Başkan Kotan esnafın bayramını kutladı
Başkan Kotan esnafın bayramını kutladı
Hande Yener’den playback tepkisi
Hande Yener’den playback tepkisi
Antalya'da bıçakçılarda Kurban Bayramı yoğunluğu
Antalya'da bıçakçılarda Kurban Bayramı yoğunluğu
Teknoloji ile moda birleşti
Teknoloji ile moda birleşti
18 Ağustos 2012 Cumartesi - 16:23

CHP Kumluca’yı karış karış dolaştı

İl Başkanı Devrim Kök ve CHP heyeti, Antalya'yı karış karış dolaşıyor.

CHP Kumluca’yı karış karış dolaştı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl yönetimi, ilçe çalışmalarına Kumluca ile devam etti. Önceki gün Kemer ve Kumluca yaylalarında çalışma yürüten CHP’liler, dün de ovaya indi, Kumluca ilçe merkezi başta olmak üzere Beymelek, Mavikent ve Adrasan’da halkla buluştu.

CHP’nin Kumluca etkinliği, Kumluca İlçe Başkanlığı’nca organize edildi. İlçe Başkanı Arif Kocacık ve yönetim kurulu; Devrim Kök başkanlığındaki Antalya İl Başkanlığı heyetini ilçenin yaylalarından sonra dün de ilçe merkezindeki insanlarla buluşturdu. Antalya İl Başkanlığı’ndaki CHP heyeti, Kumluca ilçe merkezindeki çalışmalarına kaymakam Salih Işık’ı ziyaretle başladı. Ardından Eğitim-Sen Kumluca Şubesi’ne giden CHP’liler, sonrasında mahalle muhtarlarıyla bir araya geldikten sonra sokağa çıktı.

CHP’liler Çarşıiçi Caddesi başta olmak üzere ilçede birçok cadde esnafını tek tek ziyaret etti, “Hayırlı işler” temennisinde bulundu. Ardından Göçmenler ve Hasırlı kahvehanelerinde Kumlucalılar’la sohbet eden Devrim Kök ve beraberindekiler, sonrasında da Kapalı Pazar Alanı’na geçti, buraya akın eden Kumlucalılar ve Kumluca köylüleri ile sohbet etti, dertleşti. Kök ve arkadaşları, ardından da aynı çalışmayı Beymelek, Mavikent ve Adrasan’da da gerçekleştirdi. Antalya’ya iftar saatlerinde dönen CHP Antalya örgütü, şimdi de bayramlaşma programı üzerinde çalışıyor.

CHP'DEN ANLAMLI İFTAR

Antalya’da yaşamını sürdüren harp malulü, gaziler ile şehit aileleri için iftar veren CHP Antalya İl Örgütü adına etkinlikte konuşan İl Başkanı Devrim Kök, “Artık analar ağlamasın, eşler dul kalmasın, çocuklar yetim bırakılmasın istiyoruz. Türkiye’de akan kanı durdurmak istiyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı, çok anlamlı bir etkinliğe daha imza attı. CHP Antalya İl Örgütü, Türkiye Harp Malulleri Gaziler Şehitler Dul ve Yetimler Derneği Antalya Şubesi’nin yönetici ve üyelerine iftar verdi.

KUŞ, DUYARLILIĞA DAVET ETTİ

İftar; ramazanın son günü, Lara’da, Çakırkeyf Restaurant’ta gerçekleşti. Türkiye Harp Malulleri Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nin Antalya Şubesi’ne üye malul, gazi ve şehit ailelerinin davet edildiği iftarda hüzün hakimdi. Savaşın ve terörün acısını eksiltmeden yüreklerinde taşıyan onlarca kişi, kendilerini unutmayan CHP’lilere şükranlarını bildirirken, terörün bitirilmesi temennilerini iletti. Derneğin başkanı Ali Kuş, iftarda yaptığı konuşmada, örgütlenmelerinin siyaset üstü bir örgütlenme olduğunun altını çizdi ve CHP’nin duyarlılığını tüm diğer siyasilerden de görmek istediklerini bildirdi.

KÖK: TERÖRÜ ANCAK CHP BİTİRİR

Ardından kürsüye davet edilen CHP Antalya İl Bakanı Devrim Kök de, savaşın ve terörün insanlığa en uzak şeyler olması gerekirken ülkemizde bunun yaşamın normal akışı şeklinde algılatılmış olmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. ‘Yurtta Sulh. Cihanda Sulh’ düsturuyla kurulmuş Türkiye’de tam tersine her an savaş ve terör konuşulduğunu kaydeden Devrim Kök; “Geçmiş iktidarlarda olduğu gibi bu iktidarın da terörü ortadan kaldıramayacağı artık aşikar. Bırakın terörü geriletmeyi, azdırdıkça azdırdılar. Artık herkes şuna inanıyor; terör de ve bugün içerisine sürüklendiğimiz savaş ortamları da ancak CHP iktidarıyla bertaraf edilebilir. Bizler; artık analar ağlamasın, eşler dul kalmasın, çocuklar yetim bırakılmasın istiyoruz. Bizler Türkiye’de akan kanı durdurmak istiyoruz” dedi.

GELECEK YIL DA DEVAM

Öte yandan örgütün organizasyonla görevlendirdiği Demokratik Kitle Örgütlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hülya Ece, çok anlamlı buldukları bu etkinliğin benzerlerini gelecek Ramazanda da sayılarını arttırarak sürdürme düşüncesinde olduklarını bildirdi. Ece ayrıca etkinlikte kendilerine önemli yardımları olduğunu belirttiği Çakırkeyf Restaurant sahibi ekibine de teşekkürlerini bildirdi.

TAM KADRO ORADAYDILAR

Bu arada CHP Antalya İl Yönetim Kurulu’nun çok büyük bir bölümü bu etkinlikte yer aldı. Başta il başkan yardımcıları Nermin Yalaz, Nuran Uğur, İbrahim Yılmaz, İbrahim Küçükkuru, İzzettin Ateş, Umut Doğan, Pamuk Değirmenci, Salih Azizoğlu, Mehmet Atmaca, Mustafa Çetin, Mustafa Kemal Yüksel, Ayşegül Küçükkara, Bahadır Manyaslıoğlu, Özgün Taylant Budak, Nuri Cengiz, Gökhan Gökçe ve Tevfik Tansel Eryılmaz olmak üzere CHP’liler mekandaki masalara dağıldı, gaziler ve şehit aileleriyle uzun uzun sohbet etti.

 

 
Müftü deyyus dedi ortalık karıştı
 
Karısını kurbanlık koyun gibi kesen adamı gazeteci etkisiz hale getirdi
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
KEMAL BEY KEMALİST DEĞİL! 25 Ağustos 2012 Cumartesi 16:26

Kemal Kılıçdaroğlu,bazen Atatürkçü, bazen değil.Bunun adı takiyyedir..Köhnemiş yapı diye örgüte hakaret eden,partiyi çizgisinden çıkaran Kemal Kılıçdaroğlu,Atatürkün koltuğuna ihanet ettiğini çok iyi bilmektedir,koltuğu koruma peşinde anti demokratik eylem içerisinde KEMALİST örgütleri,kişileri görevden aldı/almaktadır,Ulusalcı-Kemalist yapıyı tasfiye etme gayreti içerisindedir..ÇÜNKÜ O CHP Yİ PAYANDA YAPIP ÜLKENİN BÖLÜNMESİ NOKTASINDA BOP projesinde görevli bir genel başkandır.Aksi olsaydı PKK sempatizanlığı aşikar olan milletvekili yaptığı, Hüseyin Aygünü ihraç ederdi.Ona ses çıkaramıyan Kılıçdaroğlu ,bir çeşit sükut-u ikrar yapmaktadır.Kemalist CHP tabanı bunu görmektedir.Siyasi İstikbali için Görmeyen ve susanlara da yazıklar olsun!CHP den derhal her ikisi de istifa etmelidir.Gizli PKK sempatizanları CHP den kovulmalıdır.Takiyye de yapmaktadırlar ya.Yazıklar olsun.Ama arkasındaki güçlere güvenen Kemal Kılıçdaroğlu bir şeyi hesaba katmamaktadır.:Kale gibi güçlü ideolojik yapısı sağlam CHP tabanı bu oyunları bozacaktır.Kemalist CHP tekrar genel merkezi yönetecektir.Gazipaşalı Kemalist

Yorumu oyla      8      3  
18 Ağustos 2012 Cumartesi 19:24

Genç başkan,dinamik başkan...Efsane il başkanı ümit uysal ve diğer partililerle antalyaya dinamizm getirdiniz.Sizleri yürekten tebrik ediyoruz.Sayın il başkanım, artık başta büyükşehir belediyesi olmak üzere diğer belediyelere uygun başkan adayları tespit eder ve antalyada hezimete uğramazsınız.sizlerin yanındayız

Yorumu oyla      4      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mecek'e gözaltı yok, iftira var
Belek Belediye Başkanı Yusuf Mecek'in gözaltına alındığı yolundaki bir ...
AKP yeniden yapılanıyor
AK Parti , cumhurbaşkanlığı seçiminin yapılacağı 2014 yılına göre yeniden ...
Bu sözleri söyledi, şimdi de AKP'ye geçecek
AKP’ye geçmeye hazırlanan DP eski Genel Başkanı Süleyman Soylu siyasette ...
 
AKP'ye göre; Kılıçdaroğlu oyları artırdı PKK kızdı
CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün Ovacık'tan Tunceli'ye giderken ...
Bazı AKP’liler kaçırma olayına sevinmiş gibi…
Milletvekili Hüseyin Aygün’ün kaçırılması, birçok kişi için adeta bilinçaltını ...
Başbakan: O yazar ve medya patronuna yazıklar olsun
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın iftarında ...
 
Osman Pamukoğlu’ndan Başbakan’a: “Yüreğin varsa…”
HEPAR Genel Başkanı Emekli General Osman Pamukoğlu ile Başbakan Erdoğan ...
Baykal konuştu
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal CHP Genel Başkanlığı bıraktıktan ...
Yıldıray Sapan annesi Hacer Sapan'ı kaybetti
CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan annesi Hacer Sapan’ı kaybetti.
 
Dursun Gündoğdu
Organize insafsızlık
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Avrupa’da beş kriz
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer turizmi annesini kaybetti
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Fenerbahçe Cumhuriyeti 
İsa Altun
İsa Altun
Sessiz Çığlık
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva