Savcı ve avukatın 'Çiş' tartışması
Savcı ve avukatın 'Çiş' tartışması
Cem Kotan: Engelliler için bir hayalim var
Cem Kotan: Engelliler için bir hayalim var
Antalya FashionWeek için geri sayım başladı
Antalya FashionWeek için geri sayım başladı
MİT'ten nokta operasyon
MİT'ten nokta operasyon
13 Nisan 2012 Cuma - 09:49

Akaydın'ı rahatlatan gelişme

CHP Büyükşehir Meclisi’ndeki parçalanma yüzünden, Akaydın dün kendisini koltuğundan edebilecek kritik gün yaşadı.

Akaydın ı rahatlatan gelişme
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya Büyükşehir'deki görüşmeler saat 14.00'de başladı ve küçük çaplı tartışmalarla devam etti. Toplantının ilerleyen saatlerinde Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'den CHP oylarının bölünmeyeceği sinyali geldi. MHP'nin de destek vermesiyle faaliyet raporunun Büyükşehir Meclisi'nden geçmesi Akaydın'a rahat bir nefes aldırdı.

SAVCI HER YERİMİ İZLİYOR

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, CHP'li belediyeler hakkında olası her türlü iddianın savcılık eliyle soruşturma konusu haline getirildiğini belirterek, "Savcı her yerimi izliyor. Umarım yatak odamı izlemiyordur" dedi.

Büyükşehir Belediyesi'nin Nisan ayı olağan meclis toplantısında söz alan Başkan Mustafa Akaydın, CHP'li ve MHP'li belediyeler üzerinde iktidarın yoğun baskısı olduğunu belirtti. Akaydın, bu durumun personeli üzerinde yarattığı korkudan dolayı onları çok titiz çalışmaya ittiğini söyledi. Hal böyleyken CHP'li belediyeler hakkında olası her türlü iddianın savcılık eliyle soruşturma konusu haline getirildiğini iddia eden Başkan Akaydın, "Bu meclisi biliyorum, savcı da izliyordur. Savcı her yerimi izliyor. Umarım yatak odamı izlemiyordur" dedi.

'BENİM KELLEM GİDECEK'

Başkan Akaydın, Kızıllı Katı Atık Değerlendirme Tesisi ihalesine yönelik eleştirilere cevap verirken CHP'li 3 encümenin yasa ve yönetmeliğe uygun ihaleye muhalefet şerhi düştüğünü belirterek, iki elini kelepçelenmiş gibi gösterip, "Kendilerini kutluyorum savcılara böyle olması için yol gösterdikleri için" dedi.

Başkan Akaydın, ihale onay sürecine ilişkin değerlendirme yaparken İzmir Büyükşehir Belediyesi örneğini verdiğini hatırlatarak, "Benim boynum, sizin kollarınız giyotinin altında. Bir şey olursa sizin elleriniz ama benim kellem gidecek' demiştim. Bu sözümü hiç unutmayın" diye konuştu.

 

 
Laparoskopik cerrahi ile sağlığına kavuştu
 
Dünya koroları kortejde buluştu
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ahde Vefa 16 Mayıs 2012 Çarşamba 22:31

Ne var arkadaşlar Özer Ülken Deniz Baykalın adayısıysa.Ne mutlu Özer Ülkene ,Deniz Baykal gibi bir onurlu, şerefli bir Genel Başkanın desteğini alabilmiş.Sayın Kılıçdaroğlu da Özer Ülkeni destekliyor.Ne mutlu Özer Ülkene!Peki Deniz Baykal kim!Ne var yani Özer Beyi destekliyorsa!O CHP nin 12 eylülden sonraki kurucu genel başkanı değilmi?O yiğit adam eğer boyun eğseydi bu ülkede çoktan Başbakan olurdu..Bizler CHP nin çatısında şu an siyaset yapıyorsak ona borçluyuz.O nedenle nankör haddini,kendini bilmez ,hadsiz,vefasız olmamak gerek.Vefasızlık diz boyu olmamalıdır.Ahde vefa diye bir şey vardır Ey Sevgili Gerçek CHP liler!Deniz Baykal dan ,"Önce ve Öncü Örgüt "Bilincini önde tutan Özer Ülken den intikam almak için uğraşanlar bu partiye hiçbir şey veremez.Gerçek CHP liler de bu tip kinci kendini bilmezlere sahip çıkmayacaktır.Aman sakın kimse İl Başkanlığına aday olan arkadaşlara bu lafı ettiğimi sanmasın.Onların da herbiri şerefli onurlu CHP lilerdir ve hepsini medeni cesaretleri için ve böyle bir bayrak yarışına soyundukları için yürekten kutluyor,başarılar diliyorum.Ama her kim kin için,intikam için,şahsı için siyaset yapıyorsa bunun da ayırt edilmesi gerektiğini net bir şekilde söylüyorum.Antalya Yiğitlerine ve Cumhuriyet Halk Partisine sahip çıkacaktır.Ben buna inanıyorum.

Yorumu oyla      3      3  
18 Nisan 2012 Çarşamba 21:53

AKAYDIN HİÇ BİR KONGREDE TARAF OLMADI TARAF OLANLAR EVCİLMEN VE BÖCEKTİR AKAYDIN HİÇ BİR KONGREDE TARAF OLMADI BİRKERE SONUNA KADAR AKAYDININ VE GENEL BAŞKANIMIZ KEMAL KILIÇDAROĞLUNUN YANINDAYIZ

Yorumu oyla      4      5  
18 Nisan 2012 Çarşamba 12:00

hiçbir parti kavgacı bir belediye başkan adayını istemez.akaydın kimse ile geçinemiyor.önce ömer melli ile çatıştı ve özer ülkeni destekledi.daha sonra özer ülkenle tartıştı ve yollarını ayırdı.kendi partisinin diğer belediye başkanları ile kavga etti.Onlara abilik yapması gerekirken birleştirici olamadı.sonra yıllarca partinin genel başkanlığını yapmış deniz baykala sebep her ne olursa olsun basın önünde söyledikleri hiç yakışmadı.ilçe kongrelerinde hem kepez hem muratpaşa hemde konyaaltında açıkça taraf oldu.taraf olduğu üç başkan adayı akaydın yüzünden seçimi kaybetti.her üç kongrede akaydın kaybetti ve siyaseten çöktü. sürekli bir kavga içinde.yakın zamanda kılıçdaroğlunada bayrak açarsa şaşırmam

Yorumu oyla      4      5  
17 Nisan 2012 Salı 18:06

AKAYDIN DÖNEMİ BİTMEMİŞTİR.ANTALYA SİYASETİNDE YENİ BİR SAYFA AÇILIYOR ÇANTACILARIN OLMADIĞI YAĞCI YALAKALARIN OLMADIĞI BİR SAYFA.AKAYDININ BU ÇIKISLARI BİR MİLATTIR ARTIK.

Yorumu oyla      6      6  
16 Nisan 2012 Pazartesi 20:30

akaydın dönemi çoktan bitmiştir

Yorumu oyla      6      7  
15 Nisan 2012 Pazar 20:07

kimse boşuna nefes tüketmesin. antalyada chp bu başkanlar nedeniyle bitme noktasına gelmiştir.büyükşehir ve muratpaşayı yeniden kazanmak mucize olacaktır.genel merkez gereğini yapmalıdır.

Yorumu oyla      6      5  
CHP DELEGESİ 14 Nisan 2012 Cumartesi 19:34

AKAYDIN başkan yılllardır partide görev yapan insanlardan bin kat daha iyi adam gibi adam akaydını çekemiyorlar dürüstlügünü onurlu duruşunu kendileri kaypak oldukları için akaydınla uğraşıyorlar.CHP TABANI VE HALK SONUNA KADAR MUSTAFA AKAYDINI DESTEKLİYOR.

Yorumu oyla      9      9  
mutlu 13 Nisan 2012 Cuma 22:05

tebrikler ana muhalefet.. türkiye tam islam cumhuriyeti olurken sen meleklerin kanatlı olup olmadığını tartışmaya devam et..(Fatih, İstanbul'a saldırırken de meleklerin erkek mi, kadın mı olduğu tartışılıyordu.. çok faydalı bir tartışmaydı tabii ki..) tebrikler CHP.. Ve bir sözüm de sana gün haber.. başka işin kalmamış gibi chp'de kadın erkek tuvaletleri arasındaki farkı bile konuşursun bu gidişle. yazıklar olsun hepinize?!

Yorumu oyla      4      3  
selim erol 13 Nisan 2012 Cuma 15:54

Hocayı düşürecek olan önce kendi pisliklerine baksın bakalım!!!!yaparsa hoca yapar.

Yorumu oyla      11      9  
erkan geygel 13 Nisan 2012 Cuma 10:58

yurek lazım hocayı dusurmek ıcın hoca hepsınden vızyonlu ve durust

Yorumu oyla      13      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Neye güldükleri ortaya çıktı
Tartışmalara neden olan Haberal'ın annesinin cenazesindeki fotoğrafın ...
28 Şubat operasyonu
Beş ilde 31 adreste arama yapılıyor. Operasyon kapsamında emekli Orgeneral ...
MHP Antalya’da görev dağılımı yapıldı
MHP Antalya İl Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, yeni yönetim ...
 
‘Esnaf seçimini esnaf kazandı’
Belek Belediye Başkanı Yusuf Mecek, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet ...
Açık konuştu: Oyuna geldik
Başbakan Erdoğan, seçim süreciyle ilgili açıklama yaptı: "5'ten 4'e indirirken ...
Ellerini hiç bırakmadı
Kemal Kılıçdaroğlu ve Deniz Baykal biraraya gelince ortaya bu görüntü çıktı...
 
Başkan Üras Tekirova Semt Pazarı'nı ziyaret etti
Tekirova Belediye Başkanı ve GATAB Başkanı Yusuf Üras, Tekirova semt pazarını ...
Baykal; 'Haberal adına içimde burukluk var'
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın annesi ...
Ak Parti'nin seçim planı
AKP, milletvekili seçiminin '5 yılda bir' yapılmasını istiyor. Erdoğan ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva