AKM'de klarnet keyfi
AKM'de klarnet keyfi
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
2 Kasım 2015 Pazartesi - 08:14

Türel: Antalya'nın plakasını yazdık

Antalya'da Ak Parti'nin seçim zaferini kutlamak için il başkanlığı önünde buluşan kalabalığın sayısı gecenin ilerleyen saatlerinde arttı. Zaferi kutlamak için gelenler sadece il başkanlığı önünü değil, parti binasının hemen karşısında bulunan yaya üst geçidini de kapladı.

Türel: Antalya nın plakasını yazdık
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kutlamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu posterlerine Ak Parti bayrakları ve Türk bayrakları açıldı. Havai fişeklerin atıldığı, meşalelerin yakıldığı kutlamalarda 'Seni Başkan Yapacağız' yazılı dövizler açıldı. Kutlamalarda Ak Parti'nin seçim şarkılarıyla beraber 'Dombra' da defalarca çalındı.

Başbakan Davutoğlu'nun Konya'daki konuşmalarının ardından önce Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ardından Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve sırasıyla İl Başkanı Rıza Sümer ve yeniden milletvekilli seçilen Mustafa Köse, Hüseyin Samani, Gökcen Özdoğan Enç parti binası önünde oluşturulan platforma gelerek partilileri selamladı. Milletvekili ve belediye başkanları seçim zaferini kutlarken havai fişek gösterisi de dakikalarca sürdü.

'KORKULU RÜYALAR GÖSTERMEK İSTEDİLER'

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, “Milletin zaferi hayırlı olsun. Bu millete birileri 5 ay boyunca korkulu rüyalar göstermek istedi, ama millet büyük oyunu gördü ve anasının ak sütü gibi helal oylarıyla esaret zincirini parçaladı" diye konuştu.

'YÜZDE 42 OY, 7 MİLLETVEKİLİ'

Aynı zamanda Antalya'nın iki kadın milletvekilinden biri olan Enç ise duygularını anlatmakta zorlandığını belirterek, “Hamdolsun bugünleri gösteren Allah'a. Bugün bir kere daha gösterdi ki aziz millet dedi ki 'tek başına iş başına'" dedi. 1 Kasım seçimlerinden 7 milletvekiliyle ayrıldıklarını belirten Enç, bu başarının kendilerine çok daha büyük sorumluluklar yüklediğini, Ak Parti'ye oy vermeyenleri de kucaklayacaklarını söyledi.

Milletvekili Hüseyin Samani de tarihi bir zafere imza attıklarını belirterek, “Bugün ülkemizdeki her iki kişiden bir tanesi Ak Parti'ye oy verdi. Bu büyük bir mutluluk ve sorumluluktur. Omuzlarımızdaki yükün bir kat daha arttığını hissediyoruz" dedi. Antalya'da ulaştıkları yüzde 42'lik oy ve 14 milletvekilliğinden 7'sini almalarının da kent adına tarihi bir başarı olduğuna dikkat çeken Samani, başarıda emeği olan herkese tek tek teşekkür etti. Milletvekili Mustafa Köse, “Bugün, gün boyunca arkadaşlarımız, sandık görevlileri bizleri aradı. Sonuçlar netleşmeye başladıkça arayanlar telefonda ağlıyordu ve bu sessiz bir milletin haykırışıydı" diye konuştu.

ANTALYA'DA AK PARTI'NIN SECIM ZAFERINI KUTLAMAK ICIN IL BASKANLIGI ONUNDA BULUSAN KALABALIK ILERLEYEN SAATLERDE ARTTI. KUTLAMAYA, MILLETVEKILLERININ YANI SIRA, AK PARTILI BELEDIYE BASKANLARI DA KATILDI. (FOTO: IBRAHIM LALELI/ANTALYA-DHA)

'ANTALYA'NIN PLAKASINI YAZDIK'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise konuşmasına, “Bugün Antalya'nın plakasını yazdınız. 7 milletvekili ile yazdınız. Bugün sadece Türkiye kazanmadı, sadece Antalya kazanmadı. Dünyadaki mazlumlar garipler, dünya kazandı" diyerek başladı. Antalya'da tarihin bir kez daha yazıldığı ve Antalya'nın demokrasinin kalesi olduğunu bir kez ispat ettiğini kaydeden Türel, partisinin ulaştığı başarının dünya siyasi tarihine geçecek nitelikte olduğunu söyledi.

'ALLAH ONLARA FIRSAT VERMEDİ'

İl Başkanı Sümer, 7 Haziran seçimlerinde 19 milyon oy almalarına rağmen 'paralel yapı'nın televizyon kanallarının yaptığı algı yönetimiyle barajın altında kalmış bir parti gibi hüzne boğulduklarını, kadınların, gençlerin ağladığını söyledi. Sümer, “Allah onlara bir daha fırsat vermedi. O hayırcıları, blok siyaseti yapanlara, terörle siyaset yapanlara muhtaç etmedi" dedi. (DHA)



 

 
İşte Batı Akdeniz vekilleri
 
AKP’den tarihi zafer
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
murat paşalı 2 Kasım 2015 Pazartesi 09:20

Oy verdik beyler lütfen şımarmadan işinizi yapın, eşit hizmet istiyoruz önce şu muratpanın ana arterlerine bi çeki düzen,sonra mahalle araları her gün yeni bir kablocu tarafında kaılması işi falan halledip cadde sokaklara bir el atın sayın menderes türel.

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İşte Batı Akdeniz vekilleri
BATI Akdeniz illerinde seçimin galibi Ak Parti oldu. Antalya'da Ak Parti ...
AKP zaferini böyle kutladı
ANTALYA'da Ak Parti seçimin ilk sonuçlarını, Gülşen'in 'Bangır Bangır' şarkısıyla karşıladı.
Geçici meclis başkanlığı olursa onur duyarım
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Baykal, eşi Olcay Baykal'la ...
 
Çavuşoğlu oyunu memleketi Alanya'da kullandı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, oyunu memleketi Antalya'nın ...
Burdur'da seçmenler sandık başında
BURDUR'da 26'ncı dönem milletvekili seçimleri için oy verme işlemleri olaysız sürüyor.
Enç ve Sümer oyunu kullandı
AK Parti Antalya Milletvekili adayı Gökcen Özdoğan Enç ve İl Başkanı Rıza Sümer oylarını kullandı.
 
Atatürk düşmanlığında son nokta
Ak Parti'den Ankara milletvekili aday adayı olan ancak aday yapılmayan ...
Türkeş: Lan git
Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, halk tarafından seçilen ve bir daha ...
5. parti Erdoğan'a bağlı
Abdullah Gül’ün etrafında toplanan AKP’liler, seçim sonrası iklimin değişmemesi ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva