Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
13 Ekim 2017 Cuma - 09:01

Kılıçdaroğlu; Antalya'yı alacağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli ziyaretinde Habertürk'ten Muharrem Sarıkaya ve Sözcü'den Saygı Öztürk'e önemli açıklamalar yaptı.

Kılıçdaroğlu; Antalya yı alacağız
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt


Hüabertürk'ten Muharrem Sarıkaya'nın yazısı şöyle:

CHP NEREDE?


Hükümet açısından olumsuzlukların en yüksek olduğu ortamda “CHP nerede?” sorusunun dile getirildiği anımsatılınca da Kılıçdaroğlu şunları söyledi:
“Geniş kitlelere ulaşmanın yolu olan medya vermiyorsa biz ne yapacağız? Oysa, ülkeyi krizlerden çıkaran, iş dünyasının, bürokrasinin, akademinin en önemli kadroları CHP’de ya milletvekili ya da yönetici.”

‘BU KADAR OLMAZ’

Toplumun geniş kesimlerinden hükümete dönük tepkinin arttığını, “Bu kadar da olmaz” seslerinin yükseldiğini ifade etti.

Seçime hazır olduklarını kaydeden Kılıçdaroğlu, geçmişteki aile sigortası ve asgari ücretin 1500 liraya çıkarılmasına benzer yeniliklere de imza atacaklarını bildirdi.
CHP’nin en küçük belediyesi Erzurum Çad da dahil olmak üzere bütün yerel yönetimlerinde asgari ücretin 1500 lira olduğunu dile getirdi, “Çad veriyorsa devlet niye veremesin?” dedi.

ADAYLAR MERKEZDEN

CHP belediyelerinde “metal yorgunluğu”nun bulunmadığını vurgulayan Kılıçdaroğlu, “Belediyelerimizden memnunum” diye konuştu, suç oranının en az yaşandığı belediyelerin kendilerinde olduğuna dikkat çekti.

CHP Lideri, seçimde belediye başkan adaylarını kamuoyu araştırmaları sonucu “merkez yoklama” yöntemiyle belirleyeceklerini de açıkladı.

Bazı belediye başkanlarının yenilere fırsat tanımak için aday olmak istemediğini belirten Kılıçdaroğlu, bazılarının devam etmesini de bizzat talep ettiğini söyledi.
“Mevcutlara ilave Ankara, İstanbul, Adana, Mersin, Balıkesir, Denizli, Bursa, Antalya’yı kesin alacağız” ifadesini kullandı.

YAVAŞ’LA GÖRÜŞME

Geçen dönem Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterdikleri Mansur Yavaş ile görüşmesi konusunda da CHP Lideri şöyle dedi:

“Ankara’da Mansur (Yavaş) Bey siyasette önemli bir figür. Onunla arada bir konuşuyorum. Partiye üyeliğini yapmadı ama bizim kesimde de sevilen bir isim.”
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in Cumhurbaşkanlığı için kendisini önerdiği anımsatılınca Kılıçdaroğlu, şu değerlendirmeyi yaptı:
“Büyükerşen başkanımız herkesin saygı duyduğu, siyasette, bilimde, sanatta önemli başarılara imza atmış bir kişi; Büyükerşen Hoca siyasete ve her alana katkı yapar.”




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak'la Denizli'deydi. Önce iş dünyası, ardından kanaat önderleriyle bir araya geldi. Basına kapalı olarak gerçekleşen bu toplantılarda Kılıçdaroğlu, “cesur olun, konuşun” dedi. Kılıçdaroğlu, iş dünyası, sivil toplum kuruluşlarıyla bundan sonra daha da sık bir araya gelecek, bu toplantılarda belediye başkan adaylığı için de nabız yoklanacak. Hemen belirtelim: Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın önceki adayı Mansur Yavaş'la görüştü.

CHP lideri, SÖZCÜ'ye şu çarpıcı açıklamaları yaptı:

‘MEDYANIN ÜZERİNDE BASKI VAR'

“CHP'nin açıklamalarının halka ulaşmasında sorun var. Vatandaş, ‘CHP bu konuda ne düşünüyor?' deyince medyada göremiyor. Çünkü medyanın üzerinde hükümet baskısı var. Biz hep seçim süreci içindeyiz. Seçim bildirgemiz yüzde 90 hazır. Aile sigortasını yerleştireceğiz. Çözüm önerilerimizle halka güven vereceğiz.

CHP'li belediyelerimizin çalışmalarından memnunuz. CHP'li belediyenin olduğu yerler suçluluk oranının en düşük yörelerdir. Oralarda insanlara değer verilir, uyuşturucuyla sağlıklı mücadele edilir. Yoksullukla mücadele
için yardımlar yapılır. İnanç merkezlerinin, okulların temizliği, onarımı yapılır, destek verilir. Belediyelerimiz okul, yurt yapıp Milli Eğitim Bakanlığı'na veriyor. Kırsal kalkınmaya önem veriyorlar. AKP'li belediyeler gibi İtalya'dan ağaç ithal etmiyor, ağacı, çiçeği kendi köylümüz üretiyor, onlarla şehirleri süslüyoruz.

‘MANSUR YAVAŞ'LA GÖRÜŞTÜM'

Büyükşehir adaylarımızı da, diğer adaylarımızı da zamanı geldiğinde belirleriz. Adaylar merkez yoklamasıyla yapılacak. Başarılı olan başkanlarımızla devam edilecek. Ankara, İstanbul, Adana, Mersin, Balıkesir, Denizli, Bursa, Antalya'yı kesin alacağız. Bu illerde CHP'li belediye olacak. Mansur Yavaş, Ankara'da, siyasette önemli bir figür. Onunla arada bir konuşuyorum. Bizim kesimde de sevilen bir isim.”

Yani, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Mansur Yavaş'la gitme olasılığı yüksek. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'in adı CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olarak geçiyor. Büyükerşen de, SÖZCÜ'ye, “Cumhurbaşkanlığı adaylığı Kılıçdaroğlu'na yakışır” dedi. Kılıçdaroğlu ise bu konuda şöyle diyor: “Adayımız zamanı gelince açıklanacak. Yılmaz Büyükerşen herkesin saygı duyduğu siyasette, bilimde, sanatta önemli başarılara imza atmış bir kişi. Büyükerşen hoca siyasete ve her alanda katkı yapar.”

Etiketler:
 
287 yargı mensubunun yeri değişti
 
Ankara ve Bursa tamam
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 6 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
aslı enver 13 Ekim 2017 Cuma 22:37

vizyonu olan biri aday olsun. buda arkandaki çetin amca

Yorumu oyla      7      4  
Rabia sert 13 Ekim 2017 Cuma 13:58

Antalya ya Büyükerşen aday olsun

Yorumu oyla      10      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sürpriz evlilik
22 Temmuz 2007 tarihinde 23. dönem milletvekili seçimlerinde AKP Antalya ...
O anketçiye ihale vermiş
Melih Gökçek’in, yaptığı ankette kendisini ‘En Başarılı Belediye Başkanı’ ...
Başkandan şok sözler
​Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, istifasının istendiği yönündeki ...
 
Faruk Çelik hastaneye kaldırıldı
Şanlıurfa'da 2011 yılından bu yana AKP Milletvekili olan Faruk Çelik, hastaneye kaldırıldı.
CHP'li gençlerden kuşlara yuva
CHP Antalya Gençlik Kolları üyesi bir grup genç, 4 Ekim Dünya Hayvanları ...
Bakan'dan Budak'a; 'Haklısınız vekilim'
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, ...
 
Erdoğan Antalya milletvekiline çok kızdı
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın peş peşe trafik ...
Perinçek'e göre AKP'de vekil operasyonu yapılacak
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek KRT TV'de Sorguluyorumprogramında, ...
AKP'de 30 büyükşehirde kongreler ertelendi
AK Parti'nin Antalya'daki 5 ilçenin yanı sıra il kongresi ileri bir tarihe ertelendi.
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva