Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Muratpaşa'da konser var
Muratpaşa'da konser var
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
21 Şubat 2020 Cuma - 14:34

Anne yaşadığı dehşeti anlattı: Çocuğumun kafasını ağzına aldı

ANTALYA'da, iki köpeğin saldırması sonucu ağır yaralanan 2 yaşındaki B.Ö.'nün annesi Z.Ö.'nün Antalya Cumhuriyet Savcılığı'nda verdiği ifadesi ortaya çıktı.

Anne yaşadığı dehşeti anlattı: Çocuğumun kafasını ağzına aldı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, geçen yıl 2 Kasım Cumartesi günü, Döşemealtı ilçesi Duacı Mahallesi'nde meydana geldi. Z.Ö., 2 yaşındaki kızı B.Ö. ve 3 yaşındaki oğlu B.Ö. ile birlikte erkek arkadaşı C.B.'nin evine gitti. C.B. sabah kahvaltı alışverişini yapmak için evden çıktı. Z.Ö. ise yanında kızı ve oğlu varken evdeki malzemelerle kahvaltı hazırlamaya başladı. Bu sırada, 2 yaşındaki İ.B.'yi evdeki iki köpekten korktuğunu görünce kucağına aldı. Ancak, Frenk isimli köpek küçük kıza saldırdı.

'ÇOCUĞUMUN ÜZERİNE KAPANDIM'

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma sırasında anne Z.Ö. yaşadıklarını anlattı. Kızı yerde otururken olayın meydana geldiğini belirten Z.Ö., yaşananları şöyle anlattı:

“Kızımın korktuğunu anladım. Yanımızda köpeklerden Frenk vardı. Ben eğilip İ.B.'yi kucağıma aldığımda Frenk kızımı kucağımdan yere çekti. Çocuğu tekrar almak istediğimde Frenk kızıma saldırıp ısırıyordu. Tahminen 3 dakika kadar sonra Paşa isimli köpek de İ.B.'ye saldırmaya başladı. Oğlum B., korkudan zıplayarak bağırıyordu. Fakat ona saldırmadılar. Ben çocuğumun üzerine yere kapandım. Korumaya çalıştım. Vurursam daha da saldırganlaşacaklarını düşündüğümden köpeklere vuramıyordum. Fakat çocuğumun üzerine kapanarak korumaya çalıştım. Köpekler ise her buldukları boşlukta çocuğumu ısırıyordu. Bir ara ikisinden birisi çocuğumun kafasını ağzına aldı. Ben köpeğin ağzını açmaya çalıştım. Bu sırada ısıran köpeğe de vurdum. Bir ara çocuğumun kalçasını da ısırdılar. 'Çocuğum ölüyor. Yardım edin' diye bağırdım ama sesimi kimseye duyuramadım. C. Balkon kapısına vurarak içeri girdi. Köpekleri ayırdı. Sonra onları dışarıya çıkardı. İ.B.'yi alıp tezgahın üzerine koydum. C.B. çocuklarımı gelip kurtardığı için zarar görsün istemedim. İlk ifademizde piknik yerinde sahipsiz köpeklerin saldırdığını söylemiştik. Doğrusu şu an anlattığım olaydır. Çocuğumun yaralanması sebebiyle kimseden şikayetçi değilim."

EV SAHİBİ: Z.Ö.'YÜ UYARMIŞTIM

Ev sahibi C.B. de jandarmadaki ifadesinde, Z.Ö.'yü çocukların düşebileceği, köpeklerin sorun çıkarabileceği yönünde uyardığını söyleyerek, “Z.Ö.'ye çocukları köpeklerle yalnız başına bırakmamasını söylemiştim. Market dönüşünde salonda Z.'yi, kızını yerden alıp masanın üzerine koyarken gördüm. Çocuğun başında, boynunda, kasıklarında derin çizikler vardı ve kanıyordu. Başının yan tarafı yüzülmüş gibi kan içindeydi. O esnada köpeklerim Z.Ö.'nün yanındaydı, saldırgan değillerdi. Ayrıca benim köpeklerim eğitimlidir. Ancak her ihtimale karşı ben Z.Ö.'ye uyarılarımı yapmıştım. Çocukları köpeklerle başbaşa ve yalnız başına bırakmamasını, merdivenlerden düşebileceğini söylemiştim. Olayda benim kastım ve ihmalim yoktur. Herhangi bir suçum yoktur. Bu olay Z.Ö.'nün sorumsuzluğudur" dedi.

ADLİ TIP KÖPEK ISIRIĞINI DOĞRULADI

Olay tarihinde 'taksirle yaralama' suçundan adliye sevk edilen Z.Ö., savcılıktaki işlemleri sonrası serbest bırakılmıştı. Olayla ilgili soruşturma başlatan savcılık, B.Ö.'nün vücudundaki yaraların nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'ndan rapor talep etmiş, yapılan incelemede, yaraların, köpek ısırmasından kaynaklandığı belirlenmişti. Küçük kız tedavisinin ardından annesine teslim edilirken, saldırgan köpek ise yakalanarak hayvan barınağına konulmuştu.

ANTALYA'DA, IKI KOPEGIN SALDIRMASI SONUCU AGIR YARALANAN 2 YASINDAKI B.O.'NUN ANNESI Z.O.'NUN ANTALYA CUMHURIYET SAVCILIGI'NDA VERDIGI IFADESI ORTAYA CIKTI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA, IKI KOPEGIN SALDIRMASI SONUCU AGIR YARALANAN 2 YASINDAKI B.O.'NUN ANNESI Z.O.'NUN ANTALYA CUMHURIYET SAVCILIGI'NDA VERDIGI IFADESI ORTAYA CIKTI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

 
Sözde 'dergah'la dolandırıcılığa ‘yaşam koçluğu’ savunması
 
Konak Belediyesi kendi zabıtasına ceza yazdı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 21 Şubat 2020 Cuma 18:19

Bu ne ya,tamam anladık hayvan hakları da,peki insan hakları ne olacak.Sokaklar it dolu her taraf başıboş sahipsiz hayvanlardan geçilmiyor.Belediyeler ne yaparlar, bunların toplanarak kısırlaştırılması lazım,barınaklar desen yetersiz,birilerinin ölmesi mi gerekir.

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bayar, Kılıçdaroğlu ile buluştu
CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, mazbatasını almasının ardından Ankara'ya ...
15 yıldır aranan şüpheli yakalandı
Antalya'da farklı illerde işlediği 11 ayrı suçtan 15 yıl kesinleşmiş hapis ...
Muratpaşa Dijital Demokrasi de çocuklar da söz sahibi oluyor
MURATPAŞA Belediyesi Türkiye’nin ilk dijital demokrasi uygulaması Komşu ...
 
Antalya'da Akdeniz foku sürprizi
ANTALYA'da deniz canlılarının en nadir memeli türlerinden olan ve nesli ...
Avrupa'nın tanınmış zincir market ve toptancıları Antalya'da buluşacak
CİROLARI milyarlarca euroyu bulan Avrupa, Rusya ve Ortadoğu'nun tanınmış ...
Suluboya ressamlarından sergi
ANTALYA'nın ünlü suluboya ressamları, eserlerini alış veriş merkezinde ...
 
Operada eğlenceli konser
ANTALYA Devlet Opera ve Balesi'nce (Antalya DOB), 'Operada Hayalet Değil ...
Rus turistler kış ortasında deniz keyfi yaptı
ANTALYA'nın Demre ilçesine gelen Rus turistler, rüzgarlı ve soğuk havaya aldırmadan denize girdi.
Ormanda kendisini ağaca astı
ANTALYA'da, bunalıma girdiği öne sürülen Osman Ç. (72), ormanda kendisini ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva