Antalya'da 1 Mayıs...
Antalya'da 1 Mayıs...
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Anadolu Nefesli Beşlisi'nden dünya müzikleri
Anadolu Nefesli Beşlisi'nden dünya müzikleri
Hadise'den 'Aşk var mı' yanıtı
Hadise'den 'Aşk var mı' yanıtı
15 Şubat 2014 Cumartesi - 18:06

Sultan Yeğen'den açıklama var

CHP'den MYK ve Parti Meclisi kararıyla Muratpaşa'ya Belediye Başkan Adayı gösterilen ancak bir sonraki MYK'nın aldığı kararla adaylığı Av. Ümit Uysal'a bırakmak zorunda kalan Sultan Yeğen yazılı açıklama yaptı.

Sultan Yeğen den açıklama var
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Cuma günü Ankara'ya çağrılan ve cumartesi günü yapılan MYK toplantısında adaylıktan alınan CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Av. Sultan Yeğen, nasıl bir karar verdiğini pazartesi günü basın toplantısıyla açıklayacaktı. Ancak, Yeğen basın toplantısı düzenlemekten vazgeçip bir yazılı açıklama yaptı. İşte o açıklama;

"Ben parti emekçisiyim. Bugüne kadar hiçbir beklenti içinde olmadan sessiz ve sakince sadece partim için çalıştım.
 
Adaylık başvurum bulunmadığı halde Genel Merkezimiz tarafından Muratpaşa Belediye Başkan adayı olarak gösterildim. Çok onurlandım.
Ancak güçlü parti bağım, parti disiplinine, kültürüne verdiğim değer ve en önemlisi Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na olan sonsuz güven ve bağlılığım gereği adaylıktan çekildim. Şu an olduğu gibi bundan sonra da her zaman ve her koşulda partimin başarısını kendimden ön planda tutmaya devam edeceğim.
Öncelikle Muratpaşa Belediye başkan adayı olan değerli yol arkadaşım Ümit Uysal'a başarılar diliyorum. Süreç boyunca güçlü bir kadın vardı yanıbaşımda var gücüyle bana destek olan, Kadın Kolları Genel Başkanım Hilal Dokuzcan.Bu güzel insana sonsuz teşekkürler. Her an yanımda olan, varlıklarıyla, sesleriyle bana güç veren kadın-erkek güzel dostlarıma ve yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Meğer çalışırken ne çok yol almışız.

CHP kimliğini taşımaktan onur ve gurur duyuyorum. Güzel yürekli insanlarla dolu olan partime hiçbir kırgınlık duymadan, yine kaldığım yerden çalışmaya devam edeceğim. Kadınlar yanyana sevgiyi ve umudu örgütleyerek, daha çok ama çok başarılara imza atacağız. 
Saygılarımla.

Sultan Yeğen
CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı
 

 
CHP'nin Muratpaşa adayı Ümit Uysal
 
İntihar için çıktı elektriksiz bıraktı
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Aciklamaniz samimi degil 19 Şubat 2014 Çarşamba 10:05

Sultan hanim, Bir kadinim, ve hukukcuyum.Herzaman kadinlarin siyasette olmasini istemisimdir, fakat nizamiyla. Haftalardan beri secim surecini hayretler icinde gözlemliyoruz. Sizden bir aciklama bekledik fakat acikcasi bu aciklamanin böyle bir ezbere yukaridan emir verilircesine olucagini dusunemedim. Bir hukukcu olarak sizlere yakistiramadim. Ya CHP bu halki gercekten beyinsiz saniyor yahut da göz boyuyor. Yahutda Halkin YSK kanunlarini bilmiyor saniyor. Baska gazetelerde yorumlari da okudum ve yorumlarin buyuk bir kismi adayliginizin gecerliligiyle ilgiliydi Size birkac sözum var; Siz cekilsenizde cekilmesinizde sizin adayliginiz GECERLI DEGILDI. Kanuna aykiri olabilirdi. Devrim Kök nasil YSK ya takildiysa sizde takilabilirdiniz. Istifaniz önceden olmus olsa bile ( ve bunu dahi etik bulmuyorum)Il kadin kollari baskani olarak aday gösterilmeye kadar bu rolde calisiyordunuz. Ortada bir geri cekilme yok, kanuna aykiri olabilecek bir hareket vardi adayliginizla ilgili ve bu yuzden de ne Akaydin ne baskasi diretebildi- ve de Uysal cikti sonunda. Yani buda demek oluyorki, Akaydin, ve KÖK bu isi yuzune gözune bulastirdi. Halen de anlamis degilim neden aday adaylarin cignendigini. Fakat keske halkin beyin gucunu bukadar kucumsemeseniz bir CHP, parti uyesi ve bir hukukcu olarak. Saygilar

Yorumu oyla      8      3  
mevcut adaylar-oylar mhp ye 17 Şubat 2014 Pazartesi 10:02

öemer melli ve adnan yıldız için üzüldüm.aylardır çalışma yaptılar.neden aday yapılmadılar? demekki chp de çalışanlara yer yokmuş.muratpaşada oyum mhp ye,büyükşehirde mhp ye.eğer bizler gibi sessiz partili çoğunluk tepkisini sandıkta koyarsa, bu zihniyeti bizlere dayatmacı adayları hak gören yönetime en büyük dersi verir.belki antalyayı kaybederiz ama dayatmacı zihniyetide göndermiş oluruz.daha güçlü,daha dik bir mücadele veririz.zaten bu zihniyet antalyada seçimi kazanmış olursa bakın ne kadar doğru adaylar koymuşuz diyecekler.bu nedenle bu kişilere dersini vermek için,hatalısınız demek için sandıkta chp yi protesto edelim.

Yorumu oyla      9      4  
16 Şubat 2014 Pazar 20:08

SİZE DE BU YAKIŞIRDI,BİR CHP Lİ OLARAK TEŞEKKÜRLER.

Yorumu oyla      4      14  
Kumluca lı 16 Şubat 2014 Pazar 13:46

Sultan Hn devam edecek.Ancak olayın mağduru olduğunu düşünmüyorum.Muratpaşa gibi bir yere beş yıl partide çalışıpta aday olunamaz.kaldıki diğer aday adayları çok daha deneyimliler. Özellikle belediyecilik alanında.CHP o riske giremezdi.

Yorumu oyla      10      5  
MİİLET 16 Şubat 2014 Pazar 13:30

YAZIK ETTİLER KADINA BUNDAN SONRA BU MORALLA NSIL ÇALIŞACAK

Yorumu oyla      6      8  
tarafsız gözlemci. 16 Şubat 2014 Pazar 12:03

Sultan hanım kesinlikle istifa ettirildi. Adaylık başvurusu dahi bulunmayan ve Akaydın Hocanın hemşehri kadrosundan kendisine adaylık verilen Sultan hanım için tepkiler çığ gibi büyüdü. Akaydın hoca her ne kadar aday belirleme konusunda genel merkeze bir müdahalem olmadı desede, Sultan hanıma yönelik tepkiler karşısında geri adım atmak zorunda kaldı. Eğer CHP ve Akaydın Hoca Sultan hanımın arkasında durmaya devam etseydi Hocanın Büyükşehir Başkanlığıda riske girerdi. Gerçi CHP Antalya'da seçimi kaybetmiştir. CHP'nin kalesi olarak görülen Muratpaşa'ya bir aday belirleyemeyen beceriksiz bir genel merkez vardır. Kılıçdaroğlu ve Akaydının kişisel kaprisleri CHP'yi Antalyada bitirmiştir. Antalya'da MHP emin adımlarla Büyükşehire doğru yürüyor.Keşke Kılıçdaroğlu Konyaaltında Muhittin BÖCEK'ide değiştirme cesaretini kendisinde bulabilseydi.O zaman Muhittin BÖCEK MHP'nin Konyaaltı adayı olacaktı ve CHP'yi Antalya'nın siyaset tarihine birdaha filizlenmeyecek şekilde gömecekti. Bekleyip görelim.Saygılar.

Yorumu oyla      15      11  
CHP Lİ 16 Şubat 2014 Pazar 11:23

Hiç etik olmayan,sosyal demokrat bir partide ayak oyunları biz üyelerin partide ne işe yaradığını birileri bize anlatsın chp hızla sağda yerini alıyor.bizlerde yeni bir parti arayışı içine girmek xorundayız.Bu HDP olabilir.

Yorumu oyla      22      4  
yazık 15 Şubat 2014 Cumartesi 21:53

Chp ye calışmaktan başka bir sey yapmayan GERCEK BIR CHP LI

Yorumu oyla      5      11  
Sadık CHP ki 15 Şubat 2014 Cumartesi 19:53

Oylar evcilmene

Yorumu oyla      15      6  
15 Şubat 2014 Cumartesi 19:45

Sultan Yegene çok büyük yanlış yapıldı.

Yorumu oyla      11      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'nin Muratpaşa adayı Ümit Uysal
CHP MYK'dan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanlığı adaylığı için Ümit Uysal ...
DSP'ye geçti konuştu; 'CHP'de Atatürkçülere yer yok'
ANTALYA'da CHP'den istifa eden Muratpaşa Belediyesi'nin 15 yıllık Başkanı ...
Baykal sahaya indi
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, "Adalet Bakanlığı'ndaki ...
 
Akaydın; Sultan Yeğen'le de Muratpaşa'da seçimi açık ara kazanırız
ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye ...
CHP Muratpaşa'da düğüm çözüldü
Ve, CHP Muratpaşa'da düğümü çözdü; Sultan Yeğen ile devam kararı alındı.
Devrim Kök'ü zora sokan belge
ANTALYA'da CHP İl Başkanı Devrim Kök, Muratpaşa Belediye Başkan adaylığı ...
 
Sultan Yeğen'i istifa ettirme çabası boşa çıktı
CHP Muratpaşa’da Sultan Yeğen’in aday gösterilmesi, partide kaosa yol ...
CHP küskünleri DSP'ye gitmesin diye YSK'ya başvuruldu!
CHP'den aday gösterilmeyen Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, ...
Gökhan Günaydın; 'Neden sultan Yeğen?'
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Muratpaşa adayı ile ilgili ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Yakınlaşma olur mu?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva