Muratpaşa’nın Sultanları ilk karşılaşmasına PTT ile çıkacak
Muratpaşa’nın Sultanları ilk karşılaşmasına PTT ile çıkacak
Okul saldırısı davasında tepki çeken karar: Aileler isyan etti
Okul saldırısı davasında tepki çeken karar: Aileler isyan etti
Otelde çıkan yangında 12 kişi yaralandı
Otelde çıkan yangında 12 kişi yaralandı
Boğulma tehlikesi geçiren iş insanı, hayatını kaybetti
Boğulma tehlikesi geçiren iş insanı, hayatını kaybetti
24 Kasım 2020 Salı - 13:49

Ablası ile uzman çavuş eniştesini öldüren polise 2 müebbet

ISPARTA'da, ablası Ebru Öztürk ile uzman çavuş eniştesi Erkan Öztürk'ü evlerinde tabancayla vurarak öldürdükten 2 ay sonra Niğde'de yakalanan polis memuru Uğur Doğan (47), biri ağırlaştırılmış olmak üzere 2 kez ömür boyu hapse mahkum edildi.

Ablası ile uzman çavuş eniştesini öldüren polise 2 müebbet
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, Davraz Mahallesi 3977 Sokak'taki 5 katlı apartmanın birinci katındaki dairede, 17 Kasım 2019 tarihinde meydana geldi. Isparta Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi'nde görevli Uzman Çavuş Erkan Öztürk, eve gelen kayınbiraderi polis memuru Uğur Doğan ile tartışmaya başladı. Eşi Ebru Öztürk'ün de karıştığı tartışma, kavgaya dönüştü. Polis memuru Uğur Doğan, ablası ile eniştesine tabancayla peş peşe ateş etti, ardından da kaçtı. Silah sesini duyan apartman sakinleri, polise haber verdi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve gelen sağlık ekipleri, çiftin yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay sırasında evde bulunan biri 2, diğeri 6 yaşında olan çiftin çocukları ise korumaya alındı.

NİĞDE'DE PANSİYONDA KALDIĞI BELİRLENDİ

Polis, kaçan cinayet şüphelisinin yakalanması için çalışma başlattı. Yürütülen titiz araştırma sonunda Uğur Doğan'ın sürekli yer değiştirdiği, sahte kimlik bilgileriyle Niğde'de bir pansiyonda kaldığı belirlendi. Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Niğde Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından geçen 13 Ocak'ta düzenlenen operasyonla Uğur Doğan, suç aleti tabanca ve ona ait mermilerle yakalanarak gözaltına alındı. Isparta'ya getirilen Doğan, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

TAHRİK İNDİRİMİ İSTEDİ

Isparta 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ikinci duruşmasına sanık Uğur Doğan, tutuklu bulunduğu Isparta E tipi Cezaevi'nden SEGBİS aracılığıyla katıldı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü bünyesinde polis memuru olarak görev yaptığını, olay günü Isparta'da bulunan kız kardeşi Ebru Öztürk'ün ailesi ile oturduğu Davraz Mahallesi'ndeki eve geldiğini anlatan Doğan, borç para yüzünden aralarında tartışma çıktığını söyledi. Doğan, kız kardeşi Ebru ve eşi Erkan Öztürk’ün, borç istediği için kendisine ağır hakaretler ettiğini belirterek, "Bir anda sinirlendim ve beylik tabancamla ateş ettim. Ağır tahrik altında işlediğim bu suçtan dolayı ceza indirimi istiyorum" dedi.

MAHKEME HEYETİ İNDİRİM UYGULAMADI

Mahkeme heyeti, sanığın suçunun sabit olduğunu belirterek, kardeşinin kocası Erkan Öztürk'ü kasten öldürmekten ömür boyu hapis cezasına çarptırdı. Heyet, kız kardeşini öldürmekten dolayı da sanığa, cinayetin 'alt soydan birine karşı işlenmiş olması' nedeniyle ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası verdi. Sanığın ağır tahrik indirimi isteğini de reddeden heyet, cezasında hiçbir indirim yapmadı.

'BU SUÇUN CEZASI İDAM OLMALI'

Olayda yaşamını yitiren çiftin 2 çocuğuna bakan Erkan Öztürk'ün Malatya'da yaşayan ağabeyi Erol Öztürk, "Bizim 2 canımız boş yere gitti. Geride 2 küçük çocuk kaldı. Bu yapılan suçun cezası idam olmalı ama kanunlarımız buna uygun değil. Verilen ceza bu suçun kanun karşısındaki cezasıdır ama bizim acımızı hafifletmez" değerlendirmesinde bulundu. Çocukların sağlık durumunun iyi olduğunu da belirten Erol Öztürk, "Beni baba, eşimi de anne olarak görüyorlar. Kendi evlatlarımız gibi bağrımıza bastık. Şu an durumları iyi" dedi.

ISPARTA'DA, ABLASI EBRU OZTURK ILE UZMAN CAVUS ENISTESI ERKAN OZTURK'U  (FOTODAKILER)EVLERINDE TABANCAYLA VURARAK OLDURDUKTEN 2 AY SONRA NIGDE'DE YAKALANAN POLIS MEMURU UGUR DOGAN (47), BIRI AGIRLASTIRILMIS OLMAK UZERE 2 KEZ OMUR BOYU HAPSE MAHKUM EDILDI.(FOTO:ISPARTA-DHA)

ISPARTA'DA, ABLASI EBRU OZTURK ILE UZMAN CAVUS ENISTESI ERKAN OZTURK'U  (FOTODAKILER)EVLERINDE TABANCAYLA VURARAK OLDURDUKTEN 2 AY SONRA NIGDE'DE YAKALANAN POLIS MEMURU UGUR DOGAN (47), BIRI AGIRLASTIRILMIS OLMAK UZERE 2 KEZ OMUR BOYU HAPSE MAHKUM EDILDI.(FOTO:ISPARTA-DHA)

ISPARTA'DA, ABLASI EBRU OZTURK ILE UZMAN CAVUS ENISTESI ERKAN OZTURK'U  (FOTODAKILER)EVLERINDE TABANCAYLA VURARAK OLDURDUKTEN 2 AY SONRA NIGDE'DE YAKALANAN POLIS MEMURU UGUR DOGAN (47), BIRI AGIRLASTIRILMIS OLMAK UZERE 2 KEZ OMUR BOYU HAPSE MAHKUM EDILDI.(FOTO:ISPARTA-DHA)

ISPARTA'DA, ABLASI EBRU OZTURK ILE UZMAN CAVUS ENISTESI ERKAN OZTURK'U EVLERINDE TABANCAYLA VURARAK OLDURDUKTEN 2 AY SONRA NIGDE'DE YAKALANAN POLIS MEMURU UGUR DOGAN (ORTADA), BIRI AGIRLASTIRILMIS OLMAK UZERE 2 KEZ OMUR BOYU HAPSE MAHKUM EDILDI.(FOTO:ISPARTA-DHA)

Nurettin ARKAN/ISPARTA (DHA)

Etiketler:
 
 
Fatih Ürek'in sağlık durumuna ilişkin kritik gelişme
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Isparta'da MHP'li başkanın evine silahlı saldırı
ISPARTA'nın Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Çiçekpınar Beldesi Belediye Başkanı ...
Gamze'yi öldürdüğü suçlamasıyla sevgilisine müebbet istendi
ISPARTA'da Gamze Esgicioğlu'nun (23) kaldığı apartta göğsünden bıçaklanarak ...
Yaşam mücadelesi veren 7 kişilik aile yeni evlerine kavuştu
ISPARTA'nın Yalvaç ilçesine bağlı Mısırlı köyünde banyosu olmayan, her ...
 
Isparta 32 Spor, 3 puanı uzatmada aldı
TÜRKİYE Futbol 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Isparta 32 Spor, Gölcükspor ...
Yalvaçlı kadınlar güç birliği yaptı, kooperatif kurdu
ISPARTA'nın Yalvaç ilçesinde geçen yıl bir araya gelerek kooperatif çatısı ...
İş yeri önündeki botu çaldı
ISPARTA'da askeri malzeme satışı yapılan iş yeri önünde bulunan bir çift ...
 
Pazarcı çift, yer sofrasının başında ölü bulundu
ISPARTA'nın Şarkikaraağaç ilçesinde pazarcı çift Ramazan-Hatice Özcanoğlu, ...
Eğirdir ve Beyşehir'de 'dip suyu' alarmı
EĞİRDİR ve Beyşehir göllerinde son iki ayda yapılan araştırmada, su seviyelerindeki ...
Karantinadaki personele yemek
SÜLEYMAN Demirel Üniversitesi (SDÜ) tarafından koronavirüs testi pozitif ...
 
Dursun Gündoğdu
Danışman çıktı meydane...
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
İpin ucu kaçtı!
Akif Aktuğ
Akif Aktuğ
Antalya obez bir kent mi?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
Girne açıklarında yarım kalan hayatlar
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Zafer günleri
İsa Altun
İsa Altun
Mobil hesabınızı şarjla boşaltabilirler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
İtalya ‘Mancini‘ dedi
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Eylül ayı çalışma ortamınız, günlük rutinleriniz ve sağlığınızla ilgili konuları ön plana çıkarıyor. İş hayatınızda ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva