasında Türkiye üzerinden göreve hemen başlamamıştır. Bu süreç öncesinde yurtdışı üzerinden dahi tıp alanında birçok başarılı çalışmalara imza atmıştır. Çeşitli kongrelere katılarak kendini kusursuz bir şekilde geliştirmiştir.

Op.Dr Mehmet Bekir Şen Kimdir?

Operatör doktor kariyerleri sebebiyle başta Türkiye olmak üzere dünyanın birçok ülkelerinden tanınan en kaliteli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanıdır. Bu kapsamda Mehmet Bekir Şen Antalya ilimizin en çok tercih edilen Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı olarak görev üstlenmiştir. Operatör doktor yurtiçi eğitimleri almıştır. Bu dönemi başarılı bir biçimde tamamladıktan sonrasında İngiltere üzerinden ayrıca kendi branşından master eğitimlerini almıştır. Uzman doktor bu ülke üzerinden King’s Collage Of London,The Fetal Medicine Centre Perinatoloji bölümünde en kaliteli doktorlar arasında gösterilen Profesör Doktor Nicolailas ile birlikte çeşitli çalışmalarda başarılı bir şekilde yer almıştır.

Mehmet Bekir Şen Nerelidir?

Uzman doktor Türkiye üzerinden dünyaya gelmiştir. En nadide kentlerimiz arasında yer alan Hatay ilimizin gözde ilçelerinden olan Antakya bölgesinden dünyaya gelmiştir. Bu kapsamda operatör doktor doğduğu il üzerinden ilk eğitimlerini tamamlamıştır. Burada uzun yıllar boyunca ailesinin yanında zaman geçirmiştir. Daha sonrasında Türkiye’nin en ünlü üniversiteleri arasında yer alan İstanbul Yeditepe Üniversitesi üzerinden gerekli eğitimlerini almıştır. 

Bu üniversite üzerinden 4 yıllık lisans eğitimlerini tamamlamıştır. Uzman doktor Yeditepe Üniversitesi üzerinden mezun olduktan sonra ABD ve İngiltere üzerinden gerekli tüm kariyer çalışmalarını yapmıştır. Bu ülkelerde uzun dönemli olarak çeşitli en kaliteli doktor kadrolarıyla birlikte çalışmalar yapmıştır.

Uzmanlık Alanı Nelerdir?

Operatör doktorun uzmanlık alanları söz konusudur. Bu kapsamda operatör doktor Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı olarak göreve başlamıştır. Bunun haricinde pek çok kadın hastalıkları konusunda dahi Antalya ilimizdeki modern ve özel klinik merkezi üzerinden hizmetler sunuyor. Operatör doktor bu kapsamda vajinismus tedavisi,kısırlık tedavisi,gebelik takibi,genital estetik,kızlık zarı dikimleri gibi birçok alanlarda profesyonel ekibi üzerinden siz değerli hastalarına hizmetler sunuyor.

Op.Dr.Mehmet Bekir Şen Nerede Hizmet Veriyor?

Operatör doktor hakkında merak edilenler arasında doktorun hangi bölgede hizmetler sunduğudur. Operatör doktor Mehmet Bekir Şen Akdeniz Bölgemizin en şık turizm merkezlerinden olan Antalya bölgemiz üzerinden hizmetler sunuyor. Bu kapsamda doktor özel klinik merkezine bu ilimiz üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Operatör doktor özel klinik merkeziyse geniş ve son derece modern bir alanda hizmetler sunuyor. 

Bünyesinde çok sayıda eğitimli sağlık personeli hafta içi 5 gün boyunca aktif olarak görev üstleniyor. Operatör doktor özel klinik merkezi aynı zamanda en uygun fiyat listesi üzerinden tanı ve tedavi hizmetleri sunuyor. Böylece hastaların tedavilerini daha uygun fiyatlar üzerinden almasını sağlıyor. Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı en kaliteli ekipmanlar üzerinden sağlık hizmetleri sunuyor. Tüm hizmetlerinde yüksek teknolojili sağlık malzemeleri tercih ediyor. Bu kapsamda operatör doktor özel klinik merkezi Türkiye genelinden yoğun olarak tercih ediliyor. Operatör doktor özel klinik merkezi hafta içi 5 gün boyunca randevu sistemiyle siz değerli hastalarına hizmetler sunuyor.

https://www.mehmetbekirsen.com.tr/ bilgi için hemen tıklayın.

 
Erzincan depreminde hayatını kaybeden 653 kişi anıldı
 
SES eski Eş Genel Başkanı Erden tahliye edildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Check Up
Check çeşitli paketler halinde sunulmakta ve bu paketler çerçevesinde ...
Hiv Testi Hakkında Genel Bilgiler
Evlilik öncesinde yaşanan cinsel ilişkiyle birlikte bulaşıcı hastalıkların ...
Cinsel Hastalıklar Testi
Pek çok bakteri, mantar, virüs ve parazit cinsel temas neticesinde bulaşmakta ...
 
CYBH Testi Nedir?
Hastalığın bulaşıcı olmasını engellemek veya hastalıklardan korunmak için ...
Check up Hakkında Genel Bilgiler
Check up, genel sağlık muayenesidir. Düzenli olarak yapılması gereken ...
Göz Kapağı Estetiği
Göz kapağı estetiği günümüzde en çok yapılan estetik ameliyatlardan biridir. ...
 
Göz Kapağı Estetiği
Yaşın ilerlemesi, çevresel faktörler gibi durumlardan kaynaklı olarak ...
Bölgesel Yağlanma Nasıl Giderilir?
Kayseri bölgesel zayıflama en iyi çözümü çeşitli yöntemler ile uygular. ...
Diş Taşı Temizliği
Dişlerde meydana gelen diş taşı oluşumu, dişlere uygulanan diş taşı temizliği ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva