Şevval Sam ve Rubato ile festival coşkusu
Şevval Sam ve Rubato ile festival coşkusu
Aydın'da orman yangını
Aydın'da orman yangını
Kıyıdaki kaçaklar yıkılıyor
Kıyıdaki kaçaklar yıkılıyor
Antalya'da oğlunu öldüren baba; Pişmanım
Antalya'da oğlunu öldüren baba; Pişmanım
2 Ağustos 2012 Perşembe - 12:51

O gazeteci konuştu: Bana CHP ve alevilerle ilgili dosya getir dediler

Malatya'da Alevilere yönelik saldırıyla ilgili Facebook sayfasında yaptığı yorum nedeniyle büyük tepki toplayan ve çalıştığı kurum tarafından işine son verilen Beyazgazete muhabiri Muammer Yaşar,yaptığı bir açıklama ile Beyazgazete yönetimini suçladı.

O gazeteci konuştu: Bana CHP ve alevilerle ilgili dosya getir dediler
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Yaşar, Facebook sayfasını kapatmadığı için kendi hesabından başkaları tarafından yazılan yorumlardan ötürü, kendisine yönelik bir linç kampanyası düzenlendiğini ileri sürdü. Kanal yönetiminin kendisine "CHP'nin yolsuzlukları ile ilgili, Alevilerle ilgili, solcularla ilgili dosya getir" dediğini ancak bunu yapmadığı için kötü adam olduğunu ileri süren Muammer Yaşar'ın açıklamasını yazım hatalarına dahi dokunmadan, olduğu gibi yayınlıyoruz:
ALEVİ VATANDAŞLARIN VE KONUYLA İLGİLENEN HERKESİN DİKKATİNE
"Günlerden beri haksız bir şekilde bana karşı bir saldır ve linç kanpanyası başlatılmıştır. sözde vatan sever ve alevi vatandaşlar bu yazımı iyi okusunlar
Benim hayatımda hiç geri vitesi olmadı almayacakta
Geçtiğim günlerde sosyal paylaşım sitesinde Beyaz Tv ye ait bir bilgisayardan Alevilerle ilgili bir sataşma bir yazı kaleme alındı. O yazı bana ait facabok tan servis edildi. Tek suçlu elbette benim bilgisayarı açık bırakıp ulu ortadabıraktığım için.
Kim yazdı yada neden böyle oldu hala anlamış değilim. Kimseninde günahını alamıyorum. Ama bu oyunu oynayanları Allaha haval etttim.
Ancak kullandığı diz üstü leptop O bilgisayar Beyaz Tv ye ait ve Benim Facebokumdan gmailim de hala o cihazda ve otomatik olarak açılmak ta yazıldığı için bana ait.
BEN İYİ BİR MİLLİYETÇİ GAZETECİYİM
Ancak onu karalayan benim parmaklarım değil. Dünya alem çok iyi bilir ki ben iyi milliyetçi gazeteciyim. Vatanın milletini ve dinin seven biriyim. O yazıyı kaleme aldıranlar yada yazanlar yada bana düşmanlığı olan her kim ise şimdi geri vitese takıp kaçıyorlar korkuyorlar. Erkek gibi çıkıp konuşmak yerine kurtlar sofrasına ben konuldum. Ayrıca bazı internet sitelerinden çeşitli yazılar okuyorum Yok Beyaz Gazete bize ait değil yada o gazetecinin şahsi fikri gibi şeyler yazıyorlar.Yazsınlar. bizimle alakası yok açıklaması yapmaktalar. Bu çok Çirkin
"BİZE CHP YOLSUZLUK DOSYASI GETİR" DEDİLER
Peki Beyaz Gazete size ait değilse kime ait? Çıkın açıklayın o zaman Ben orada göreve başladığım günden beri müdürlerimin bir çoğu yönetim katı benden hep şunu istediler: Bize CHP yolsuzluk dosyası getir Sol görüşlü ve alevi vatandaşlarla ilgili dosyalar getir burada baş taçı olursun sen iyi bir gazetecisin dediler. Oysa ben hep Magazin ve Kültür sanat haberleri yazdım ve yaptım. Bu onların işine gelmedi.
Faceboktan yazdığımız arkadaşımız Ali Ekber kardeşimiz geçenlerde evlendi. Ben ona hayatımda bir defa yazdım kardeşim sana kırıldım keşke haber verseydin düğününe gelir haberlerini yapardık diye sitem ettim. Benim Alevilerle bir sorunum yoktur. Zümrecilik yapmam insan ayırmam ayırmadım da. Evet Sivaslıyım bununla da gurur duymaktayım. Hatta Sivas olayları döneminde İhlas Haber Ajansında önemli bir görevde idim ve o görüntülerin tüm dünya ya veTürkiye ye servis edilmesinde baş kahramandım. Tarafsız bir şekilde dünyaya yaydık, Şimdi benim üzerimden bir oyun oynanmakta Benim kimseden korkumu yoktur. Kimseye de verilmeyecek hesabım. Nereden incelirse oradanda kopsun.
İŞİME SON VERİLMEDİ ANLAŞARAK AYRILDIK
AYRICA bana küfreden saldıran insanlara hiç cevap yazmadım. Kötü söz sahibine aittir.
Görev yapmış olduğum Beyaz Gazete ile karşılıklı olarak yollarımızı anlaşıp ayırdık. Kimse benim işime son vermedi. Konuştuğu zaman mangalda kül bırakmayan sözde miliyetçi sözde Müslüman dava adamlarına şimdi beni hedef gösterip Alevi halkının önüne atmakta. Alevi cematini kutluyorum. Kendilerine yönelik en ufak bir kelimede top yekün saldırıp yargısız infaz yapmayı iyi beceriyorlar.
Hani o Müslümanım diyen klavye kabadayıları. Bir gazeteciyi dinlemeden gazetelerinemahşet yapanlar sizin onlardan ne farkınız kaldı? Sizi kınıyorum. Ya göründüğün gibi yada olduğun gibi görün arkadaş Senin davan çıkar ve menfat davası Senin davan olsaydı okurunu yazarını bağrına basar haksız ise çıkıp bizim muhabir haksızdır. Hata yapmıştır cezasına razıyız derdiniz. Ben size CHP yolsuzluk dosyaları getirseydim. Şimdi kahramandım. RIZIK SADECE ALLAHTANDIR BENİM RIZKIMA O KEFİL ÇÜNKÜ O KALBİMİDE RUHUMUDA İYİ BİLİYOR. GERİSİ YALAN KIRDIGIM İNCİTTİĞİM ALEVİ VE SÜNNİ VATANDAŞLARIMDANKARDEŞLERİMDEN ÖZÜRDİLERİM"

DENSİZ MUHABİR KOVULDU HABERİ İÇİN TIKLAYIN

 

 
'Bikini giymek ve epilasyon yaptırmak günahtır'
 
Gökyüzünde çalışıyorlar
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
CHP PAYANDA OLAMAZ!SİNE-İ MİLLET ZAMANI! 5 Ağustos 2012 Pazar 10:19

CHP PAYANDA OLAMAZ!SİNE-İ MİLLET ZAMANI! ŞEHİTLERİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN..BU ŞEHİTLER HATIRINA,AKAN KANLARIMIZIN DEĞERİ OLMASI İÇİN,ANAYASA ÇALIŞMALARINDAKİ KİRLİ OYUNU BOZALIM!ÇÜNKÜ ÜLKEMİZ BÖLÜNMEYE GİDİYOR!ÜLKEMİZ SAVAŞA GİDİYOR!BUNU ENGELLEYECEK TEK GÜÇ CUMHURİYET HALK PARTİSİDİR.AMA ASLINA DÖNMESİ GEREKİR!DENİZ BAYKAL,HALUK KOÇ,ADNAN KESKİN,İLHAN CİHANER,İSA GÖK,EMİNE ÜLKER TARHAN,MUHARREM İNCE,ALİ RIZA ÖZTÜRK,GÜRKUT ACAR,YILDIRAY SAPAN,ARİF BULUT,OSMAN KAPTAN SİZE HERZAMANKİNDEN DAHA FAZLA GÖREV VAR BUGÜN!CESARETLİ OLUN!GENEL MERKEZİ UYARINIZ!GEREKİRSE SİNEİ MİLLET YAPINIZ. "CHP PAYANDA OLAMAZ KAMPANYASI "İÇİN HAYDİ TÜRKİYE!HAYDİ ANTALYA!HAYDİ ULUSALCI GERÇEK CHPLİ MİLLETVEKİLLERİ! YCHP NİN AKP İLE DANIŞIKLI DÖĞÜŞÜ:ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNDEKİ İŞBİRLİĞİNİ İYİ GÖZLEMLEYİN EY YENİ CHP LİLER!VE UYANIN ARTIK LÜTFEN! Emine Ülker Tarhan, "CHP Anayasa çalışmalarında AKP nin payandası olmayacak "dedi..Bravo ama Emine ÜLKER TARHAN yalnız kalmamalı.Tüm Antalya Milletvekilleri dahil Hepimiz destek mesajı verelim.Kampanya başlatalım..Haydi CHP liler oyunu bozalım.Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlunu da fax,mail,mektup mesaj yağmuruna tutalım.. Bu sahne Karşılıklı danışıklı döğüş sahnesi..Kemal Kılıçdaroğlu görevini yerine getiriyor.Deniz Baykalın düşürülmesinden sonra ona verilen görev bu zaten..Türkiyenin Anayasa sorunu yok.Burada amaç sadece Kürtlere özerklik verecek bir anayasal düzenlemenin yolunu açmak,değiştirilemez denilen ilk 3 ana maddeleri değiştirmek..YCHP nin görevi de AKP nin bu Anayasa politikalarına destek vermek..Kemal Kılıçdaroğlunun bazen hırgür çıkarır gibi gözükmesi de işin gerçek gözükmesi için yapılan bir durum.Ama CHP tabanı,İl /İlçe Örgütleri ve Halk bunu yemez,yemeyecektir,yememelidir; susmamalıdır!Gerçek CHP liler Oyunu bozacaktır;bozmalıdır!SAYIN DENİZ BAYKALI FİKRET BİLA VE STAR TELEVİZYONUNDAKİ AÇIKLAMALARINDAN DOLAYI KUTLUYORUZ,DENİZ BEYİN DAHA FAZLA DETAYLARI KONUŞMASINI ; İNSANLARIMIZI AYDINLATMASINI BEKLİYORUZ.GAZİPAŞALI KEMALİST SOLCU

Yorumu oyla      4      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Bikini giymek ve epilasyon yaptırmak günahtır'
Ali Rıza Demircan Takvim Gazetesi’ndeki bugünkü köşesinde Müslüman kadınların ...
Sinop'ta kaza: 7 ölü
SİNOP'un Boyabat İlçesi'ne bağlı Akçatepe Köyü yakınlarında bu sabah frenleri ...
PKK mayını: 2 asker şehit
DİYARBAKIR'ın Lice İlçesi'nde askerlerin arazi arama tarama faaliyetleri ...
 
Elektrikte yüzde 7 indirim
Faturalardaki kaçak elektrik bedeli kesintisine mahkeme "dur" dedi. Artık ...
İnternetten emeklilik başlıyor aylık bağlama süresi kısalıyor!
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emeklilik işlemlerinin hızlandırılması ve ...
13 yaşında 39 haftalık hamile
İzmir'in Menemen İlçesi'nde, 13 yaşındaki G.O.'nin 39 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı.
 
Densiz muhabir kovuldu
Beyazgazete.com muhabiri Muammer Yaşar, Facebook'ta bir paylaşıma yazdığı ...
Kravatla akıl almaz ölüm
BURSA’nın merkez Yıldırım İlçesi’nde, kardeşi ile odasında bilgisayarda ...
Bu ürünlere dikkat
"Güvensiz ürünler" listesinde kolonya ve sabun gibi sık kullanılan ürünlerin ...
 
Dursun Gündoğdu
Organize insafsızlık
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Bayram günleri
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Avrupa’da beş kriz
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer turizmi annesini kaybetti
İsa Altun
İsa Altun
Sessiz Çığlık
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva