Mehmet Boyacı'dan sosyal yaşam portreleri
Mehmet Boyacı'dan sosyal yaşam portreleri
AKM'de akordeon gecesi
AKM'de akordeon gecesi
Kepez'in sultanlarından ilk galibiyet
Kepez'in sultanlarından ilk galibiyet
Muratpaşa'da ilk sergi heyecanı
Muratpaşa'da ilk sergi heyecanı
10 Mayıs 2012 Perşembe - 15:42

Özer Ülken adaylığını açıkladı; Ülkene sahip çık

CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken, 26 Mayıs Cumartesi günü yapılacak il kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Ülken’in bu seçimde kullanacağı sloganda belli oldu: Ülken’e sahip çık…

Özer Ülken adaylığını açıkladı; Ülkene sahip çık
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CHP İl Başkanı Özer Ülken, parti binasında il yötecilerinin de katıldığı bir toplantıda adaylığını açıkladı. Ülken, burada şu açıklamayı yaptı;
“Saygıdeğer Milletvekillerim, Belediye Başkanlarım, İlçe Başkanlarım, İl Yöneticilerim, Kadın ve Gençlik Kollarımızın emektarları, İl Kongre Üyelerimiz, çok değerli basın emekçileri ve bu örgütün gerçek protokolü örgüt emekçisi arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz.
Öncelikli olarak söylemek istediğim şudur, her şeye rağmen bir seçimden bir seçime kadar bu ilin, Sevgili Antalya’nın İl Örgüt Başkanı olmak bir onurdur, bana bu onuru yaşatan partimizin saygıdeğer ve cefakar delegelerine en kalbi şükranlarımı sunarım.
Sizlerle hep birlikte 2010 Mart ayından bugüne CHP’nin ilkelerinden, Genel Merkez’in kararlarından sapmadan bir süreç geçirdik. Bir referandum, bir genel seçim ve kurultaylar atlattık. Ve hepsinden takdir edersiniz ki örgüt olarak anlımız akıyla çıktık.
Tabi ki eksikliklerimiz oldu ancak canımızı dişimize taktık Antalyamız için, ülkemiz için durmadan, yorulmadan çalıştık.
Bu vesileyle ilimize ve partimize hizmetimiz sırasında gündüzlerini gecelerini, torunlarından, çocuklarından, eşlerinden ve iş hayatlarından çaldıkları zamanları benimle paylaşan Milletvekillerime, İl Genel Meclisi Üyelerime, Belediye Başkanlarıma, Belediye Meclisi Üyelerime, Kadın ve Gençlik Kolları’na, hiçbir kişisel beklentisi olmamasına rağmen bizleri bir parçaları olarak kabul eden seçmenlerimize ve halkımıza, örgütümüzün olmazsa olmazları İl yönetim kurulu üyesi olan arkadaşlarıma ve ailelerine minnettarlığımı ifade etmekten onur duyarım.
Sevgili arkadaşlarım görev sürem çerçevesinde yaptığımız her icraat örgüt olmamızın gereği ve Genel Merkez’in bize verdiği direktifler doğrultusunda olmuştur. Zaman zaman yönetimimizden ve aldığımız kararlardan hoşnut olmayan arkadaşlarımız olmuştur, ancak ben hep örgütümün ve ülkemin bekasını düşünerek hareket etmişimdir.
Çünkü aklın yolu birdir. Genel Başkanımdan aldığım talimatları, parti terbiyem ve akıl süzgecinden geçirerek, özellikle de yönetim kurulumla paylaşarak, akıl ve fikir birliği ederek uyguladım. Bu il örgüt başkanı olmanın gereğidir. Bundan dolayı da müsterihim.
Bugün burada olmamızın sebebi sadece beraberce çıktığımız bu yol için sizlere teşekkür etmek değil. Aynı zamanda önümüzdeki İl Örgüt Başkanlığı seçimleri için Yönetim Kurulu Üyelerimle belirlediğimiz tarihi de açıklamaktır.
Bu tarih 26 Mayıs 2012 Cumartesi günüdür ve hepinizi bu düğün, bu bayram günümüze davet ediyorum. Evet, 26 Mayıs 2012 Cumartesi günü Antalya İl Kongresi’ni Atatürk Spor Salonu’nda saat 10’da başlatacağız. Bu konuşmamla partimizin Antalya İl Örgüt Başkanlığı için aday olmak isteyenleri partimize müracaat etmeleri için davet ediyor ve o günde, o kutlu günde hepinizle beraber olmayı diliyorum.
 Sevgili yol arkadaşlarım; ülkemiz ve partimiz çok zor günlerden geçiyor. Biraz önce partimizin cefakar neferlerine şükranlarımı sundum. Ancak bu zor günlerde sahtekarlar ile tamahkarların oyunlarını hep birlikte izliyoruz. Kavganın her gün çarkın kıskaçlarına takılarak devam ettiğini görüyoruz. İktidar ve payendeleri her yeni gün Cumhuriyet’in değerlerine küfrediyor, karşı devrim naraları atıyor. Birileri bu gelişmelerin başını çekiyor, birileri de bu gelişmelere isteyerek ve bilerek çanak tutuyor. Benim örgütüm bu düzenbazlığı görüyor. Ve her yeni gün kol kola girdiği yol arkadaşını daha çok sahipleniyor. Daha çok inanıyor devrimlere ve daha çok anlıyor Mustafa Kemal’i…
 Değerli yönetici arkadaşlarımın ve örgütümün adaylığım söz konusu olduğunda ortaya koyduğu tavırda burada çok önemli. Onlar diyorlar ki Antalya’da, Türkiye’de zor günler yaşanıyor, o yüzden, o nedenle Ülken’e Sahip Çık diyorlar. Her birine bu inanmışlıklarından dolayı şükranlarımı sunuyorum.
Çünkü; Zor Günler… Ülken’e Sahip Çık… söylemi öyle sıradan ya da muğlak bir söylem değildir sevgili arkadaşlarım. Bu hat direnişin, ulusal mücadelenin, Kuvay-ı Milliye’nin onurlu kavgasının işaretidir. Bu hatta durmak, CHP örgütlülük bilinci üzerine sol anlayışı yaymak her babayiğidin harcı değildir.
Sizleri öncelikli olarak görev yaptığım süre boyunca bu direnişin neferi olmanızdan dolayı kutluyorum.
Siz ki Mustafa Kemal Atatürk’ün karakterini yansıtan bir milletin evlatları, siz ki devrim uğrunda şehit olabilmeyi göze almış kararlı inançlı Anadolu insanları, partimizin bayrağını daha ileriye taşımak için her türlü fedakarlığa katlanmış üyelerimiz. Her birinizle yine, yeniden yol yürümek benim için gurur kaynağı olacaktır.
 Evet sevgili arkadaşlarım ne başındayız, ne de sonunda bu yolun. İnsanlığın var olduğu günden beri verilen mücadelenin neferleri olarak yürüyoruz. Örgütlü, kararlı ve dik siyaset şiarımızla yürüyoruz. Ve bu sahtekarlara, tamahkarlara biz cefakarlar sözümüzü dün söylediğimiz gibi bugün de söylüyoruz.
şimdilerde sizin günleriniz uzun, geceleriniz ışıklıdır
onurunuz sermayenin cüzdanına sarılır,
arzularınız ve kininiz adınızı aratır,
acıyı zerk edemezsiniz iktidarınıza biliriz...
bizim ise güneşimiz az, gecelerimiz sessiz ve uzundur,
ancak örgüttür özümüz, acıyla yoğruluruz her gün...
bir bilseniz; korkarsınız gecelerimizden, gün gelir özgürlüğümüz demir parmaklığa sarılır, sorgularda o gecelere yatılır,
gün gelir boynumuza yağlı urgan takılır...
ancak biliriz ki gecenin sahte ışığı elbet söner, güneşe çalar Antalya.
işte o gün, işte o gün bu sessiz duvarlar üstünüze yıkılır...
Her biriniz CHP çatısı altında bu onurlu mücadelenin bayrağını taşıyorsunuz. Örgütlü çoğunluk olabilmek adına sokakta, tarlada, alanlarda partimizin bayrağını dalgalandırıyorsunuz. Örgüt binalarımızı demokrasi yuvasına, şehrin sokaklarını solun kalesine dönüştürmek için varınızla yoğunuzla çalışıyorsunuz.
 Görevde bulunduğum süre içerisinde ülkesi ve milleti için ter döken tüm yol arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirken, yine ve yeniden kuracağımız mücadele hattında dün olduğu gibi bugün de onurlu ve kararlı bir siyaset anlayışı güdeceğime hepinizin önünde söz veriyorum. Ve sahtekarlara tamahkarlara inat, örgütün isteği ve öngörüsüyle 26 Mayıs 2012 tarihinde yapılacak olan 34. Olağan İl Kongresi’nde aday olacağımı huzurlarınızda açıklıyorum.
Kavgamız insanlık ve onur kavgasıdır. Kavgamız sahtekarlara ve tamahkarlara karşıdır. Kavgamız önce ve öncü örgüt kavgasıdır. Saygılarımla…”

 
CHP’ye cevap Japonya’dan geldi
 
‘Özel tertip’ askerler yemin etti
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Nankör Olmamak Gerek 16 Mayıs 2012 Çarşamba 22:27

Ne var arkadaşlar Özer Ülken Deniz Baykalın adayısıysa.Ne mutlu Özer Ülkene ,Deniz Baykal gibi bir onurlu, şerefli bir Genel Başkanın desteğini alabilmiş.Sayın Kılıçdaroğlu da Özer Ülkeni destekliyor.Ne mutlu Özer Ülkene!Peki Deniz Baykal kim!Ne var yani Özer Beyi destekliyorsa!O CHP nin 12 eylülden sonraki kurucu genel başkanı değilmi?O yiğit adam eğer boyun eğseydi bu ülkede çoktan Başbakan olurdu..Bizler CHP nin çatısında şu an siyaset yapıyorsak ona borçluyuz.O nedenle nankör haddini,kendini bilmez ,hadsiz,vefasız olmamak gerek.Vefasızlık diz boyu olmamalıdır.Ahde vefa diye bir şey vardır Ey Sevgili Gerçek CHP liler!Deniz Baykal dan ,"Önce ve Öncü Örgüt "Bilincini önde tutan Özer Ülken den intikam almak için uğraşanlar bu partiye hiçbir şey veremez.Gerçek CHP liler de bu tip kinci kendini bilmezlere sahip çıkmayacaktır.Aman sakın kimse İl Başkanlığına aday olan arkadaşlara bu lafı ettiğimi sanmasın.Onların da herbiri şerefli onurlu CHP lilerdir ve hepsini medeni cesaretleri için ve böyle bir bayrak yarışına soyundukları için yürekten kutluyor,başarılar diliyorum.Ama her kim kin için,intikam için,şahsı için siyaset yapıyorsa bunun da ayırt edilmesi gerektiğini net bir şekilde söylüyorum.Antalya Yiğitlerine ve Cumhuriyet Halk Partisine sahip çıkacaktır.Ben buna inanıyorum.

Yorumu oyla      7      3  
12 Mayıs 2012 Cumartesi 09:32

bence deniz baykal ve mustafa akaydın il başkan adayı olsun.yarışsınlar.ikisininde başka işi yok.ikisinden bıktık.akaydın ve baykal sizleri istemiyoruz

Yorumu oyla      7      5  
TURGAY ACAR 12 Mayıs 2012 Cumartesi 07:19

KURTULUŞA 14 KALDI!.............

Yorumu oyla      5      4  
sarıgüle cevap 11 Mayıs 2012 Cuma 18:26

sarıgül hangi partiliydi??hareketini niçin sonlandırdı ?? hepsinin cevabı chp ... her şey chp içindi ... devrimde şimdi chp için görev almak istiyo ve alacaktırda sizin gibi yıllarca partiye zarar vermiş kişileri silerek başkan olacaktır...

Yorumu oyla      7      9  
Sarıgülün Gülleri 11 Mayıs 2012 Cuma 13:05

Devrim Kök geçmişte partiyi sattı mı?Sattı!Sarıgülcü oldu mu? Oldu!Ümit Uysal da Sarıgülle dirsek temasında oldu mu? oldu.Şimdi anladınız mı Ümit Uysal,Devrim Kök niçin elele.Şimdi bu Devrim Kök nasıl CHP ye İl Başkanı seçilecek anlamıyorum.Bunlar Sarıgülün gülleri.

Yorumu oyla      18      9  
TURGAY ACAR 11 Mayıs 2012 Cuma 07:50

KURTULUŞA 15 KALDI!..........

Yorumu oyla      12      9  
chp li 10 Mayıs 2012 Perşembe 23:34

bu muhteremi antalya delegesi bir daha il başkanı secerse antalyada chp bitmiştir allah aşkına bu kadar buyuk bir camıada bu partiye yakışacak bir il başkanı bulamıyormusunuz

Yorumu oyla      17      5  
7 MEHMETCİLERE BAK 10 Mayıs 2012 Perşembe 23:14

ÖZER ÜLKEN YENİDEN ATANDIĞI GÜN AKAYDINLA 7 MEHMETTE CHP DE KALIP KALMAMA TARTIŞMASI YAPIP AKŞAM ZİYAFETİ ÇEKENLER ŞİMDİ BAYKALIN DELEGELERLE KAHVALTISINI DÜZEYSİZCE ELEŞTİRİYOR.

Yorumu oyla      9      11  
BÜLENT KOCABAŞ-GAZİPAŞA 10 Mayıs 2012 Perşembe 22:18

Sayın Özer Ülkenin adaylığını destekliyor ve adaylık açıklamasını, " önce ve öncü örgüt kavgasını" saygıyla karşılıyor,anlıyor,bu onurlu duruşundan dolayı kendisini ve dik duruşunu kutluyorum.Örgüt bilincini ve devrimci duruşunu geçmişte de ön planda tutan Sayın Özer Ülkene inancımdan dolayı gurur duyuyorum.Her daim ,Onun ve Sayın Genel Başkanımız,Deniz Baykalın yanındayım.Diğer arkadaşlarımız da değerli insanlar ancak ben Sayın Özer Ülkene yürekten inanıyorum. Benim VE HATTA BİZİM ben diye bir kavgamız yok. Sevgimle..Bülent Kocabaş,Gazipaşa

Yorumu oyla      17      18  
10 Mayıs 2012 Perşembe 20:43

Atatürk parkında 40 kişinin katıldığı bir kahvaltı gerçekleşir. Kahvaltının baş konuğu Akaydın Hocanın deyimiyle büyük ağabeydir. Konuklar ise çeşitli mahallelerden CHP İl delegeleri. Büyük abi Deniz Baykal kahvaltıya katılan delege arkadaşlara Önümüzdeki İl Başkanlığı seçimlerinde Özer Ülkeni tekrar seçmeleri gerektiğini abi abi anlatmış. Bu toplantı için İkna kahvaltısı veya İdris Özyol’un yazdığı gibi yumurta salam toplantısı da denilebilir. Eminim toplantıya katılanlar sırtları Baykal tarafından sıvazlandı diye bir hafta yıkanmazlar. Ne de olsa Baykal tarafından ellenmiş olan yerlerin izi kaybolsun istemezler. Ben tek tek isimlerini bilemem bu arkadaşların ama tahmin edebildiğim kadarı ile konuşayım. Çoğu AKP’nin nasıl oluyor da bu kadar oy aldığına hayret edip şaşırıyorlardır. Özel toplantılarda veya evlerinde sinir stres içerisinde yükselen AKP oyları karşısında bu millet adam olmaz arkadaş diye başlayan yüzlerce, binlerce cümlede kuruyorlardır. AKP’nin ülkeye verdiği zararları konuşup yahu insanın deli olması lazım nasıl bir millet bunlar falanda diyorlardır. Oysa karşılarına bir ayna alıp kendi yüzlerine baksalar, o eleştirdikleri, küçümsedikleri milletten hiçbir farkları olmadığını görüverecekler. Özer Ülkeni tekrar seçelim diyormuş Baykal. Ben asla kendi partim içerisinden kimseye düşmanlık veya hasımlık yapmam. Ama Allah’ta biliyor, kulda. Yahu Özer Ülken ne yaptı kavga ve gürültüden başka. Ne yaptı Havaalanında Baykal’ı karşılayıp, çantasını taşımaktan başka. Kendi elleriyle listeye yazıp seçtirdiği insanlar altını boşaltıp istifa ettiler, seni tanımıyoruz dediler. Bir insana sen bu işleri beceremiyorsun demenin başka bir yolu var mıdır? Diyelim ki bütün o insanlar kötü, fena, art niyetli yine de o koltuğa sarılıp kalmanın anlamı ne? Gelelim koskoca CHP’yi babasının malı gibi gören Deniz Baykal’a. Sen ki zamanında Demirel’in karşısında, sen ki zamanında Özal’ın karşısında, Tansu Çillerin, Tayyip Erdoğan’ın karşısında Cumhuriyet Halk Partisinin Genel Başkanı olarak oturmuş bir insansın. Sen ki yıllarca Ankara’da Genel Merkez de Genel Başkanlık için Kurultay delegeleri ile konuşmuşsun. Yakışıyor mu sana şimdi yaptığın bu iş. İnsan hiç bu kadar küçülür mü? Sana ne Antalya’nın İl Başkanı kim olacak? Özer Ülken İl Başkanı olduğunda sen savaş mı kazanacaksın? Akaydın’dan intikamını böylemi alacaksın. Bu kirli bir savaştır, bunun parti ile hiçbir alakası yoktur. Bu Baykal’ın ego savaşıdır, bu savaşa destek veren herkes bu yanlışa ortak olur. Belki biz körüz, art niyetliyiz, göremiyoruz. Anlatın o zaman bize Özer Ülken’i. Ne yaptı hangi başarılara imza attı. İşte toplantıya katılan arkadaşların düşünmesi gereken nokta tam da burasıdır. Düşünmeyen, sorgulamayan, faydacı anlayışlara mahkum, güce tapan Türk halkından sizin farkınız ne? Aslında gösterdiğiniz davranışlar hiçbir farkınızın olmadığının en bariz işareti ama bunu görememeniz ve çok yüce bir görev yapıyormuş gibi davranmanız o kadar zavallıca ki? Gerçekten merak ettiğim için sormak istiyorum sizlere. Ülkeyle ilgili herhangi bir kaygınız var mı? Fettullahın birçok kurumda örgütlenmesi. İş adamlarının ve basının özgürlüklerinin kısıtlanması sizi rahatsız ediyor mu? Adamlar ne kadar karşı devrimci hamle varsa hepsini birer birer gerçekleştiriyor. Biz, siz, o, bu ne yapıyoruz? Lanet olsun sizin oturacağınız koltuğa. Antalya’da Baykal’a ders veremeyen, artık otur yerinde, yeter bu parti ile oynadığın diyemeyenler, bu partiye en büyük kötülüğü yapanlar olacaktır MEHMET TOSUN

Yorumu oyla      18      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kapusuz: Dünyanın en büyük partisiyiz
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, AK Parti Antalya İl Başkanı ...
Ülken: Sayın valimiz AKP'nin valisi gibi
CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ı hedef ...
Ajan vekilden yasa teklifi
Alıcı kılığına girip, tebdil-i kıyafet ile eroin ve kokain satın alan ...
 
Ülken, Kılıçdaroğlu'nu aradı, aday olacağını söyledi
CHP Antalya’da ilçe kongreleri tamamlandı ve gözler il başkanlığı koltuğuna ...
Baykal, il başkanlığı için Ülken'i işaret etti
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın, il başkanlığı için mevcut başkan ...
Baykal-Akaydın ayrı çadırda
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile kendisine 'Büyük ağabey' diye ...
 
Hüseyin Çelik: Takım elbise giymiş orgeneraldi onlar
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "CHP'nin o beğenmediği, ...
Kılıçdaroğlu: İl kongrelerinde yetki örgütün
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk kongrelerinde yetkisi örgüte ...
Tüzmen, Başbakan’a bakın ne demiş;
Devlet eski Bakanı Kürşat Tüzmen, halk triatlonuna katılmak için Antalya’ya ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva