Muratpaşa'daki Kızılay Kan Merkezi'nde yangın
Muratpaşa'daki Kızılay Kan Merkezi'nde yangın
Özel kalemdi, belediye başkanı oldu
Özel kalemdi, belediye başkanı oldu
41 ilde 'Narkoçelik-12' operasyonu: 268 gözaltı
41 ilde 'Narkoçelik-12' operasyonu: 268 gözaltı
İzmir’de FETÖ operasyonu: 12 gözaltı
İzmir’de FETÖ operasyonu: 12 gözaltı
25 Aralık 2019 Çarşamba - 12:59

Bir hasta yakını anlattı; "Doktor, 'ben sadistim, uyuşturmadan kesiyorum' dedi"

Antalya’daki özel hastanelerle ilgili şikayetler bitmek bilmiyor. ‘Randevu’ ve ‘Bekletilme’ sorunundan yakınan hastalarla ilgili şikayetlerden sonra doktor ve sağlık personelinden şikayetlerin de bir hayli fazla olduğu anlaşılıyor.

Bir hasta yakını anlattı;  Doktor,  ben sadistim, uyuşturmadan kesiyorum  dedi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

(Not: Aşağıda yer alan hasta şikayetleri Antalya’dan sikayetvar.com’a yapılmıştır. Yazılar düzeltilmeden aynen konulmuştur)

Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi Kadın Doğum Doktoru Şikayeti

Antalya Vakıf Yaşam'da kadın doğum uzmanı N*** C*** var. Sırf bayan olduğu için gittim. Yok simir yapalım yok şunu yapalım dedi hayır dedim sadece rahim ağzında yara var onun için geldim dedim. Onu şu anda göremem 15 gün sonra kontrolle gelin dedi. Resmen muayene olamadım çıktım 15 gün sonra gittiğimde tekrar tekrar muayene ücreti istediler ben şok oldum. Neden ben bir daha 100 ödedim dedim bu kontrol dedim hem bir öncekinde muayene olmadım ki dedim. 10 günü geçmiş dedi. Eee o zaman neden dedim 15 gün sonra gel dediniz dedim. Ağzını büküp omuz kaldırıyor. Ben şok oldum. Bu doktorun hekimliği de bir şeye benzemez.

EBRU

Meydan Tıp Merkezleri Kabul Edilemez Sünnet Hatası

15.11.2019tarihinde saat 12:00 sıralarında Antalya Meydan tıp merkezinde oğlum sünnet olmuştur. Hastanenize 11.00 de gelmemiz söylendi 11.00 ordaydık enjeksiyon odasına geçmemiz söylendi ve geçtik doktor a*** girdi odaya oğlumun pipisine bakarak bitişik olduğunu söyledi ve krem sürdü ve 15 dakika beklememiz söylendi ve iğneden bahseden olmadı. 15 dakika süre geçti 30 dakika oldu yukarıdan bizi çağırdılar bizim önümüzden 2 tane sünnet alındı onu da bekledik. Sonra biz alındık içeriye oğlum sedyeye yatırıldı önüne bez koyuldu işleme başlandı ve dayısı videoya çekti. Ben oğlumun başındayım oğlum öyle bir acı çekti ağladı ki size anlatamam hemşireler ve ailem şahit oğlum kustu acıdan rengi benzi attı bayılma aşamasına geldi. Allah korusun kalp krizi geçirebilirdi. Oğlumu öyle görünce bende bayılma aşamasına geldim. Tabi biz iğne olunacağını bilmediğimiz için oradaki hemşireler pipi de ki deriyi gerdiğimiz için bu kadar ağladı falan deyip geçiştirdiler. Neyse Allah'a şükür bir şekilde sünnet işlemi bitirildi. Evimize gittik. 1 hafta sonra kontrole geldik. Enjeksiyon odasının önünde beklerken şans eseri bir şeye kulak misafiri oldum oğlum gibi bir bebeğe de sünnet yapılacaktı krem sürüldü ve 15 dakika sonra hemşireler tarafından iğne yapılacağı söylendi. Ve ben şok geçirdim başımdan kaynar sular döküldü odaya girdim ve hemşireye sordum iğne her sünnet için yapılıyor mu dedim evet dedi kim yapıyor dedim doktor dedi ben sinir krizi geçirdim benim yavruma iğne vurulmadan sünnet yapıldı dedim yetkili ö*** geldi onunla görüştük bu durumumuzu anlattık nasıl olur dedi. İlk defa böyle bir şey başımıza geliyor dedi A** çağırdı odaya doktor beye haber önceden gitmiş tabi doktor bey odaya bir hışımla girdi ben sadistim uyuşturmadan kesiyorum insan kesiyorum ben burada dedi yaklaşımı çok yanlıştı iğneyi nerede yapıyorsunuz dedik enjeksiyon odasında yapıyoruz dedi oğluma iğne vurmadınız krem sürdünüz ben çocuğun başındaydım. Doktor bey sünnet odasında yaptığını iddia etti. Bende video var doktor bey orada da yapmadınız deyince olayın rengi değişti doktor adil bey hatasını kabullenmeyip enjeksiyon odasında yapmadığımıza dair kanıt var mı elinizde kamera video var mi ispatlayın demeye başladı. Kendini aklamaya çalıştı Ben a*** tanımam etmem neden böyle bir iftira veya suçlamada bulunayım ki benim sabim daha 7 aylık çok canı yandı başkasının yanmasın sorumluları cezasını almalı gözden geçirilsin.

GONCA

Antalya Memorial Hastanesi'ndeki Belirsizlikler

Antalya Memorial Hastanesi’nden 19.10.2019 9:30 için üroloji randevusu aldık ve tam saatinde geldik. Banka kurum kimliğimi verdikten sonra ek ödeme çıkacağını ancak ne kadar olduğunun muayeneden sonra belli olacağını söylediler. Yani hizmetin ücretini bilmeden kabul etmemi istiyorlar. Bunun üzerine vazgeçtim. Çağrı merkezini arayarak muayene olmadığımı, randevumun iptal edilmesi gerektiğini söyledim. Önce edilemez dedi, sonra bir yerlere aktarıldım ve edilebileceğini öğrendim. En son görüştüğüm S** bey ücretin aslında hemen belli olabileceğini söyledi. Kendisinin enteresan telefon konuşmasından sonra randevuyu iptal edip kapattım. Tam olarak hangi bilginin doğru olduğu belli değil. Sürpriz yaşamamak için bir daha asla Memorial’a gidilmemeli. Önceden aynı sıkıntıları yaşadık ve Memorial Antalya Hastanesi’ni son kez denemiş olduk. Bu belirsiz durumdan şikayetçiyim.

BURAK

Medical Park Hastanesi Hatalı Ameliyat Yapması!

9 Aralık 2017'de Antalya Medical Park Hastanesinde Üroloji doktoru M*** varikosel ameliyatı oldum 7 ay sonra doppler ultrason sonucunda ameliyatın yanlış yapıldığı ve varikoselin hala olduğunu tespit edildi. Üstelik doktor mikrocerrahi yöntemiyle ameliyat yapacağını söylemişti. Ancak ameliyat yerinde 7 cm kesik var. Ameliyat sırasında uyutuldum ve tam dikim (kapama) esnasında uyandım doktora sordum mikroskop nerede diye bana mikroskop diye bir gözlük gösterdi. Vücudumu boş yere kestiler. Beni maddi, manevi zora soktular zaman kaybettirdiler. Mağdurum. Başka bir hastanede tekrar ameliyat olacağım. Medical Park Hastanesi'ne ameliyat için ödediğim paranın geri iadesini istiyorum.

HAKAN

Antalyalı hastalar, ‘Randevu’ ve ‘Bekletilme’ sorunundan yakınıyor… TIKLAYIN

 

 

 

 
Kamyon şoförü faciayı önledi, kendi yaralandı
 
Turizmciden 'yılbaşı süsü yetersiz' eleştirisi
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Irel 26 Aralık 2019 Perşembe 22:08

Devletin hastanesinde ne var da gitmiyorsunuz .Ticarethanelere kazandırıyor hemde sandığınızdan oluyorsunuz anlamıyorum

Yorumu oyla      3      3  
Denetim Sıfır! 26 Aralık 2019 Perşembe 10:03

Antalya Meydan Tıp hastanesinde bizlerde Cildiye Bölümü için gidiyorduk 2 kere gittik, her seferinde randevu yu telefonla alamadık buraya gelmelısınız dedı sabah oraya gıttık sıra aldık kuyruga gırdık 9 da gırdıgım hastaneden 11 de cıktım! yazıklar olsun. neymıs randevu sıstemı ıle calısmıyorlarmıs. Meydan Tıp hastanelerı parasını aldıkları musterılerı rezıl edıyorlar. CILDIYE DOKTORU A.. BAC.... Hastaneyı bıraktı adamın adı kötüleniyor adamla alakası yok ama herkes adama yuklenıyordu. gıttı burhanettın onata kendıne muayene actı adamcagız.

Yorumu oyla      3      3  
salih 25 Aralık 2019 Çarşamba 13:24

OFM Dokuma kızımı aciline götürdüm.Polikliniğe gönderdi kzımın hiç hali yok.Doktorda odasında yok.Ordan tıpa gittim ateş 39.5 serum ilaç bayağı ilgilendiler bi kaç saat acilde tedavisi yapıldı.Özel hastaneler hepsi ticarethane oldu.Sağlık bakanlığını aradm hastane müdürünü ara dyo derdini anlatacak kimsede yok.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hastanelerde grip yoğunluğu; sağlık personelleri bile hasta
İSTANBUL'da mevsim normallerinin üstünde seyreden hava sıcaklığı grip ...
'O gün bugün' dedi, ağabeyine böbreğini bağışladı
ANTALYA 75. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde Edebiyat öğretmeni 2 çocuk ...
Doktor dizisindeki vaka gerçek oldu
TÜM dünyada izlenme rekorları kıran Dr. House dizisi ile geçen günlerde ...
 
Sağlıkta akıl almaz işler
Sosyal Güvenlik Kurumu SGK'da “Akıl almaz işler” ortaya çıktı. Aynı hastaya, ...
'Estetik cerrahiyi, plastik cerrahlar yapmalı'
TÜRK Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Başkanı Prof. Dr. ...
Yerli ve milli 'kırışıklık önleyici madde' üretildi
ANKARA Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyopatoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. ...
 
Prof. Dr. Melikoğlu: Soluk borusu tıkanmasında acil müdahale çok önemli
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı ...
Mesanesinden 130 gramlık taş çıkarıldı
TRABZON'un Of ilçesinde yaşayan İsmail Ulusoy'un (74) mesanesinden ameliyatla ...
Göbek fıtığı şüphesiyle hastaneye gitti, siroz çıktı
ANTALYA'da 2 yıldır karaciğer nakli bekleyen Süleyman Yalçın (44), kadavradan ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva