Avni Tolunay Mahallesi Tek Sarnıç Parkı’nda düzenlenen etkinlikte, animasyonlar, sahne gösterileri ve müzik dinletileriyle çocuklar doyasıya eğlendi.

Yaz aylarında mahalle mahalle çocuklara kültür ve sanatla dolu eğlenceli anlar yaşatan 'Sahne Kepez', yoğun ilgi üzerine devam ediyor. Avni Tolunay Mahallesi Tek Sarnıç Parkı’nda düzenlenen etkinlikte çocuklara yönelik animasyonlar, çeşitli sahne gösterileri ve müzik dinletileri sunuldu. Çocukların doyasıya eğlendiği ve mahalle sakinlerinin müzik dinletisi ile keyifli anlar yaşadığı akşamda Kepez Belediyesi Başkan Vekili İbrahim Velican da vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün sevgi ve selamlarını ileterek, seçim sürecinde verdiği Kepez’i bir sanat ve kültür şehri yapma sözünü hatırlatarak, düzenlenen etkinliklerin bu vizyonun bir yansıması olduğunu vurguladı. “Antalya’nın geleceği Kepez" diyerek konuşmasını sonlandıran Velican, bu tür etkinliklerle çocukların sosyalleşmesi, stres atması ve mahalle kültürünün yaşatılmasının amaçlandığını ifade etti.
![]() |
![]() |
|||||
|
||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
|
||||||||||||
|
|
||||||||||||
![]() Koç ![]() 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||


