Önce Prag’da açıldı şimdi Muratpaşa’da
Önce Prag’da açıldı şimdi Muratpaşa’da
Antalya'da kamyon sürücüsü kazada can verdi
Antalya'da kamyon sürücüsü kazada can verdi
Antalya'da bayram öncesi marketlere fiyat denetimi
Antalya'da bayram öncesi marketlere fiyat denetimi
Konyaaltı'nda 'Gün Batımı' konserleri
Konyaaltı'nda 'Gün Batımı' konserleri
5 Kasım 2011 Cumartesi - 13:01

Cumhurbaşkanı Gül'ün bayram mesajı

Cumhurbaşkanı Gül Kurban Bayramı mesaj yayımladı.

Cumhurbaşkanı Gül ün bayram mesajı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Kurban Bayramı'nı terör ve deprem nedeniyle bu yıl buruk karşılıyoruz. Aziz milletimizi ayrıştırmak isteyenler de, bu bütünlük karşısında hayal kırıklığına uğramışlardır. Milletimiz sarsılmaz bağlarla birbirine bağlıdır. Vatandaşlarım şunu çok iyi bilsinler ki: Milletimiz her türlü zorluğu yenecek, her türlü sorunu aşacak güçtedir. Yeter ki birlikteliğini korusun. Türkiye, birlik ve beraberlik içerisinde ilerleyerek, yarınları en güçlü şekilde kucaklayacaktır" dedi.

Cumhurbaşkanı Abdulah Gül bayram mesajında, "Kurban Bayramı’nı terör ve deprem nedeniyle bu yıl buruk karşılıyoruz. Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza, vatanı için şehit olan evlatlarımıza bir kez daha Cenab-ı Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Yurt içindeki ve yurt dışındaki bütün vatandaşlarımın mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bu Bayram'ın ülkemiz için, bütün İslam âlemi ve bütün insanlık için hayırlar getirmesini, ülkemizin bir daha böyle büyük acılar yaşamamasını temenni ediyorum" dedi.

Bayramların barış, dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma günleri olduğunu hatırlatan Cumhurbaşkanı Gül, bu nedenle bayramların toplumu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından biri olduğunu hatırlattı. Cumhurbaşkanı Abdulah Gül mesajında şöyle devam etti:

"Bir milleti millet yapan, bir arada tutan, sadece sevinçte ve kıvançta değil, tasada da birlikte hareket edebilmesidir. İşte necip milletimiz Van’da meydana gelen depremden sonraki dayanışması, yardımlaşmasıyla bunu bir kez daha ispat etmiştir. Milletimiz ve devletimiz, geçmişte yaşanan felaketlerde olduğu gibi, bu acı olayın ardından depremin yaralarını sarmaya çalışmış, tüm insanlığa örnek olacak bir dayanışma sergilemiştir. Sadece sivil inisiyatifle ülkenin her köşesinden depremzedelere büyük miktarlarda yardım gönderilmiştir. Aziz milletimizi ayrıştırmak isteyenler de, bu bütünlük karşısında hayal kırıklığına uğramışlardır. Eminim ki, birçok vatandaşımız, bayramların maneviyatına ve ruhuna uygun şekilde, bu bayram günlerinde deprem bölgesindeki kardeşlerimizle olacak, imkanları ve gücü ölçüsünde onlara yardımlarını ulaştırmaya devam edecektir.:

"MİLLETİMİZ SARSILMAZ BAĞLARLA BİRBİRİNE BAĞLIDIR"

Milletimiz sarsılmaz bağlarla birbirine bağlıdır. Bunu tarihte hiçbir güç yok edemedi, sonsuza kadar da yok edemeyecek ve sarsamayacaktır. Bizim asırlardır hür ve müstakil yaşamamızı, büyük medeniyetler kurmamızı sağlayan, milletimizin bu asil duruşu, birlik ve beraberliği, vatanına ve birbirine olan yüce sevgisi, bağlılığıdır. Bu mübarek günlerde şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla anıyoruz. Unutmayalım ki, böyle büyük güçlü bir ülkede özgürce yaşayabiliyorsak bunu onlara borçluyuz. Şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz hepimize emanettir. Onlar en değerli varlıklarını bu ülke için feda etmişlerdir. Vatandaşlarımdan istirhamım mahallelerinde, çevrelerinde, köylerinde, şehit ailelerini, gazilerimizi ziyaret etsinler, onları hep sahiplensinler.

Yine her bayramda yaptığım gibi vatandaşlarımdan trafikte dikkatli olmalarını, trafik kurallarına uymalarını; dikkatsiz ve tedbirsiz davranmamalarını, sevdiklerine acı yaşatmamalarını istiyorum. Hac görevi nedeniyle yurt dışında bulunan vatandaşlarımızın da sağlıkla ülkemize dönmelerini temenni ediyorum. Vatandaşlarım şunu çok iyi bilsinler ki: Milletimiz her türlü zorluğu yenecek, her türlü sorunu aşacak güçtedir. Yeter ki birlikteliğini korusun. Türkiye, birlik ve beraberlik içerisinde ilerleyerek, yarınları en güçlü şekilde kucaklayacaktır. Milletimiz, yeni nesillerin mutlu, huzurlu, refah ve güven içerisinde yaşaması için parlak bir geleceği hep birlikte inşa edecektir. Bütün vatandaşlarımın ayrı ayrı Bayramını tebrik ediyorum, çocuk ve gençlerimizin gözlerinden öpüyorum. Ve bu mübarek günlerin, bütün halkımız, milletimiz ve ülkemiz için hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum."

 
Boğaziçi Köprüsü'nden atladı hayatta kaldı
 
Sevgili cinayetine ömür boyu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Boğaziçi Köprüsü'nden atladı hayatta kaldı
BOĞAZİÇİ Köprü'sünden atlayan Bertan Bengül, mucize eseri hayatta kalan ...
Kurbanı veteriner kontrolünde kesin
ÇUKUROVA Üniversitesi (ÇÜ) Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim ...
Mezara da Türk bayrağı
HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi yakınlarında düzenlenen operasyonda ölü ele ...
 
Babasını beklerken balkondan düştü
ADANA'da, balkondaki sandalyeye çıkarak etrafa bakan 2 yaşındaki Nevin ...
Altın yüzük izdihamı
MANKEN Şenay Akay, bir mücevher firmasının açılışında düzenlenen sokak ...
Marmaris Yarış Haftası sona erdi
MUĞLA’nın Marmaris İlçesi’nde Uluslararası Yat Kulüp (MIYC) tarafından ...
 
Tecavüze ağır cezalar geliyor
26 kişinin tecavüzüne uğrayan N.Ç. için verilen 'rızası vardı' kararı ...
Klasikler HD kalitesinde
Vipsaş Stüdyoları’nda restorasyonuna başlanan Çöpçüler Kralı, Neşeli Günler, ...
3 boyutlu Tenten sinemalarda
Steven Spielberg'in yönettiği ve Jamie Bell, Andy Serkis, Daniel Craig ...
 
Dursun Gündoğdu
Organize insafsızlık
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer turizmi annesini kaybetti
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Fenerbahçe Cumhuriyeti 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Tablo vahim
İsa Altun
İsa Altun
Sessiz Çığlık
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva