Konyaaltı'nda gönüllülerden resim sergisi
Konyaaltı'nda gönüllülerden resim sergisi
Kırmızı Takım'dan o isim arkadaşlarına veda etti
Kırmızı Takım'dan o isim arkadaşlarına veda etti
7 ilde suç örgütüne 'Mahzen-32' operasyonu
7 ilde suç örgütüne 'Mahzen-32' operasyonu
100 yıldır kayıptı, değerinin altında satıldı
100 yıldır kayıptı, değerinin altında satıldı
3 Aralık 2015 Perşembe - 13:55

Manyaslıoğlu hedeflerini açıkladı

CHP İl Başkan adayı Bahadır Manyaslıoğlu, Atatürk Parkı Gaziantep Restoran'da basın mensuplarıyla bir araya geldi, 26 Aralık'ta yapılacak kongrede seçilmesi durumunda Antalya'da nasıl bir CHP örgütlenmesi oluşturacağını anlattı.

Manyaslıoğlu hedeflerini açıkladı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Manyaslıoğlu, 7 Haziran seçimleri ve ardından 1 Kasım'da yapılan erken genel seçim dönemi boyunca yaklaşık 13 aydır sahada, inandıkları bir mücadeleyi sürdürdüklerini söyledi. Kendisinin de aday olarak yarışa girdiğini ancak sonrasında milletvekilli adaylığı için istifa edecek Cavit Arı'nın başkanlığa seçildiği Ekim 2014 İl Kongresi'nden bu yana 'Nasıl bir örgütlenme modeli' sorusu üzerine çalıştıklarını kaydeden Manyaslıoğlu, her iki seçimin de bu sorunun bilimsel cevaplarını hazırladığını söyledi. 

Her iki seçimin de sonuçları itibariyle esnaf ziyaretleriyle, ana caddelerde el sıkmayla kazanılmadığını gösterdiğini belirten Manyaslıoğlu, “Bunu her iki seçimde de denedik başarısız olduk. 2019'da yapılacak seçimlerde de bu anlayışla yine kaybederiz" dedi. 

NASIL BİR ÖRGÜT?

Bu amaçla parti tüzüğünün çizdiği çerçeveyi en geniş katılımlı, en özgürlükçü biçimde yorumlayarak yeni bir model hazırladıklarını belirten İl Başkan adayı Manyaslıoğlu, 30 yedek üyesiyle birlikte 60 kişiden oluşacak İl Yönetim Kurulu'nda asil - yedek ayrımını ortadan kaldıracaklarını açıkladı. Toplantılarda 60 kişiyle birlikte karar alacağını, asil üyelerin sorumluluğunun alınan kararların karar defterine yazılıp imzalanması olacağını kaydeden Manyaslıoğlu, bunun yanı sıra il yönetimi dışında 10 kişilik bir Üst Kurul oluşturacaklarını söyledi. 

Eski milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe başkanları ya da CHP için artık 'akil insan' konumunda kişilerden oluşacağını belirten Manyaslıoğlu, “Üst Kurul'un seçilmiş il yönetimine tecrübe aktarma, öneri sunma, yanlış buldukları uygulamalarla ilgili görüş belirtme gibi görevleri olacak" dedi.

Manyaslıoğlu, Üst Kurul'un seçileceği yerin ise parti tüzüğüne göre 3 ayda bir toplanması zorunlu olan İl Danışma Kurulu olacağını söyledi. “3 ayda bir amasız ve fakatsız Danışma Kurulumuzu toplayacağız" diyen Bahadır Manyaslıoğlu, “Biz, şehir merkezinde salon siyasetçisi olmayacağız. Sokakta, ilçelerde, kapanan beldelerde, artık birer mahalle olarak anılan Antalya'nın köylerinde olacağız. Onlara dokunacağız, sosyal projelerle onlara gideceğiz" diye konuştu.

Manyaslıoğlu, partiyi bir ağ gibi Antalya'nın her noktasına taşımak için de temsil gücüne sahip 40 isimden oluşan bir yapının da oluşturulup yönetimle koordinasyonun sağlanacağını söyledi. İl Başkan adayı, bu yapı içinde avukat, doktor, öğretmen gibi meslek gruplarından farklı alanda faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinden isimlerin yer almasını amaçladıklarını aktardı. 

DELEGE KİMİN CHP İÇİN ÇALIŞTIĞINI BİLİYOR

Manyaslıoğlu, mahallelerde delege seçimleri ardından ilçe kongreleriyle devam eden sürece belirledikleri ilkeler çerçevesinde yaklaştıklarını söyledi. Öncelikle belediye başkanlarının örgüt içi seçimlerde etkili olabilme olasılığına karşı çıktıklarını buna bağlı olarak kendilerinin de bu süreçlerden uzak durmaya çalıştıklarını anlatan Manyaslıoğlu, “Sadece şunu söyledik, 'Kimin sahada olduğunu biliyorsunuz, kimin sadece CHP'nin başarısı için çalıştığını biliyorsunuz. O nedenle mahallenize, ilçenize ve partinize sahip çıkın" dedi. Manyaslıoğlu, süreçten uzak durmalarına karşın belediye meclis üyelerinin ilçe başkanı adayı olmasına da karşı olduklarını sözlerine ekledi. 

OLAY FOTOĞRAF İÇİN NE DEDİ?

Bahadır Manyaslıoğlu, CHP İl Başkanı Esen'in Boğaçayı'na ilişkin “Ayranı yok içmeye projesi" demişken CHP'li Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Menderes Türel'in Boğaçayı proje tanıtım toplantısına katılıp tokalaşırken fotoğraf vermesinin tek nedeninin koordinasyonsuzluk olduğunu söyledi. Manyaslıoğlu, ortada her iki isim için de bir fevri hareketin söz konusu olduğunu savunurken eleştirilerin hedefinde Esen vardı. CHP il yönetiminin sadece Boğaçayı projesinin değil Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı ihaleleri, projeleri takip edecek kadro derinliğine sahip olmadığını savunan Manyaslıoğlu, şunları söyledi: 

“Kadrosuz gelirseniz, sivil toplum örgütleriyle sağlam temellerde kurulmuş iletişiminiz olmazsa, belediye başkanınızla bunu tartışamazsanız bu durum yaşanır. Tüm bunları yapıp eğer Antalya adına faydalı bir iş varsa sadece belediye başkanınız değil bölgedeki birkaç sivil toplum örgütüyle o toplantıya katılır alkışlarsınız. Ama siyaset yapma adına, gündemden düşmüş bir halde art arda yapılan açıklamaları talihsizlik olarak değerlendiriyorum. Ancak şunu da eklemek gerekiyor ben de Boğaçayı projesine olumlu yaklaşmıyorum ve bizim dönemimizde böyle olayların yaşanmayacağını açık bir şekilde ifade ediyorum."



Emre BAYLAN/ANTALYA, (DHA) -

 
Antalya'nın kredi notu 'iyi' çıktı
 
Hollanda EXPO 2016 Antalya'ya katılacak
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
mülkiye çavuşoğlu 8 Aralık 2015 Salı 07:48

Bahadır bey ,aynasi istir kisinin lafa bakilmaz. Ben size bakinca butun gun surekli birseyler yiyip icen, hatta gece yataktan kalkip buzDolabini mutlaka aralayan birini goruyorum.tutun ve alkol mamulleri gibi zararli aliskanliklariniz da varsa zaten yakin zamanda en iyi ihtimalle kalp hastasisiniz.suanda da diyabet. Yani cabuk yorulan cabuk sinirlenen vs.zayif biri de tembel olabilir ;ama Kilolu birinin çalışkan olması imkansiz.cunku sadece dusunmek bile kalori yaktiran birseydir.hadi düşünuyorsunuz diyelim oyleyse 'eylem ' insanı degilsiniz. Benim bir kadın olarak butun gun resmen eşek yukuyle isim var.bu yuzden birakin kilo fazlasini alnima kadar yaymayi,eksigim var.yemek yemeye ne vakit ne derman kaliyor genelde.okumak hosunuza gitmeyebilir ama butun dunyada bu boyledir. Kimi aptal yerine koyuyorsunuz!? bir dahaki secimlerde yine 'müzmin aday'olarak aday olmadan once bari pasif jimnastik hizmeti veren guzellik salonlarina filan gidin 8 seansta 2 beden incelme vs vaadli olanlardan.

Yorumu oyla      3      3  
antalya 4 Aralık 2015 Cuma 10:09

başta turkiye antalya en çokta kaonyaaltında yaşayan insanlar bogaçay projesi olmasında çok mutlular destekliyorlar. antalyada herkesinde bunu desteklemesi lazım. bogaçay 100 yıl sonrada burda olacak ama biz olmayacagız. önemli olan kalıcı hizmetler... destek veren daha çok takdir kazanıyor. tüm partilerin oy veren yurtaşlar destekliyor.

Yorumu oyla      4      3  
Kıvanç 3 Aralık 2015 Perşembe 22:19

UMIt uySal Kazanmazında kim kazanıırsa kazansın.........

Yorumu oyla      3      3  
İl Delegesi 3 Aralık 2015 Perşembe 22:15

Şuan Seçilmiş bir delegeyim oyum tabiki partim için Yıldıray sapana menderes Türele kol kanat geren sus pus olan il başkanı istemiyoruM

Yorumu oyla      3      3  
CHP Konyaaltı 3 Aralık 2015 Perşembe 22:06

Arkadaşlar bencede Yıldıray sapan kazanır Semih'in şansı yok birçok partili Yıldıray sapan toparlar diyor partiyi ,

Yorumu oyla      3      3  
Önder K. 3 Aralık 2015 Perşembe 22:01

Seçimin olduğu ilçelere bakılırsa Yıldıray sapana şimdiden hayırlı olsun

Yorumu oyla      3      3  
Yörük 3 Aralık 2015 Perşembe 21:59

KUMLUCA TAM DESTEK YILDIRAY SAPANA

Yorumu oyla      3      4  
Serik delegesi 3 Aralık 2015 Perşembe 21:56

Bu seçim bence Yıldıray Sapan ile Bahadır manyaslıoğlu Arasında geçer Semih'in şansı yok. Clk elektriğin avukatlığını yapan kişi CHP de il başkanı olamaz.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Bahçeli beni hayal kırıklığına uğrattı'
Akşener: "Ben Bahçeli’nin yüzde 11.9’u gördüğü anda derhal olağanüstü ...
Mustafa Şeker, CHP Antalya il başkanı adayı
ANTALYA'da Mustafa Şeker, CHP il başkanlığına aday oldu.
Yıldıray Sapan geri döndü
CHP Kumluca İlçe Örgütü'nün tek listeyle gidilen olağan kongresinde mevcut ...
 
Davutoğlu'nun yerine kendisini koydu
Antalya'da CHP'li bir aday, ilginç bir olayla gündeme geldi.
Kılıçdaroğlu: CHP’de çok şey değişecek
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, ocak ayında yapılacak kurultayda kendisine rakip ...
Doğanyiğit resmen Konyaaltı adayı
Bir süredir CHP Konyaaltı ilçe başkanlığı için çalışmalar yürüten Eren ...
 
Ankette ikinci sızma
Antalya’da ikisi AKP’li, ikisi CHP’li 4 belediye başkanı ile ilgili yapılan ...
CHP'de yeterli imza toplanamadı
CHP’de parti yönetiminin değişmesini isteyenler 500 imzada kaldı.
İşte yeni bakanlar kurulu
Başbakan Davutoğlu yeni bakanlar kurulunu açıkladı. Antalya Lilletvekili ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva