Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
3 Ekim 2021 Pazar - 15:18

Köpeği pitbull kurbanı olan genç kadın şikayetçi oldu

ANTALYA'da yaşayan Berrak İpek Tatbul'un (28) Amerikan Cocker cinsi 'Kuzu' adındaki köpeği, tasmasız dolaştırılan pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonrası öldürülmüş. 8 yıldır birlikte yaşadığı köpeğini kaybeden Tatbul, pitbull cinsi köpeği tasmasız sokakta gezdiren S.T. adlı kadından şikayetçi oldu.

Köpeği pitbull kurbanı olan genç kadın şikayetçi oldu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Muratpaşa ilçesi Çağlayan Mahallesi'nde yaşayan Berrak İpek Tatbul, 2 aylıkken sahiplendiği 'Kuzu' adını verdiği köpeğini 1 Ekim Cuma günü saat 00.30 sıralarında Fener Caddesi üzerindeki parka çıkardı. Tatbul'un köpeğine, S.T. isimli kadının tasmasız dolaştırdığı pitbull cinsi köpek saldırdı. Karnından ağır yaralanan köpek, hayvan hastanesindeki müdahaleye rağmen kan kaybından öldü. Tatbul, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'ne giderek Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği'ne, pitbull sahibi S.T. isimli kadından şikayetçi oldu.

ANTALYA'DA YASAYAN BERRAK IPEK TATBUL'UN (28) AMERIKAN COCKER CINSI 'KUZU' ADINDAKI KOPEGI, TASMASIZ DOLASTIRILAN PITBULL CINSI KOPEGIN SALDIRISI SONRASI OLDU. 8 YILDIR BIRLIKTE YASADIGI KOPEGINI KAYBEDEN TATBUL, PITBULL CINSI KOPEGI TASMASIZ SOKAKTA GEZDIREN S.T. (FOTODAKI) ADLI KADINDAN SIKAYETCI OLDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

AYNI PİTBULL BENZER OLAYLAR

8 yıldır birlikte yaşadığı köpeğini kaybeden Berrak İpek Tatbul, saldırıya uğrayan köpeğinin kanlar içinde kaldığı fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşarak olayı anlattı. Köpeğin ölümüne neden olan pitbullun, benzer saldırılar yaptığı ortaya çıktı.

'MAAŞIMLA ALDIĞIM EN GÜZEL ŞEY SENİN MAMANDI'

Sosyal medya hesabından köpeğinin ölüm haberini duyuran Tatbul, şu ifadeleri kullandı:

“Sana nasıl veda edilir bilmiyorum. Açıkçası sensiz nasıl uyunur, sensiz nasıl uyanılır ve nasıl yaşanır bilmiyorum. Maaşımla aldığım en güzel şey senin mamandı. Kendimi en çok aşılarını zamanında yaptırabildiğimde sevdim. Anahtar sesimi duyduğunda kapıda nefes nefese sesini duyardım ve kendimi sevilebilir hissederdim. 8 yıl boyunca benim ailem oldun. Açıkçası sensiz ne yapacağımı bilmiyorum ve hala burada aynı evdeymişiz gibi geliyor ve yokluğuna değil alışmak, kabullenmek için ne yapılır bilmiyorum. O gün 5 dakika geç evden çıksaydık seni kaybetmeyecektim. Bu fikri aklımdan çıkarıp kendimle barışabileceğimi düşünmüyorum. Elin hep elimde. Artık yoksun, belli ki ben de bir süre olamayacağım. Sen bana benim sana olduğumdan daha güzel bir aileydin. Beni bırakma diye ağladığım ilk varlık oldun. Beni bıraktın ama neden bırakmışsın gibi hissetmiyorum bilmiyorum. Seni hiç bırakmayacağım. İzninle bir süre kendimi bırakıyorum."

ANTALYA'DA YASAYAN BERRAK IPEK TATBUL'UN (28) AMERIKAN COCKER CINSI 'KUZU' ADINDAKI KOPEGI, TASMASIZ DOLASTIRILAN PITBULL CINSI KOPEGIN SALDIRISI SONRASI OLDU. 8 YILDIR BIRLIKTE YASADIGI KOPEGINI KAYBEDEN TATBUL, PITBULL CINSI KOPEGI TASMASIZ SOKAKTA GEZDIREN S.T. ADLI KADINDAN SIKAYETCI OLDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA YASAYAN BERRAK IPEK TATBUL'UN (28) AMERIKAN COCKER CINSI 'KUZU' ADINDAKI KOPEGI, TASMASIZ DOLASTIRILAN PITBULL CINSI KOPEGIN SALDIRISI SONRASI OLDU. 8 YILDIR BIRLIKTE YASADIGI KOPEGINI KAYBEDEN TATBUL, PITBULL CINSI KOPEGI TASMASIZ SOKAKTA GEZDIREN S.T. ADLI KADINDAN SIKAYETCI OLDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)
 

 
Antalya'da kaza; Sürücü ve oğlu öldü, eşi ağır yaralı
 
Aleyna not bırakıp 5'nci kattan atladı
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Setenay 5 Ekim 2021 Salı 11:29

Bu haberin devamini takip edebilirseniz sevinirim. Bu tasmasiz, agizliksz ve kontrolsüz dolasan köpege, esimle yürüyüs yaparken biz de karsilastik ve korkuttu bizi de. Gereksiz yere ölmek durumunda kalan zavalli kuzuya ve ona onca yil annelik yapana da cok üzüldüm. Pesini birakmamak lazim ki köpek ve sahibi de cezasini bulsun. Umarim köpek kadinin elinden alinmistir bir daha geri verilmemek üzere.

Yorumu oyla      0      0  
Setenay 5 Ekim 2021 Salı 08:21

Bu haberin devamini takip edebilirseniz sevinirim. Bu tasmasiz, agizliksz ve kontrolsüz dolasan köpege, esimle yürüyüs yaparken biz de karsilastik ve korkuttu bizi de. Gereksiz yere ölmek durumunda kalan zavalli kuzuya ve ona onca yil annelik yapana da. Pesini birakmamak lazim ki köpek ve sahibi de cezasini bulsun. Umarim köpek kadinin elinden alinmistir bir daha geri verilmemek üzere.

Yorumu oyla      0      0  
taş 4 Ekim 2021 Pazartesi 07:36

Hayvan hakları falan tamam,hiç kimse tasmasız veya ağızlık takılmamış köpeğini hele de saldırgan cinslerse gezdirmesin.Ancak birde olayın şu yüzüne baksanız,biliyorsunuz memleketimiz zor günler geçiriyor,milyonlarca insan geçim sıkıntısı çekiyor.Bu köpek besleyen kişi veya aileler köpek besleyeceklerine bir çocuğun okumasına katkı sağlasalar daha iyi olmaz mı.Etrafınıza bakın her köpek besleyenler o kadar çoğaldı ki,bunların çoğunluğu köpek besledikçe sosyal hayatta insanlardan da uzaklaşıyorlar,bir müddet sonra varsa yoksa köpekleri,sokaklar köpek dolu evler köpek dolu,müstakil evi olanlar beslesin onu anlarız ancak köpek sesi duymak istemeyen milyonlarca insan var.Aynı sitede köpeklerin gürültüsünü duymak zorunda mı,insanları anlamak mümkün değil,bu durumu ancak sosyologlar ve psikologlar açıklayabilir.Çünkü ortada normal olmayan bir durum var.

Yorumu oyla      0      0  
Burçak Encu 3 Ekim 2021 Pazar 16:36

Olayın olduğu parkın karşısında oturuyorum Bu kadın Pitbulluyla sürekli oralarda dolaşıyor.kesinlikle köpeği tasmalı görmedim. köpek sürekli saldıracak yer arıyordu. Birkaç kere yanlarından geçtim köpek insanların gözünün içine bakıyor saldırmak için. Berrak hanıma çok geçmiş olsun acısına çok iyi anlıyorum ben de köpeğimi kaybettim, kesinlikle işin peşini bırakmasan cezası Neyse verilsin

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da kaza; Sürücü ve oğlu öldü, eşi ağır yaralı
ANTALYA'da, yayladan dönen koyun yüklü kamyonet takla atarak devrildi. ...
Kaçak içkinin önüne geçilemiyor...
ANTALYA'nın Kemer ilçesinde bir otele yapılan baskında depoda 78 litre kaçak içki ele geçirildi.
Ruhun Yelkenleri, rotasını Muratpaşa'ya çevirdi
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, 10'uncu yaşını kutlayan 'Ruhun ...
 
Kuruyan Avlan Gölü'nde, hayvanlar otluyor
ANTALYA'nın Elmalı ilçesindeki 850 hektarlık Avlan Gölü neredeyse tamamen kurudu.
'Engelsiz Kulaçlar' yarışı Kaş'ta yapıldı
Antalya'nın Kaş ilçesinde düzenlenen 'Engelsiz Kulaçlar' yüzme yarışı ...
Denizden çöpü getiren kahveyi bedava içiyor
ANTALYA'nın Kaş ilçesinde yat turizmiyle uğraşan Ergun Dündar, düzenlediği ...
 
Lüks yat Kekova'da
AKDENİZ'de zengin müşterilere hizmet veren yaklaşık 50 milyon Euro değer ...
Antalya'da 'Apaçi' saç modelli bir devlet memuru...
Antalya’da bir polis memuru, ‘Apaçi’ denilen saç modeli ile dikkat çekiyor. ...
Alanya Triatlonu'nda Yıldızlar Festivali finali
30'uncu Alanya Uluslararası Triatlon Yarışları'nın üçüncü gününde Yıldızlar ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva