Sevgi Günü’nde engelsiz buluşma
Sevgi Günü’nde engelsiz buluşma
Türkiye Açık Para Golf Turnuvası sona erdi
Türkiye Açık Para Golf Turnuvası sona erdi
Cengiz Elbiye Antalya'da anıldı
Cengiz Elbiye Antalya'da anıldı
Zenginliğin ifadesi; Bindallı
Zenginliğin ifadesi; Bindallı
21 Kasım 2019 Perşembe - 16:16

Arkadaşının boğazını kesip, 6 yerinden bıçaklamış

KARAMAN'da dün gece otomobil içinde alkol aldığı arkadaşı Hasan Topuzoğlu'nun (24) boğazını keserek öldüren Mustafa Niyazi M. (23) ve otomobili kullanan Sefa A. (23), emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Arkadaşının boğazını kesip, 6 yerinden bıçaklamış
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Cedit Mahallesi Cumartesi Pazarı mevkisinde meydana geldi. Sefa A. otomobilinde, arkadaşı Hasan Topuzoğlu ve Mustafa Niyazi M. ile alkol aldı. İddiaya göre Sefa A. ve Mustafa Niyazi M. ile Hasan Topuzoğlu  arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mustafa Niyazi M. yanındaki ekmek bıçağıyla Topuzoğlu'nun boğazını kesti. Olayın ardından Mustafa Niyazi M., Sefa A.'ya aracı sürmesini söyledi. Sefa A., Molla Fenari Caddesi'nde devriye atan bekçileri görünce aracı durdurup, bekçilere olayı anlattı. Mustafa Niyazi M. ise bu sırada direksiyona geçip, otomobille kaçtı. Haber verilmesi üzerine gelen polis ekipleri Sefa A.'yı gözaltına alıp, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Polis, kısa süre sonra Mustafa Niyazi M.'yi iş yerine girerken yakalayıp gözaltına aldı.

BOĞAZINI KESİP, 6 YERİNDEN BIÇAKLAMIŞ

Hastanedeki alkol muayenesinde 1.55 promil alkollü olduğu saptanan Mustafa Niyazi M.'nin, emniyetteki ifadesinde, alkolün etkisiyle Topuzoğlu ile birbirlerine küfür ettikleri, olayın da bu nedenle meydana geldiğini söylediği öğrenildi. Hasan Topuzoğlu'nun yapılan otopsisinde, boğazı kesildikten sonra vücudunun 6 farklı yerinden daha bıçaklandığı tespit edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesinde sorguları tamamlanan Mustafa Niyazi M. ve Sefa A., sağlık kontrolünden geçirildikten sonra geniş güvenlik tedbirleri altında adliyeye sevk edildi. 

KARAMAN'DA DUN GECE OTOMOBIL ICINDE ALKOL ALDIGI ARKADASI HASAN TOPUZOGLU'NUN (24) BOGAZINI KESEREK OLDUREN MUSTAFA NIYAZI M. (23) VE OTOMOBILI KULLANAN SEFA A.(ORTADA)(23) EMNIYETTEKI SORGULARININ ARDINDAN ADLIYEYE SEVK EDILDI. (FOTO:MUAMMER SEN/KARAMAN, DHA)

KARAMAN'DA DUN GECE OTOMOBIL ICINDE ALKOL ALDIGI ARKADASI HASAN TOPUZOGLU'NUN (24) BOGAZINI KESEREK OLDUREN MUSTAFA NIYAZI M.(ORTADA) (23) VE OTOMOBILI KULLANAN SEFA A.(23) EMNIYETTEKI SORGULARININ ARDINDAN ADLIYEYE SEVK EDILDI. (FOTO:MUAMMER SEN/KARAMAN, DHA)

KARAMAN'DA DUN GECE OTOMOBIL ICINDE ALKOL ALDIGI ARKADASI HASAN TOPUZOGLU'NUN(FOTOGRAFTA) (24) BOGAZINI KESEREK OLDUREN MUSTAFA NIYAZI M.(23) VE OTOMOBILI KULLANAN SEFA A.(23) EMNIYETTEKI SORGULARININ ARDINDAN ADLIYEYE SEVK EDILDI. (FOTO:KARAMAN, DHA)

Muammer ŞEN/KARAMAN, (DHA)

Etiketler:
 
Yanmış cesedi bulunan çobanın, oğlu ve kayınbiraderi tutuklandı
 
Samanlıkta başlayan yangın, evi kullanılamaz hale getirdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Balıkesir'de 12 dakika arayla iki deprem
BALIKESİR’de 12 dakika arayla Bigadiç ilçesinde 3.9, Sındırgı ilçesinde ...
Evinin bahçesinde Roma döneminden kalma taş buldu
İZMİT'te, evinin bahçesindeki merdiveni kıran A.Ş. (52), molozları toplarken, ...
İş arkadaşıyla tartıştı, kalp krizi geçirerek öldü
EDİRNE'nin Keşan ilçesinde, oto sanayi sitesinde iş arkadaşıyla tartışan ...
 
Eczanede uyuşturucu yan etkisi bulunan ilacı yuttu
ORDU'nun Ünye ilçesinde, eczaneye giren Emre Ö., (36) yeşil reçete ile ...
Bengal kaplanı ile karşı karşıya kaldı, kartalla tilki avına çıktı
YÜZME antrenörü Özlem Ulusan (34), hayallerini gerçekleştirmek için tek ...
Orman yangınında 10 dönümlük alan zarar gördü
BURSA'da, çıkan orman yangınında 10 dönümlük alan zarar gördü.
 
Takla atan otomobilden yara almadan kurtuldu
KARABÜK'te, köprü üzerinde kaldırıma çarparak takla atan otomobilin sürücüsü ...
Batık gemi denizden çıkarıldı
ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde, 2004 yılında batan kuru yük gemisinin su ...
Günlük kiralık dairede ölü bulundu
MANİSA'nın Şehzadeler ilçesinde Ünal D. (22), iki arkadaşıyla birlikte ...
 
Dursun Gündoğdu
Üyelerine cimri dışarıya bonkör bir ATSO
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
360 oy veya erken seçim 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
6 Şubat: Vicdanın Sınavı Bitmedi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
İspanya 39 ölümlü bu kazayı konuşuyor
İsa Altun
İsa Altun
Bağımlılık bir sonuçtur
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
2025'e veda, yeni yıla merhaba
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Yeni Başhekim hızlı başladı
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Şubat ayında sosyal hayatınız ön planda; etkinlikler artabilir, daha çok arkadaşlarla veya çevrenizle plan yapabilirsiniz. ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva