Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
2 Aralık 2023 Cumartesi - 11:34

Özgür Özel'in bahsettiği Antalya'daki o vampirler kim?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partinin kampı için geldiği Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde bu sabah yaptığı toplantıda yerel seçimlerle ilgili görüşlerini paylaştı, Manavgat ile ilgili bir konuda sert açıklamalarda bulundu.

Özgür Özel in bahsettiği Antalya daki o vampirler kim?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Özel, CHP TBMM Grubu 28. Dönem 1. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısını bir konuşmayla açtı.

Özel şunları söyledi:

“Önümüzde bir yerel seçim var. Cumhuriyet Halk Partisi’nin karşısında çok önemli engeller ama bir o kadar da önemli bir fırsat var. Örneğin Antalya… Defalarca büyükşehir belediye başkanlığının iktidar ile muhalefet arasında gidip geldiği, Antalyalıların AKP iktidarını da, CHP’nin de yerel iktidarını da gördüğü bir sürecin sonundayız.  8 belediyemiz var. Büyükşehir belediyesi bizde… Türkiye’deki 11 büyükşehir belediyemiz ile birlikte Antalya’ya da hizmet ediyoruz. Bir yandan Recep Tayyip Erdoğan kendi yönetim anlayışını sanki özlenen bir anlayış gibi bütün Türkiye’ye anlatmaya çaba sarf ediyor. Ve CHP belediyelerinden ve belediyeciliğinden sanki bir umutsuzluk, sanki bir memnuniyetsizlik varmış gibi tasvirler yapıyor. Oysa ki bizim yaptırdığımız genel anketler ki, bugünlerde çok derinlemesine memnuniyet anketleri yapıyoruz. Hem sokakta gördüklerimiz, hem gerçekleşen rakamlar, bizim elimizin değdiği yerde rant ilişkilerin halkın çıkarına döndüğünü, yeşil alanların arttığını, yeşil alaların betona  çevrilme yaklaşımlarının terk edildiğini, geçmişte iki kat maliyet ile yapılan işlerin yarısına yapıldığını ve üretilenin iki katının üretildiğini, yani harcanan paranın ortaya koyduğu hizmette 4 katlık bir fark olduğunu yani belediyeciliğin artık daha temiz yapıldığını ve kriz dönemlerinde, yangında, selde her türlü afette CHP’li belediyelerin sadece kendi bölgelerinde değil, yardıma koştukları her yerde çok önemli işler yaptığını ve milletin gönlünde tutukları yeri gösteriyor.

Antalya’da büyükşehir belediyemiz ve 8 ilçe belediyemizle yaptığımız hizmetleri önümüzdeki yerel seçimlerde Antalyalıların ödüllendireceğini ve bundan sonraki süreçte CHP’nin Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni koruyacağını, belediye sayısını çok daha üstüne çıkartacağına hepimiz inanıyoruz.

Dün il ve ilçe başkanlarıyla yaptığımız toplantıda benim aldığım izlenim, Antalya ve ilçelerinde tarihin en büyük zaferine hazırlandığımız yönündedir. Örgütümüze kolay gelsin diyorum.”

CHP GENEL BASKANI OZGUR OZEL, MILLETVEKILLERININ KATILIMIYLA ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE DUZENLENEN TOPLANTIDA KONUSMA YAPTI.(FOTO:MITHAT ABAKAN/MANAVGAT-DHA)

'KAN EMİYORLAR'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, daha sonra sözü Manavgat özeline getirdi ve biri eski, bir yeni iki bakan hakkında da ağır ithamlarda bulundu.

Özel şöyle konuştu:

“Manavgat belediye başkanımız, sağlık ve kış turizmi için Ulualan bölgesine büyük bir projeyi dile getiriyordu. Ancak, Ulualan bölgesindeki 3600 dönümlük arazinin dörde bölünmesi ve üzerinde bakanlık tarafından yapılan plan değişiklikleri ile buranın birilerine peşkeş çekilmesi gündeme… Dün Manavgat meydanında Tayyip Erdoğan’a seslendik, bir kez daha söylüyoruz. AKP’lisi, MHP’lisi ve tüm muhalefet partilerinin hem yöneticileri, hem sivil toplumdaki meslek örgütlerindeki oda başkanları, hangi siyasi görüşten olursa olsun bu Ulualan’ın Manavgatlıların yararına kullanılmasını ve 4 parsel halinde peşkeş çekilmesini kınıyorlar, eleştiriyorlar ve hukuk mücadelesi veriyorlar. Onlar hukuk mücadelesini kazanıyor ilgili bakanlık bir kez daha değişiklik yapıyor. Bu işin içinde iki bakanın, birisi şu anda geçmiş dönemde bakan olan şimdi meclis olan birisinin bir de mevcut bakanın doğrudan ilişkili olduğunu bilmeyen yok. Eğer Tayyip Erdoğan bunu bilip de susuyorsa Manavgat’ın kanını emen vampirlere ortaktır, bilmiyorsa pazartesi günü gereğini yapıp yapmayacağını hep birlikte takip edeceğiz.”

CHP GENEL BASKANI OZGUR OZEL, MILLETVEKILLERININ KATILIMIYLA ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE DUZENLENEN TOPLANTIDA KONUSMA YAPTI.(FOTO:MITHAT ABAKAN/MANAVGAT-DHA)

'BAŞARILI OLMAK İÇİN GÖREVLENDİRİLDİNİZ'

İkinci yüzyılın ilk kurultayının kendisine çok önemli görevler verdiğini belirten Özgür Özel, şöyle konuştu:

“Ben genel başkanlığı ve sizler de Cumhuriyet’in ikinci yüzyılının ilk milletvekilleri olarak partimizi yerel seçimlerde başarılı kılmak ve ardından da iktidar olmak için görevlendirildiniz. CHP’nin ikinci yüzyılını konuşacağız. Muhalefeti hem kürsüde, hem Meclis’te hem sokakta yapmayı konuşacağız. Eninde sonunda bu partiyi iktidar yapmayı konuşup sizlerle birlikte bunu başaracağız."

CHP GENEL BASKANI OZGUR OZEL, MILLETVEKILLERININ KATILIMIYLA ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE DUZENLENEN TOPLANTIYA KATILDI.(FOTO:MITHAT ABAKAN/MANAVGAT-DHA)

'MEMURA DİŞE DOKUNUR KİRA DESTEĞİ VERİLSİN'

Antalyalı narenciye üreticisinin sıkıntılar yaşadığını, ürünlerinin elinde kaldığını kaydeden Özgür Özel, bu durumu dikkatle takip edeceklerini söyledi. Ev fiyatlarının ve kiraların katlanılmaz ölçüde arttığını belirten Özel, “Bu şehrin memurları var, çalışanları var. Özellikle önümüzdeki bütçe görüşmelerinde dile getireceğim. Kiraların yüksek olduğu yerlere gelen memurlara devlet dişe dokunur bir kira desteği vermelidir. Vatandaşlık karşılığı konut satışının acilen durdurulması lazım. Bu düzlemden Türkiye bir an önce kurtulmalıdır" ifadelerini kullandı.

KABİNEYE ERKEK ELEŞTİRİSİ

Meclis’te bütçe maratonuna başlayacaklarını belirten Özgür Özel, CHP grubunu bütün Türkiye’nin takip edeceğini söyledi. Kabinedeki erkek çoğunluğunu eleştiren Özel, gölge kabineyle ilgili konuştu. Kabinenin yaptığı tüm işleri yakından takip edeceklerini kaydeden Özel, “18 kişilik kadronun 9’u kadın 9’u erkek. Günü geldiğinde bakan, vali ve kaymakamlarda da eşit temsil olacağına bir kez daha söz veriyoruz" diye konuştu.

'401 KİŞİ EVET DERSE PARLAMENTER SİSTEM TAKIR TAKIR GELİR'

Parlamentonun önemine de değinen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hükümet sistemini eleştirip, parlamenter sistemin gelmesi gerektiğini savundu. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un hükümet sisteminden dönüş olmayacağı yönündeki sözlerini de eleştiren Özel, “Tarafsız olmasını beklediğimiz Numan Kurtulmuş ‘Hükümet sisteminden geri dönüş yok’ diyor. Bu laf söylenebilir mi? Sana mı kalmış bunu söylemek? Bunu dese dese Allah göstermesin bir darbe olsa darbenin destekçisi generaller söyler. Açıp anayasaya bakın. 401 kişi evet derse, takır takır parlamenter sistem gelir. Kuralları işler. ‘Revizyonlar olabilir’ diye bir dayatmayı kabul etmemiz mümkün değildir. Numan Kurtulmuş’a bunun hesabını soracağız" dedi.

'GEZİ'DEN YATANLAR BİZİM YERİMİZE YATIYOR'

Özel, TİP Hatay Milletvekili ve Gezi davasından tutuklu bulunan Can Atalay’la ilgili de konuştu. Serbest bırakılarak meclise gelmesi gerektiğini TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile konuştuklarını anlatan Özgür Özel, “Numan Bey de önce ‘Olur’ dedi. 3 saat sonra vazgeçti. AYM’nin kararlarının bağlayıcılığını reddeden yarın ‘Meclise gerek yok ben yönetiyorum der’ o zaman anlarsın bindiğin dalı nasıl kestiğini. Can Atalay’ın hakkını hukukunu ve Gezi'den içeride olan tüm arkadaşlarımızın bizim yerimize yattıklarını biliyoruz. Biz Gezi'de hepimiz vardık. Gezi'den yatanlar bizim yerimize yatıyor. Bunun hesabını sana soracağız Recep Tayyip Erdoğan" diye konuştu.

Meclis’te başlattıkları adalet oturumunun ardından ikinci fazda ne yapacaklarını da konuşacaklarını söyleyen CHP’li Özel, yerel seçimlerde İYİ Parti ile bir ittifak olup olmayacağı konusuna da açıklık getirdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret ederek ittifak konusunu konuştuklarını anlatan Özel şöyle konuştu:

“Meral Akşener’e heyetimizle ziyaret gerçekleştirdik. Kendilerinin Genel İdare Kurulu'ndan haberdar olduğumuzu birbirimize kaybettirme niyetinde olmanın seçmenin beklentisi olmadığını, birlikte hareket etmenin muhalefeti güçlendireceğini ve bu kararı yeniden gözden geçirip geçirmeyeceklerini sorduk. Onlar da 4 Aralık Pazartesi gününü işaret ettiler. Oradan çıkacak karara saygımızı ve nezaketli şekilde ilişkimizi sürdüreceğiz. İyi bir karar çıkmasını temenni ederim ancak aksi durumu da fevkalede anlayışla karşılarım."

Özel’in konuşmasının ardından toplantı basına kapalı şekilde devam etti.

CHP GENEL BASKANI OZGUR OZEL, MILLETVEKILLERININ KATILIMIYLA ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE DUZENLENEN TOPLANTIYA KATILDI.(FOTO:MITHAT ABAKAN/MANAVGAT-DHA)
 

 

  

 
Karaya oturan gemide hasar tespit ve onarım çalışması
 
Geçici ateşkes sonrası başlayan saldırılarda 178 kişi öldü
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 4 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
akrep 4 Aralık 2023 Pazartesi 05:39

Antalya Merkez'de, biri sahilde biride kuzeyde olmak üzere esas 2 vampir var.Bu vampirlerin neler yaptığı sokakta gün boyu konuşuluyor.

Yorumu oyla      0      0  
Timur 2 Aralık 2023 Cumartesi 20:09

Büyükşehir ve küçüklerindeki vampirleri ne yapacaksınız merak etmiyor değilim. Artık gerçekten derdi memleket olanları işbaşında görmek istiyoruz.

Yorumu oyla      0      0  
akdeniz 2 Aralık 2023 Cumartesi 15:13

Tamam vampirler söylenmiş de,peki CHP Belediyelerinden bazıları için yazılan çizilen rantçılık ne olacak.O Başkanlardan da vatandaş kurtulacak mı,yoksa aynen devam mı.

Yorumu oyla      0      0  
taş 2 Aralık 2023 Cumartesi 13:00

Yapmayın etmeyin,tarım alanlarını imara açmayın.Dağ taş tepe ne güne duruyor oraları yerleşime açın. Bu mesele memleket meselesi,şu veya bu parti meselesi değil.

Yorumu oyla      0      0  
manavgatlı 2 Aralık 2023 Cumartesi 11:52

Bilmeyenler ulualan verimli topraklara sahip bir ovamızdır turizm rantına kurban gitmemeli gelecekte bu memleketin insanları ne yiyecek en güzel SUSAMIN Yetiştiği bir topraktan bahsediyoruz.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da sıva altından çıkarılan 90 yıllık taş tahta korumaya alındı
ANTALYA’nın Aksu ilçesinde 90 yıl önce öğrencilerin eğitim gördüğü okulun ...
Yeni yıl çarşısı Muratpaşa'da açılıyor
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin bir yılbaşı klasiği olan Yeni Yıl ...
Antalya'da aranan hükümlü, tavan arasında yakalandı
ANTALYA’da hakkında 31 ayrı suçtan 42 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan ...
 
Kemer, 195 milletten 4,2 milyon turist ağırladı
ANTALYA'nın Kemer ilçesi, 1 Ocak- 31 Ekim tarihleri arasında 195 milletten ...
Bankta oturan çocukların üzerine duvar yıkıldı; 1 ölü
ANTALYA'nın Finike ilçesinde bankta oturan 4 çocuğun üzerine istinat duvarı ...
ATSO ve Fraport TAV Antalya Havalimanı'ndan iş birliği protokolü
ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Fraport TAV Antalya Terminal İşletmeciliği ...
 
Serik Belediyesi'nde aralık meclisi
SERİK Belediyesi aralık ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.
Antalya'da kayıp kadın bulundu
ANTALYA'nın Serik ilçesinde geçen hafta sonu evden ayrıldıktan sonra haber ...
CHP lideri, Antalya'da kimin elini sıktı, kimi öptü, kime ne dedi?
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin 3 günlük kampı için Antalya’ya ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva