37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Patara'da bilirkişi keşfi tamamlandı, sıra raporda
Patara'da bilirkişi keşfi tamamlandı, sıra raporda
Demet Akalın'dan Zuhal Topal itirafı
Demet Akalın'dan Zuhal Topal itirafı
23 Şubat 2022 Çarşamba - 12:59

Tütüncü: Hayallerimi gerçekleştirmek için Belediye Başkanı oldum

KEPEZ Gençlik Buluşmaları kapsamında Şehit Celal Özcan Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Geldiğimiz günden itibaren Kepez'i, spor alanlarıyla, sosyal alanlarıyla ve spor organizasyonlarıyla güçlü bir ilçe haline getirme çalışıyoruz" dedi.

Tütüncü: Hayallerimi gerçekleştirmek için Belediye Başkanı oldum
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Gençlik buluşmaları kapsamında Şehit Celal Özcan Anadolu Lisesi gençleriyle buluştu. Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, gençlere eğitim hayatını ve belediye başkanlığına giden süreci anlattı. Belediye başkanı olmayı çocuk yıllarında karar verdiğini ifade eden Tütüncü, "Hayallerimi gerçekleştirmek için Belediye Başkanı oldum" dedi.

'KEPEZ'İN FARKI BİZİM FARKIMIZ'

Başkan Tütüncü, “Bizim diğer belediyelerden farkımız var ise o Kepez'in farkıdır. Kepez potansiyeli yüksek dinamik yapıya sahip bir ilçedir. Bizde göreve geldiğimiz 2009 yılından itibaren hemşerilerimize layık olmaya ve onları mutlu etmeye çalışıyoruz" dedi. Gençlerle buluşmaktan mutlu olduğunu ifaden eden Başkan Tütüncü “Haftanın belirli günlerinde gençlerle bir araya geliyoruz. Bugün de Şehit Celal Özcan Anadolu Lisesini ziyaret etmek nasip oldu. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum" dedi.

'KEPEZ'E 140 OKUL KAZANDIRDIK'

Kepez ile ilgili gelecek planlarını anlatan Başkan Tütüncü, "2009 yılında göreve ilk geldiğimde Kepez'de yoğun bir gecekondu hayatı vardı. Göreve gelir gelmez ilk olarak Kepez'i daha modern görünüme kavuşturmak ve ortak yaşam alanlarını iyileştirmek oldu. Bu kapsamda ilk olarak okul yapım çalışmalarına başlayarak 2009 yılında Şehit Celal Özcan Anadolu Lisesi'nin de için bulunduğu 7 okulun yapımına başladık. Okulun yapımı tamamlandığında takvimler 2011 yılını gösteriyordu. 7 okula eş zamanlı güzel bir açılış gerçekleştirdik. Daha sonra Kepez geliştikçe bizde okul yapımına devam ettik ve günümüze kadar ilçemize tam 140 yeni okul kazandırdık" diye konuştu.

KEPEZ'E ÜNİVERSİTE HAYALİ

Göreve geldiğinde Kepez'de hastanen olmadığını belirten Başkan Tütüncü, "Şimdi ise 10 tane özel hastane, 3 tane kamu hastanesi bulunuyor. Hepsi bizim dönemimizde açıldı. Türkiye'nin en büyük hastanelerinden biri olacak Şehir Hastanemizin yapımına hızlı bir şekilde devam ediliyor. Kepez aynı zamanda bir sağlık merkezi haline geldi" dedi. İlçede sayısız proje yaptıklarını belirten Başkan Hakan Tütüncü, "Ancak Kepez'e üniversite kazandırmak en büyük hayalimdir. Umarım bu hayali gerçekleştirebilirim" diye konuştu.

AKDENİZ BÖLGESİ'NİN EN ZENGİN KÜTÜPHANESİ

Kepez'de eğitimi daha nitelikli hale getirmek ve okuma alışkınlığı gençlere kazandırmak için Kütüphane sayılarını arttırdığını ifade eden Başkan Tütüncü, şöyle konuştu;

"Yaklaşık 3 yıl önce Habibler İlkokulu 4'ncü sınıf öğrencisinin yazdığı bir mektup geldi. Mektupta okumayı sevdiğini söyleyen genç kızımızın okumak için kitap bulamadığını öğrendim. Bizden okul çevresine kütüphane istediğini ifade etmiş. O mektuptan sonra her mahalleye kütüphane kazandırmaya çalıştık. 2023 yılının sonuna kadar Kepez'e 16 kütüphane kazandıracağız. Cumhuriyet'in 100. yılında Kepez'in 16 kütüphanesi ve milyonlarca da kitabı olacak. Akdeniz bölgesinin en zengin kütüphanesi olan Cemil Meriç Kütüphanesi'ni Dokumapark'ta gençlerin hizmetine açtık. Kütüphanemizde toplamda 130 bin adet kitap bulunuyor ve 365 gün 24 saat hizmet veriyor. Bunun haricinde 9 tane semt kütüphanemiz var. 2023 yılına kadar semt kütüphane sayısını daha da arttırmayı amaçlıyoruz."

GENÇLERE TAVSİYELER

Çalışmalarda gençlerin geleceğini düşündüğünü ifade eden Başkan Tütüncü "Ülkeyi daha ileriye taşıyacak gençlerin kendilerini geliştirebilmesi için her şeyi yapıyoruz. Bu yüzden bizden daha çok yaşayacak eserler bırakmalıyız. Ülkenin gençlerini bu noktada teşvik edecek ve bizler daha ileriye taşıyacak Bilim Merkezi projesini hayata geçirdik" dedi. Son olarak gençlerden beklentilerini ifade eden Başkan Tütüncü “Gençlere tavsiyem spor salonlarımızı, yüzme havuzlarımızı ve kütüphanelerimizin tüm imkânlarından faydalanmaları olacak. Biz Kepez için nasıl çalışıyorsak gençlerde bu imkanları sonuna kadar kullanmalı ve ülkenin yarınlarını inşa edecek bilgi ve donanıma sahip olmak için çalışmalı. Gençler geleceğe daha güçlü hazırlanmalı" diye konuştu.

KEPEZ BELEDIYE BASKANI HAKAN TUTUNCU GENCLIK BULUSMALARI KAPSAMINDA SEHIT CELAL OZCAN ANADOLU LISESI GENCLERIYLE BULUSTU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

KEPEZ BELEDIYE BASKANI HAKAN TUTUNCU GENCLIK BULUSMALARI KAPSAMINDA SEHIT CELAL OZCAN ANADOLU LISESI GENCLERIYLE BULUSTU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

 
Kamyonetin altına giren motosikletli Furkan öldü
 
Uzun Elbise
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AGC ile Baro’dan eğitim ve iş birliği protokolü
Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve Antalya Barosu arasında eğitim ve iş birliği ...
Kaş Kültürevi'nde seramik sergisi
ANTALYA'da Kaş Kültürevi'nde Hollandalı seramik sanatçısı Valentine Van ...
Hayatını otizmli çocuklarına adayan annenin velayet mücadelesi
ANTALYA'da eşinden boşanma aşamasında olan Fatma Turan (35), otizmli çocuklarından ...
 
Kadınlar Günü'nde 'Mor Şemsiyeli' yürüyüş
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ...
Çalınan inekleri bulununca sevinçle jandarmaya sarıldı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde besici Abdil Keçer'in çalınan 2 ineği, ...
Başkan Çetin: Antalya turizmi ve Türkiye ekonomisi için hayati bir yıl
ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, "İnşallah ...
 
Zincir markette silahlı soygun
ANTALYA'da bir zincir marketin şubesinde çalışanı silahla tehdit edip ...
ARKİD kuruldu
ANTALYA Restoran ve Kafe İşletmecileri Derneği, işletme sahiplerinin sorunlarını ...
Polisten kumar baskını
ANTALYA'da kumar oynandığı belirtilen iki adrese düzenlenen operasyonlarda, ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva