Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 75 gözaltı
Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 75 gözaltı
MSB: Irak'ın kuzeyinde 12 terörsit etkisiz hale getirildi
MSB: Irak'ın kuzeyinde 12 terörsit etkisiz hale getirildi
Görme Engelli Para Atletizm Milli Takımı Kobe’de
Görme Engelli Para Atletizm Milli Takımı Kobe’de
Yoldan çıkan TIR'ın sürücüsü yaralandı
Yoldan çıkan TIR'ın sürücüsü yaralandı
27 Mayıs 2023 Cumartesi - 16:54

Antalya'da kadın otobüs şoförüne bıçak çekti

ANTALYA’da durağa otomobilini hatalı park eden A.T., kendisini uyaran halk otobüsü şoförü Elçin Güner’e (48) hakaret edip bıçak çekerek üzerine yürüdü. Güner, polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Antalya da kadın otobüs şoförüne bıçak çekti
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, dün saat 15.30 sıralarında, Muratpaşa ilçesi Gençlik Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde meydana geldi. KL08 hattında sefere çıkan otobüs şoförü Elçin Güner, gireceği durakta A.T.’nin 07 APL 486 plakalı otomobiliyle beklediğini gördü. Güner, otomobilin duraktan çıkması için birkaç kez kornaya bastı. İddiaya göre, sürücü A.T. otomobilinden inip otobüs şoförü Elçin Güner’in yanına geldi. A.T., Güner ile tartışarak, hakaret etti. Tartışmaya otobüsteki yolcular da karıştı. Bunun üzerine otomobil sürücüsü yanındaki bıçağı çıkartıp, yolculara doğru savurdu. Bir süre sonra bıçağı cebine koyan A.T. yolculardan biriyle de kavga etti, ardından da olay yerinden uzaklaştı.

Otobüs şoförü Elçin Güner, durumu polise bildirdi. Kısa sürede bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Güner, A.T.'den şikayetçi olduğunu belirterek, polis merkezine gitti. Ekipler, olaya karışan otomobil sürücüsünü bulmak için çalışma başlattı.

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI'NE BAGLI HALK OTOBUSUNDE SOFORLUK YAPAN ELCIN GUNER (48), DURAGA HATALI PARK EDEN OTOMOBIL SURUCUSU A.T. ILE TARTISTI. TARTISMAYA OTOBUSTEKI YOLCULAR DA KARISTI. OTOMOBIL SURUCUSU YANINDAKI BICAGI CIKARIP YOLCULARA DOGRU SAVURDU. A.T. YOLCULARDAN BIRIYLE DE YUMRUKLASMAYA VARAN KAVGAYA TUTUSTUKTAN SONRA OLAY YERINDEN UZAKLASTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

'ŞIMARIKLAŞMA DİYE TEPKİ VERDİ'

Otomobil sürücüsünün durağa girip yanlış park ettiğini belirtmesine rağmen kendisine hakaret ettiğini kaydeden 8 yıllık otobüs şoförü Elçin Güner, "Dün KL08 hattında seferdeydim ve çok yoğun bir hat şehrimizde. Öne kadar yolcu doluydu. Işıklar'da öğretmenevinin karşısında cep durak var. Şehir içi otobüslerin park etmesi için olan bir park yeri. İnip binme gerçekleştirilen bir durak. Ben de yolcu indirmek için oraya doğru hareket etmek istesem de orada bir otomobil park etmiş haldeydi. Korna çalarak otomobil şoförünü uyardım. Fakat bana 'Şımarıklaşma' diye tepki verdi. Ben de kendisine 'Buradan bu şekilde geçemem' dedim. Yanlış park yaptığı konusunda uyarmama rağmen bana hakaretler etmeye başladı. Sonrasında ağza alınmayacak küfürler etti. Yolcular da otomobilini çekmesi konusunda uyardı. Israrla orada durdu ve otomobilini çekmedi" dedi.

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI'NE BAGLI HALK OTOBUSUNDE SOFORLUK YAPAN ELCIN GUNER (48), DURAGA HATALI PARK EDEN OTOMOBIL SURUCUSU A.T. ILE TARTISTI. TARTISMAYA OTOBUSTEKI YOLCULAR DA KARISTI. OTOMOBIL SURUCUSU YANINDAKI BICAGI CIKARIP YOLCULARA DOGRU SAVURDU. A.T. YOLCULARDAN BIRIYLE DE YUMRUKLASMAYA VARAN KAVGAYA TUTUSTUKTAN SONRA OLAY YERINDEN UZAKLASTI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

'BIÇAKLA ÜZERİME YÜRÜMEYE KALKTI'

Tartışma devam edince otomobil sürücüsünün bıçak çektiğini söyleyen Güner, "Bıçakla benim üzerime yürümeye kalktı. Bana çok küfredince yolculardan birkaç kişi otomobil şoförüyle yumruklaşmaya varan kavga etti. Çok fazla küfretti. Bir kadına edilmeyecek küfürlerdi bunlar. Yolcular da çok sinirlendi. Ben 3 çocuk annesiyim. Bunları hak etmiyorum. Emekçiyim. Olayın ardından karakola giderek şikayetçi oldum. Akşama kadar karakolda bulundum ve artık gerisi emniyetle yargıya kaldı. Otobüste yer alan yolcular da bana yardımcı olacaklarını ve gerekirse ifade verebileceklerini söylediler" diye konuştu.

'BİZİM DE PSİKOLOJİMİZ BOZULDU'

Otobüs şoförleri olarak yaşananlardan dolayı psikolojilerinin bozulduğuna dikkat çeken Güner, "Biz bu durumlardan çok rahatsızız. Bütün duraklarda arabalar park ediyor. Biz duraklara giremiyoruz. Yanaşamayınca da mecburen yolcuyu alabilmek için ana yol üzerinde durmak zorunda kalıyoruz. Bizim hakkımızı elimizden alıyorlar" dedi. 


ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI'NE BAGLI HALK OTOBUSUNDE SOFORLUK YAPAN ELCIN GUNER (48), DURAGA HATALI PARK EDEN OTOMOBIL SURUCUSU A.T. ILE TARTISTI. A.T.'NIN HAKARET VE BICAK CEKMESINE MARUZ KALAN GUNER, SIKAYETCI OLDU. (FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI'NE BAGLI HALK OTOBUSUNDE SOFORLUK YAPAN ELCIN GUNER (48), DURAGA HATALI PARK EDEN OTOMOBIL SURUCUSU A.T. ILE TARTISTI. TARTISMAYA OTOBUSTEKI YOLCULAR DA KARISTI. OTOMOBIL SURUCUSU YANINDAKI BICAGI CIKARIP YOLCULARA DOGRU SAVURDU. A.T. YOLCULARDAN BIRIYLE DE YUMRUKLASMAYA VARAN KAVGAYA TUTUSTUKTAN SONRA OLAY YERINDEN UZAKLASTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI'NE BAGLI HALK OTOBUSUNDE SOFORLUK YAPAN ELCIN GUNER (FOTODAKI), DURAGA HATALI PARK EDEN OTOMOBIL SURUCUSU A.T. ILE TARTISTI. TARTISTIGI OTOMOBIL SURUCUSUNUN HAKARETLERINE VE BICAK CEKMESINE MARUZ KALAN GUNER, SIKAYETCI OLDU.(FOTO:ADEM AKALAN/ANTALYA-DHA)
Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)-

Etiketler:
 
5 kişinin öldürüldüğü cinayet zincirinin detayları ortaya çıktı
 
Antalya Döşemealtı'nda faciadan dönüldü
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tiyatro Festivali'ne, 'Takma Kafana' ile veda
DEVLET Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nce bu yıl 13'üncüsü düzenlenen ve ...
Çakıl taşlar sanatla buluştu
ANTALYALI mozaik sanatçısı Süleyman Sarı, sahillerde gezinip özenle seçerek ...
Okula destek için kermes
ANTALYA'nın Serik ilçesinde 9 Mart İlkokulu'nda öğrenciler ile velileri ...
 
Patara Deniz Feneri'nin son basamağı yerine konuldu
ANTALYA'nın Kaş ilçesinde, tarihi 6 bin yıl öncesine uzanan Patara Antik ...
Antalya'da kaçak villa avcısı müdüre sürgün
Antalya’da AKP ilçe başkanı ve akrabaları, kaçak 17 villa ve 19 sera inşa ...
Mahallelinin tepkisi, kaçak gecekonduyu yıktırdı
ANTALYA'da yabancı uyruklu kişilerin ve kağıt toplayıcıların yoğunlukla ...
 
Serik'te 'Bağımlı olma bağlı ol' etkinliği
ANTALYA'nın Serik ilçesinde 'Bağımlı olma bağlı ol' etkinliği yapıldı.
Batı Akdeniz'de 2.4 milyon seçmen sandığa gidiyor
ANTALYA'da, 28 Mayıs Pazar günkü Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde, ...
Aranan 7 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde polis, aranan 7 kişiyi yakalayıp gözaltına ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva