Çuvala takıldı, balıkçılar kurtardı
Çuvala takıldı, balıkçılar kurtardı
Alex de Souza, Antalyaspor'da
Alex de Souza, Antalyaspor'da
Başkan Uysal’dan 19 Mayıs mesajı
Başkan Uysal’dan 19 Mayıs mesajı
Antalya 14. Uluslararası Tiyatro Festivali perde açtı
Antalya 14. Uluslararası Tiyatro Festivali perde açtı
21 Ekim 2013 Pazartesi - 15:32

Gölcük'te dehşet evi

Gölcük'te bir ilkokulda öğretmenlik yapan 34 yaşındaki Seçil M.D., 2 aylık erkek bebeğini evde tek başına ölüme terkedip 9 günlük bayram tatiline çıktı.

Gölcük te dehşet evi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'ndeki bir ilkokulda sınıf öğretmenliği yapan 34 yaşındaki Seçil M.D., iddiaya göre 2 aylık erkek bebeğini evde tek başına bıraktıktan sonra 9 günlük bayram tatilini geçirmek üzere memleketi Adana'ya gitti. Tatil dönüşü, açlık ve susuzluktan ölen bebeğini hareketsiz olduğu gerekçesiyle Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne getiren öğretmen D., doktorların durumu polise bildirmesi üzerine gözaltına alındı. Seçil M.D., sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Gölcük'teki bir ilkokulda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Seçil M.D., iddiaya göre, Adana'da Çevik Kuvvet ekibinde görevli bir polis memuru ile ilişkiye girdi. Bu ilişkiden iki ay önce erkek bebeği dünyaya gelen Seçil M.D., iddiaya göre Kurban Bayramı tatili öncesi erkek bebeğini evde yalnız bırakarak 9 günlüğüne Adana'daki yakınlarının yanına tatile gitti. 9 günlük bayram tatili sırasında tek başına evde bırakılan bebek, açlık ve susuzluktan öldü. 

Geçen pazar günü Adana'dan Gölcük'e gelen Seçil M.D., iddiaya göre ölen bebeğinin karnını doyurmak istedi. Doğanay, bebeğin hareket etmediğini fark edince onu Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne götürdü. Bebeğin getirilmeden en az 3 gün önce ölmüş olduğunu belirleyen doktorlar hemen polise haber verdi. Hastanede yapılan ön otopside, bebeğin açlık ve susuzluğa bağlı yaşamını yitirdiği belirlendi. Bebeğin cesedi, kesin ölüm nedeninin belirleneceği otopsinin yapılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Polis ekiplerince dün gece gözaltına alınan öğretmen Seçil M.D., çelişkili ifadeler verdi. Seçil M.D.'nin poliste verdiği ifadesinde, bebeği karnını doyurduktan sonra evde bırakıp tatil için Adana'ya gittiğini anlatırken, "Tatili sonunda eve geldiğimde bebeğe mama yedirmeye çalıştım. Yemeyince de Devlet Hastanesi'ne götürdüm. Burada öldüğünü söylediler. Daha sonra da polise haber verdiler" dedi.



KOMŞULARI AĞLAMA SESİ DUYMAMIŞ

Apartman görevlisi Mehmet Kaya, polislerin gelmesi üzerine öğrendiğini belirterek, "Her gün temizlik yapıyor ve dairelerin iki kez kapılarını çalıyorum. Öğretmen hanımı bazen sabahları görüyordum. Hiç bebek ağlama sesi de duymadım. Herhangi bir sorunu olup olmadığını da bilmiyorum. Evinde  bir ara bir bayan daha kalıyordu. Bebeğini ölüme terk ettiğini şimdi öğrendik" diye konuştu.

Öğretmen Seçil M.D.'nin apartman komşularından Necla Öztekin de "Kendisini tanımıyorum. 1-2 kez gördüm. Eve geldiğinde hemen kapıyı örtüyordu. Merhabalaşmadık bile. Ağlama sesi de duymadım. Bayramın 1 ve 2'nci günü binada kötü koku oluşmaya başlamıştı" dedi.

Kurban Bayram tatilini şehir dışında geçirdiklerini söyleyen diğer komşusu Elif Çolak da Doğanay'ı tanımadığını anlatırken, "Bir öğretmen bunu nasıl yapabilir inanamıyorum. 2 aylık bir bebeğe kıyılmaz" dedi, büyük bir şaşkınlık içinde olduğunu belirtti.

OKUL MÜDÜRÜ: GELMEYİNCE TELEFONLA ARADIK



Öğretmen Seçil M.D.'nin bugün okula gelmediğini söyleyen Okul Müdürü Orhan Merdanoğlu ise "Okulumuza bu yıl Yazlık semtindeki Tabosan İlköğretim Okulu'ndan geldi. Bugün okula gelmeyince cep telefonuyla kendisini aradık. Ancak, ulaşamadık. Öğrenci velileri de bize sorunca gelmediğini söyledik. Olay hakkında hiçbir bilgim yok" dedi.

Dün akşam gözaltına alınan Seçil M.D. poliste verdiği  ifadesinin ardından sevk edildiği Gölcük Adliyesi'nde nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. 

Seçil M.D.'nin daha önce evlenip boşandığı öğrenilirken, bebeğin babası olduğu öne sürülen Adana'da Çevik Kuvvet ekibinde görevli bir polis memurunun kimliği ile ilgili açıklama yapılmadı. (DHA)

 
'Gençler Var!' Projesi sona erdi
 
Stresli anne depresyona sokuyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Öğrencilere geri dönüşüm eğitimi
BURDUR Belediyesi tarafından kent merkezindeki yaklaşık 6 bin ilk ve ortaokul ...
Halk otobüsleri yenileniyor
ISPARTA'daki özel halk otobüslerinin tamamı 2015 yılında yenilenecek.
Bayat'ta Eroğlu rüzgarı
KURBAN Bayramı tatilini Afyonkarahisar'da geçiren Orman Ve Su İşleri Bakanı ...
 
Havalar ısınıyor mu?
Yağışlı geçen soğuk günlerin ardından Meteoroloji'den güzel haber geldi. ...
Araç sahipleri dikkat, Bakan açıkladı
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kış lastiklerin ...
TSK'dan 'erken terhis' teklifi
Genelkurmay Başkanlığı düzenleme tarihinin 1 Mart 2014 olmasını teklif etti.
 
'Tahtaya gel' sona erdi
Milli Eğitim Bakanlığı, okullardaki klasik sözlüyü kaldırdı. Sözlü yerine 'performansa' bakılacak!
Cami cemaatinin imam isyanı
FETHİYE'nin Yaka Köyü'ndeki Hacılar Mahallesi Camii'nde 4 yıldır namaz ...
Zam isteyen kadına; 'Sen bize oy vermiş gibi durmuyorsun'
Su­at Kı­lıç, “E­mek­li me­mu­ra zam yapın” di­yen ka­dı­nı aşağıladı: ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva