100 yıldır kayıptı, değerinin altında satıldı
100 yıldır kayıptı, değerinin altında satıldı
Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alacak
Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alacak
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
2 Temmuz 2011 Cumartesi - 10:35

Türel’e ne gönderdi ?

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin halef-selef yöneticileri Mustafa Akaydın ile Menderes Türel arasındaki iletişimin kesik olduğu biliniyor. 2009 yerel seçimlerinin üstünden iki yılı aşkın süre geçmesine rağmen aradaki buzlar erimedi. İkili arasında sürekli gerilim yaşanıyor. Gerilimi yerel basındaki Menderes Türel’e yakın kalemlerin de körüklediği de biliniyor.

Türel’e ne gönderdi ?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Menderes Türel’in AKP’den milletvekili adayı olduğu 12 Haziran genel seçimi sürecinde de halef-selef başkanlar birçok kez medya aracılığı ile tartıştılar. Birbirlerine karşılıklı suçlamalar getirdiler. Türel cephesi, CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan’ın gündeme getirdiği Varan1-2-3 dosyalarından da Mustafa Akaydın’ı sorumlu tuttu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, genel seçimlerin ardından seçilen tüm Antalya milletvekillerine kutlama mektubu göndermiş. Kutlananlar arasında Türel de bulunuyor. Akaydın’ın gönderdiği kutlama mektubunu alan Türel oldukça şaşırmış. Çevresindekilere, “Bunu çerçeveletip asacağım” demiş.

Menderes Türel’in bu sözleri espri mi yoksa gerçek mi bilemiyoruz. Eğer espiri yapmadı ise acaba çerçevelettiği yazıyı nereye asacak? TBMM’deki bürosuna mı, yoksa evine mi?

Belki Akaydın’ın bu kutlama yazısı halef-selef başkanlar arasında diyaloğun başlangıcı olabilir. Böylesi bir gelişme Antalya’nın yararına olacaktır. (Cumhuriyet/Akdeniz)

 
Emekliye promosyon müjdesi
 
53 yaşındaki antrenör 16’lık liseli kızla yaşıyor
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
arife arifgerek 2 Temmuz 2011 Cumartesi 20:49

bu işin sıkı turelcilikle alakası yok sayın adsız gerçekler bu hocanın hangi işini bu kentde samimi bulan var milletle dalga geciyor bugun dediğini yarın yalanlıyor ben demedim diyor belediyedeki kıyım yalanmı en küçük atolyedeki şefe kadar indirdi kıyımı getirdiği adamlar ne yapıyor her gun hocayı yere batıırıyor bu gidişle secimi kazanması imkansız ha şunu biliyor 5 yıl sonra nasıl olsa beni aday yapmazlar bari gunumu gun edeyım antalyada hocayı tekrar aday ederler diyen biri varmı yapmayın beyler sayın türel bu kente hizmet ettı edecekte yanlışları yokmu elbetde vardır ama antalya sevdası hocayı bine katlar bu kentde yaşayan bu kenti seven biri olarak bunları yazıyorum hocanın kutlamalarıda sahtedir eminim göndermiş sonrada arkadaşları ile konuşup dalga gecmiştir hocayı sizden daha iyi tanıyoruz merak etmeyın sizlerde hocanızı tarif etsenize ya buyrun 2,5 yıldır başkan anlatın bizde bilelim hodrı meydan ha bakın size diyeyım bir yılda kultur sanat etkinlıklerine 39 trılyon harcamış bu paralar nere gitti bir bakın araştırın yandaşlara sonrada para yok diye ağlıyorlar kabotaj bayramında konser yapmak belediyenın görevimi uyanın beyler uyanın kin ne nefretle bu iller olmaz hizmet eden herkese saygı duyarız duymalıyız hocanın bu kente vereceği hiç birşey yok bunu görun artık hoca hocalığını yapsın iyi bir doktordu o işi çok iyi yapıyordu

Yorumu oyla      3      3  
2 Temmuz 2011 Cumartesi 18:12

arif kardeşim, tarife gerek yok:) sen sıkıbir türelcisin.

Yorumu oyla      3      4  
antalyalı 2 Temmuz 2011 Cumartesi 17:51

hocam bu saatten sonra agzınla kuş tutsan işe yaramaz seçim kazanamazsın kadron çok kötü adem akyürek. cemal öcal.bülent yıldırım.murat özdemir.farettin köken.mesut kılcı.özünde çok dürüst adamsın seni yanlış yönlendiriyorlar hocam acil çözüm bul senin gibi bir insan harcanmasın seni seven bir kardeşin

Yorumu oyla      5      3  
Arife arıfgerek 2 Temmuz 2011 Cumartesi 16:39

hoca uyanıklık yapıyor kendini akıllı sanıyor secildiği gunden beri aslı astarı olmayan suclamalarla sayın türele saldırdı attığı çamurlar bulaşmadan geri tepti iş yapamadı bahaneler üretti sayın türeli sucladı becerizksizliğini örtbas etmek içinde belediyeyi ağlama duvarına cevirdi bundan sonrada hiç birşey yapamacağının farkında sayın türel milletvekili oluncada kutlama mesajı atmış bu mesajın samimi olduğıuna asla inanmıyorum eminim kı kıskanıyordur insanlıtan bahsedecek en son kişi sayın hocadır belediyede yaptığı katliamların insnalıkla uzaktan yakından alakası yoktur sayın türelin adamlığı kişiliği tartışılmayacak kadar hocadan üstün ve doğrudur sokağa çıkın sorun bakalım hocaya oy verenler dahil kim ne kadar desteklenmektedir sayın türel tek başına antalyada hocayı silmiştir seçim sonucları ortadadır

Yorumu oyla      6      5  
TİMUR İNANÇ 2 Temmuz 2011 Cumartesi 11:34

SAYIN BAŞKANIMIZ AKAYDIN KENDİ BEYEFENDİLİĞİNİ GÖSTEREREK BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPTIĞI ŞEHİRDEN SEÇİLMİŞ OLAN BİR VEKİLİ KUTLAMASI KADAR DOĞAL BİRŞEY OLAMAZ. KENDİSİ İNSANLIĞIDA BU VESİLEYLE ÖN PLANA ÇIKMIŞTIR?TÜRELİN BU MEKTUBU TİYE ALMASI YETİŞTİRİLME TARZINDAN DOLAYI NORMAL KARŞILANMALIDIR?

Yorumu oyla      5      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Akdeniz delgelerinden kurultay deklarasyonu
CHP'de Deniz Baykal ve Önder Sav'ın olağanüstü kurultay çağrısına karşı ...
Manavgat Belediyesi'ne kadın başkan vekili
Antalya'nın Manavgat İlçe Belediyesi, "Baskılardan yoruldum" diye istifa ...
Bir vekil TBMM'deki odasında 'Böcek' arattı
AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Meclis’teki odasında dinleme ...
 
Türel’in aracı aniden duran araca arkadan vurdu
AKP Antalya Milletvekili Menderes Türel, yemin için gittiği Ankara’da ...
Gürkut Acar’dan Antalya'ya teşekkür
CHP Antalya Milletvekili Av. Gürkut Acar, Antalya halkına ve CHP’lilere ...
İşte, Erdoğan'ın muhtemel yeni kabinesi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den yeni hükümeti ...
 
Gürkut Acar CHP Meclis yönetimine girdi
CHP grup başkanvekilliği için seçim yapıldı. Akif Hamzaçebi, Muharrem ...
CHP’nin sıradaki eylemi
Vatan Gazetesi yazarı Mustafa Mutlu, CHP’nin Meclis’e katılıp yemin etmeme ...
Kurultay için imzada son durum
Olağanüstü kurultay için imza toplayan CHP’li muhalifler, 600 imzaya ulaştıklarını ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva