Başkan Kotan esnafın bayramını kutladı
Başkan Kotan esnafın bayramını kutladı
Hande Yener’den playback tepkisi
Hande Yener’den playback tepkisi
Antalya'da bıçakçılarda Kurban Bayramı yoğunluğu
Antalya'da bıçakçılarda Kurban Bayramı yoğunluğu
Teknoloji ile moda birleşti
Teknoloji ile moda birleşti
25 Temmuz 2012 Çarşamba - 09:26

Antalya'da tatil skandalı, her şey dahil ama kendin yaparsan!

Tatilcilerin büyük çoğunluğunun tercih ettiği ''her şey dahil' sistemi ile Yozgat'ın Sorgun ilçesinden Kemer ve Side'ye tatile giden vatandaşların otellerine haciz gelince bulaşıkları bile kendileri yıkamak zorunda kaldıkları iddia edildi.

Antalya da tatil skandalı, her şey dahil ama kendin yaparsan!
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre aylar öncesinde rezervasyonlarını yaptırıp, ücretlerini kredi kartları ile ödeyen tatilciler, Kemer ve Side'de güzel bir tatil geçireceklerini hayal ederek gittikleri otele haciz gelmesi nedeniyle, buzdolabı, klima ve televizyonlar götürüldü, görevli personelin işi bırakması nedeniyle de yemeği ve bulaşığı kendileri yapıp yıkamak zorunda kaldılar.
 
TATİL DEĞİL KABUS
 
Yozgatlı Ömer Erciyas, yaptığı açıklamada, Mart ayında yaptırdığı rezervasyon sonrasında büyük bir heyecanla tatili beklediğini belirterek, tatil başladığında da yaşadıklarının kabusa dönüştüğünü anlattı.
 
Erciyas, ailesiyle birlikte Kemer Çamyuva'da bulunan bir otele geldiğini, burada yöneticilerden birinin otelde bazı sorunlar bulunmasından dolayı kendilerini Side'de bir otele yönlendirdiğini belirtti. Erciyas, çektikleri sıkıntıları şöyle anlattı:
 
''Bizi yönlendirdikleri otel 116 kilometre mesafedeydi. Gitmeden önce telefon etmek aklımıza geldi. Side'deki oteli aradım ve oradakiler ''sakın gelmeyin yer yok'' dediler. Biz de tekrar Kemer'deki otelde beklemeye başladık. Burada 2 saat daha bekledikten sonra, sorunun halledildiğini ifade ederek bizim tekrardan Side'ye gitmemizi istediler. Akşam vardığımız otelde 3 saat oda tahsis edilmesini bekledik. Oda verilmedi. Buradan da otel yöneticileri tarafından bir başka otele yönlendirildik ve gece yarısı bir otele yerleştik. Yemek bile yiyemedik. Ne denize ne havuza girebildik. Ertesi gün tekrar Side'deki ilk geldiğimiz otele götürüldük. Burada 3 gün kaldık. Kemer'deki geldiğimiz otel tarafından ücretlerin ödenmemesi nedeniyle 68 müşterisi ile birlikte otelden çıkarıldık. Özel aracı olan arkadaşlarımız, olmayanları arabalarına alarak yeniden Kemer'e gittik. Buraya geldiğimizde personelin olmadığını gördük. Odalarda ne klima, ne televizyon, ne buzdolabı ne temiz çarşaf ve ne de temiz havlu vardı. Hatta bir çoğumuza oda bile bulunamadı. Uzun beklemeler ardından odalarımıza yerleştik. Ancak klima olmadığı için 45 derece sıcaklıkta nasıl uyuyacağımız bizleri düşündürmeye başladı.''
 
OTELİN TEMİZLİĞİNİ BİLE KENDİLERİ YAPTILAR!
 
 
İstanbul'dan dünürü, kızları ve damadı ve torunlarıyla tatile gelen Kevser Polat isimli vatandaş ise yaşadıklarını rüyasında bile görse inanmayacağını kaydetti.
 
Her gün değişik ve çok kötü bir sürprizle karşılaştıklarını anlatan Polat, Turizm Bakanlığı'nın bu tür işletmelerinin işletme belgesini iptal etmesi gerektiğini savundu.
 
Tatil için gelen ancak temizlik yapmaktan tatil yapamadığını anlatan Nimet Öngen ise banyo, lavabo, yatak odasına kadar her yeri kendilerinin çamaşır suyu ile temizlediğini, kendilerinin yatakları ve çarşafları düzlediklerini kaydetti.
 
Öngen, odalarda ne sabun, ne şampuan ne de temiz çarşaf bulunduğunu belirterek odaların karıncalar ve örümcekler tarafından istila edildiğini kaydetti.
 
Öngen, şöyle devam etti:
 
''Bizlere 4 yıldızlı olarak lanse edilen bu otelden en kötü pansiyon bile temizdir. Her şey dahil diye geldiğimiz otelde kendimiz çalıştık. Çamaşır suyunu, deterjanı, sabunu, şampuanı kendimiz alıyor, kendimiz temizlik yapıyor, kendimiz yerleri paspaslıyoruz. Beni böyle akrabalarım görse dalga geçerler. Ben kendi evimde bile bu kadar yorulmadım. Tatilimiz kısa kesip ayrılmak istedik. Bizlere geri ödeme yapmadılar. Burada bulunan 100'e yakın aile gerçekten son derece mağdur oldu'' diye konuştu.
 
Yozgat'ın Yerköy ilçesinden Kenan Aydın ise tatil için gittiği otelde her şeyi kendi alıp yediğini kaydetti. Müşterilerden bir çoğunun, 50 dereceyi bulan sıcakta soğuk içecek ve soğuk suya hasret kaldığını anlatan Aydın, buz bulabilmek için de 20 dakika sıra beklediklerini kaydetti.
 
Barış Oşan isimli tatilci de otel yönetiminin bardak sorununa pratik bir çözüm getirdiğini ve plastik bardakla tatilcilerin çay ve su ihtiyacını karşıladığını anlattı.
 
İsmini vermeyen bir otel yöneticisi ise otel mülkiyet sahibinin borcu olması nedeniyle otele haciz geldiğini, oteldeki, buzdolabı, televizyon, klimanın götürüldüğünü belirterek müşterilerin şikayetleri nedeniyle de personelin işi bıraktığı kaydetti. 
 

 
Erdoğan'ın masasındaki anket
 
İnternetten müzik indiren yandı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Metin Feyzioğlu: Ordu caydırıcılığını yitirdi
ANTALYA’da düzenlenen 'Lozan Yoksa Cumhuriyet Yoktur' konulu konferansta ...
Yüz nakli yapılan turan çolak 5 gün sonra taburcu edilecek
Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde Türkiye'nin dördüncü yüz nakli ...
Kazılar,tarihi gün yüzüne çıkarıyor
Batı Akdeniz Bölgesi'ndeki kültürel mirasın korunması ve gelecek nesillere ...
 
Sarhoş sürücü polisleri uğraştırdı
Antalya’da, kentin en işlek caddesinde ters yolda park eden ve sızan alkollü ...
Kavşakta ışık ihlali kazası: 3 yaralı
Antalya'da kavşakta meydana gelen trafik kazasında ışık ihlali yapan otomobilin ...
Türkiye turizmde toparlanıyor
Türkiye'ye gelen yabancı turist sayısındaki düşüş, hız kesmeye devam ediyor. ...
 
Yol işçileri kaza yaptı: 2 ölü
Antalya'nın Gündoğmuş İlçesi'nde otomobilin dere yatağına yuvarlamasıyla ...
Caretta Caretta yuvaları koruma altına alındı
Türkiye sahillerinde 95 milyon yıldır yaşayan ve kıyı kullanımı, çevre ...
Bu afiş kriz çıkardı
Kırkpınar’da ikinci kez Altın Kemer alarak başpehlivan olan Belek Belediyespor ...
 
Dursun Gündoğdu
Organize insafsızlık
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Avrupa’da beş kriz
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer turizmi annesini kaybetti
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Fenerbahçe Cumhuriyeti 
İsa Altun
İsa Altun
Sessiz Çığlık
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva