Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 75 gözaltı
Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 75 gözaltı
MSB: Irak'ın kuzeyinde 12 terörsit etkisiz hale getirildi
MSB: Irak'ın kuzeyinde 12 terörsit etkisiz hale getirildi
Görme Engelli Para Atletizm Milli Takımı Kobe’de
Görme Engelli Para Atletizm Milli Takımı Kobe’de
Yoldan çıkan TIR'ın sürücüsü yaralandı
Yoldan çıkan TIR'ın sürücüsü yaralandı
30 Nisan 2014 Çarşamba - 14:44

Menderes Türel yapacaklarını anlattı

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 'bizden önceki' diye andığı Mustafa Akaydın'ın belediye borçlarını 5 yılda yüzde 80 oranında artırdığını, 4 bin 175 çalışan sayısını 8 bin 642'ye yükselttiğini, iptal edilen projeler nedeniyle belediyeye 114 milyon 880 bin TL tazminat ödettiğini kaydetti. Türel, 'kirin pisliğin içine batmış' diye nitelendirdiği AKSAV'ın yönetimini ise devralmayacaklarını açıkladı.

Menderes Türel yapacaklarını anlattı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Başkan Menderes Türel, Antalya Su ve Atık Su İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü'nde yerel seçimlerin ardından gazetecilerle ilk kez bir araya geldi. Katılımın yoğun olduğu toplantıda Menderes Türel'e AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Faruk Karaçay, Genel Sekreter yardımcıları Bedrullah Erçin ve İbrahim Evrim eşlik etti. 

İlk toplantısında 5 yıl sonrasına randevu veren Türel, “Verdiği her sözü yerine getirmiş, görevini layıkıyla yerine getirmiş bir belediye başkanı olmanın vicdan huzuruyla beraber olacağız" dedi. Başkan Türel, 1 saati aşan konuşmasında önce kısa vadede hayata geçireceği projeleri açıkladı, ardından devraldığı Büyükşehir Belediyesi'nin mali tablosunu ortaya koydu, son olarak da gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Başkan Türel, konuşması boyunca eski Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın adını ağzına almadı. Konuşmasında yer geldiğinde eski CHP'li büyükşehir başkanlarından Bekir Kumbul'u “Teşekkürü borç bilirim" diyerek andı, CHP'li Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'dan “Sayın belediye başkanımız" diye bahsetti ama Akaydın için “Geçmiş dönem büyükşehir belediyesi" tanımlamasını tercih etti. 

'KİRİN PİSLİĞİN İÇİNE BATMIŞLAR'

Başkan Türel, Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin düzenleyici kuruluşlarından, 1994 yılında dönemin Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Antalya Kültür Sanat Vakfı'nın (AKSAV) yönetimini devralmayacağını açıkladı. AKSAV'da hem mali hem de hukuki olmayan ödemeler açısından vahim bir tablo bulunduğunu aktaran Türel, “Çok vahim iddialar var. Kirin, pisliğin içine batmış hiçbir vakıf ve derneği almak zorunda değiliz. Bu kirin, pisliğin içine bu vakıfları kim batırmışsa bunun hesabını kendileri versinler" diye konuştu. Türel, “Altın Portakal Film Festivali, bizim dönemizde arzu edilen dünya starlarının geldiği, Yeşilçam yıldızların olduğu, Türk sinemasının kalbinin attığı, uluslararası sinemanın da en ağırlıklı yer alacağı şekilde yapılacak" diye konuştu. 

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'le bu amaçla 14 Mayıs'ta bu yıl 67'ncisi düzenlenecek Cannes Film Festivali'nde olacaklarını aktaran Menderes Türel, “Orada da Altın Portakal Film Festivali'nin bizim vizyona uygun temelini birlikte atacağız" dedi. 

BÜYÜKŞEHİR'İN BORÇLARI

Başkan Türel, devraldığı Büyükşehir Belediyesi'nin borçlarının 5 yıl içinde yüzde 80 oranında arttığını söyledi. Bunu mazeret adına söylemediğini, Büyükşehir Belediyesi'nin nasıl verimli hale getireceklerini göstermek için aktardığını kaydeden Türel'in açıkladığı tabloya göre Büyükşehir Belediyesi'nin ASAT ve bağlı şirketler dahil olmak üzere 2 milyar 77 milyon 169 bin TL borcu bulunuyor. Başkan Türel, 2009 yılında devrettikleri borcun ise 1 milyar 211 milyon 678 bin TL olduğunu kaydetti, “Biz bu borçları tıkır tıkır ödeyeceğiz" dedi. 

'BU YÜKLE BELEDİYE İDARE EDİLMEZ'

Türel, 2009 yılında bıraktığı büyükşehir belediyesinde, taşeron işçiler de dahil olmak üzere 4 bin 175 çalışan bulunurken bugün devraldığı Büyükşehir'in çalışan sayısının 8 bin 642'ye yükseldiğini açıkladı. Menderes Türel, konuyla ilgili şöyle konuştu:

“Personele ilişkin yaptığımız tasarrufları siyasi noktaya taşımaya çalışan kıymetli CHP milletvekillerine cevap verme zarureti hasıl olmuştur. Biz bu yükle bu belediyeyi idare edemeyiz. Kusuru bakmayacaklar. Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni bir istihdam kapısı değil, hizmet kapısı olarak planlayacağız. Antalya Büyükşehir Belediyesi yandaşlarımızın iş kapısı değil, ihtiyaç sahiplerinin kapısı olacaktır. Biz bu tabloyu düzelteceğiz. Bu işi siyasi noktaya getirmek isteyenler zaten belediyeyi batırmışlardır."

'KEYFİYETTEN 114 MİLYON TAZMİNAT YARATTILAR'

Başkan Türel'in açıkladığı tabloya göre Büyükşehir Belediyesi geçen 5 yıl içinde iptal edilen projeler nedeniyle 114 milyon 880 bin TL tazminat ödedi. Başkan Türel, bu tazminatın tamamen keyfiyetten kaynaklandığını savunurken buna ek olarak Büyükşehir Belediyesi'nin iptal edilen 100. Yıl projesinden kaynaklı 300 milyon TL yüklenici firmaya tazminat ödeme tehlikesi bulunduğunu belirterek, konuyla ilgili mahkeme sürecinin devam ettiğini kaydetti.

YEŞİL ALANLARIN BAKIMINDA ANORMAL FİYAT ARTIŞI

Açıklanan mali tablolarda son 5 yıl içinde yeşil alanların bakımı için yapılan harcamalarda anormal artış da dikkat çekti. Menderes Türel, başkanlığındaki 2004- 2009 arası dönemde söz konusu iş ve işlemler için 13 milyon 504 bin TL harcama yaparken 2009- 2014 döneminde bu rakamın 68 milyon 574 bin TL olarak gerçekleştiğini açıkladı. Türel, “Bunlarla ilgili incelemeleri de yaptırıyoruz. Bunlarla ilgili yapılması gereken ne varsa hukuka sevk edeceğiz. Varsa fazla ödeme, hesabını sormamız milletimiz adına zarurettir" diye konuştu. 

56 MİLYONLUK İCRA VAR

Başkan Türel, Büyükşehir Belediyesi'ne 31 Mart 2014 tarihi itibariyle 56 milyon 945 bin TL'lik icra takibi işlemi yapıldığını açıkladı. Buna ek olarak Büyükşehir Belediyesi'nin 2013 yılında gerçekleşen yatırım bütçesi 25 milyon 736 bin TL olurken aynı dönemde temsil ağırlama bütçesinin 14 milyon 671 bin TL olarak gerçekleştiğini açıklayan Türel, bu rakamın Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nın bütçesiyle birleştiğinde 50 milyonun üzerinde gerçekleştiğini açıkladı. Menderes Türel, “Siz bu parayı konserlere, panellere harcıyorken yatırım bütçesine 25 milyon harcıyorsanız bu millete hak etmediği hizmetleri veriyorsunuz demektir" diye konuştu. 

ULAŞIMDA YENİ ÇÖZÜMLER

Antalya'nın hali hazırda en önemli sorununun ulaşım olduğunu kaydeden Başkan Türel, önceliğinin ulaşım ve altyapı sorunları olacağını kaydetti. Bu alandaki çalışmaları kısa, orta ve uzun vade olarak planladıklarını aktaran Türel, 5 yıl sonunda 19 kavşak ve 200 kilometre yeni yolun Antalya'ya kazandırılacağını söyledi. 

Türel, Antalya'nın kısa vadede çözüm bekleyen trafik sorunlarının başında kenti doğu- batı aksında bağlayan Gazi Bulvarı ve devamında havalimanı yolunda yaşanan sıkışıklık olduğunu kaydetti. Gazi Bulvarı'nda, Karayolları tarafından 3 adet kavşak planlandığını, fakat bunların yer altı yollarıyla desteklenmesi gerektiğini aktaran Başkan Türel, “Alternatif, paralel yollar da açarak bu istikametteki trafiği rahatlatacağız" dedi. 

En geç gelecek hafta içinde Sanayi Kavşağı'nda yapılması planlanan kavşak çalışmasının inşaatına başlanacağı belirten Menderes Türel, Kepez Belediyesi önünde planlanan kavşağın inşaatının önünde bir engel olmamasına karşın amaçlarının Gazi Bulvarı'nı dik kesen Kızılırmak- Yeşilırmak caddeleri boyunca, 2 kilometrelik hatta yer altı yoluyla kavşak düzenlemesini birlikte hayata geçirmek olduğunu açıkladı. 

Bu amaçla projenin EXPO 2016 Antalya yatırımı olarak değerlendirilmesi için Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'le paylaşıp, projenin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'yla birlikte değerlendirilmesini sağlayacaklarını aktaran Türel, toplantının Ankara'da gerçekleştirilip gerekli adımların atılacağını kaydetti. 

Gazi Bulvarı üzerinde Toptancı Hal Kavşağı'nda Karayolları'na ait projenin daha da geliştirilmesi gerektiğini belirten Belediye Başkanı Türel, “Belki bir yonca kavşak ya da alan müsait değilse 4 katlı, kırmızı ışıkları görmeyeceğimiz kavşak planlıyoruz. Bunu da kısa sürede hizmete geçirmiş olacağız" dedi. 

YENİ YOLLAR GELİYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, yeni yolların açılmasına 1999- 2004 yıllarında belediye başkanlığı yapan CHP'li Bekir Kumbul'un Toptancı Hali'nin yanında yaptığı köprünün devamının yapılmasıyla başlayacaklarını söyledi. Bu yolun devamının açılmasının havalimanı istikametine alternatif yol olarak değerlendirilmesi gerektiğini kaydeden Başkan Türel, EXPO 2016'ya kadar doğu- batı istikametinde havalimanına kadar, Korkuteli yol kavşağından açılacak ikinci hatla üç ayrı istikamet sağlanacağını kaydetti. Türel, Organize Sanayi Bölgesi'nin arka tarafından Alanya'ya uzanacak Kuzey Çevre Yolu'nun ise 2016 yılına kadar çalışmalarına başlanıp, Isparta yolu bağlantısının kurulacağını kaydetti. 

EXPO İÇİN PRESTİJ HAT

Başkan Türel, EXPO 2016 Antalya için raylı sistem prestij hattı oluşturmayı da amaçladıklarını aktardı. Türel, bu konuda yatırımcı kuruluş olacak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın CHP'li Büyükşehir Belediyesi'nin tutumu nedeniyle projeyi teklif noktasına dahi getiremediğini belirterek, “Bu prestij hattını EXPO'ya kazandırmamız gerekiyor. Ama maalesef geç kalınmıştır. Ulaştırma Bakanlığımıza teklif yazımızı dün imzaladım, gönderdim. Proje, ihale çalışması, yapım çalışmaları. Bunların yetişmesi ne kadar mümkün olabilir bilemiyorum. Ama biz teklifimizi sunduk" diye konuştu.

HALKA AÇIK PLAJ

Başkan Türel, Konyaaltı sahilinin protokolunun Maliye Bakanlığı'ndan Büyükşehir Belediyesi'ne geldiğini söyledi. Sahili mevcut büfeleri belki bir miktar da azaltarak hizmete sunacaklarını kaydeden Türel, “Büyükşehir Belediye şirketlerimizden ANET'e meclis kararıyla tahsisini planlıyoruz. Ayrıca yaklaşık 7 bin şezlong, 3 bin 500 şemsiye ve 3 bin 500 masayı halkımızın istifadesine sunacağız ve bir kuruş kira parası almayacağız. Halkımız şezlongdan, şemsiyeden istifade etmek için para ödemeyecek. Halka açık plaj işte böyle olur" diye konuştu. Menderes Türel, bununla birlikte tuvalet ve duş hizmetinin de bedelsiz halka sunulacağını söyledi. 

ÖZEL İDARE BİNASI MAYIS SONUNDA YOK

Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, Mayıs ayı sonunda kent merkezinde atıl durumda, etrafı demir bariyerlerle çevrili eski Özel İdare Binası'nın yıkımını tamamlamış olacaklarını kaydetti. Yerine ne yapılacağı konusunun henüz netlik kazanmadığını, öncelikli olarak bir yeşil alan düzenlemesiyle kullanıma açılacağını kaydeden Başkan Türel, “Herkes hatıra fotoğraflarını çektirsin. Yıkılması işini bir an önce tamamlayacağız. Antalya'nın kanayan yarası çözülecek" dedi. 

İNŞAAT 2 HAFTAYA BAŞLIYOR

Kendisinin ilk belediye başkanlığı döneminde temeli atılan fakat tamamlanamayan Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasında 15 gün içinde yeniden inşaata başlanacağını belirten Başkan Türel, eski belediye yönetiminin bu binayı tamamlamayarak kamu zararına neden olduğunu öne sürdü. Binada birtakım inşaat malzemelerinin kaybolduğunu, yapının tamamlanamaması nedeniyle inşaatta bozulmalar olduğunu aktaran Türel, “Keşke zamanında yapılsaydı. Kamu zararı yaşanmasaydı" dedi. Başkan Türel, yeni hizmet binasının tamamlanmasıyla birlikte Işıklar Caddesi'ndeki belediye binasının, Karaalioğlu Parkı'yla bir bütün olarak Kent Müzesi kapsamında değerlendirileceğini açıkladı. Türel, stadyumun yıkımı için de Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

KIRCAMİ'DE ÜMİT UYSAL'A İNCE MESAJ

Başkan Türel, Antalya'nın imar sorunlarının başında ise Kırcami ve Kepezaltı- Santral mahallelerini işaret etti. Kırcami'de henüz 5 bin ölçekli planların kesinleşmediğini kaydeden Başkan Türel, “Eksi ve artılarını araştırıyoruz" dedi. Buna göre ya itirazları Büyükşehir Meclisi'nde görüşüp 5 binlik planı hayata geçireceklerini ya da yeni plan hazırlayacaklarını belirten Türel, “Böyle olsa dahi çok uzatmadan, 6 ay içinde, neticelendiririz" dedi. Menderes Türel, bu konuda Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a düşen sorumluluğu hatırlatarak, şunları söyledi:

“Burada Muratpaşa Belediyemizin de binlik planları yapması zarurettir. Bu dönem içinde Kırcami'de plan problemi kalmayacaktır. Sayın Başkanımız Ümit beyle bu konuyu görüşmedik. Bir yakınlık göstermesini bekliyorum. Öyle umut ediyorum. Ama bu konuda ilçe belediyesi Kırcami planlarının çözümü konusunda bir imtina gösterecek olursa Büyükşehir olarak, süresini beklemek suretiyle re'sen plan yetkimizi kullanır, sorunu ortadan kaldırırız."

İSTERLERSE HAKLARININ 2 KATI DAİRE

Kepezaltı- Santral mahallelerinde ise 'Bizden önceki Büyükşehir Belediyesi' diyerek işaret ettiği Mustafa Akaydın'ın defalarca 'tapu veriyoruz' demesine karşın tapuları bir türlü dağıtamadığını söyledi. Bölgede, seçimden önce, sahip olunan hakkın 2 katı metrekare daire tapusu verebileceklerini taahhüt ettiklerini hatırlatan Türel, bununla ilgili çalışmanın gelecek hafta tamamlanacağını, ardından tercihi mahalle sakinlerine bırakacaklarını açıkladı. 

'ANTALYASPOR YÖNETİMİNDE YOKUZ'

Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, bu yıl ligde kalması mucizelere kalan Antalyaspor'la ilgili “Antalyaspor'un yönetiminin oluşması, yönetim kurulu başkanının seçilmesi hususunda açıkçası herhangi bir şekilde müdahil olmamız söz konusu olmayacak" dedi. Antalyaspor'u sahipsiz bırakmayacaklarını ve kaynak bulunması konusunda elinden gelen ne varsa göstereceğini belirten Türel, “Kaynağın nasıl yönetileceği Antalyaspor yönetiminin sorumluluğu olacak" dedi.




Emre BAYLAN/ANTALYA, (DHA) -
 

 
CHP'de gırtlak gırtlağa kavga
 
Türel; Piyano Festivali devam edecek
YORUMLAR
Toplam 14 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
bogaçay aşka geldi 18 Haziran 2014 Çarşamba 23:15

bogaçay projesi yapıldıgında aşkın yeri olacak. evlenme kararlarını burda alacaklar. çünkü çok güzel enerjisi var . aşıklar burda buluşacaklar. bogaçay nasıl denize sevdalandıysa aşıklarda burda sevdalanacaklar.

Yorumu oyla      4      3  
bogaçay enerji merkezi 31 Mayıs 2014 Cumartesi 10:58

likyalılar döneminde horasandan gelen 7 erenler bugün bulundugumuz konyaaltını kurarlar bunlar ALLAHIN dostları bazıları bunlar 7 uyurlarda derler. eren dagına gider ibadet ederler. bunlar. 7 kardeşttir. bügünkü bogaçay bölgesi mit hikayesi şöyle denize açılan yolu bu kardeşlerden sel baskınlarından önlemek için asasıyla vuruyo denize yol açılıyo.o günden beri denize dökülüyo.çok güzel bir enerjisi var bölgenin. kendini pozitif hisediyo insan. hiçindeki sırdandır..

Yorumu oyla      4      3  
ya.pa.ca.ğız 4 Mayıs 2014 Pazar 22:15

boğaçay projesi 1 yıl içinde başlayacak. yapmak isteyen dünya devleri sırada. mendere başkana güveniyoruz. bu proje bitecek, konyaaltı belediyelikden mahalle olacak. malum sahili olmayan ilçe

Yorumu oyla      4      3  
KONYAALTILI 4 Mayıs 2014 Pazar 14:27

MENDERES BAŞKANIN DEDİĞİİ GİBİ O BOĞA ÇAYI PROJESİNİ YAPSIN,ADAMI TARİH YAZAR.BÖCEK İN BU VİZYON PROJELERE AKLI ERMEZ.YAPTIĞI PARKLAR BİLE UYDURUK

Yorumu oyla      5      4  
konyaaltı pırlanta olacak 4 Mayıs 2014 Pazar 09:56

bogaçay projesi ile konyaaltı bölgesi türkiyenin en önemli cazibe merkezi olacak herkes burda bir evi olmasını hayal edecek. çünkü venedik gibi olacak .esnaf çok güzel para kazanacak. çok degişik iş imkanları çıkacak dükkan fiyatları ve ev fiyatları artacak. marinalar zenginleri bu bölgede yaşamaya itecek. çok yabancı zengin turist gelecek ev alacak .evleri pahallana memur kesimi evini satacak sonradanda pişman olacak.. bölgeye çok fazla insan gelecek . dünyada kanal projelerinde antalya dünya marka sehri herkes tarafından kabul edilecek. çünkü bogaçay ın diger kanallardan varkı yılan gibi vadi kıvrılarak bir güzellik oluşturuyo.bey daglarıda ayrı birgüzellik katacak..

Yorumu oyla      6      3  
halil bolatan 1 Mayıs 2014 Perşembe 21:11

antalyanın efsane başkanı TÜREL antalya görmedigi hizmetleri alacak laf degil icraat böyle olur ben konyaaltında oturuyorum projeye bak iyiki türel için koşmuşum mutluyum

Yorumu oyla      8      4  
öncelik 1 Mayıs 2014 Perşembe 19:46

öncelik kesinlikle boğaçay olmalı. gurur duyarım. harika proje

Yorumu oyla      9      4  
CHP Lİ 1 Mayıs 2014 Perşembe 17:30

chp li biri olarak bu projeleri yapan menderes türel e ben bile oy veririm.bravo başkan.antalya kazanacak

Yorumu oyla      12      4  
konyaaltılı 1 Mayıs 2014 Perşembe 11:53

BOGAÇAY PROJESİ YANLIZ ANTALYADA DEYİL DÜNYADA YAPILMIŞ PROJELERDEN DAHA SES GETİRECEK PROJE. KONYAALTI VE ANTALYADA EV FİYATLARI 1/3 YÜKSELECEK. KONYAALTI BÖLGESİNE YERLİ YABANCİ ZENGİN KESİM GELECEK. EV SAHİPLERİ ESNAF İŞ BEKLEYEN İNSANLAR KAZANACAK KONYAALTI ANTALYA CAZİBE MERKEZİ OLACAK .....

Yorumu oyla      19      4  
halil bolatan 30 Nisan 2014 Çarşamba 21:09

tramvayın reklam şirketi kimin akaydının neyi oluyor belediyeden alacaklı olanlar nasıl alacaklarını nasıl tahsil ediyorlardı kimler aracılık yapıyordu akaydın döneminde yandaşlar iş yapıyordu asata hangi yandaşların arabaları kirada hangi oto parkcıdan belediyenin alacagı var daha çok yolsuzluk usulsüzlük var akaydın hesp versin

Yorumu oyla      10      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
3-5 meclis üyeliği çok görüldü
Yerel seçime 40 gün kala CHP İl Gençlik Kollan Başkanlığı görevinden alınan ...
Çelebi’den Gün Haber’i ziyaret
Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, bir düğün için geldiği ...
CHP Bartın İl Başkanı'ndan şok teklif
Ak Parti'nin din ve tek parti dönemi üzerinden CHP'ye yüklendiğini belirten ...
 
Anavatan Partisi Lideri simitçide
TURGUT Özal'ın 1983 yılında kurduğu Anavatan Partisi'nin devamı niteliğinde ...
Türel, seçim gecesi Başbakan'a ne söylemiş
AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse, seçimin geride kaldığını ...
Akaydın; Evet, Evcilmen meselesi bir hataydı
Seçimi, “Masa başında kaybettim” diyen Mustafa Akaydın, “Şimdi fikirlerimi ...
 
Yarkadaş Devrim Kök'ü yazdı
CHP'yi en iyi tahlil eden gazetecilerden gercekgundem.com'un sahibi Bariş ...
CHP gençliği Antalya'dan mesaj verdi
CHP'li gençler tarafından kurulan Eylem Örgütlenme Gençliği'nin sözcüsü ...
AKP'li aday CHP'li meclis üyesini vurdu
Yalova’nın Çınarcık ilçesine bağlı Koruköy beldesinde cuma namazı öncesi ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva