2008 yılında Ak Parti’den Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan Menderes Türel’e sitemini bir dostunun paylaşımın altına yazan Prof. Dr. Özmen, dönemin il başkanının da kendisiyle uğraştığını vurguladı.

Antalya’daki başhekimlik görevinden alındıktan sonra değişik illerde görev yapan Özmen, yıllar sonra yeniden Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelerek doktor olarak çalışmaya başladı.

Dostu Nasuh Karataş’ın Menderes Türel ile fotoğraf çektirip paylaşım yaptığını gören Profesör Dr. Özmen, altına şu yorumu yazdı:
TÜREL, 'BELEDİYEDEN BİR KÜREK TOPRAK YOK' DEMİŞ
“Torpilsiz Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine 2008 yılında kurucu başhekim olarak görevlendirildim. Çevre düzenlemesi için sayın başkandan yardım istedim... Size belediyeden bir kürek toprak dahi yok diyen kişi... İl başkanı dahil birçok kişi bilgimiz dışında geldin diyerek Prof. ünvanı için ayrıldığım güne kadar şahsımla uğraşıldı... Nasuh ağabey siz ve sizi takip edenlerin bilmesi için yazdım. Size ve şahsınızda takipçilerinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
'ALNIM AÇIK BAŞIM DİK'
Bu yoruma Nasuh Karataş’tan yine yorumla cevap geldi. Karataş’ın Türel’i övmesi üzerine Özmen ikinci bir yorum daha yaptı, şunları yazdı: “Üzgünüm ama tlf ucundan duyduğum kelimeler bunlardı değerli abim. Verilmiş görevi en iyi şekilde yaptım. 10 yıl sonra memleketime tekrar geldim. Alnım açık başım dik halen çalışıyorum. Tekrar Saygılarımla...”

Prof. Dr. Sadık Özmen’in bir kamu kurumunda doktorluk yapmasına rağmen, aynı zamanda AK Parti MKYK’da görev yapan Menderes Türel’i eleştirmesi şaşkınlık yarattı.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
|
||||||||||||
|
|
||||||||||||
![]() Koç ![]() 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||
