Antalya'daki uçağa bomba ihbarı
Antalya'daki uçağa bomba ihbarı
Cem Kotan personelle bayramlaştı
Cem Kotan personelle bayramlaştı
Vali Şahin'den bayram mesajı
Vali Şahin'den bayram mesajı
Akdeniz Üniversitesi bayramlaştı
Akdeniz Üniversitesi bayramlaştı
3 Ağustos 2017 Perşembe - 14:27

Rıza Çalımbay'dan Lucescu değerlendirmesi

ANTALYASPOR Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü görevine Mircea Lucescu'nun getirilmesi hakkında değerlendirme yaptı.

Rıza Çalımbay dan Lucescu değerlendirmesi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Atilla Konuk Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Bolu ve Avsturya kampının çok iyi geçtiğine değinen Çalımbay, hazırlık maçlarında tüm futbolcularına şans tanıdığını anlattı. Yeni transferlerin takıma uyum sağladığını dile getiren Çalımbay, Menez'in sakatlığının ciddi olmadığını belirtti. Menez'in ihmal edilmiş bir sakatlığı olduğunu aktaran Çalımbay, transferi öncesi doktorunun küçük cerrahi işlemle tedavi edebileceğini söyledi. 20 dakikalık bir operasyon geçiren Menez'in 9 Ağustos'ta takımla antrenmana çıkabileceğini kaydeden Çalımbay, Deniz Kadah'ın ise 5- 6 hafta sahalardan uzak kalabileceğini belirtti.

"LİGİ İYİ BİR YERDE BİTİRMEK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ"

Transferlerden memnun olduğunu vurgulayan Rıza Çalımbay, Kulüp başkanı Ali Şafak Öztürk ile görüştüğünü, 3 transfer daha yapmayı planladıklarından bahsetti. Orta saha ve defansa takviye düşündüklerini aktaran Çalımbay, şunları kaydetti:

"Geçen sene mükemmel bir başarı gösterdik. Çok iyi istikrar yakaladık. Tek amacımız geçen seneki istikrarı devam ettirmek. Bu sene kolay değil. Medipol Başakşehir, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş iyi transfer yaptı. Herkes kuvvetlendi. Lig kolay geçmeyecek, zor olacak ama kendimize güveniyoruz. Ligi iyi bir yerde bitirmek için mücadele edeceğiz."

Takımdaki birlik beraberliğin geçen seneki gibi olması gerektiğine de vurgu yapan Rıza Çalımbay, yönetim, taraftar ve futbolcuların bütünlük içinde olmaması durumunda Antalyaspor'un eskiden olduğu gibi sıkıntılı duruma düşebileceği uyarısında bulundu.

"KORKUMUZ YOK, BEŞİKTAŞ TANIDIĞIM TAKIM"

Ligdeki şampiyonluğu hedefleyen takımların Antalyaspor'un transfer harcamalarının 3 katı kadar yatırım yaptığına değinen Rıza Çalımbay, ligi ilk 10 içerisinde en iyi yerde bitirmeyi amaçladıklarını vurguladı. Beşiktaş maçı öncesi transferi tamamlamayı istediğini dile getiren Çalımbay, "Lige şampiyon takımla başlayacağız. Bu bizi korkutmuyor. Takımıma güveniyorum. Deniz ve Menez'in sakatlığı olması bizim için dezavantaj. Beşiktaş ile ligin ilk maçını oynamak İstanbul'da kolay değil. Çok zor bir maç. Beşiktaş gücüne güç katıyor. Son aldığı iki oyuncu çok iyi. Oturmuş bir takımı var, şampiyon olmuş. Kolay değil, zor bir maç. Bizim korkumuz yok, bütün amacımız oradan puan ve puanlarla dönmek. Ligin ilk maçları zor olur ama Beşiktaş tanıdığım bir takım" diye konuştu.

"MELO'YA İHTİYACIMIZ YOK"

Antalyaspor'un Melo'yu transfer edeceği iddiaları hakkında da açıklama yapan Rıza Çalımbay, "Bir sürü isim çıkıyor ama doğru değil. Ben ilk defa duydum Melo'yu. Melo'ya ihtiyacımız yok. O bölgede oyuncumuz var" dedi.

"ETO'O'YU FENERBAHÇE İSTİYORDU, OLMADI"

Eto'o'nun Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddialarına da değinen Rıza Çalımbay, "Eto'o'nun Fenerbahçe olayı vardı ama kapandı. Şu anda bitti. Fenerbahçe istiyordu ama olmadı" dedi. Alanyaspor ile cumartesi günü hazırlık maçı oynayacaklarını anlatan Çalımbay, havaya girmeden herkesin ayağını yere basması gerektiğini söyledi. Takımda defansta çabuk oyuncuya ihtiyaç duyduklarını belirten Çalımbay, Maicon'un da bu sene ligde çok iyi performans sergileyeceğini dile getirdi.

"BİR SÜRÜ YERLİ ARKADAŞ VAR"

Gazetecilerin milli takım teknik direktörlüğüne Lucescu'nun getirilmesi hakkındaki sorusuna ise Rıza Çalımbay, bunu basın mensuplarının değerlendirmesi gerektiğini söyledi. Milli takımın çok kritik 2 maç oynayacağını ve kim çağrılırsa, görev verilirse koşa koşa gitmesi gerektiği anlatan Rıza Çalımbay, milli takım antrenörü hakkında değerlendirme yapmasının yanlış olacağını belirtti.

A milli takımda teknik direktörlük görevinin kime verileceğinin yönetimin bileceği konu olduğundan bahseden Çalımbay, şöyle dedi:

"Milli takımda bizim için görev olursa hepimiz koşa koşa gideriz. Şimdiye kadar milli takımın başarılarına baktığınız zaman hepsinde yerli antrenör var. Bir sürü yerli arkadaş var. Hepimiz varız. Tabi ki, gelen Lucescu'ya da herkesin saygısı sonsuz, ben de severim kendisini. Yönetimin bileceği iş, bir şey diyemeyiz."

"MİLLİ GÖREV VERİLİRSE AYRILIRIM MADDESİ"

Çalımbay gazetecilerin sorusu üzerine, Antalyaspor'la sözleşmesinde, milli takım teknik direktörlüğü görevi verilirse takımdan ayrılabileceği maddesinin yer aldığını da sözlerine ekledi.

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA)

 
Sera üreticilerine virüs konferansı
 
Kemer'de kaza: 3 yaralı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sera üreticilerine virüs konferansı
ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde sera üreticilerine yönelik zararlı virüslerle ...
İnşaattan düşen demirci ustası öldü
ANTALYA'da demirci ustası 45 yaşındaki Hasan Ali Gürlemiş, çalıştığı inşattan ...
Büyükşehir kütüphanelerine ödül
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na ...
 
Akvaryum sevimli misafirleri
ANTALYA Akvaryum'a Küba'dan getirilen 3 fok balığı, fotoğraf çektirmek ...
Festival Çarşısı esnafına kira müjdesi
ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Festival Çarşısı'nda ...
Çatıdan düşüp öldü
ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde kurutmak için serdiği biberleri toplamak ...
 
Başsavcı Çinar göreve başladı
ANTALYA'nın Serik İlçesi'ne atanan Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çinar, göreve başladı.
Kadınlar hünerlerini sergiliyor
ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde çalışmayan kadınların ekonomik gelir elde ...
Rusçalarıyla fark yaratıyorlar
ESLİNE Ajans'ın deneyimli mankenleri Billur Dursun ve Melissa Kandemir ...
 
Dursun Gündoğdu
Organize insafsızlık
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Avrupa’da beş kriz
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer turizmi annesini kaybetti
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Fenerbahçe Cumhuriyeti 
İsa Altun
İsa Altun
Sessiz Çığlık
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva