Ünlü aktör cinsel saldırı suçlamasıyla gözaltına alındı
Ünlü aktör cinsel saldırı suçlamasıyla gözaltına alındı
Kobra Murat sahne ücretini açıkladı
Kobra Murat sahne ücretini açıkladı
Kurban Bayramı yaklaşıyor! Vatandaş kolları sıvadı
Kurban Bayramı yaklaşıyor! Vatandaş kolları sıvadı
'Bir Cumhuriyet Şarkısı'ndan yeni kareler yayınlandı
"Bir Cumhuriyet Şarkısı"ndan yeni kareler yayınlandı
24 Haziran 2017 Cumartesi - 11:10

2017'nin en popüler yazlık villaları nerede?

Denize sıfır bir villada yaşamak birçok insanın düşlerinde yer alan konuların başında gelmektedir. Bu hayali gerçeğe dönüştürmenin ilk adımı en uygun ve en popüler bölgeleri belirlemekten geçmektedir.

2017 nin en popüler yazlık villaları nerede?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Tatil bölgelerinde yer alan ve uygun fiyatlı villa kiralayabileceğiniz mekanları belirleyerek, güzel bir tatil geçirme yolunda ilk adımınızı atmış olacaksınız. Akdeniz, Ege ve Marmara bölgelerindeki birçok tatil mekanı kiralık villa için ideal olanaklar sunmaktadır.
1.Balıkesir
Türkiye’nin en popüler tatil beldelerinden bir kaçını barındıran Balıkesir, villa satın almak için ideal bölgelerden birisidir. Cunda, Avşa, Erdek, Altınoluk gibi ilçeleriyle yaz aylarının popüler mekanları arasında yer alan Balıksesir’de denize sıfır villaları rahatça bulabilirsiniz. Balıkesir’de gezip göreceğiniz birçok mekan bulunmaktadır.
2.Sakarya
Karadeniz kıyısına komşu olan Sakarya, Ankara’ya ve İstanbul’a olan yakınlığı sayesinde ideal tatil mekanlarından bir tanesi olarak öne çıkmaktadır. Satılık villa için Sakarya’nın en popüler yeri Karasu ilçesidir. Eşsiz bir maviliğe sahip olan ilçede havuzlu ve havuzsuz birçok villa çeşidi yer almaktadır.
3.Çanakkale
Tarih ve turizmin bir arada harmanlandığı ülkemizdeki en popüler mekanlardan birisi olan Çanakkale, özellikle ilçeleri ve adalarıyla cazip bir turizm mekanıdır. Tarihi dokusuyla yerli ve yabancı birçok turisti çeken Çanakkale’de Truva atı ve Çanakkale şehitliği gibi mekanlara her yıl binlerce turist akın etmektedir. Bu nedenle tatil beldesinde villa almayı düşünenler için Çanakkale ideal bir alternatif olacaktır. Bozcaada, Gökçeada ve Assos gibi doğal güzellikleriyle ön plana çıkmış bölgelerde alınacak yazlıklar hem kısa sürede prim kazanacak hem de harika bir tatil geçirmenize olanak sağlayacaktır.
4.Yalova
Doğası ve denizinin yanında termal bir bölge olmasıyla da ön plana çıkan Yalova, büyükşehirlere yakın bir konumda olmasıyla da cazip tatil bölgelerinden bir tanesidir. Yalova içerisinde ve çevre ilçelerinde tatil mekanı olarak alternatif birçok yer bulmak mümkündür. Yalova’nın en fazla tercih edilen tatil beldesi Çınarcık’ta satın alacağınız bir villayla hoş bir tatil geçirebilirsiniz.
5.Aydın
Ege bölgesinde hem tarihi hem de turistik bölgeleriyle dikkat çeken illerden birisi de Aydın’dır. Aydın’ın özellikle Kuşadası ve Didim ilçeleri yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanıdır. Didim marinası ve Kuşadası limanı ile marinası özellikle deniz yoluyla yapılan seyahatler için ideal mekanlardır. Bu bölgelerden satın alacağınız bir villa hem kısa sürede kara geçmenize sebep olacak hem de tatiliniz için en güzel bölgelerden birinde villa sahibi olmuş olacaksınız.
6.İzmir
Ege’nin güzel şehirlerinden birisi olan İzmir aynı zamanda Türkiye’deki iller arasında en kalabalık 3’üncü nüfusa sahiptir. İzmir’in şehir merkezinde Kordon, Konak, Alsancak gibi semtlerinin yanında Karşıyaka gibi oldukça popüler ilçeleri bulunmaktadır. Şehir merkezinin dışındaki çevre ilçeler olan Çeşme ve Alaçatı Türkiye’deki en popüler tatil bölgelerindendir. Buralardan alacağınız bir villayla keyifli bir tatilin tadı çıkararak unutulmaz yazlar geçirebilirsiniz.
7.Tekirdağ
İstanbul’un dibinde olması, temiz havası, denizi ve doğasıyla en popüler tatil beldelerinden birisi olan Tekirdağ’da özellikle Kumbağ, villa satın almak için ideal bir yerdir. Bu lokasyonda birçok villa alternatifi bulabilmeniz mümkün olacaktır.
8.Marmaris
Gökyüzünün güzelliğiyle ünlü tarihçi Heredot’un bile yazılarına konu olan Marmaris, 2017’nin villa satın alabileceğiniz tatil beldesi alternatiflerinde yer almaktadır. Temiz havası, şahane doğası, güzel koylarıyla Marmaris, tatilcilere en ideal tatil olanaklarını sunan popüler bölgelerden bir tanesidir. İçmeler ve Turunç başta olmak üzere Marmaris’in keşfedilmeyi bekleyen birçok doğal koyu bulunmaktadır. Bu bölgeden alacağınız bir villayla tatillerinizden keyif alacaksınız. 
9.Bodrum
Tatil mekanları arasından belki de en popüleri ve bilineni Bodrum’dur. İlçede gezilecek ve keşfedilecek bir sürü mekan bulunmaktadır. Şehir merkezi de dahil olmak üzere çevre kasabaları, köyleri, doğası, denizi ve tertemiz havasıyla Bodrum’u en ideal tatil beldelerinden biri haline getirmektedir. Bodrum’da yapılacak aktiviteler saymakla bitmez. Burada yapılacak olan bir tatil, hem eğlenceli hem de huzur dolu olacaktır. Bağla, Bitez, Akyarlar, Gümüşlük, Yahşi, Ortakent, Kargı ve Karaincir gibi bölgelerde villa satın alarak tatilinizi doya doya yaşama şansına sahip olabilirsiniz.
 
10.Şile
İstanbul’a yakınlığının yanında denizi ve doğasıyla cazip tatil beldelerinden birisi olan Şile kumsallarında denize girmenin keyfini yaşamak ayrı bir güzelliktir. Ulaşım bakımından avantajlı bir bölge olmasının yanında ilçenin villaları her geçen gün popülerliğini arttırmaktadır. Karadeniz’in az tuzlu nispeten daha soğuk suları bu tarz bir tatilden hoşlananları kendisine çekmektedir. Bu nedenle Şile villa satın almak için en ideal turizm merkezlerinden bir tanesidir.
 

 
Kadın sığınma evinde eşini göremeyince intihara kalkıştı
 
Bayramda Antalya'nın nüfusu ikiye katlayacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Domatesin tahtına patates oturdu
ANTALYA Toptancı Hal Kompleksi'nin açıkladığı sebze meyve fiyatı listesine ...
Erdoğan Samut'a ne dedi?
Antalya merkezli Samut A.Ş’nin sahibi Hüseyin Samut Cumhurbaşkan Recep ...
AGT 30 sıra birden yükseldi
Bir yaşam alanı için gereken tüm ahşap çözümleri sunan AGT büyümeye devam ...
 
Antalya sizinle gurur duyuyor
İSTANBUL Sanayi Odası (İSO) tarafından geleneksel olarak her yıl yayımlanan ...
Türkiye için iyi bir haber
​Dünya Bankası, dünya ekonomisinin 2017 yılı büyüme tahminini yüzde 2,7'de tuttu.
MarkAntalya dükkan dükkan satılacak
Antalya’nın en büyük alışveriş merkezi olan MarkAntalya AVM’de yer alan ...
 
Antalya yaşanabilirlilikte kaçıncı sırada
EKONOMİ dergisi Forbes'in Türkiye'de 'İş Yapmak ve Yaşamak İçin En İyi ...
Domates ucuzladı
TEZGAHTA fiyatı geçen aylarda 10 lirayı gören domates havanın ısınması, ...
Kiraz fiyatı 15 TL'den 6 TL'ye düştü
ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde kilosu 15 liraya satılan turfanda kirazın ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Yakınlaşma olur mu?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva