Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
20 Eylül 2012 Perşembe - 11:57

Rezaleti bu sahne ortaya çıkardı

9 yaşındaki küçük kız N.V., televizyonda bir dizi tanıtımındaki tecavüz sahnesini görüp çığlık atarak odadan kaçınca yaşanan büyük rezalet ortaya çıktı.

Rezaleti bu sahne ortaya çıkardı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

9 yaşındaki N.V., ailesinin bakıcılık yaptığı Arnavutköy’de bir çiftlikte yaşıyordu. Küçük kız, televizyonda bir dizi tanıtımındaki tecavüz sahnesini görünce, çığlıklarla odadan kaçtı. Anne sıkıştırınca yaşadıklarını anlatan küçük kızın, 72 yaşındaki çiftlik sahibinin defalarca tacizine uğradığı ortaya çıktı.

Arnavutköy’de küçük bir kızın yaşadığı taciz dehşeti, televizyon kanalında bir dizinin tanıtım görüntülerindeki tecavüz sahnesi sayesinde ortaya çıktı. 32 yaşındaki S.T. dini nikahlı eşi ve biri ilk eşinden iki çocuğu ile, geçen yıl Ocak ayında Arnavutköy’de evli ve 3 çocuk babası 72 yaşındaki H.C.A.’nın çiftliğinde çalışmaya başladı. Genç kadın ev işlerine bakıyor, dini nikahlı eşi de kahyalık yapıyordu. Bir süre sonra aile başka bir çiftliğe geçse de, günlük yevmiyeyle çalışmak için H.C.A.’nın yanına gitmeye devam etti. Anne S.T., çiftlik sahibi H.C.A.’nın evlerinden ya da okul çıkışına giderek, ilk eşinden olan kızı 9 yaşındaki N.V.’yi alarak evine götürdüğünü söyleyerek, şu iddialarda bulundu:

‘Ağzımı kapatarak ...’

“Bir gün H.C.A geldi, fakat kızım gitmek istemedi. Nedenini sorduğumda ağlayarak gitmek istemediğini söyledi. Bir akşam evde televizyon izlerken, tecavüz sahnesini görünce ağlamaya başladı ve bağırarak odadan kaçtı. Filmde bir erkek, bir eliyle kadın oyuncunun ağzını kapatarak tecavüz etmeye çalışıyordu. Kızım bunu görünce ağlamaya başladı. Ne olduğunu sorduğumda ilk başta söylemedi. Sıkıştırdığım zaman bana anlattıklarını duyunca kulaklarıma inanamadım.”

İkinci küçük kurban


Kızından duydukları üzerine hemen savcılığa giden anne S.T.’nin şikâyeti üzerine, küçük N.V.’nin de ifadesine başvuruldu. Uzmanlar eşliğinde savcılıkta ifade veren N.V., şunları anlattı:

“Ders çalıştıracağını söyleyerek odasına çağırıyordu. İlk gittiğimde dudaklarımdan öptü. ‘Birine söylersen işten atarım, işsiz kalırsınız’ dedi. Ben de korktuğum için kimseye bir şey diyemedim. Bir gün odasına çağırdığı zaman ağzımı kapatarak şortumu indirdi. Bana cinsel organını değdirecekti. Ama kaçtım. Göğüslerimi elledi ve öptü. Eşi olduğu zamanlarda yapmıyordu. Orada çalışan, benimle yaşıt 3’üncü sınıfa giden D. isimli kıza da yapmıştı. Bana bunları D. anlattı. Ben çiftliğe gittiğim zamanlarda anne ve babama iş bularak evden uzaklaşmalarını sağlıyordu. ‘Ders çalıştıracağım’ diyerek beni yanında tutuyordu. Ben istemiyordum. ‘Yapamadığın soruları getir. Bunlar bahanen olsun’ diyordu. Cinsel organını çıkartarak ‘Bana gel’ diyordu. Bana cinsel organını gösterince ben de kaçıyordum.”

N.V.’nin annesi S.T.’nin başvurusu üzerine, Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Savcılığı, çiftlik sahibi hakkında, çocuğa basit cinsel nitelikli istismar suçundan soruşturma başlattı. Savcılık, ifade vermeye gelmeyen H.C.A. hakkında Gaziosmanpaşa 2’nci Sulh Ceza Mahkemesi’ne başvurarak yakalama emri çıkartılmasını talep etti. Mahkeme de, H.C.A hakkında yakalama kararı çıkardı.

Ruh sağlığı ciddi derecede bozuk

Savcılığın talebi üzerine İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Ruh Sağlığı Anabilim Dalı Başkanlığı’nın muayenesi sonucu, N.ilsu V. hakkında şu rapor verildi:

“Ruh sağlığını bozacak mahiyet ve derecede travma sonrası stres bozukluğu geliştiği ve olay sonrası ruh sağlığının bozulduğu, ruhsal travma bulgularının küçüğün aktardığı cinsel istismar öyküsü ile uyumlu ve oluşacak nitelikte bulunduğu, sağlığı ve algılama yeteneğinin basit tıbbi müdahale ile giderilemeyecek düzeyde bozulduğu, psikiyatrik takip ve tedavisinin devam etmesinin gerektiği kanaatimizi bildiririz...” (Hürriyet)

 
Diyarbakır'da bomba alarmı
 
İçki yasağına şaraplı eylem
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Baykal: Bir de bakmışsın yüzde 50 kaymış gitmiş
CHP eski Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal, tüm olumsuzluklara ...
AKP'de konu Akaydın
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Manisa Milletvekili ...
CHP ‘Dokuma Halk Pazarı’na çıkarma yaptı
Bir önceki ziyaretlerinde Dokuma Halk Pazarı ve esnafının içler acısı ...
 
Yeni bir 'Ak Enişte' daha
AKP’li kadın milletvekillerinden birinin eşi daha bürokraside hızla yükseldi. ...
Aman Başbakan duymasın
ANTALYA'da esnafla buluşan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a, Marmaris'teki ...
Kılıçdaroğlu: Türkiye'nin iyi bir yönetime ihtiyacı var
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 8. Uluslararası Kalecik Karası Kültür ...
 
Soylu: Demirel'e katlanamıyorum
Çiçeği burnunda AK Partili Süleyman Soylu, uçağın havalanışını anlatan ...
Yazar Ali Bulaç'a göre AKP'nin 5 yanlışı
Yazar Ali Bulaç, son dönemde AK Parti'yi en çok eleştiren isimlerin başında ...
CHP'den AKP'nin ampulüne miğfer
ANTALYA'da CHP İl Gençlik Kolları, adliye önünde 12 Eylül askeri darbesini ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva