Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
8 Haziran 2013 Cumartesi - 13:51

Talha Görgülü'den iflas açıklaması

GTI Travel'ın iflasının ardından geçtiğimiz günlerde faaliyetlerini durduran Sky Airlines'ın da sahibi Kayı Group, iflaslarla ilgili bir açıklama yaparak faaliyetlerin sürdürülmesinin imkanı kalmadığını bildirdi.

Talha Görgülü den iflas açıklaması
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Yaşananların sorumlusu olarak "sözlerinde durmayan bankaları" gösteren Kayı Group, müşterilerin mağdur edilmemesi için ne gerekiyorsa yapılacağını da ekledi.

İşte gruptan yapılan o açıklama:

Kamuoyuna,
Kayı Group kurulduğu 1987 yılından günümüze, aralıksız olarak 26 yıldır, ülkemiz için dünya çapında markalar yaratmak, Türk turizmine hizmet etmek ve insanımıza istihdam yaratmak için büyük bir fedakârlıkla çalışmıştır.

Maalesef yatırım planlarımızda öngörülemeyen aksaklıklar olmuştur. Yine de tüm zorluklara rağmen ayakta kalma arzumuz varken, bazı bankaların katı ve finansal gerçeklerle uyuşmayan tutumları nedeniyle mağdur olmuş bulunuyoruz.

Ülkemize Adam & Eve, Sky Havayolları ve GTI Travel gibi pek çok uluslararası ödüle sahip markalar armağan eden bir grup olarak; bulunduğumuz an itibariyle, bankaların sözlerinde durmamaları ve anlaşmalarına uymamalarından dolayı operasyonlarımızı durdurmak zorunda kaldık.  Türkiye’ye mal olmuş bu markaları yaşatabilmek için çok çaba sarf ettik. Devletimizin bürokrasisinden sektörün tüm kademelerine kadar her kesime başvurduk. Özellikle sektör derneklerinin başkanları ile sürecin tamamını, en ince ayrıntısına kadar görüştük, anlattık. İlgili sektör dostlarımız süreci bilmektedirler. Ancak, değerli markalarımızı kurtarmamız, konaklama sektörünün çoğunluğunun dışında, gerekli desteği alamadığımızdan, mümkün olmadı.

Altını çizmek isteriz ki, şu ana kadar GTI markamızdan hizmet ve ürünlerimizi satın almış müşterilerimizin tümü sigorta kapsamındadır.

İflas sigorta şirketlerimiz Hansa Mercur ve Tourvers şirketleridir.
Hansa Mercur ve Tourvers ile anlaşmalarımızdan doğan tüm ödemelerimizi yapmış bulunmaktayız ve tüm yasal sorumluluk bu iki uluslararası şirkete aittir.  Sıkıntı yaşayan müşteri ve acentelerin Hansa Mercur ve Tourvers ile irtibata geçmelerini önemle rica ederiz.
Hansa Merkur Versicherung:  Siegfried-Wedell Kare 1, / 20354 Hamburg
Şu ana kadar tüm destinasyonlardan yolcularımızın geri dönüşü sorun çıkmaksızın devam etmektedir. Thomas Cook ve Öger Tours ile yapılan ortak çalışmalar ile en büyük destinasyon olan Türkiye’den dönüşler emniyete alınmıştır. Yapılan çalışmalar dışında herhangi bir şekilde beklenmedik bir aksilik olması halinde yukarıda belirtilen GTI Travel’in iflas sigorta şirketleri ‘yasal’ sorumludur.

Önümüzdeki dönemde de müşterilerimizin mağdur olmaması için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz.

Şirketlerimizin hukuki ve yasal süreçlerinin tamamlanmasının ardından, en kısa süre içinde değerli kamuoyuna detaylı açıklamalar yapılacaktır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla,
Kayı Group

 
Gezi parkı eylemcileri fidan dikti
 
AKP'den 'Erken seçim yok' açıklaması
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 4 Eylül 2021 Cumartesi 02:49

Anlaşılan genellikle her iktidar kendi zenginini yaratıyor.Dönem dönem birden zenginleşenler çıkıyor ve sonraları yok olup gidiyorlar.Ziraat Bankasının asıl amacı Trakya ve Anadolu köylüsüne çiftçisine yardım etmek onlara kredi vermek üzere kurulmasına rağmen maalesef iktidarların arpalığına dönüşüyor ve holdinglerin kredi kuruluşları haline geliyor.Bu haberde de ilgi çeken yine Devlet Bankası olan Ziraat Bankasının kredi vermediği söyleniyor.Demek ki zamana göre daha önceleri kredilerini kullanarak büyüyormuş,sanırım bir siyasi karar gereği kredileri kesilmiş,ilginç olan 'Özel Bankalardan' niye kredi kullanarak faaliyetine devam etmemiş,anlaşılıyor ki Özel Bankalar risk görmüş ve vermemişler gibi,sonuç olarak sağlam sermaye olmayınca ve çoğunluğu kredilerle büyüme olunca bir müddet sonra da iktidarlar değişince musluklar başka yöne döndüğünden iflaslar başlıyor.Ancak doğru veya değil çalışan rumuzlu yazan kişi hala hakkını alamadığını söylüyor.Demek ki ortada doğru söylemeyen bir taraf var,sürekli aynı hikaye anlatılıyor ama olan şu ki faturayı çalışan ödüyor mağdur oluyor,şirketim battı diyen yine bir eli yağda balda yaşamaya devam ediyor.Bu nasıl bir iflas anlayan var mı.

Yorumu oyla      0      0  
çalışan 11 Haziran 2013 Salı 10:33

Peki Talha bey 22.03.2013 tarihinde sizler tarafından yapılan açıklamada her çalışan hakkını alacak denildi. Onca açıklama yapıyorsunuz Medyaya yalnız hiç birinde asıl mağdur olan Kirasını ödeyemeyen, Faturalarını ödeyemeyen, çocuklarının beklentilerini karşılayamayan ve üstüne üstelik her yerden İCRALIK olan çalışanlarınızdan hiç bahsetmiyorsunuz ki bu insanların çoğu sizi son güne kadar asla yalnız bırakmayan size inanan güvenen sizi benimsemiş insanlar bunu sizde çok iyi biliyorsunuz aslında bence bu insanlar unutulmamalı ve hakları verilmeli. Sonuçta benim gördüğüm kadar inançlı bir insansınız ve sizinde çocuklarınız Aileniz var bu insanlarında öyle Talha bey bence bu ( Kul Hakkı ) kimsede kalmaz!!!

Yorumu oyla      13      4  
SONER IŞIDEMİR 8 Haziran 2013 Cumartesi 18:19

Antalya nın medarı iftiharı olan böylesine büyük ve insanlara istihdam sağlayan bir grubun böyle bir duruma düşmesi beni derinden üzdü bir Antalya lı olarak.Sebep olanlar utansın

Yorumu oyla      10      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ANSİAD'dan 'Zorlu' gezi
Manisa OSB'de inceleme yapan ANSİAD üyeleri Vestel, E.C.A. ve İnci Akü'yü ziyaret etti
ATSO'da görev paylaşımı yapıldı
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) yeni yönetim kurulu devir teslim ...
ATSO'da kim kazandı ?
ATSO'nun cumartesi günkü seçimleri sonucunda 303 meslek komitesi üyesiyle ...
 
Çetin Osman Budak'tan seçim mesajı
ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, 4 Mayıs'ta yapılacak oda seçimi nedeniyle ...
Levent kimya iflastan kurtuldu
ANTALYA Organize Sanayi Bölgesi'nde 40 bin metrekarelik alanda temizlik ...
Konut satışında patlama beklentisi
Her yıl yaz aylarında hareketlenen emlak piyasasında bu yıl patlama bekleniyor. ...
 
Gülay:”Expo’dan 4 milyar dolar katma değer bekliyoruz”
Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD) Perşembe kahvaltısı ...
‘2012’de ekonomimiz yüzde 2.2 büyüdü’
EKONOMİ Bakanı Zafer Çağlayan, büyüme konusunda yaptığı açıklamada, "TÜİK ...
Selim Erol, KONYSİAD'ın konuğu oldu
Kısa adı KONYSİAD olan Konyaaltı Sanayici İşadamları Derneği’nin geleneksel ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva