Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
3 Temmuz 2020 Cuma - 09:12

Turizmci kaliteli hizmet için fiyat kırmama kararı aldı

ANTALYA'nın Kemer ilçesinde Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı’na (KETAV) üye turizm işletmecileri, Covid-19 nedeniyle geç başlayan sezonda 2020 yılında planladıkları fiyatları değiştirmeme kararı aldı.

Turizmci kaliteli hizmet için fiyat kırmama kararı aldı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kemer'de yeni normalleşme süreci kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan Güvenli Turizm Sertifikası'nı alan oteller, kapılarını açtı. Normalleşme sürecinde ilk toplantısını gerçekleştiren KETAV Yönetim Kurulu üyeleri, sezonla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda, Güvenli Turizm Sertifikası ile turizmciye ek bir yükümlülük getirilmesi ve kaliteli hizmet anlayışından kopmamak için 2020 yılında planlanan fiyat politikalarını değiştirmeme kararı aldı.

'DOLULUK ORANLARININ ARTACAĞINA İNANIYORUZ'

Barut Otel Genel Müdürü Asım Burak Kıpçak, "Otelimizin kapılarını misafirlerimize açtık. Bakanlığımızın vermiş olduğu Güvenli Turizm Sertifikamızı aldık. Bugün ilk giriş yapan misafirlerimiz Türk misafirlerimiz, ama uçuşların artmasıyla çok kısa zamanda yabancı misafirlerimizin geleceğini tahmin ediyoruz ve doluluk oranlarımızın artacağına inanıyoruz.

Kaliteli turizm anlayışımızı sezon başındaki planladığımız fiyatlarda misafirlerimize sunacağız" dedi.

'GÜVENLİ VE KALİTELİ HİZMET SUNMAK'

Akka Hotel's Turizm Koordinatörü Aşkın Kahraman, "Tesisimizi hizmete açtık. 23 Mart itibariyle tesisimizi geçici bir süreyle kapatmıştık ve hizmetimize ara vermiştik. Bu süre içinde tesisimizin hijyen protokollerini oluşturduk. Bakanlığımızın sertifikasyon kriterlerini yerine getirerek Güvenli Turizm Sertifikası belgelerimizi aldık ve ilk Türk misafirlerimizle birlikte otelimizi açtık. Bundan sonraki süreçte de özellikle Ukrayna, Moldova, Belarus, Kazakistan, Bosna-Hersek buna benzer yakın pazarlarda ve güçlü olduğumuz pazarlarda hizmetlerimizi sürdürmeye ve misafirlerimizi hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Eskiden daha iyi bir hizmet standardı sunmayı taahhüt ediyoruz. Fiyatlarla ilgili söyleyebileceğim ise bütçelediğimiz erken rezervasyon dönemindeki fiyat politikamız ile devam ediyoruz. Bu sene temel mottomuz daha fazla fiyat kırmadan güvenli bir tatil hizmetini misafirlerimize sunmak. Bu mottoyla ilerliyoruz. Bu sene tatil yapanlar güvenle tesislerimizi tercih edebilirler" diye konuştu.

'DOĞRU HİZMETİN BİR BEDELİ VAR'

KETAV Başkan Yardımcısı Volkan Yorulmaz ise konuyla ilgili şunları söyledi:

"Şimdi zor bir süreçten geçiyoruz malum, ama Kemer olarak biz tüm otelciler sezona hazırız. Sertifikalar alınmaya başlandı birçok otelde. Temmuz itibariyle de hareketliliğin artmasını bekliyoruz. Burada en önemli konu tüm otelci arkadaşlarımızın da ortak fikri fiyat skalasında çok fazla indirime gitmemek. Tabii ki günün şartlarına göre bir fiyat politikası belirlenecek, fakat maliyetler ortada. Bu sertifikasyonla artı maliyetler de geldi. Dolayısıyla doğru hizmeti alabilmek için belirli bir fiyatı gözden çıkarmak gerekiyor. Buna tüm otelciler olarak dikkat etmek için ortak bir karar aldık. Dolayısıyla doğru hizmeti, kaliteli hizmeti bekliyorsanız bunun bir bedeli var. Bunun karşılığında da bir para ödemek gerekiyor. Ucuz otele gitmek doğru bir strateji değil. Yani maliyetler ortada, dolayısıyla bu maliyetleri göz önünde bulundurarak, fiyat politikasını doğru belirlemek lazım otelciler anlamında. Misafir de bu fiyatların ucuz olmasını beklememesi gerekiyor. Çünkü biz kaliteli hizmeti ancak o fiyatlarda verebiliyoruz. Bunu doğru anlamak lazım. Dolayısıyla tüm otelci arkadaşlarımızdan da ricamız fiyat politikalarında planladıkları gibi 2020'de nasıl planladılarsa o şekilde devam etmeleri."

ANTALYA'NIN KEMER ILCESINDE KETAV'A UYE TURIZM ISLETMECILERI COVID-19 NEDENIYLE GEC BASLAYAN SEZONDA 2020 YILINDA PLANLADIKLARI FIYATLARI DEGISTIRMEME KARARI ALDI.(FOTO:KEMER-DHA)

ANTALYA'NIN KEMER ILCESINDE KETAV'A UYE TURIZM ISLETMECILERI COVID-19 NEDENIYLE GEC BASLAYAN SEZONDA 2020 YILINDA PLANLADIKLARI FIYATLARI DEGISTIRMEME KARARI ALDI.(ASIM BURAK KIPCAK)(FOTO:KEMER-DHA)

ANTALYA'NIN KEMER ILCESINDE KETAV'A UYE TURIZM ISLETMECILERI COVID-19 NEDENIYLE GEC BASLAYAN SEZONDA 2020 YILINDA PLANLADIKLARI FIYATLARI DEGISTIRMEME KARARI ALDI.(ASKIN KAHRAMAN)(FOTO:KEMER-DHA)

ANTALYA'NIN KEMER ILCESINDE KETAV'A UYE TURIZM ISLETMECILERI COVID-19 NEDENIYLE GEC BASLAYAN SEZONDA 2020 YILINDA PLANLADIKLARI FIYATLARI DEGISTIRMEME KARARI ALDI.(VOLKAN YORULMAZ)(FOTO:KEMER-DHA)

Levent YENİGÜN/KEMER (Antalya), (DHA)

Etiketler:
 
Caretta carettalar için kamu spotu
 
Erkek Ceket
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Otellerde öncelik fiyat değil, çarkın dönmesi
KORONAVİRÜS nedeniyle 1 Haziran itibarıyla 'yeni normal' süreçte yavaş ...
Antalyalı Kilit o ortaklığı bitirdi
Bünyesinde Crystal Otelleri ve Kilit Kristal’in de olduğu Antalya merkezli ...
AB listesinde Uruguay, Ruanda bile var Türkiye yok
Almanya'nın önde gelen gazetelerinden Die Welt, Avrupa Birliği'nin 1 Temmuz'dan ...
 
360 milyon lira kıymet biçildi
Bu yılın başında vefat eden Burhan Silahtaroğlu'nun kurucusu olduğu Silkar ...
'Altın tabakta döner isteyen var'
Bodrum'da yüksek fiyatlı yiyecekler tartışma yaratmıştı. Bodrum Belediye ...
Alanyalı turizmci, ağustosta hareketliliğin artmasını bekliyor
KORONAVİRÜS sürecinde yeni normalleşme süreciyle turizm sektörü, iç turizmle ...
 
Ve beklenen oldu
Sunexpress Deutschland'ın kapatılacağına ilişkin Gün Haber'in dün gündeme ...
Antalya, Almanya'dan daha güvenli
Almanya’da yayınlanan Bild Gazetesi’nin muhabiri, uçağa binip turist gibi ...
Çadırcılar tarihi ve ormanları talan ediyor
Pandemi nedeniyle çadırlara artan ilgi, Antalya’da bir çok güvenlik tehlikesiyle ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva