Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alacak
Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alacak
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
20 Mart 2019 Çarşamba - 16:54

Muhittin Böcek'in Doğu turu

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, Alanya'da mahalle ziyaretleri yaparak halkla buluştu.

Muhittin Böcek in Doğu turu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek, Alanya ziyaretine ilk olarak Konaklı ve Payallar Hal ziyareti ile başladı. İYİ Parti Alanya Belediye Başkan adayı Abdullah Sönmez ile hal esnafını ziyaret eden Başkan Böcek, talepleri dinledi. Başkan adayı Böcek, daha sonra ise Payallar Sanayi Sitesi ve Konaklı Sanayi Sitesi'ni gezdi.

CHP Büyükşehir adayı Böcek'in Alanya ziyaretindeki bir sonraki durağı Sivil Toplum Kuruluşu (STK), meslek odası ve hemşehri dernekleri oldu. STK temsilcilerinin taleplerini alan Böcek, sorunları not olarak gerekli çalışmayı yapacaklarını söyledi. Muhittin Böcek, Alanya'da ulaşım esnaf temsilcileri, inşaat ve emlak sektörü temsilcileriyle de toplantılar gerçekleştirdi. Sektör temsilcilerinin sorunlarına ilişkin çalışma programı hazırlayacaklarını belirten Muhittin Böcek, fikir alışverişiyle sorunları çözeceklerini kaydetti.

Seçildikten sonra düzenli olarak Alanya'da toplantılar gerçekleştireceklerini söyleyen Böcek, “Her ay Alanya'ya en az bir defa geleceğim. Tüm sektör temsilcileriyle toplantılar yaparak, sorunlarını yerinde çözeceğiz. Beş yıl boyunca Gazipaşa'dan Kaş'a kadar koşturmaya, hizmet etmeye geliyoruz. Verdiğim tüm sözlerin yerine getireceğim" dedi.

İki gün süresinde Alanya'da çeşitli temaslarda bulanan Muhittin Böcek, ikinci gün ziyaretinde ise ilk durağı ise sabahın erken saatlerinde Alanya Hal'i oldu. Tek tek hal esnafını gezen Muhittin Böcek, hal esnafının zor durumdu olduğunu belirtti. Hal esnafıyla kahvaltı da yapan Böcek, projelerini anlattı.

TURİZMCİLERLE GÖRÜŞTÜ

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya'da turizm sektörü temsilcileriyle bir araya geldi.Millet İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı CHP'li Muhittin Böcek ve Alanya Belediye Başkan adayı İYİ Parti'li Abdullah Sönmez, Alanya'da turizmcilerle bir araya geldi. Toplantıya Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkan Burhan Sili, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Alanya Yöre Temsil Kurulu'ndan Bilal Korkmaz, Alanya Turizm Tanıtım Vakfı yönetiminden temsilciler ve turizm işletmeleri katıldı.

Muhittin Böcek, turizm yatırımları hakkında turizmcilere projelerini anlattı. Böcek, “2000 yılında UNESCO Dünya Miras Geçisi Listesi'ne dahil edilen Alanya Kalesi'nin kalıcı listeye alınması için altyapı başta olmak üzere gerekli çalışmaları gerçekleştireceğiz. Böylelikle Alanya'ya gelen misafir sayısı artacak. Antik kentlere gezi yolları, krokiler ve bilgilendirme tabelaları gibi altyapı ve ulaşım hizmetlerini getireceğiz. Turizmin olmazsa olmazı denizlerimiz, deniz süpürgesiyle kirden arındırılacak. Alanya Kalesi'nin daha canlı tutulması amacıyla gerekli çalışmaları yapacağız" dedi.

Tüm ilçeleri kapsayan Atıksu-Arıtma Master Planı yapacaklarını söyleyen Böcek, “Mevcut belediye başkanı bir Antalya'ya 32 arıtma tesisi yaptıklarını söyledi. Muhtemelen bu cümleyi yanlışlıkla kurdu. Beş yılda iki arıtma tesisi yaptılar. Bir ay önce de bir tanesinin ihalesini yaptılar. Diğer arıtmalar geçmiş dönemlerde yapıldı. Biz mevcut arıtmaları iyileştirerek arıtma tesisi sorunu çözeceğiz" diye konuştu. Muhittin Böcek, turizmcilerin sorunlarını ve taleplerini de dinledi. Muhittin Böcek, tüm Antalya'da olduğunu gibi sorunlarını birlikte yönetim anlayışıyla turizmcilerinde içinde olduğunu bir konsesyum ile çözeceklerini kaydetti.

 

 
İçlerinde Antalya'nın olduğu 9 ilde eş zamanlı FETÖ operasyonu
 
Türel'den turizm çalışanlarına TOKİ konutları
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İçlerinde Antalya'nın olduğu 9 ilde eş zamanlı FETÖ operasyonu
GAZİANTEP merkezli 9 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 35 eski askeri ...
Askeri araç kaza yaptı: 1 şehit, 2 yaralı
İSTANBUL'da askeri aracın devrilmesi sonucu er Sertaç Yavuzeş (25) şehit ...
Antalya Konyaaltı Sahili'ne panoramik asansör
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin Konyaaltı Sahil Projesi kapsamında Atatürk ...
 
Emekliler hayat pahalılığından yakındı
TÜM Emekli Sen Antalya Şubesi Genel Sekreteri Hülya Kara, emeklinin ay ...
'Önce Yaya' uygulaması Antalya'da başladı
İÇİŞLERİ Bakanlığı'nın trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek için 81 ...
Çanakkale şehitleri dualarla anıldı
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Çanakkale Zaferinin 104. Yıldönümünde '18 ...
 
Antalyalı miniklerden yaşlılara anlamlı ziyaret
ANTALYA'da Yaşlılar Haftası dolayısıyla her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında ...
CHP Antalya'da, Öcalan sempatizanı bir aday daha
YEREL seçimde CHP'nin Antalya'daki adayları arasında, terör örgütü elebaşı ...
Serik'te polislere üstün başarı belgesi
SERİK Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan başarılı polislere ödülleri Kaymakam ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva