Antalya 14. Uluslararası Tiyatro Festivali perde açtı
Antalya 14. Uluslararası Tiyatro Festivali perde açtı
Burdur turizmine 'Gül Yolu' rotası
Burdur turizmine 'Gül Yolu' rotası
Antalyalı miniklere trafik eğitimi verildi
Antalyalı miniklere trafik eğitimi verildi
Antalyaspor-Adana Demirspor: 2-1
Antalyaspor-Adana Demirspor: 2-1
7 Eylül 2011 Çarşamba - 15:08

Antalya ulaşımına AK Partiden 'eşekli' protesto

CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin tepki çeken yeni şehiriçi toplu ulaşım sistemi, AK Partili'lerce ana caddede eşeklerle protesto edildi.

Antalya ulaşımına AK Partiden  eşekli  protesto
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 20 Ağustos'tan itibaren uygulamaya koyduğu, tramvayın kent içindeki dolmuşlarla entegre edildiği şehiriçi toplu ulaşım sisteminde yaşanan sıkıntılar nedeniyle AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı ilginç bir protesto gerçekleştirdi. Özdilek Alışveriş Merkezi önünden partililer, yanlarında 4 eşekle ana cadde üzerinde yürüyüş yaptı.
Partiler ellerinde 'Eşeklerinizi güle güle kullanın', 'Güneş enerjisi ile çalışan eşek', 'Dolmuştan daha hızlı ulaşım seferleri başlamıştır', 'Konya- Ankara arası 1.5 saat. Kepez- Konyaaltı 3 saat', 'Antalya Ankara'dan zengin, artık eşeğimiz var', 'Millet inliyor Hoca dinlemiyor', 'Yaparsa Hoca yapar', 'Hocanın dolmuşuna binmektense, Antalya'nın eşeğini tercih ederim' yazılı dövizler taşıdı. Gösteride 'Canınızı sıkmayın sırada 180 eşek daha var' yazılı döviz dikkati çekti. Bunun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın minibüsçülerle tartışması sırasında "Belediyeye 180 otobüs daha alırım" restine karşılık olduğu belirtildi.
Eşeklerin boyunlarına da 'hızlı ulaşım', 'Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa- Konyaaltı' yazıları yer alırken, eşeklerin yularlarından tutarak bazı partilileri üzerine bindiren sahipleri de 'Lara- Fakülte buraya', 'Konyaaltı'na ücretsiz ulaşım', 'Otobüslerden daha hızlı ulaşım' sloganları attı.
'TEK GÜNDEM MADDESİ ULAŞIM'
Çevredeki vatandaşların ve cadde üzerinden geçen sürücülerin şaşkın bakışları arasında gerçekleşen gösteri AK Parti'nin Kepez İlçe Başkanlığı önünde sona erdi.
"Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az" diyen AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Ramazan bayramından itibaren tüm Antalyalıların tek gündem maddesinin ulaşım rezilliği olduğunu söyledi.
Kimle karşılaşsalar 'neden sesinizi çıkarmıyorsunuz, bu işi nasıl engellersiniz, bu işe dur demeniz gerekiyor' diye tepkiler aldıklarını belirten Bahattin Bayraktar, şunları söyledi:
"Tabii ki halkımızın haklı feryadına biz de duyarsız kalamazdık. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, yapılan basın toplantılarına ve halkımızın feryadına kulak tıkadı. Biz buradan mesaj vermek istiyoruz. Halkımız feryat ediyor. Hakikaten söylediğimiz gibi Konya- İstanbul 1.5 saat, Kepezaltı- Konyaaltı 3 saat. Böyle bir duruma geldik."
Önümüzdeki günlerde okulların açılacağı, yağmurlu günlerin başlayacağına da dikkat çeken Bayraktar, daha sıkıntılı bir sürece girileceğini öne sürdü.
Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA)

 
Dekan yardımcısının çekmecesinden para çaldılar
 
Madonna aşk sarhoşu
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
KALYPSO 8 Eylül 2011 Perşembe 12:24

ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BENİM VE EŞİMİN ÇOK İŞİNE YARADI. ÖNCEDEN DOKUMADAN TIP FAKÜLTESİNE GİTMEK İÇİN 1 SAAT YOLDA GEÇİYORDU. ŞİMDİ İSE EN KISA YOLDAN KISA SÜREDE GİDEBİLİYORUM. AYNI ŞEKİLDE DEVLET HASTANESİNE EN KISA YOLDAN GİDİLEBİLİYOR. TEK SIKINTI AKTARMALI MESAFELERDE DOLMUŞLARIN AZ OLMASI YANİ 20 DK VEYA YARIM SAAT BEKLEMEK SIKINTI. ÇÜNKÜ HER AKTARMADA YARIM SAAT BEKLEMEK TOPLAMDA BAYA VAKİT ALIYOR.VATANDAŞINDA ŞİKAYETÇİ OLDUĞU TEK KONU BU BENCE.

Yorumu oyla      4      3  
tarçın 8 Eylül 2011 Perşembe 02:20

Yazıyı okuyunca içim acıdı. Medeniyeti anlamakta güçlük çeken bir toplum vede siyasi partililer. Kendileri herşeyi ben yapıyorum o kadar diyen siyasi partililer eşek protostolarıyla kendilerini anlatmışlar. Sn. Başkanımız Mustafa Akaydın, Antalya ya medeniyet getirdi ama bunları görmek istemeyen insanlar ve siyasiler. Amaçları belli. Ulaşımda yapılan değişiklik Türkiye de ve tüm dünya da kullanılmaktadır. Her ne hikmetse Antalya da insanlar yürümekten acizler. Yakında evlerimden al diyeceklerdir. Dolmuştan inerken ben para veriyorum istediğim yerde eşek gibi duracaklar diyebilen insanların var olduğu yer. Sn.Türel in yaptığı yanlış işlerde bir avuç vatandaş neredeydiler. Diliyorum bu davranışı yapanları, allah tez zamanda utandırsın Saygılarımla

Yorumu oyla      5      6  
Ömer YURTSEVER 7 Eylül 2011 Çarşamba 22:17

AKP LİLER KENDİLERİNE LAİK OLANI BULMUŞLAR ONLARIDA TRANVAY GİBİ ANTALYA HALKINA KAKALAMAYA ÇALIŞIYORLAR AMA ARTIK YEMEZLER HOCA SAYESİNDE MODERN ULAŞIMLA TANIŞMAYA BAŞLADIK GERESİNİN GELECEĞİNDENDE EMİNİM.

Yorumu oyla      6      7  
1 7 Eylül 2011 Çarşamba 17:21

Protestocuların gerçek kimliği ve niyetleri de belli olmuş oldu böylelikle...

Yorumu oyla      6      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dekan yardımcısının çekmecesinden para çaldılar
Antalya'daki Akdeniz Üniversitesi (AÜ) yerleşkesi içerisinde bulunan Hukuk ...
Su kayağı şampiyonası Manavgat'ta yapılacak
Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Avrupa Kablolu ...
1000 kilometre yol katetmiş
Dünyada sadece Hint Okyanusu, Güneydoğu Asya, Avustralya, Kızıldeniz, ...
 
Hastaneye yetişemedi minibüste doğum yaptı
Antalya'nın Gündoğmuş İlçesi'nde doğum sancıları başlayan 21 yaşındaki ...
Ayrılığa dayanamadı intihara kalkıştı
Antalya'da Yavuz Özcan Parkı'ndaki falezlere gelen S.B., eşinden ayrı ...
Saunaya fuhuş baskını
Antalya'da bir ihbarı değerlendiren polis, kent merkezi içerisinde bulunan ...
 
'AB müzakereleri yavaş seyrediyor'
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ...
Antalya'da uyuşturucu operasyonu
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, ...
Kano ile dünya turu
Almanya-Avustralya arasındaki 50 bin kilometrelik yolu 5 metrelik kanosuyla ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva