Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
22 Şubat 2022 Salı - 11:04

Uzun Vadeli Coin Yatırımı

Uzun Vadeli Coin Yatırımı 2022 yılında da birçok kişi tarafından oldukça araştırılmakta. Birçok coinin coin geleceği de oldukça merak edilmekte.

Uzun Vadeli Coin Yatırımı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Bunun temel sebebi ise kripto para sisteminin olmazsa olmaz olan coinlerin gelecek değerleridir. Coin geleceği kavramı hem fiyat tahmini, hem coin sahibini hem bu coinin projesinin ne olduğunu anlatan çok önemli parametrelere sahip verilerdir.

Ancak bu durum elbette kesinlik içermez. Yatırım yapmadan önce bolca araştırılmalıdır. Bu yazıdaki her bizde kalmasın ekibi, yatırım tavsiyesi vermez. Yatırım yapmadan önce herkesi kendi araştırmalarını yapmaya yönelik teşvik eder.

Coin Geleceği Nedir?

Kripto para piyasasının bu denli sevindirilmiş olduğu ve kütlesi olan şu günlerde aldığımız coinlerin kimilerini uzun vade için kimilerini ise kısa vade için tutuyoruz. Peki uzun vadeli tuttuğumuz bu coinlerin gelecekleri var mıdır? Coin geleceği çok mühim bir kavramdır. Projeye bağlı olarak bu coinlerin gelecekleri değişik yorumlar yapmamıza niçin oluyor. Coin geleceği mevzusunda dikkat edilmesi ihtiyaç duyulan hususları şöyleki özetleyebiliriz. Ekip, proje, topluluk, hacim ve teknik çözümleme doğrusu grafik bu değerleri incelemeniz gerekir. Sonrasında bilhassa proje bazlı güveniniz tam ise o coinin geleceği hakkındaki kuşku edilecek bir konum yoktur. Tabi ilkin kendi araştırmalarınızı yapmayı unutmayın. Verdiğimiz bilgiler yatırım tavsiyesi içermemektedir. İşte birtakım coin geleceği yazdığımız yazılar

  • GALA Coin
  • PERL Coin
  • BNB Coin
  • DUSK Coin
  • AVAX Coin
  • VET Coin
  • Pond Coin
  • TLM Coin
  • SLP Coin
  • ROSE Coin 
  • Cvx Coin
  • RenBTC
  • Rly Coin

Bunların her biri coin yorum 2022 kategorimiz altında toplamaktayız. Bununla birlikte bunlar hakkında daha fazla bilgilere sahip olmak, yatırımlarınızı daha iyi yorumlar yapmanıza olanak sağlar.

Coin Yorum

Coin yorum da geleceği kadar önemli bir konudur. Kripto para piyasalarında bir coinin yorumunu doğrusu lüzumlu fiyat tahminlerini yapabilmek için muayyen parametreleri araştırmak gerekir. Özellikle önemli olarak coinin teknik analizi, kadrosu ve bu ekibin dahil olduğu projeleri oldukça iyi araştırmak gerekir. Bunun yanında piyasadaki arz ve istek seviyelerini de öngörmek çok önemlidir. Tabi yorum yaparken bu meydana getirilen yorumların birer tahmin bulunduğunu ve kesinlik içermediğini de bilmek gerekir. Oldukça riskli olan kripto para piyasasında yatırım yapmaya karar verdiğinizde oldukça fazla araştırmalı ve bir o kadar dikkatli olmak gerekmektedir.

Uzun Vadeli Coin Yatırımı

Uzun Vadeli Coin Yatırımı 2022 yılında da birçok kişi tarafından oldukça araştırılıp merak edilmekte. Riski az olsun kazancı da uzun vadede yüksek olsun diyenler için bu yöntem oldukça kullanışlıdır.

Kripto para piyasalarında en yakın zamanda para kazanmanın yanında bir de Uzun Vadeli Coin Yatırımı 2022 mevcuttur. Uzun vadede kazandıracak olan kripto paraların yatırım amaçlı bulunduğunu ve kısa vakit dilimlerindeki değişikliklerin sizi etkilememesi icap ettiğini de unutmamak gerekir. İşte gözünüz kapalı uzun vadeli coin yatırımı yapabileceğiniz coinler

  • Bitcoin (BTC)
  • Ethereum (ETH)
  • Binance Coin (BNB)
  • Cardano (ADA)
  • Polkadot (DOT)
  • Ripple (XRP)
  • Tether (USDT)
  • Solana (SOL)
  • Usd Coin (USDC)
  • Avalanche (AVAX)

Uzun Vadeli Coin Yatırımı Nasıl Seçilir?

Uzun vadede size para kazandıracak coinleri seçerken dikkat etmeniz ihtiyaç duyulan oldukça mühim hususlar vardır. Bu hususlar, teknik analiz, proje, ekip, toplum benzer biçimde birçok parametreyi içerisine alır. Kısa olmayan sürelerde muamele meydana getiren kişilerin oldukça ciddi bir inceleme yapmaları ve bunun akabinde yatırımlarını yapmaları önerilmektedir. Dikkat edilmesi ihtiyaç duyulan hususlar:

  • Proje: Bir kripto paranın hangi amaca hizmet ettiği, amacı ve kullanım yerleri, platformu benzer biçimde mevzuları en ince ayrıntısına kadar okumalı ve inceleme yapmalısınız. Bununla birlikte neye yatırım yaptığınızı da rahatça anlamış olacaksınız.
  • Ekip: Proje kadar mühim olan bir öteki hususta doğal olarak ki kadrosundan geçiyor. Coinin ancak satışa sunulmasından ziyade ileri vadede ne kadar açınma izah edebilir. Yada çalışkan ve istikrarlı bir kadrosu mi var öğrenmek gerekir.
  • Topluluk: Bir coine ne kadar oldukça para girişi olursa o denli değerlenir. Bu sebeple peşinde duran onu benimseyen ne kadar oldukça şahıs olursa o aşama kıymet kazanır. Topluluk da küçümsenmeyecek bir husustur.
  • Grafik ve teknik analiz: İşin grafik boyutuna geldiğimizde ise doğal olarak ki bakmak gerekir. Çoğu insan grafikten ziyade uzun solukta temel analize odaklanır. Fakat yeniden de bakmakta ve düşünce edinmekte yarar var.

En Çok Hangi Coin Kazandırır?

Yukarıda vermiş olduğumuz kripto para uzun solukta fazlaca müessir olup fazlaca faal ve bilindik kripto paralardır. Bir kripto paraya yatırım yapmadan ilkin; oldukça ciddi bir inceleme yapmalı ve de buna bakılırsa yatırım yapmalısınız. Uzun vade süresi yatırımcıya özgüdür ve ferdin ruhsal ve ekonomik durumuna bağlı olarak değişim gösterir. Yatırım yapmadan ilkin birçok parametreyi gözden geçirerek düşünmeli ve ona bakılırsa adım atmalısınız.

Kaynak: https://www.bizdekalmasin.com/

 
Yolcu otobüsünde uyuşturucu taşırken yakalandı
 
Antalyaspor'da yeni maestro Fernando Martins
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Davut Çetin: Piyasalar panik havasında
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin yıllık ekonomik ...
Elektrikte ikiz şirketler çifte vurgun yapıyor!
İktidar, elektrik zamlarına olan tepkiyi azaltmaya çalışırken elektrik ...
EPDK'dan 'elektrik' açıklaması
ENERJİ Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından yapılan açıklama;  "Görevli ...
 
Geçen yıl kilosu 18'TL olan karadut, bu yıl 35 TL'den alıcı buluyor
MERSİN'in Silifke ilçesinde hasadı yapılan karadutun kilosu 35 TL'den ...
Faturada 'her şey dahil' kazığı
Şirketlerin tüketilen enerjinin yanı sıra birçok kalemdeki masraflarını ...
Yabancı yatırımcının altın yorumu: Sonrasında patlayacak
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin Londra’daki toplantılarından ...
 
Sefalet Endeksi'nde Arjantin'i geride bıraktık!
Türkiye, son 20 yılın en yüksek seviyesine ulaşan %48.69’luk enflasyon ...
Kapalı bir otele bu kadar fatura geliyorsa yazın ne olacak?
Antalya Gastronomi Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği (AGYİD) Yönetim ...
Merkez Bankası'na faiz oranı belirleme yetkisi
TÜRKİYE Cumhuriyet Merkez Bankası'na (TCMB) Türk lirasına dönüşümün desteklenmesi ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva