TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
27 Şubat 2019 Çarşamba - 15:17

Denizi olmayan Denizli'ye halk plajı

DENİZLİ Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Parti'li Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, yeni dönemde hayata geçirecekleri projeleri toplantıyla açıkladı. Zolan'ın tanıttığı projeler arasında en dikkat çeken ise denizi olmayan Denizli'ye yapacakları halk plajı oldu.

Denizi olmayan Denizli ye halk plajı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, yeni dönemde gerçekleştirecekleri vizyon projelerin lansmanını görkemli bir toplantı ile açıkladı. Denizli halk plajından şehir stadyumuna, millet bahçesinden yeni sanayi sitesine kadar 15 başlıkta hazırlanan 258 proje 'Sen Ben Yok, Önce Denizli' adıyla duyuruldu. Toplantıya Denizli Büyükşehir Başkan Osman Zolan'ın yanı sıra eşi Berrin Zolan, AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, AK Parti'nin diğer Denizli milletvekilleri Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, MHP Denizli İl Başkan Vekili Ziya Gökalp, Büyük Birlik Partisi Denizli İl Başkanı İlhami Çiçek, ilçe belediye başkanları, Cumhur İttifakı'nın AK Partili ve MHP'li belediye başkan adayları ve meclis üyesi adayları, partililer, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile iş ve siyaset dünyasından yüzlerce davetli katıldı.

"Yaparsa kim yapar, Osman Zolan yapar" tezahüratlarıyla sahneye çıkan Başkan Osman Zolan, "Yaparsak birlikte yaparız, ele ele kola kola. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ne ihtiyaç varsa birlikte yaparız" dedi. Başkan Zolan, "Çıkmış olduğumuz bu yolda niyetimiz milletimizin ihtiyaçlarını gidermektir. Şükürler olsun her gün Denizlimiz'de taş üstüne taş koyduk, bir sorunu çözmek için gayret ettik. Her gün bizim yanımızda oldunuz. Tüm vatandaşlarımla el ele, kol kola yürüme noktasında özen gösterdim. Onların ihtiyacını karşılamak için hiçbir ayrım yapmaksızın Denizli'de yaşayan 1 milyondan fazla kardeşimizin dertleriyle dertlendik. İhtiyaçlarını karşılamaya çalıştık. Söz verdiğimiz tüm projeleri yerine getirdik" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin, 2004'te Denizli Belediye Başkanı olduğu dönemde kendisinin de meclis üyeliği ve başkan yardımcılığı görevinde bulunduğunu hatırlatan Zolan, şöyle devam etti:

"7 yıl kendisiyle çalışmanın onur ve gururunu yaşadım. Birçok ilklerin başlangıcını gerçekleştirdik. Sonrasında bayrağı devralarak, Denizli Belediye Başkanlığı görevine devam ettim. Denizli'mizde gece gündüz çalıştık, birçok güzel hizmetler yaptık. Milletimiz tekrar teveccüh eder bize görev verirse projelerimizi hep beraber gerçekleştireceğiz. Denizli'yi avcunun içi gibi bilen bir başkan olarak projelerimizi tek tek çalıştık. Başta Cumhurbaşkanımız'ın desteği artarak devam edecek inşallah. Milletvekillerimizle takip edeceğiz. Belediyemiz ve hükümetimiz tarafından yapılacak işlere hedef koyuyoruz. Büyükşehir projelerinin dışında 19 ilçe için de toplantı yaptık, tek tek tüm mahallelerimizdeki eksiklere baktık ve karar verdik. İnşallah o projelerimizin de kitapçıkları, tanıtımları vatandaşlarımıza ulaşacak" dedi.

15 BAŞLIKTA 258 PROJE

Başkan Zolan, Denizli'nin tüm ihtiyaçlarının karşılandığı bir şehir haline geleceğini ifade ederek, "Bunu da yine sizlerle birlikte el ele, gönül gönüle vererek başaracağız. Çünkü bizim ortak sevdamız Denizli" diyen Zolan, daha sonra  Denizli Halk Plajı'ndan şehir stadyumuna, millet bahçesinden yeni sanayi sitesine kadar 15 başlıkta hazırladıkları 258 projeyi 'Sen Ben Yok, Önce Denizli' adıyla duyurdu.

DENİZİ OLMAYAN DENİZLİ'YE HALK PLAJI

Denizi olmayan Denizli'ye halk plajı kazandıracaklarını belirten ve projenin tanıtımını yapan başkan Zolan, "Geniş bir kumsal, kır düğün salonları, hafta sonu zaman zaman deniz kıyısına gidiliyor ama her zaman gidilemiyor. Denizli'nin eksik olan kısmını bununla tamamlamak istedik. Çocuklarımız aileleriyle gitsin, kumsalda oynasın. Su sporları olsun, balık tutulsun istedik. Bu projenin eksikliğini özelikle yaptığımız yüzme havuzlarının dolu olmasından gördük. Bu projeyi Denizli'nin bir ihtiyacı olarak gördük. Havuzlarda hanımların da isteği vardı özel günler olsun diye, bu halk plajında da karma alanın dışında kadınlar için özel ayrı bir yer de olacak" dedi.

DENIZLI BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI VE CUMHUR ITTIFAKININ AK PARTI DENIZLI BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKAN ADAYI OSMAN ZOLAN (FOTOGRAFTA), DENIZI OLMAYAN DENIZLI'YE HALK PLAJI YAPACAKLARINI SOYLEDI.
(FOTO: DENIZLI, DHA)

DENIZLI BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI VE CUMHUR ITTIFAKININ AK PARTI DENIZLI BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKAN ADAYI OSMAN ZOLAN (ORTADA), DENIZI OLMAYAN DENIZLI'YE HALK PLAJI YAPACAKLARINI SOYLEDI.
(FOTO: DENIZLI, DHA)

DENIZLI BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI VE CUMHUR ITTIFAKININ AK PARTI DENIZLI BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKAN ADAYI OSMAN ZOLAN (FOTOGRAFTA), DENIZI OLMAYAN DENIZLI'YE HALK PLAJI YAPACAKLARINI SOYLEDI.
(FOTO: DENIZLI, DHA)

DENIZLI BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI VE CUMHUR ITTIFAKININ AK PARTI DENIZLI BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKAN ADAYI OSMAN ZOLAN, DENIZI OLMAYAN DENIZLI'YE HALK PLAJI YAPACAKLARINI SOYLEDI.
(FOTO: DENIZLI, DHA)

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA) 

Etiketler:
 
İnekteki ay yıldız, buzağıdaki kalp figürü şaşırtıyor
 
Antalyaspor yüzmede madalyaları topladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İnekteki ay yıldız, buzağıdaki kalp figürü şaşırtıyor
ADIYAMAN'ın Gerger ilçesinde, üzerinde ay yıldız bulunan ineğin 10 gün ...
Biri tabancayla vurdu, diğeri tekmeledi
BURSA'da tapu dairesinde başlayan alacak kavgası sokağa taştı. Kavgada ...
Ağılın çatısı çöktü, 18 koyun telef oldu
TEKİRDAĞ'ın kırsal Ormanlı Mahallesi'nde Behzat Yıldırım'a ait ağılın ...
 
Aranan hükümlü, kamyonetin kasasında yakalandı
MERSİN'in Tarsus ilçesinde, 7 farklı suçtan 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş ...
Gazinoda silahlı çatışma: 1 ölü, 4 yaralı
KONYA'nın Ereğli ilçesinde gazinoya eğlenmeye gelen grup ile çalışanlar ...
Çöp konteynerinde kadın bacakları bulundu
KADIKÖY Acıbadem Mahallesi Zeamet Sokak'ta bulunan bir çöp konteynerinde ...
 
Adana'da kaza: 1 ölü, 3 yaralı
ADANA'nın İmamoğlu ilçesinde otomobilin kamyonete çarpması sonucu meydana ...
"Arazime kamyonların girmesin" tartışması cinayetle bitti
MALTEPE'de döküm ve peyzaj işiyle uğraşan baba oğul ile iş yeri komşularının ...
Yakılmış kedi ve köpek ölüleri bulundu
KIRKLARELİ'nin İnece beldesindeki çöplükte, boğazı kesilerek yakılmış ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva