TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
12 Mayıs 2011 Perşembe - 11:54

İÇLİ KÖFTE

İÇLİ KÖFTE
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Malzemeler 

İçi İçin:
½ Kg Yağlı Kıyma
5 Adet Soğan (ince doğranmış)
1 Çay Kaşığı Karabiber
1 Çay kaşığı Pulbiber
100 gr Ceviziçi
1 Paket Margarin
Yeterince Tuz
Dışı İçin:
½ Kg İki Kere Çekilmiş Yağsız Kıyma
250 gr İnce Bulgur
Biraz Tuz
1 Adet Rendelenmiş Soğan
1 Tatlı Kaşığı Salça
Sos İçin:
1 Çorba Kaşığı Margarin
1 Tatlı Kaşığı Salça
1.5 Su Bardağı Su
Tuz
 
HAZIRLANIŞI
 
Önce içli köftenin içini hazırlayın. Bir tencerede yağ tuz soğan ve kıymayı kavurun. Soğanlar sararınca biberleri ve ceviz içini ilave edin. Bir müddet hepsini kavurun. Daha sonra ocaktan indirip soğumaya bırakın. Daha sonra dış malzemeyi hazırlayın. Tüm malzemeyi karıştırın. Karışımı macun kıvamına gelinceye kadar yoğurun. (Yoğururken elinizi suyla sürekli ıslatın)

Dış eti ceviz büyüklüğünde parçalara ayırın. Dış eti elinizle içi oyuk yuvarlak haline getirin.

Donmaya bıraktığımız iç malzemeden fındık büyüklüğünde parçalar alıp içine koyun ve yuvarlayıp kapatın. Tencerede yağı eritin. Salça ve su ilave edin. Kaynayınca tuz ekleyip köfteleri 5-10 dakika haşlayın.


 
Yerli turistin tercihi
 
Müebbet hapse mahkum oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
FIRINDA MAKARNA
BEZELYE
ZEYTİNYAĞLI ENGİNAR
Akdeniz mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri: Zeytinyağlı Enginar
 
ETLİ KABAK DOLMASI
Türk Mutfağı'nın vazgeçilmez yemeklerinden biri:Etli Kabak Dolması
DAVUTPAŞA KÖFTESİ
Fırında domates sosuyla pişirilmiş lezzetli bir köfte tarifi.
ZEYTİNYAĞLI PATLICAN DOLMASI
İçi sebzelerle doldurulmuş vitaminli ve lezzetli bir yemek.
 
KAFESLİ PİLAV
Anayemeklere eşlik edecek tarçın ve kuruyemişli, Kafesli Pilav tarifi.
KREMALI MANTARLI TAVUK
İster yemek, ister makarnanıza sos olarak kullanabileceğiniz, lezzetli bir tarif.
ORMAN KEBABI
Bahçenin en renkli sebzeleriyle harika bir et yemeği.
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva