Sağlıklı yaşam alışkanlıklarının küçük yaşlarda kazandırılması ve fiziksel aktivitenin önemine dikkat çekilmesi amacıyla düzenlenen etkinlik programına, Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Muratpaşa İlçe Sağlık Müdürlüğü, Muratpaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Herkes İçin Spor (HİS) Federasyonu personeli katılım sağladı.
Etkinlik kapsamında ilk olarak velilere yönelik kanser konusunda bilgilendirici sunum gerçekleştirildi. Ardından öğrenci ve velilerin birlikte katıldığı yürüyüş etkinliği düzenlenirken, katılımcılara şapka dağıtıldı.
Program boyunca HES Federasyonu antrenörleri eşliğinde öğrenciler için zumba, halat çekme, koordinasyon parkuru ve çeşitli eğitsel oyun etkinlikleri gerçekleştirildi. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği etkinliklerde hem eğlenceli hem de hareket dolu anlar yaşandı.
Etkinlik sonunda öğrencilere sağlıklı beslenmeye dikkati çekmek amacıyla meyve ikramında bulunuldu. Gerçekleştirilen program ile öğrencilerin fiziksel aktiviteye teşvik edilmesi, sağlıklı yaşam konusunda farkındalık oluşturulması ve kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi hedeflendi.
ANTALYA, (DHA)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
|
||||||||||||
|
|
||||||||||||
![]() Koç ![]() 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||


